خوب دوست عزیز به نظر خودت تو فوتبال واقعی اینجوری نیست؟
خوب دوست عزیز به نظر خودت تو فوتبال واقعی اینجوری نیست؟
چرا در واقعیت اینطوریه ... !
ولی تو بازی نباید اینطوری باشه
یا اگرم این رو گذاشتن باید گزینه غیرفعال کردنش بذارن...
چرا؟ یه لحظه فکر کن مسابقات جهانی باشه (تک بازی) خیلی بد میشه این حالا یه نمونشه!
ولی در عوض تو بازی های رفت و برگشتی خیلی خوب میشه => که باز بهتره گزینه واسه غیرفعال کردنش وجود داشته باشه
اینکه تیم میزبان در هر صورت باید قدرتمند تر باشه؟ به طور صد در صد میگم خیر
توی فوتبال واقعی که نمیشه دو تا تیم یکسان با هم بازی کننمثلا فرض کن رئال مادرید با ترکیب رونالدو کاسیاس و راموس یه سمت زمین و رئال مادرید با همین بازیکنا یه سمت دیگه
اگه منظورتون در فوتبال واقعی دو تیم متفاوت هست خب مثلا فرض کن رئال مادرید با اوساسونا بازی داره و اوساسونا صرفا بخاطر میزبانیش قدرتمند تر باشه و روحیه بیشتری داشته باشه و برنده بازی بشه غیر ممکن نیست ولی احتمالش خیلی کمه!!
شاید در بازی با کامپیوتر طبیعی به نظر برسه ولی وقتی دو نفر دارن با همدیگه بازی میکنن منطقی نیست مثلا توپ رو پاس میدی فقط بخاطره اینکه تیم میهمان هستی و تیم میزبان روحیه بالاتری به خاطر میزبانی داره توپت به هر طریق ممکن باید لو بره یا وقتی شوت میکنی به سمت دروازه فقط بخاطر اینکه تیم میهمان هستی توپت یه کات عجیبی بکشه و به جای گل به اوت بره
اینطوری پس ربطی به بازی طرف نداره که خوب بازی بکنه یا نه اگه فاصله بین بازی دو نفر بهم نزدیک باشه پس تیم میزبان به خاطر چیزای که گفتم برندست و خیلی اعصاب خورد کن میشه مخصوصا برای کسایی که کل دارن
از این به بعد سر تیم میزبان و دسته 1 دعواست![]()
ی سوال الان اگه ی بازی تو ورزشگاه تیم من باشه و بازی دیگه تو ورزشگاه تیم داداشم باشه!ار اونجایی ک ی بازی من میزبانم و ی بازی داداشم اوضاع روحیه و اینا درست میشه؟؟یا حتما باید دسته یک باشیم؟؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
1_ راهی برای آنلاین بازی کردن هست ؟
2_ مدتهاست با کیبرد بازی میکنم ، میخوام بازی با دسته رو شروع کنم ، یه بار یه دسته قرض گرفتم اصلا کار نداد ، یه دسته ای معرفی کنید بگیرم که هم موندگار باشه هم مشکل شناسایی و ... نداشته باشه . ظاهرا دسته ی کنسولها با هم فرق داره ، الان دسته ی کدوم کنسول بهترینه ؟
پیشاپیش ممنون![]()
اینکه تیم میزبان قوی تر باشه وقتی داریم با سی پی یو بازی میکنیم خیلی خوب هستش و لذت بخش ولی وقتی دونفری بازی میکنیم خداییش خیلی ضد حاله..البته چنین چیزی زیاد مشهود نیست
سلام. (توی قسمت مشکلات بازی ها گفتم اما ظاهرن اونجا کسی نیست!)
ما کف کردیم نتونستیم مشکلمون رو حل کنیم.
کسی هست کمک کنه؟
این مشخصات سیستم من برای pes 2015
اما بازی با لگ شدید و کند شدن اجرا میشه. حتی روی low هم مشکل حل نمیشه
کسی هست مرا یاری کند؟
لب تاپ یا سیستم رومیزی ؟!
درایور گرافیک آپدیت هستش ؟!
١. در حال حاضر فقط خريدن سي دي كي اوريجينال هست.
٢. من از ٢٠٠٩ تا الان دسته هاي زيادي رو تست كردم. با اطمينان ميگم كه ماندگاري و حتي كيفيت ساخت دسته هاي فراسو با اختلاف بهتر از مدل هاي ديگه است. به نظرم بين مدل هاي موجود فراسو اوني رو كه احساس ميكنين بيشتر به دستتون ميشينه رو انتخاب كنين. من خودم الان ٣ تا فراسو دارم. يكيش مال ٣ سال پيشه و دوتاي ديگه يك سال و نيم. و هر سه هم بدون مشكل كار ميكنن.
١. در حال حاضر فقط خريدن سي دي كي اوريجينال هست.
٢. من از ٢٠٠٩ تا الان دسته هاي زيادي رو تست كردم. با اطمينان ميگم كه ماندگاري و حتي كيفيت ساخت دسته هاي فراسو با اختلاف بهتر از مدل هاي ديگه است. به نظرم بين مدل هاي موجود فراسو اوني رو كه احساس ميكنين بيشتر به دستتون ميشينه رو انتخاب كنين. من خودم الان ٣ تا فراسو دارم. يكيش مال ٣ سال پيشه و دوتاي ديگه يك سال و نيم. و هر سه هم بدون مشكل كار ميكنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)