تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 278 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تازه دوست گلم توی بازی هم خیلی اختلافی بینشون نیست.
    درسته که gtx 765m از نوع DDR5 هست ولی GTX 850m از نوع DDR3 ولی با توجه با اینکه فرکانس هسته 850m حدود 15 درصد بیشتر از 765m هست، اون کاهش فرکانس حافظه جبران میشه و اختلاف زیادی بینشون نیست:
    gtx 850m : 902mhz
    gtx 765m: 797mhz

اختلاف نهایی بین این دو مدل کمتر از 5 درصده.
    در عمل حتی تو بعضی از بازی ها 850m بهتر عمل میکنه؛ یه سر به لینک زیر بزنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    متاسفانه این دوستمون خیلی متعصبانه از ام اس آی حمایت میکنن. در حالی که من دنبال یک بحث منطقی برای رسیدن به نتیجه درست هستم!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
    من چون خودم هنوز نخریدم دارم منطقی صحبت میکنم ولی دوستمون چونmsi داره اینو میگه یه سری حرفاش درسته اینو نمیشه منکر شد msi از نظر سخت افزاری بهتره حالا هرچند کم ولی برای یکی که گیمر فوق حرفه ای هستش اون 5 درصد مهمه نه ما ها

پس با این تفاسیر هیچ مشکلی نیست و شما میتونی بری asus n550jk رو بگیری اگه با ایینه شدن مشکل نداری برو بخر چون یه خورده ایینه میشه ولی من حساسم تو این مورد به همین دلیل میگم . ولی چون شما لمسی کار کردی مطمئنم اینو بیشتر هم دوست داری جون توی لبتاپ های لمسی هم این کفیت بالاتری داره چونips هست هم کمتر ایینه میشه چون فول اچ دی و دوباره ips هست یه فیلم دارم در مورد این لبتاپ که کامل نشون میده صفحه رو وقتی از بقل نگاه میکنی ایینه میشه از جلو یه خورده که طرف میگقت اونقدر کیفیت بالاست که جذب میشی دیگه حواست به اون یه خورده نیست ولی من کلا براق دوست ندارم و با لمس هم کاری ندارم ولی شما میتونی بری بخری راستی من تو تهران قیمت کف بازار رو دارم ولی یادم نیست کدوم مغازه بود یا پاساژ رضا یا اون یکی ایرانیان بود 4020 که الان دیجیکالا 4140 میده و اونجا هم دیگه زیر 4100 پیدا نمیکنی ولی یه جا بود توی بین همه اونا که میگفت 4020 خلاصه باید بگردی

2. 2 کاربر از soroush.bl4ckhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من چون خودم هنوز نخریدم دارم منطقی صحبت میکنم ولی دوستمون چونmsi داره اینو میگه یه سری حرفاش درسته اینو نمیشه منکر شد msi از نظر سخت افزاری بهتره حالا هرچند کم ولی برای یکی که گیمر فوق حرفه ای هستش اون 5 درصد مهمه نه ما ها

پس با این تفاسیر هیچ مشکلی نیست و شما میتونی بری asus n550jk رو بگیری اگه با ایینه شدن مشکل نداری برو بخر چون یه خورده ایینه میشه ولی من حساسم تو این مورد به همین دلیل میگم . ولی چون شما لمسی کار کردی مطمئنم اینو بیشتر هم دوست داری جون توی لبتاپ های لمسی هم این کفیت بالاتری داره چونips هست هم کمتر ایینه میشه چون فول اچ دی و دوباره ips هست یه فیلم دارم در مورد این لبتاپ که کامل نشون میده صفحه رو وقتی از بقل نگاه میکنی ایینه میشه از جلو یه خورده که طرف میگقت اونقدر کیفیت بالاست که جذب میشی دیگه حواست به اون یه خورده نیست ولی من کلا براق دوست ندارم و با لمس هم کاری ندارم ولی شما میتونی بری بخری راستی من تو تهران قیمت کف بازار رو دارم ولی یادم نیست کدوم مغازه بود یا پاساژ رضا یا اون یکی ایرانیان بود 4020 که الان دیجیکالا 4140 میده و اونجا هم دیگه زیر 4100 پیدا نمیکنی ولی یه جا بود توی بین همه اونا که میگفت 4020 خلاصه باید بگردی
    آقا خیلی لطف کردی.
    تازه من الان توی نوت بوک چک بیشتر تحقیق کردم فهمیدم که قدرت سخت افزاری این ایسوس n550 از اون ام اس آی بیشتره حتی. یعنی اون 5 درصد هم منتفی شد.
    کلا 850 از 765 سرتره. حتی نسخه ddr3...
    از طرفی چون ایسوس دوتا فن داره امکان داغ شدن بیش از حدش کاملا منتفیه و این گرمایی که دوستان میگن هم طبیعیه و فقط به خاطر بدنه فلزی یکم حس میشه.
    به امید خدا فردا واسه خریدش اقدام میکنم.
    بازم ممنون

4. 2 کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آقا خیلی لطف کردی.
    تازه من الان توی نوت بوک چک بیشتر تحقیق کردم فهمیدم که قدرت سخت افزاری این ایسوس n550 از اون ام اس آی بیشتره حتی. یعنی اون 5 درصد هم منتفی شد.
    کلا 850 از 765 سرتره. حتی نسخه ddr3...
    از طرفی چون ایسوس دوتا فن داره امکان داغ شدن بیش از حدش کاملا منتفیه و این گرمایی که دوستان میگن هم طبیعیه و فقط به خاطر بدنه فلزی یکم حس میشه.
    به امید خدا فردا واسه خریدش اقدام میکنم.
    بازم ممنون

دوست عزیز مدل جدید ge60 دارای کارت گرافیک 850 ddr5 است. از طرفی شما در نظر بگیرید که ge60 از سری گیمینگ است و هیچ نرم افزاری مثل بازی به لپ تاپ فشار وارد نمی کند. بنابراین اگر برای استفاده طولانی مدت در شبانه روز لپتاپ رو خریداری می کنید این نکته رو در نظر بگیرید که سری گیمینگ از این لحاظ بهتر عمل می کنند. ولی کیفیت صفحه نمایش و همچنین صدای n550 بهتر است. بنابراین بهتر است با توچه به نیازتون خریداری کنید.

6. 2 کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فقط دوستان یه سوال دارم.
    چون فردا میخوام واسه خریدش اقدام کنم، چه اقلامی همراهش هست؟
    آیا اون Leap motion داخل کارتن هست یا جداست؟ یعنی میشه اون لیپ موشن رو برندارم کلا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

دوستان سلام......من جسارت نمی کنم....دخالت هم نمی کنم ولی اگه یه ذره برای asus nx500 وایسین ضرر نمیکنین....چون از خیلی نظرات از asus n550jk بهتره...
    حالا خودتون میدونید....انتخاب با شماست

9. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان سلام......من جسارت نمی کنم....دخالت هم نمی کنم ولی اگه یه ذره برای asus nx500 وایسین ضرر نمیکنین....چون از خیلی نظرات از asus n550jk بهتره...
    حالا خودتون میدونید....انتخاب با شماست
    قطعا اگه وارد بازار بشه تا یه مدت قیمتش تند خواهد بود و باید از اون طرفم یکم صبر کرد تا قیمت متعادل بشه.
    از طرفی شخصا کارم گیره لپ تاپه و مجبورم واسه خریدنش عجله کنم...چون لپ تام قبلیمم رد کردم رفته...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

قطعا اگه وارد بازار بشه تا یه مدت قیمتش تند خواهد بود و باید از اون طرفم یکم صبر کرد تا قیمت متعادل بشه.
    از طرفی شخصا کارم گیره لپ تاپه و مجبورم واسه خریدنش عجله کنم...چون لپ تام قبلیمم رد کردم رفته...

حالا من یه چیزی میگم که وقتی هم وارد شد نری بگیریش همینجوری با دوتا فن تو بازی های خیلی خیلی خفن باید زیرش کول پد گذاشت اونوقت اون nx که از این نازکتره اونم خیلی نازک تر میخواد چطوری گرما رو متعادل کنه ؟

قیمتش هم زیادی گرونه حدود 5-6 میلیون که اگه ادم بخواد اینقدر هزینه کنه میره یه سرور جمع میکنه هر چی نازک تر میشه برای یه سخت افزار قوی مشکلات زیادی ایجاد میشه مگه اینکه کلا روند کولینگ تغییر کنه چون اینجوری بنازک بودن و سخت افزار قدرتمند رو نمیشه با هم داشت

12. این کاربر از soroush.bl4ckhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

فقط دوستان یه سوال دارم.
    چون فردا میخوام واسه خریدش اقدام کنم، چه اقلامی همراهش هست؟
    آیا اون Leap motion داخل کارتن هست یا جداست؟ یعنی میشه اون لیپ موشن رو برندارم کلا؟

1-شما توی کارتون باید ساب ووفر کیف و موس اورجینال و لیپ موشن دوست داشتنی باهاش باشه

روی کارتون لبتاپی که پلمپ باشه یه برچسب هست مثل چسب پهن که روش نوشته ایسوس (asus) و اگه اونا لب تاپ رو باز کنند و برش دارن جای اون ایسوس ایسوس که به انگلیسی نوشته شده روی کارتون میمونه پس هواست باشه اونو باز نکرده باشن یا چیز دیگه ای نچسبونده باشن ( البته مدل های لمسی همشون گارانتی های اصلی دارن و مشکلی ندارن ) گارانتی ایسوس اصلی فقط اواژنگ سازگار ویستا اوات بقیه مثل سریر گارانتی اصلی نیست حواست باشه

اونجا تمام چیزا رو چک کن ضربه نخورده باشه فرو رفتگی و.... دکمه ها رو تست کن سفتیشون باید با هم یکی باشه رنگشون هم همینطور مثل هم دقیقا وگرنه عوض شده

رنگ لبتاپ دقیقا باید همین رنگ باشه نه مشکی یا ...... کیبیرو و بدنه نقرهای مثل عکس روی جعبه

دی وی دی رایتر حواست باشه لقی نداشته باشه و دقیقا سره جای خودش باشه

اگه بخوای به پروژکتور وصل کنی یه موقع ، پورت vga نداره یه تبدیل براش بگیر مثلا usb to vga یه همچین چیزی

یه کولپد هم بگیر بین اینا n8 , multi core x6 مدل های دیگه هم هستن ولی این دو از نظر من خوبن

یک سوال : از کجا میخوای بخری؟؟؟ اشنا داری ؟؟

یک درخواست : قیمت غیر لمسیش هم بگیر و ازشون بپرس اونا مشکلی ندارن ؟؟؟؟ قطعاتشون رو عوض نمیکنن ؟؟؟ چطوریاست کلا غیر لمسی

و در اخر مبارکت باشه انشاالله فنش برات بچرخه

14. 2 کاربر از soroush.bl4ckhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ugroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

1-شما توی کارتون باید ساب ووفر کیف و موس اورجینال و لیپ موشن دوست داشتنی باهاش باشه

روی کارتون لبتاپی که پلمپ باشه یه برچسب هست مثل چسب پهن که روش نوشته ایسوس (asus) و اگه اونا لب تاپ رو باز کنند و برش دارن جای اون ایسوس ایسوس که به انگلیسی نوشته شده روی کارتون میمونه پس هواست باشه اونو باز نکرده باشن یا چیز دیگه ای نچسبونده باشن ( البته مدل های لمسی همشون گارانتی های اصلی دارن و مشکلی ندارن ) گارانتی ایسوس اصلی فقط اواژنگ سازگار ویستا اوات بقیه مثل سریر گارانتی اصلی نیست حواست باشه

اونجا تمام چیزا رو چک کن ضربه نخورده باشه فرو رفتگی و.... دکمه ها رو تست کن سفتیشون باید با هم یکی باشه رنگشون هم همینطور مثل هم دقیقا وگرنه عوض شده

رنگ لبتاپ دقیقا باید همین رنگ باشه نه مشکی یا ...... کیبیرو و بدنه نقرهای مثل عکس روی جعبه

دی وی دی رایتر حواست باشه لقی نداشته باشه و دقیقا سره جای خودش باشه

اگه بخوای به پروژکتور وصل کنی یه موقع ، پورت vga نداره یه تبدیل براش بگیر مثلا usb to vga یه همچین چیزی

یه کولپد هم بگیر بین اینا n8 , multi core x6 مدل های دیگه هم هستن ولی این دو از نظر من خوبن

یک سوال : از کجا میخوای بخری؟؟؟ اشنا داری ؟؟

یک درخواست : قیمت غیر لمسیش هم بگیر و ازشون بپرس اونا مشکلی ندارن ؟؟؟؟ قطعاتشون رو عوض نمیکنن ؟؟؟ چطوریاست کلا غیر لمسی

و در اخر مبارکت باشه انشاالله فنش برات بچرخه
    واسه من لیپ موشن روش نبود :(
    چندین تا کلیپ انباکسینکشو دیدم لیپ موشن نداشتن اصلا توی کارتن جاش نیست نمیدونم حالا قضیه اش چیه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

16. این کاربر از ugroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

واسه من لیپ موشن روش نبود :(
    چندین تا کلیپ انباکسینکشو دیدم لیپ موشن نداشتن اصلا توی کارتن جاش نیست نمیدونم حالا قضیه اش چیه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    جدی؟
    یعنی از قیمتشم کم نکردن؟
    شما کی و چند گرفتید؟
    ممنون

18. این کاربر از Saidgta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •