اتفاقا ماجدی خوب حالشو گرفت و با زبون بی زبونی بهش فهموند که تو رو تیم خاص تعصب داری و اگر محسن تنابنده و احمد مهرانفر بودند مشخص میشد که البته فردوسی پور خودشو به نفهمی زد و گفت که نمیفهمم چی میگید![]()
اتفاقا ماجدی خوب حالشو گرفت و با زبون بی زبونی بهش فهموند که تو رو تیم خاص تعصب داری و اگر محسن تنابنده و احمد مهرانفر بودند مشخص میشد که البته فردوسی پور خودشو به نفهمی زد و گفت که نمیفهمم چی میگید![]()
آقا دیگه قضیه فردوسی پور که مشخصه الکی این تاپیک رو با اسم این مردک خراب نکنید این تاپیک جای آبیها و تاجیاس نه امثال فردوسی پوره ... !
بارها و بارها سوتیهای لای برنامه هاش موجوده که طرفدار پرسپولیسه . از اون ماتمی که پارسال سر جام حذفی گرفته بود بگیر تا گزارشاش برای گل های پرسپولیس که هنجرش رو جر میده و حرص خوردناش برای زمین زدن استقلال !
وقتی که تیم پرسپولیس 1 دونه باخت میده سوال نظر سنجی 90 و کل برنامه میشه مربوط به پرسپولیسو به عالم و آدم تیم زنگ میزنه و دلیل میخواد ! استقلال اون 1 ماه که تو بحران افتاد و میباخت و مساوی میکرد یه بار سوال نظر سنجیش رو خرج استقلال نکرد و به یه نفر زنگ نزد صحبت کنه !
توی اون برنامه معروف قبل عید هم که دیگه کاملا خودشو لو داد اصلا بچه 4 ساله هم بهش بگی عمو جون فردوسی پور چه رنگیه میگه قرمز !
عالم و آدم دیدن که گسترش فولاد چه فوتبال ناپاکی ارائه کرد و چقدر ضایع بازی رو به نفت واگذار کرد و حتی خود گلر تیمشون هم اومد اعتراف کرد اون وقت این آقا از اول برنامه بارها گفت که خداییش گسترش فولاد مرد و مردونه بازی کرد اما تیم نفت خیلی قوی بود !!
سر کم کردن امتیاز از تیما از ما که کم شد با مدیر عاملمون صحبت کرد میگفت خوب اگه قرار باشه کاری انجام ندن جلوی این فحاشیا گرفته نمیشه باید یه کاری بکنه کمیته انظباطی که هوادارا به خودشون بیان , اون وقت تا از پرسپولیس امتیاز کم شد زنگ زد مدیر عاملشونو شد مخالف کسر امتیاز و زمین و زمان رو بهم دوخت که چرا امتیاز کم میکنید !!
سر خداحافظی بعضی بازیکنا 3 بار به برنامه دعوتشون میکنه توی یه سال اون وقت سر خداحافظی فرهاد مجیدی محبوب ترین بازیکن تاریخ آسیا حتی 1 نظر سنجی فقط 1 نظر سنجی نمیذاره ! اولش میگه صبر میکنیم خود فرهاد بیاد سر برنامه بعد کلا قضیه محو میشه و فرهاد که دیگه الان دنبال کارای مدرک مربیگریشه این حتی یه برنامه رو اختصاص نداده به خداحافظی فرهاد مجیدی حداقل و یه تماس تلفنی باهاش بگیره !
و هزاران و هزار سوتی و دلیل و مدرک دیگه که کاملا بی طرف نبودن این آقا رو مشخص میکنه که بخوام بگم تا صبح باید تایپ کنم ! بعضی پرسپولیسیا هم میگفتن خوب مگه چیه جرم نکرده که پرسپولیسیه , خوب بله از این لحاظ اصلا ایرادی نداره 80 میلیون جمعیت ایرانه هر کی دلش میخواد میتونه طرفدار هر تیمی باشه , از رئیس جمهور بگیر تا مجری برنامه و منو شما ! اما وقتی میاد روی آنتن و محبوب ترین برنامه تلویزیونی نصیبش میشه نباید از این برنامه به نفع تیم مورد علاقش استفاده کنه و تیم رقیب رو بکوبه و در آخر هم بگه من طرف حقم !
دیشبم که دیدیم یک پنالتی هم برای تیم ما نگرفتن خود مرادی هم گفت ! اینم از داوری توی حساس ترین بازیه لیگ ! اما ما زمین و زمان رو بهم نمیدوزیم توی زمین بازی جواب تیما رو میدیم نه اینکه ضعف تیمیمون رو بخوایم روی داوری تخلیه کنیم ...
+نوشته شده توسط Esteghlal_Paydar44 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وریا غفوری هم دعوت کرده بودن! همون کسی که به استقلال از راه دور گل زد.
قلعهنويي در رده 237 بهترين مربيان فوتبال جهان
در تازهترين ردهبندي مربيان فوتبال جهان افشين قطبي، امير قلعهنويي و حسين فرکي در ردههاي 198، 237 و 512 قرارگرفتند.
افشين قطبي که هدايت تيم ژاپني شيميزو اسپولس را برعهده دارد، با کسب 3150 امتياز در رده 198 بهترين مربيان باشگاهي دنيا قرارگرفته است.
پس از وي امير قلعهنويي، مسئول فني با تجربه استقلال تهران با 2629 امتياز در رده 237 برترينهاي جهان جاي دارد.
سومين مربي برتر باشگاهي کشورمان حسين فرکي با کسب 1250 امتياز است که صاحب رده 512 شده است.
براساس اين اعلام «خرادو مارتينو» سرمربي آرژانتيني بارسلونا با کسب 17354 امتياز در رده نخست جاي دارد.
کارلو آنچلوتي که در فصل جاري هدايت رئال مادريد اسپانيا را برعهده گرفت با 16214 امتياز دوم است و ديگو سيمئونه، مسئول فني اتلتيکومادريد با 15574 امتياز سوم شده است.
فهرست 10 مربي برتر جهان تا حال به اين شرح است:
1- خرادو مارتينو، آرژانتيني، 17354 امتياز
2- کارلو آنچلوتي، رئال مادريد اسپانيا، 16214 امتياز
3- ديگو سيمئونه، اتلتيکومادريد اسپانيا، 15574 امتياز
4- پپ گوارديولا، بايرن مونيخ آلمان، 13779 امتياز
5- ژوزه مورينيو، چلسي انگليس 12215 امتياز
6- رافائل بنيتس، ناپولي ايتاليا، 12215 امتياز
7- يورگن کلوپ، بورسيادورتموند آلمان، 11610 امتياز
8- آرسن ونگر، آرسنال انگليس، 11378 امتياز
9- خورخه خسوس، بنفيکا، 11151 امتياز
10- لوران بلان، پاريسنژرمن فرانسه، 10533 امتياز
به نقل از سايت مربيان
بچه ها کلاس های امیر تا 2 روز قبل از بازی با تراکتور تشکیل نمیشه
![]()
خدایا یعنی میشه دوباره خاطره ورزشگاه ثامن تکرار بشه؟تنها روزی تو زندگیم که از خوشحالی گریه کردم اونم یک ساعت! یک هفته قبلش گریه میکردم و میگفتم خدایا ما با این بازیها حقمون کمتر از قهرمانی نبود پس چرا اینطوری شد؟ولی اون روز به یادموندنی یاد گرفتم که هر چی خدا بخواد همون میشه و باید تا دقیقه آخر امیدوار بود.الان هم این تیم شرایط مشابه اون موقع را داره.قهرمانی از شیر مادر واسه بعضی از این بازیکنها مخصوصا حنیف حلال تره.تو تمام این سالها همیشه مدعی قهرمانی بودیم و بعضی وقتها با بد شانسی یه نفس کم آوردیم.امیدوارم یه روز به یاد موندنی دیگه را با هم جشن بگیریم ولی اگر خدای ناکرده این اتفاق نیفتاد امیدوارم قلعه نویی بمونه ولی توی خیلی از تصمیمات تجدید نظر کنه.کسانی که میرن استادیوم لطفا حنیف را بخاطر این همه تعصب و مردونگیش ویژه تشویق کنن چون حسابش از خیلی ها جداست.
رأي انضباطي مهدي رحمتي صادر شد
کميته انضباطي رأي خود را درباره دروازه بان تيم استقلال اعلام کرد.
ديدار دو تيم استقلال تهران و ملوان بندر انزلي 30 بهمن ماه برگزار شد که از سوي رحمتي تخلفاتي صورت گرفت.
پس از نشست کميته انضباطي با دروزاه بان استقلال، رحمتي اعلام کرد که به هيچ وجه قصد و نيت اهانت را به تماشاگران تيم ملوان بندر انزلي نداشته و همواره براي تمامي تماشاگران احترام قائل است.
کميته انضباطي پس از بررسي اين موضوع به رحمتي و بازيکنان اين تيم توصيه کرد که در هنگام برگزاري مسابقات با توجه به حساسيت جامعه ورزش و علاقه مندان از بروز هر گونه رفتار شبه انگيز که موجب برداشتهاي متفاوت و سوء تفاهامات مي شود، خودداري کنند.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال
پ . ن : عادل فردوسی پور هیسسسسسسسس دیگه در مورد سید ما حرف نزنیا
اینستاگرام محسن تنابنده(نقی): "ما بردیم و تمام"
دوستان من اصفهان هستم.
احتمال داره جمعه برا بازی بخواهم بیام تهران
هنوز دمِ ورزشگاه بلیط فروشی میشه؟ یا الکترونیکی شده
چه ساعتی بیام که بتونم راحت بلیط با محلِ خوب و مناسب تهیه کنم؟
از دوستان کی میره اگه من اومدم با هم هماهنگ کنیم من تو این شهرِ بزرگتون گم نشم؟![]()
خدا شاهده تو بدترین روزها هم من به این تیم امید داشتم. حتی بعد از باخت به نفت.
اون زمان ما فقط تمرکز نداشتیم .
طرفدارای فولاد درس بزرگی به همه هوادارن تیم های دیگه دادند.حتی بعد از باخت تلخ جلوی ما بازم تیمشون رو تشویق کردند و از تلاش بازیکنهاشون تشکر کردند .
ما با همین تیم که کلی ایراد فنی داره، تا هفته آخر مدعی قهرمانی بودیم که این خودش گویای همه چیز هست.
جمعه حتما استادیوم میرم تا تراکتور رو ببریم و اگر خدا بخواد بازم جشن قهرمانی بگیریم.
به نظر من حتی اگر جام هم نگیریم، با وضعیت این فصلمون ، تلاش بچه های تیم و کادرفنی در حد قهرمان بوده.
هر نتیجه ای که بگیریم ما باید بازیکنها و کادر فنی رو تشویق کنیم که زحمت خودشونو کشیدند. دمشون گــــــــــــرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)