تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 827 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همه به دنبال كين
    -----------------------------------------
    تعدادي از باشگاه هاي انگلستان پس از شنيدن خبر اخراج ناگهاني روي كين از اولترافورد به فكر به خدمت گرفتن اين ستاره محبوب افتاده اند.
    تيم هاي پورتسموث، سلتيك ، ويگان و بولتون جزو اولين باشگاه هايي بودند كه خواستار جذب اين بازيكن 34 ساله شده اند.
    مارتين جول، سرمربي تاتنهام برخلاف ديگران تمايلي براي خريد كين ندارد. اين در حالي است كه استوارت پيرس، سرمربي منچسترسيتي طي اظهارات اخير خود خواستار حضور كين در جمع مردان سيتي شده است.
    پيرس كه در اوايل دهه 90 زماني را با اين هافبك قدرتمند گذرانده بود با اشاره به ارزش هاي كين مي گويد: "به عقيده من باشگاه منچسترسيتي در برهه اي از زمان قراردارد كه حضور بزرگاني چون روي كين مي تواند جرقه خوبي براي پيشرفت باشد."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پرين: ماندن يا نماندن اهميتي ندارد
    ----------------------------------
    آلن پرين، سرمربي پورتسموث اظهار داشت كه شايعات اخير راجع به تزلزل آينده وي در باشگاه پامپي ها پس از شكست تيمش برابر ليورپول ابدا وي را تحت الشعاع قرار نداده است.
    وي در اين باره گفت: "من اصلا توجهي به موقعيتم ندارم. تنها دغدغه من ارائه بازي خوب و آمادگي براي ديدارهاي بعدي است. به اين مي انديشم كه چگونه از پله هاي پايين جدول فرار كنم. گل اول ليورپول حاصل پنالتي بود و گل دوم محصول شانس، زيرا كه فكر نمي كنم سيسه قصد گلزني داشت. از شيوه بازي تيمم ناراضي نبودم."
    درصد مالكيت ما رئال ما در زمين بالا بود، اما به خوبي از شانس ها بهره نبرديم. اگر شانس نباشد، گلزني هم محال به نظر مي رسد. نيمه دوم بهتر از نيمه اول بود. مي توانستيم گل بزنيم اما ترجيح داديم عرصه را بر حريف تنگ كنيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Amin101
    سلام 3d جان
    مينوشتي گل اول و سرنوشت ساز اينتر رو لوييز فيگو زد
    آخه لوييز فيگو ........
    آره عزیز اینم میشد
    اصلا حواسم نبود اینجا یه خاطر خواه حرفه ای فیگو داریم
    سعی میکنم از این به بعد تیتر های فیگویی بزنم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سرپرست برق شيراز:
    فحاشي تماشاگران فقط مربوط به شيراز نيست!!
    --------------------------------------------
    سرپرست ذوب آهن پس از بازي مقابل برق شيراز شديدا از فحاشي تماشاگران شيرازي در ورزشگاه حافظيه شيراز گله مند بود .
    او به اين موضوع تکيه داشت تماشاگران شيرازي در شعارهايشان کلمه شهر اصفهان را نيز بکار مي بردند مساله اي که هضمش براي ما بسيار سخت بود اما در کنار مسئله فوق سرپرست تيم برق شيراز نيز در بازي مقابل ذوب آهن از نيمکت تيم برق اخراج شد.
    عباس زارع در گفت و گو درخصوص اخراج خود و فحاشي تماشاگران شيرازي اظهار داشت: احترام داوران هميشه براي ما قابل احترام است مسئولان و بازيکنان برق همواره سعي کرده اند اين موضوع را در کنار زمين و داخل به بهترين نحو ارايه دهند اما داور ديدار مقابل ذوب آهن واقعا خوب قضاوت نکرد و با اعصاب ما بازي کرد.
    از سوي ديگر يکي از جانب کمک داوران نيز مرتب اشتباه سر مي زد وقتي اين موضوع را با اعتراضي محترمانه نسبت به يکي از کمک داوران عنوان نمودم.
    کمک داور بازي داور را که در نقطه ديگر زمين بود صدا زد و من را از کنار زمين اخراج نمود در واقع کمک داور به خاطر لجبازي اين کار را با من کرد. کمک داوري که بيشتر نزديک نيمکت ذوب آهن قرار داشت.
    وي در ادامه افزود: علاوه بر شهرهاي ديگر قرار نيست در شيراز هم مظلوم واقع شويم، در چند صحنه داور بر روي بازيکنان ما مانند ستار زارع، احسان راستي به راحتي گذشت خطاهايي که به طور مرتب از جانب بازيکنان حريف سر مي زد و داور اعتنايي به آن ها نداشت.
    زارع درخصوص فحاشي تماشاگران خاطرنشان کرد: با وجود آن که به اين مساله شديدا معترضم اما نمي توانيم چشمانمان را بر روي واقعيت هاي حاکم بر فوتبالمان ببنديم، فحاشي در تمام استاديوم هاي ما صورت مي گيرد .
    در نيمه دوم بازي با استقلال با قندي اين موضوع را به وضوح مي شد از طريق تلويزيون متوجه شد و شنيد!! در استاديوم هاي ديگر نيز اين معضل وجود داشت ضمن اين که فکر مي کنم نسبت به برخي شهرستان ها اين موضوعي به شکلي با غلظت کاملا بدتر بيان مي شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سرمربي جديد هانوفر:
    مي دانم چگونه از هاشميان استفاده کنم
    -------------------------------------
    پيتر نوي روور سرمربي جديد هانوفر پس از مسابقه با اشتوتگارت كه به تساوي دو بر دو انجاميد، ازعملكرد وحيد هاشميان، شاگرد قديمي اش را در بوخوم تمجيد كرد.
    هاشميان مهاجم ايراني بوخوم در اين مسابقه كه در ورزشگاه اشتوتگارت انجام شد، نود دقيقه در ميدان بود و يكي از دو گل تيمش را هم به ثمر رساند.
    نوي روور در مورد هاشميان گفت: وحيد يك بازيكن فوق العاده در كارهاي تيمي است و پتانسيل لازم براي برآورده كردن انتظارات هواداران هانوفر را از مهاجم تيمشان دارد.
    وي ادامه داد: البته وحيد براي رسيدن به دوران اوجش باز هم به زمان نياز دارد. به هر حال او يك سال در بايرن نيمكت نشين بود و بازي نكرد. مسلماً كادر فني بايرن نمي دانست كه چگونه از ويژگي هاي او بهره ببرد، اما من مي دانم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نصرت ايراندوست:
    من و بازيکنان به خاطر هيات مديره کنار مي رويم
    -----------------------------------------------------
    تيم فوتبال ملوان بندرانزلي در هفته دوازدهم موفق شد شموشک را شکست دهد و در شرايطي که انتقادات فراواني متوجه اين تيم و کادر فني اش بود، سه امتياز را به دست نياورد.
    اما در پايان اين نصرت ايراندوست سرمربي ملوان در يک حرکت غير منتظره استعفاي خود را اعلام کرد و بازيکنان ملوان نيز در حمايت از حرکت سرمربي خود اعلام کردند که اگر شما نباشيد ما هم نيستيم.
    هم اکنون ملوان وضعيت بسيار مبهمي دارد و مشخص نيست که هفته آينده با چه وضعيتي به مصاف شهيد قندي خواهد رفت يا نه؟
    نصرت ايراندوست در گفتگويي با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ درخصوص مسائل و مشکلات و همچنين استعفاي خود از سمت مربيگري ملوان صحبت کرد.
    - استعفاي غير منتظره شما بعد از پيروزي مقابل شموشک چه دليلي داشت؟
    واقعيت اين است که قبل از اين ديدار به طور خصوصي به مديران ملوان که از دوستان خوب من نيز هستند اعلام کرده بودم که در صورت کسب هر نتيجه اي در پايان ديدار استعفا خواهم داد.
    وضعيت مالي ملوان بسيار وخيم است و تا زماني که به اين مسائل رسيدگي نشود من به موضع خودم رسيدگي مي کنم.
    وضعيت تيم به حدي خراب است که من خجالت مي کشم حتي در مورد آن صحبت کنم. 25 مربي پايه اي و نزديک به 500 بازيکن در سنين مختلف در اين باشگاه مشغول به فعاليت هستند و با اوضاع بسيار خرابي به فعاليت خود ادامه مي دهند.
    بدتر از تمام اين ها بازيکنان و کادر فني تيم بزرگسالان نيز مشکلات فراواني دارد که به آن رسيدگي نمي شود به همين خاطر صلاح دانستم که اين کار را انجام بدهم.
    - گويا اين اعتراض شما به هيات مديره باشگاه بوده، اين طور نيست؟
    صددرصد من، سازمند و پورطهماسب براي اين تيم زحمت کشيده ايم و تا اين لحظه نيز بازيکنان به خاطر ما در تمرينات حاضر مي شدند. اعتراض اصلي من هيات مديره اي است که طي چهار ماه گذشته هيچ گونه تماسي با ما نداشتند و ما اصلا آن ها را نمي شناسيم.
    - کمي بيشتر توضيح مي دهيد؟
    سال گذشته تيمسار محتاج رياست هيات مديره را برعهده داشت اما بعد از تغيير و تحولاتي که به وجود آمد هيات مديره قبل از بازي مقابل استقلال تهران عوض شد تا اين لحظه من و مديران تيم يعني سازمند و پورطهماسب حتي نام اين افراد را هم نمي دانيم و يک بار هم آقايان را ملاقات نکرده ايم. شايد مشکل من باشم و با رفتن من تمام اين مشکلات حل شود، کسي چه مي داند.
    - فکر مي کنيد با استعفاي شما مشکل حل خواهد شد؟
    تمام بازيکنان هم اعلام کردند که ديگر حاضر به تمرين کردن نيستند و آن ها نيز با من از تيم کنار کشيده اند.
    - يعني مقابل شهيد قندي که هفته آينده بازي داريد، ملوان در زمين حاضر نخواهد شد و به يزد نخواهد رفت؟
    ديروز بازيکنان گفتند که آقاي ايراندوست ما هم از فردا سر تمرينات حاضر نمي شويم، اما امروز سازمند با من تماس گرفت و گفت که مقابل شهيد قندي هم بازي کنيد و بعد از آن اگر باز هم اوضاع همين گونه بود، بعد انصراف بدهيد.
    من اين موضوع را با بازيکنان مطرح کردم و قرار شده که امروز يا فردا جلسه اي در خانه من داشته باشيم و ببينيم که نظر بازيکنان چيست، اگر آن ها گفتند که مقابل قندي بازي مي کنند من هم مي مانم و اگر گفتند نه، که من هم نيستم.
    - و اين يعني يک اعتصاب دسته جمعي، درست است؟
    من به هيچ کس کاري ندارم، چون از اين حرکت پشيمان نيستم و به خاطر منافع بازيکنانم دست به اين کار زدم.
    سال 78 هم ملوان دچار اوضاع بدي از نظر مالي شد آن موقع هم من کنار رفتم تا شايد اوضاع خوب شود و اتفاقا اين طور هم شد و بازيکناني که اصلا دستمزد نمي گرفتند، مبالغ بسيار بالايي گرفتند، اما از نظر اخلاقي فوق العاده بد شدند. گفتم شايد اين بار نيز همان طور شود و با رفتن مشکلات حل شود.
    - ظاهرا بعد از بازي با استقلال از طرف استانداري مبلغ 150 ميليون تومان به شما کمک شد، اين طور نيست؟
    آن هايي که اين حرف را زدند چرا هم اکنون خودشان را پنهان کرده اند، آقايان لطفا پاسخگو باشيد. شما که پول نمي دهيد پس چرا آرامش ما را برهم مي زنيد و اين قدر مشکل ساز مي شويد.
    - کدام مشکل؟
    وقتي که مي گويند پول داده ايم به ملوان، بازيکنان هم انتظار دارند که حقوق هاي عقب افتاده خود را دريافت کنند و وقتي که حسابشان خالي است فکر مي کنند ملوان پول دارد و نمي دهد، اين يعني مشکل.
    - اين قضيه که گفته مي شود ملوان به چند نفر فروخته شده است، چقدر صحت دارد؟
    من از اين موضوع خبر ندارم و وظيفه من چيز ديگري است. چرا از همان هيات مديره نمي پرسيد.
    - وضعيت نهايي اعتصاب شما و بازيکنان چه زمني مشخص خواهد شد؟
    احتمال دارد بازيکنان قبول کنند و ما مقابل شهيدقندي بازي کنيم اما مطمئنا بعد از آن ديگر ما در ملوان نخواهيم بود تا زماني که مشکلات حل بشود.
    - در پايان اگر حرف خاصي مانده است؟
    تا اينجا در مورد يک سري از مسائل سکوت کرده ام و باز هم به اين روند ادامه مي دهم، اما يک سري از افراد که بعد از هر پيروزي در رختکن حاضر مي شوند و در زمان شکست خود را پنهان مي کنند و در چند مدت اخير اين قدر پشت سر من صحبت کردند و خواستند که مشکلات ملوان تغصير کادر فني بيندازند را به خدا واگذار مي کنم. من و بازيکنان به خاطر هيات مديره کنار مي رويم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عليرضا اکبرپور:
    دوست دارم فيکس بازي کنم
    -----------------------------------
    عليرضا اکبرپور در بازي مقابل شهيد قندي اولين پاس گل خود را در اين فصل داد تا استقلال در دقايق پاياني سه امتياز حساس را کسب کند.
    اکبرپور درخصوص اين بازي گفت: مقابل تيمي که دفاعي بازي مي کند زدن گل اول بسيار سخت است، به همين دليل کار ما گره خورد و تا دقيقه نود منتظر گل برتري بوديم. خوشحالم که استقلال با پاس گل من سه امتياز را گرفت و اميدوارم در بازي هاي آينده ضمن ادامه اين روند براي تيمم گل زني هم بکنم.
    وي در ادامه گفت: قلعه نوعي معتقد است که من به عنوان بازيکن جانشين تاثير بيشتري در تيم دارم، به همين دليل بيشتر نيمه دوم مرا وارد زمين مي کند. دوست دارم يکي از نفرات ثابت استقلال باشم ولي اين نظر قلعه نوعي است و بايد به عقايد او احترام گذاشت.
    اکبرپور افزود: چند هفته تلاش کرديم تا به صدر جدول برسيم و حالا براي حفظ صدرنشيني کار سختي در پيش داريم. در دو بازي آينده بايد به مصاف فولاد و ذوب آهن برويم و کسب حداکثر امتياز از اين دو ديدار شانس قهرماني استقلال را بيشتر خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ميثم بائو:
    يک روز حقم را مي گيرم
    ----------------------------------
    هر وقت در ترکيب ثابت استقلال قرار مي گيرم، مطمئن هستم که در نيمه دوم تعويض مي شوم و دليل اين موضوع براي من مشخص نشده است.
    ميثم بائو هافبک استقلال ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: آقاي قلعه نوعي هميشه از بازي من تعريف مي کند ولي بسيار جالب است که در ترکيب قرار نمي گيرم و يا پس از يک نيمه تعويض مي شوم. بائو افزود: فصل گذشته در بازي مقابل پرسپوليس نيز بهترين بازيکن زمين بودم ولي قلعه نوعي نيمه دوم مرا بيرون کشيد.
    قبل از شروع فصل از چند تيم ليگ برتري و همچنين الوصل امارات پيشنهاد داشتم ولي مسئولان استقلال با جدايي ام مخالفت کردند. در حال حاضر هم به من بازي نمي رسد و نمي دانم در آينده وضعيت به چه شکل خواهد شد.
    هافبک استقلال تاکيد کرد: به هر حال نظر سرمربي از همه چيز مهم تر است و بايد به عقايد قلعه نوعي احترام گذاشت. البته من سال هاي ابتدايي فوتبال خود را سپري مي کنم و براي اثبات شايستگي هاي خود فرصت زيادي دارم. مطمئنم که يک روز حقم را مي گيرم و بازيکن ثابت استقلال مي شوم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اکبر ميثاقيان:
    از داور مسابقه معذرت مي خواهم
    -----------------------------------------------
    ابومسلم در هفته دوازدهم ليگ برتر در استاديوم ثامن مشهد مقابل پرسپوليس به تساوي يک بر يک دست پيدا کند.
    اکبر ميثاقيان سرمربي اين تيم اعتراض بسيار زيادي به داور اين مسابقه هدايت ممبيني به خاطر نپذيرفتن يکي از گل هاي تيمش داشت و اتفاقا تا حدودي نيز اين بازي به خاطر آن صحنه جنجال برانگيز شد.
    در اين شرايط گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) گفتگويي را با سرمربي ابومسلم انجام داده است که در زير مي خوانيد:

- در مقابل پرسپوليس بازي بسيار خوبي انجام داديد، کمي در مورد بازي صحبت کنيد؟
    قبلا هم گفته ام ابومسلم فوتبال بسيار خوبي را به نمايش مي گذارد و از نظر فني به هيچ عنوان اين تيم ضعف ندارد. مقابل پرسپوليس به خوبي حرفي را که از ابتداي فصل به آن اصرار داشتم را شاهد بوديد.
    ابومسلم در زدن ضربات آخر مشکل دارد و به خوبي موقعيت هاي خود را به گل تبديل نمي کند. حتي مثل بعضي از تيم ها خوش شانسي هم نمي آوريم.
    - پرسپوليس را چطور ديديد؟
    پرسپوليس بازي بسيار خوبي را انجام داد اما در نيمه دوم اسير حرکات تاکتيکي ابومسلم شده بود. باقري، معدنچي و فرشيد کريمي از بهترين بازيکنان پرسپوليس بودند و مخصوصا کريمي که چندين موقعيت مسلم ما را مهار کرد.

- در خصوص گل اول تيمتان که پذيرفته نشد شديدا اعتراض داشتيد، کمي در مورد آن صحنه صحبت کنيد؟
    من اشتباه کردم، در صحنه بازي اين قدر آن گل به سرعت زده شد که من نديدم. آن صحنه مثل همان گلي بود که مارادونا به انگليس زد. از آقاي ممبيني به خاطر آن اعتراضاتي که داشتم معذرت مي خواهم.
    - و گل دوم، خيلي ها اعتقاد دارند که توپ از خط دروازه عبور نکرد شما چطور فکر مي کنيد؟
    گل تساوي ما واقعا درست بود. من به صحنه نزديک بودم و با اطمينان مي گويم که توپ نيم متر توي گل بود و باقري توپ را از داخل دروازه بيرون کشيد.
    - آينده ابومسلم را در هفته هاي آينده چگونه تصور مي کنيد؟
    ابومسلم من را اميدوار کرد. بازيکنان نشان دادند که ابومسلم در ليگ برتر خواهد ماند و از نيم فصل دوم فرار بزرگ ما را شاهد خواهيد بود.
    - از مهاجم جديدي که قرار بود به تيم شما اضافه شود، چه خبر؟
    ديگر مهاجم نمي آوريم. بازيکنان جوان من در خط حمله بهترين خواهند شد. من مطمئنم ديگر بازيکني به خصوص در خط حمله به تيم اضافه نمي کنيم.
    - و اگر حرف خاصي باقي مانده ...
    اميدوارم در ساير ديدارها نيز مثل بازي با پرسپوليس ظاهر شويم. ابومسلم اوج مي گيرد، من مطمئنم. در ضمن باز هم از داور مسابقه معذرت مي خواهم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فرشيد کريمي:
    روي گل ابومسلم مقصر بودم
    --------------------------------------
    روي گل ابومسلم مقصر بودم و با اين اشتباه زحمات تمامي بازيکنان پرسپوليس هدر رفت.
    فرشيد کريمي ضمن بيان اين مطلب افزود: بايد به طور کامل توپ را دفع مي کردم ولي اشتباه من باعث برگشت توپ شد تا ابومسلم به گل تساوي دست پيدا کند. درخصوص گل ابومسلم بايد بگويم که باقري توپ را از روي خط دروازه بيرون کشيد و داور به اشتباه اين گل را قبول کرد.
    وي گفت: در اين صحنه ممبيني فکر کرد که باقري توپ را با دست زده ولي خواست نقطه پنالتي را نشان دهد اما پس از مشورت با کمک داور به علامت گل نقطه وسط زمين را نشان داد.
    کريمي تاکيد کرد: بازي با ابومسلم آن هم در مشهد کار ساده اي نيست ولي پرسپوليس مسرتر از حريف خود ظاهر شد و موقعيت هاي مناسبي براي گل زني داشت. حق ما در اين بازي برد بود ولي داور با اشتباه خود سه امتياز را از پرسپوليس گرفت.
    دروازه بان پرسپوليس در پايان تصريح کرد: در چند بازي آينده ميزبان هستيم و اين بهترين فرصت است تا امتيازات از دست رفته را جبران کنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •