تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 848 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه Geronimo_AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کوی انتظار

پيش فرض

سلام دوستان کارشناس:

من مودم IP-Link RT150 دارم، تازه از ای دی اس ال مخابرات به پارس آنلاین مهاجرت کردم برای نصب کارشناس نیومد خودم راهش انداختم.
    اما قطع و وصلی زیاد دارم.... متاسفانه وقت اداری منزل نیستم کارشناس بیاد.

کسی میتونه برای تنظیمات مودم کمکم کنه؟
    خیلی ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون صبانت بهتره یا پارس انلاین ؟ در مورد پینگ و سرعت دانلود ؟

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من نمیخوام پارس انلاین رو تخریب کنم ولی خوب قضاوت با خود شما این وضعیت خط من این هم tracert از سایت تابناک که روی سرور های داخلی هست خخخخخخخ من دیگه هیچی نمیگم پنگ رو نگا تا 107 میره بالا میاد پایین بعد میگیم چرا لگه چرا فلان در کل گول نخورید های وب دارم پینگ داخلیش 50 ثابت هست بدون تایم اوت و نوسان خوب شد حرف یارو رو گوش نکردم گفت بیا طرح ویژه یک ساله بزن عالی تازه مودم رایگان هم داریم من هم دیدم بوی کباب میاد گفتم حتما دارن خر داغ میکنن یک ماهه گرفتم

4. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من نمیخوام پارس انلاین رو تخریب کنم ولی خوب قضاوت با خود شما این وضعیت خط من این هم tracert از سایت تابناک که روی سرور های داخلی هست خخخخخخخ من دیگه هیچی نمیگم پنگ رو نگا تا 107 میره بالا میاد پایین بعد میگیم چرا لگه چرا فلان در کل گول نخورید های وب دارم پینگ داخلیش 50 ثابت هست بدون تایم اوت و نوسان خوب شد حرف یارو رو گوش نکردم گفت بیا طرح ویژه یک ساله بزن عالی تازه مودم رایگان هم داریم من هم دیدم بوی کباب میاد گفتم حتما دارن خر داغ میکنن یک ماهه گرفتم
    اینم مال من.
    مال شما خیلی ناجوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان پینگ پارس آنلاین چقدره؟ سرعت با 16 مگابیت میزسه یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پینگ از 8.8.8.8 ساعت 12 نصفه شب میانگین، 258 میلی ثانیه. صبح‌ها تا 150 هم کاهش پیدا می‌کنه.

سرعت هم اگه فاصله از مرکز مخابرات حدود 1 کیلومتر یا کمتر باشه، قاعدتن بدون مشکل باید 16 مگ رو بکشه. من با حدود 1.6 کیلومتر، نتونستم 16 مگ بگیرم. روی 12 بستن خطم رو.
    Last edited by bilmazlar; 09-12-2015 at 00:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان سرویس ۵۱۲ - ۳۰ گیگ در ماهش فک کنم فرقی از لجاظ سرعت با ۱ مگ یا ۲ مگ نداشته باشه درسته؟
    چون من ۱ مگ گرفتم این ماه همون ۵۰۰-۶۰۰ کیلو بایت میده مثل ۲ مگه. فک کنم همون ۵۱۲ هم بگیرم سرعت همینه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان پینگ پارس آنلاین چقدره؟ سرعت با 16 مگابیت میزسه یا نه؟
    پینگ بستگی به آیپی که میگیری داره از 100 تا 400. اگه پینگ پایین میخوای باید مودم رو دیسکانکت کنی تا بتونی یه آیپی خوب پیدا کنی. سرعت هم بستگی به نویز نداشتن خط و شلوغی مرکز مخابراتی داره.

دوستان سرویس ۵۱۲ - ۳۰ گیگ در ماهش فک کنم فرقی از لجاظ سرعت با ۱ مگ یا ۲ مگ نداشته باشه درسته؟
    چون من ۱ مگ گرفتم این ماه همون ۵۰۰-۶۰۰ کیلو بایت میده مثل ۲ مگه. فک کنم همون ۵۱۲ هم بگیرم سرعت همینه
    سرویس های محدود پارس تا هرچقدر که خط بکشه باز میزارن اما توی ساعات شلوغی اولویت سرعت بالا با اونایی هست که سرعت اسمی بالا خریداری کردن.
    شما 512 بگیری همین سرعت رو میگیری باهاش اما تو ساعات شلوغی ممکنه سرعتت بشه 60 در صورتی که با 1 مگ سرعتت حداقل میشه 120.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

پینگ بستگی به آیپی که میگیری داره از 100 تا 400. اگه پینگ پایین میخوای باید مودم رو دیسکانکت کنی تا بتونی یه آیپی خوب پیدا کنی. سرعت هم بستگی به نویز نداشتن خط و شلوغی مرکز مخابراتی داره.

سرویس های محدود پارس تا هرچقدر که خط بکشه باز میزارن اما توی ساعات شلوغی اولویت سرعت بالا با اونایی هست که سرعت اسمی بالا خریداری کردن.
    شما 512 بگیری همین سرعت رو میگیری باهاش اما تو ساعات شلوغی ممکنه سرعتت بشه 60 در صورتی که با 1 مگ سرعتت حداقل میشه 120.
    تشکر از شما

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم مال من.
    مال شما خیلی ناجوره
    شما ساکن تهران هستی ؟؟؟؟
    والا من که از شهرستان گرفتم نتیجش رو دیدین نمیدونم شاید تهران بهتر باشه ولی من تهران شاتل داشتم ظفر پینگ داخلیم 6 بود پنگ 8.8.8.8 برای من 50 بود پینگ 4.2.2.4 هم 88 بود ولی شهرستان 5 تا نت عوض کردم همه افتضاح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •