پس این وزیر امروز اعلام کرد اینترنت با تکنولوژی قبلی که اپراتورها ارائه میدادن بسیار گران بود. اما ارائه اینترنت بر بستر نسل 3و4 بسیار ارزان است منظورش چیه این اقای وزیر!!!!!!![]()
پس این وزیر امروز اعلام کرد اینترنت با تکنولوژی قبلی که اپراتورها ارائه میدادن بسیار گران بود. اما ارائه اینترنت بر بستر نسل 3و4 بسیار ارزان است منظورش چیه این اقای وزیر!!!!!!![]()
خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عرض کنم بنده دیشب طی تماسی که با اپراتور(پشتیبانی) ایرانسل (و به بیان ساده تر شماره 700) داشتم بهم گفت ایرانسل مچوز داره تا سرعت 21 مگ هم ارایه بده.حتی من بهش چندبار گفتم شما مطمینی قرار نیست مثل رایتل حداکثر تا 1مگ ارایه بدید؟؟ که ایشون گفت ما قراره بالاتر هم بدیم....و فقط تعیین مدارکش باید مشخص بشه!
حالا حرفش چقدر میتونه واقعیت داشته باشه من نمیدونم!
البته یه نکته ای رو در نظر بگیرید مثلا من یک بسته 2 گیگ ماهانه دارم صبح ها سرعت خوبه(حدود 1 مگا بیت) اما با دیدن چند صفحه همین فروم و چک ایمیل نزدیک 150 Mb از حجمم کم شدخوب اینکه اصلا به صرفه نیست در مقابل ADSl، مگر اینکه سرویس شبانه گرفت
در حد بلف بوده. اخه تو این کشور 21 مگ سرعت نت!! جز محالاته حداقل تا چند سال اینده
چند روز پیش وزیر ارتباطات یه سر اومد رشت . همراه باهاش به چند گیگی ظرفیت اینترنت اینجا بالا رفت
من هنوز سرعت نسل سه ایرانسلو تست نکردم . اما دیروز تو ده ثانیه اتصال 500 تومن شارژم رفت
سرعت خیلی عالی بود !
اگر هم واقعا این کار رو انجام بدن باز بعید میدونم این سرعت به دست ما برسه احتمالا این خدمات رو به شرکت ها و مراکز خاصی میدن مثلا حلال احمر یا اورژانس ها تا مثلا یه پزشک بتونه بصورت تصویری با بیمار ارتباط برقرار کنه یا صداوسیما برای داشتن ارتباط تصویری باخبرنگار
الان هم مبین نت وایمکس ۲۰ مگ بصورت اختصاصی به شرکت ها میده ولی با قیمت و مجوزهایی که میگیره هیچ شخص عادی نمیتونه داشته باشه و استفاده کنه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
چند وقته اینجا و در سایتهای دیگه دارم میخونم که: "از ایرانسل خواستم یه تست بگیرم 2هزارتومن خورد سر یه تست"
بنده باید اینو برای چندمین بار بگم که استفاده از اینترنت ایرانسل بدون بسته اشتباه چون هرکیلوبایت 5ریال پای شما حساب میشه که شفاف هم به این موضوع در سایت ایرانسل ستفاده شده
پس اگر نمی خوایید سر یه تست 5تومن از شارژتون بره حتما از بسته های اینترنت که در پست اول تاپیک هم بهش اشاره شده استفاده کنید.![]()
من با همراه اول بدون شارژ استفاده کردم .3G
این تخفیف های جزیره ایرانسل برای اینترنت هم هست یا فقط مکالمه است؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط مکالمس،البته من غیر فعال کردم چون حس کردم هزینم بیشتر داره میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)