تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 238 از 1547 اولاول ... 1381882282342352362372382392402412422482883387381238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاتل ادعای کم‌فروشی را رد کرد:
    نخجوانی افزود: از همین رو طی نامه‌ای به سازمان تنظیم مقررات توضیح دادیم، شاتل هم‌اکنون از فناوری‌های جدید و پیشرفته ISG و COA برای تخصیص و مدیریت ترافیک کاربران خود استفاده می‌کند که این امکان را فراهم می‌کند، تا کاربران در دسترسی به محتوای موجود در اینترنت و نیز محتوای داخلی، سرعتی متفاوت داشته باشند. ضمن این که مبتنی بر همین قابلیت، شاتل سرعت کاربران را برای دسترسی به محتوای داخلی کشور و به عبارتی شبکه ملی اطلاعات بسیار فراتر از سطح تضمین‌کننده در قرارداد باز گذاشته است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه نفر تکلیف مارو مشخص کنه یکی میگه از ساعت 1 تا 2 محدودت میکنن بعد اوکی میشی
    یکی میگه کلا محدودی
    یکی میگه اصن محدود نمیکنه سرویس دومگ شاتل عایا محدود میکنه اگه اره چند گیگ شبی
    دوست عزیز هیچ کس نمیداند که بخواهد تکلیف شما را مشخصص کند. حتی با 10 نفر از پشتیبانی های شاتل هم صحبت کنید، جواب درست به شما نمیدهند. فقط این عبارت که : " مصرف شما باید منصفانه باشد و روی دانلود خودتان مدیریت داشته باشید و نماید کل پهنای باند را طولانی اشغال کنید وگرنه محدود میشوید. تمام این ها را نرم افزار بررسی مینماید و بر اساس الگوریتمش برنامه ریزی میکند و هیچ کس الگوریتم نرم افزار را نمیداند و فقط باید مصرف منصفانه و با مدیریت باشد"
    تنها توضیح همین است و بس.
    اینکه بعضی ها 1 تا دو محدود میشن، بعضی 1 تا 3 و بعضی ها کل تایم متغیر اسا برای افراد و قانونی نداره که کس بدونه یا اگر شاتل بدونه هم به کسی توضیح نمیده.
    من خودم حدود 3 هفته محدود بودم کل ساعت شب تا صبح، بعدش محدودیت 3 به بعد من حذف شد ولی 1 تا 3 محدود ماندم! تا اینکه تغییر سرویس دادم و محدودیتم بر طرف شد.

3. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

الان اخبار گفت شرکتهای شاتل و های وب و نداگستر صبا متخلف هستند
    کم فروشی میکردند
    یعنی حجم دزدی

خدا از سرشون نگذره . واقعن این پولهای حروم یه عده جوون ( چون اکثر کاربران قشر جوان هستند ) خوردن نداره

5. 2 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

الان اخبار گفت شرکتهای شاتل و های وب و نداگستر صبا متخلف هستند
    کم فروشی میکردند
    یعنی حجم دزدی

خدا از سرشون نگذره . واقعن این پولهای حروم یه عده جوون ( چون اکثر کاربران قشر جوان هستند ) خوردن نداره
    متاسفانه
    امیدوارم یک روزی تمام این مشکلات حل شود.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تخلفات این شرکت خیلی خیلی بیش از اینهاست
    نمونه ای که برای من اتفاق افتاده رو میگم چک کنید ببینید شاید برای شما هم همین باشه
    Data Rate و Max Rate داخل مودم من در طول روز تا ساعت طرفای 5 بعد از ظهر در بهترین حد خودش هست یعنی با توجه به پهنای باندم نزدیک 4800 کیلو بیت هست که سرعت دانلودم تا 500 کیلو بایت هم میرسه اما از اون ساعت به بعد این اعداد نهایتاً تا 2000 کیلو بیت و سرعت دانلود زیر 200 میاد
    نمایندگی عملاً ... زنگ زدم شرکت میگه شاید اون مواقع که شرایط خوبه نویز ندارید در ساعات دیگه نویز دارید.گفتم یعنی نویز ساعت میشناسه؟!دقیقاً همون زمانها سرعت و Data Rate افت میکنه
    قبول دارم خطم نویز شدید داره(البته ربطی به داخل ساختمون نداره چون سر خط هم همین مشکل نویز هست) اما اینکه دقیقاً از ساعاتی خاص خط افت میکنه تا صبح که عادی میشه هیچ ربطی به نویز نداره اگه ربط داشته باشه نباید خط در طول روز شرایط ثابت خوب داشته باشه
    نمی دونم دردشون چیه که این ساعت ها فیتیله رو می کشن پایین دوازده شب به بعد که واویلا
    الآن که بهشون زنگ زدم یک کمی فیتیله را دادن بالا یعنی مثلاً بهتر کردن.عکس زیر
    Last edited by وین رونی; 10-08-2015 at 21:59.

8. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعاااا یکی از آرزوهای من اینه که در این شاتلو تخته کنن ؛ همشون دزدن ، از اون نخجوانی مدیر عاملش ( شارلاتان اعظم ) بگیر الی آخر....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نخجوانی افزود: از همین رو طی نامه‌ای به سازمان تنظیم مقررات توضیح دادیم، شاتل هم‌اکنون از فناوری‌های جدید و پیشرفته ISG و COA برای تخصیص و مدیریت ترافیک کاربران خود استفاده می‌کند که این امکان را فراهم می‌کند، تا کاربران در دسترسی به محتوای موجود در اینترنت و نیز محتوای داخلی، سرعتی متفاوت داشته باشند. ضمن این که مبتنی بر همین قابلیت، شاتل سرعت کاربران را برای دسترسی به محتوای داخلی کشور و به عبارتی شبکه ملی اطلاعات بسیار فراتر از سطح تضمین‌کننده در قرارداد باز گذاشته است.
    خود نخجوانی هم قبول کرده که در برخی از مراکز تا 90 درصد پهنای باند پر میشده
    اینها همون طور که در خبر اومده کف و سقف تعین کردند
    یعنی وقتی پهنای باند پر شد در یک مرکز،سرعت کف رو میدن به مشتری!

- - - Updated - - -

خود نخجوانی هم قبول کرده که در برخی از مراکز تا 90 درصد پهنای باند پر میشده
    اینها همون طور که در خبر اومده کف و سقف تعین کردند
    یعنی وقتی پهنای باند پر شد در یک مرکز،سرعت کف رو میدن به مشتری!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بازم سلام این اکانتای دور زدن اموزش ها الکیه؟ برا دانلود شبانه؟
    یک سوال دیگ چجوری کاری کنیم دانلودامون تو سرور ایران انجام بشه که سرعت بره بالا مثلن از سایت تاینی موویز
    راهکاری میگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال دیگ چجوری کاری کنیم دانلودامون تو سرور ایران انجام بشه که سرعت بره بالا مثلن از سایت تاینی موویز
    راهکاری میگید
    من یه سایت میشناسم که حجم میخرید مثلا ۲۰ گیگ ! آدرس میدید رو سرور ایران آپلود میکنه !
    mul.ir

--

برای دور زدن دانلود شبانه هم واقعا کار میده برای بعضی شرکت ها و سرعت رو مثل روز میکنه

- - - Updated - - -

راهکاری میگید
    من یه سایت میشناسم که حجم میخرید مثلا ۲۰ گیگ ! آدرس میدید رو سرور ایران آپلود میکنه !
    mul.ir

--

برای دور زدن دانلود شبانه هم واقعا کار میده برای بعضی شرکت ها و سرعت رو مثل روز میکنه

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

mul.ir

--

- - - Updated - - -

mul.ir

--

خیلی از لینک ها رو میشه رایگان روی 4upld ریموت کرد

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •