تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 427 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان وعرض خسته نباشیدچند تا سوال داشتم اگر جواب بدید ممنون میشم
    1-edge در رادیو چه کاربردی دارد
    2-در قسمتی از سایت یکی از دوستان نحوه افزایش صدای گوشی رو توضیح داده بود واینکه حتی صدای گوشی های سریال چنج شده را می توان با این روش افزایش داد وبعد بدون فلش کردن سریال گوشی راعوض کرد نظر شما در این مورد چیست
    3-sms هایی که به من می رسد به ترتیب ارسال شدن در گوشیم ذخیره نمی شود وهمچنین تماسهام وتمام sms هام وتماس ها برروی سیم کارتم ذخیره می شود لطفا منو راهنمایی کنید ممنون
    تارخ گوشیتو هی عقب جلو کردی به همین خاطر اینجوری میشه . حالا تمام اس ام اس ها رو پاک کن و تاریخ رو هم عقب جلو نکن از این به بعد درست میشه

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام.
    من تعطیلات عید رو رفته بودم شمال و اونجا ایرانسل رو ساپورت نمیکنه. جالبه بدونید که اون موقع اگه 24 ساعت هم از walkman استفاده میکردم شارژ گوشی تموم نمیشد (وقتی که آنتن نمیداد).
    ولی وقتی آنتن میده شارژ هم خیلی زود خالی میشه.
    میشه بگین دلیلش چیه؟
    البته مشخصه که بیشترین مصرف باطری رو خود عملیات مخابراتی گوشی داره و بسیار بسیار بیشتر از اون مکالمه کردن باطری رو میخوره . نه بر خلاف تصور عموم واکمن و ....

در آغاز فعالیت hamid0389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نميدونم جاي اين بحث اينجا هست يانه؟
    ولي.... يه برنامه ميخواستم براي چت (مكالمه يا ...) با بلوتوث
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

در آغاز فعالیت R.Shams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

1-edge در رادیو چه کاربردی دارد
    نگاه کن کلا سیستمهای مخابراتی موبایل با توجه به ساختارشون به چند نسل تقسیم میشن. از نسل 0 که اولین و پایه سیسم موبایل بود و تا الان که آخرین نسل سیستم های مخابراتی نسل چهارم هست.
    خب حالا یه نگاه کوتاه به سیستم مخابراتی ایران میندازیم.
    سیستم مخابرات دولتی ایران اکثرا نسل 2 و یا همون GSM هست. خب امکانات این سیستم همون SMS و مکالمه هست. بقیشو دیگه من نمیدونم ولی تا همین حد هم بیشتر فکر نکنم داشته باشه.
    یه قسمت کوچکی از سیستم مخابراتی ایران نسل 2.5 یا GPRS هست. با سیستم GPRS شما امکان دسترسی به MMS و اینترنت و GPRS را خواهید داشت.
    البته نسل 2 و 2.5 از نظر تجهیزات و زیر ساختهای مخابراتی تفاوتی ندارند و با کمی تغییر کوچک میتوان نسل 2 را به نسل 2.5 تبدیل کرد تا امکان استفاده از سرویسهای GPRS تامین گردد. البته برای اینکار یا باید آنتنهای مخابرات را کلا تعویض کرد و یا با اضافه سخت افزار های تکمیلی آن را به منظور استفاده از سرویسهای GPRS ارتقا داد. که البته به دلیل هزینه های بالا مخابرات در نظر دارد آنتنهای خود را با اضافه کردن مدارهای تکمیلی برای استفاده از امکانات GPRS ارتقا دهد.
    البته مدیران نالایق در زمان راه اندازی شبکه موبایل با بیسوادی و بی تجربگی و تحجرشون شبکه موبایل ایران را به ... کشیدند. و به جای وارد کردن آخرین تکنولوژی رفتن ارزون ترین رو آوردن ولی پول گرون ترین تکنولوژی رو از ملتشون گرفتن. خدا نسل آنها رو از روی زمین بردار. الهی آمین.

خب حالا برسیم به تکنولوژی های روز و اونایی که تو اروپا و کشورهای پیشرفته استفاده میشن.
    شبکه نسل 2.75 یا EDGE. این شبکه تقریبا نسل سوم به حساب میاد و در شبکه های مبتنی بر GPRS وجود دارد. سرعت انتقال اطلاعات در این شبکه فکر کنم تا 1 مگابیت در ثانیه هم میرسه. خب اکثر موبایل ها مثل W810 از سرعت انتقال 236.8 kbps پشتیبانی میکنند(از این بیشتر تا حالا من ندیدم). خب بعضی لپ تاپ ها و PDA ها تجهیزات EDGE رو دارند و کارتهای اون رو هم میتونین خریداری کنین. یعنی لپ تاپ یا PDA شما به موبایل تبدیل میشه. در ضمن لازم به یادآوری است که سرعت انتقال دیتا در شبکه GPRS , 32 - 48 kbps است.

خب. یه نکته دیگه موند. و اینه که اپراتور سوم ایران یکی از شرایط مزایده اش اینه که نسل سوم یا 3G باشه.
    ----------------------------
    خب حالا در مورد مبحث انتخاب موبایل:
    با توجه به شبکه مخابراتی ایران که به دونوع تقسیم میشه نسل 2.5 و 2.75 شما اگه میخواین از اینترنت و سرویسهای MMS و دیتا استفاده کنین میتونین موبایل خودتون رو انتخاب کنین. (نسل سوم که همون اپراتور سوم هست, حداقل تا یکسال آینده منتظرش نباشین. چون هنوز قرار دادش بسته نشده. خب فکر کنم تا قبل از مهر بسته بشه. البته اگه بخواد تو ایران مشتری داشته باشه خیلی سریع میتونه خودشو جمع کنه)

خب حالا موبایلها:
    W810 یه موبایل نسل 2.75 یا همون EDGE هست. همچنین قابلیت استفاده از سرویس GPRS هم دارد.
    در ضمن سرعت انتقال دیتا در سرویس EDGE آن به 236.8 kbps میرسد. یعنی شما یه خط اینترنت پر سرعت و بیش از چهار برابر دایال آپ در داخل موبایل خودتون دارین. با تشکر از ایرانسل و MTN که پوز مخابرات و انحصار طلبان پدر سوخته و مغرض رو به خاک مالید.

W850 یه موبایل نسل 3 هست. امکانات اون در ایران قابل استفاده نیست. یکی از بارزترین سرویسهای اون کنفرانس یا مکالمه تصویری هست. اگه دقت کنین روی اکثر موبایلها و یا بهتر بگم تمامی موبایلهای نسل 3 یک دوربین اضافی برای مکالمه تصویری هست. خب سرعت انتقال اطلاعات در این گوشی 384 kbps است. البته این گوشی قالبلیت استفاده از سرویس GPRS را با سرعت 32 - 48 kbps داراست.

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگاه کن کلا سیستمهای مخابراتی موبایل با توجه به ساختارشون به چند نسل تقسیم میشن. از نسل 0 که اولین و پایه سیسم موبایل بود و تا الان که آخرین نسل سیستم های مخابراتی نسل چهارم هست.
    خب حالا یه نگاه کوتاه به سیستم مخابراتی ایران میندازیم.
    سیستم مخابرات دولتی ایران اکثرا نسل 2 و یا همون GSM هست. خب امکانات این سیستم همون SMS و مکالمه هست. بقیشو دیگه من نمیدونم ولی تا همین حد هم بیشتر فکر نکنم داشته باشه.
    یه قسمت کوچکی از سیستم مخابراتی ایران نسل 2.5 یا GPRS هست. با سیستم GPRS شما امکان دسترسی به MMS و اینترنت و GPRS را خواهید داشت.
    البته نسل 2 و 2.5 از نظر تجهیزات و زیر ساختهای مخابراتی تفاوتی ندارند و با کمی تغییر کوچک میتوان نسل 2 را به نسل 2.5 تبدیل کرد تا امکان استفاده از سرویسهای GPRS تامین گردد. البته برای اینکار یا باید آنتنهای مخابرات را کلا تعویض کرد و یا با اضافه سخت افزار های تکمیلی آن را به منظور استفاده از سرویسهای GPRS ارتقا داد. که البته به دلیل هزینه های بالا مخابرات در نظر دارد آنتنهای خود را با اضافه کردن مدارهای تکمیلی برای استفاده از امکانات GPRS ارتقا دهد.
    البته مدیران نالایق در زمان راه اندازی شبکه موبایل با بیسوادی و بی تجربگی و تحجرشون شبکه موبایل ایران را به ... کشیدند. و به جای وارد کردن آخرین تکنولوژی رفتن ارزون ترین رو آوردن ولی پول گرون ترین تکنولوژی رو از ملتشون گرفتن. خدا نسل آنها رو از روی زمین بردار. الهی آمین.

خب حالا برسیم به تکنولوژی های روز و اونایی که تو اروپا و کشورهای پیشرفته استفاده میشن.
    شبکه نسل 2.75 یا EDGE. این شبکه تقریبا نسل سوم به حساب میاد و در شبکه های مبتنی بر GPRS وجود دارد. سرعت انتقال اطلاعات در این شبکه فکر کنم تا 1 مگابیت در ثانیه هم میرسه. خب اکثر موبایل ها مثل W810 از سرعت انتقال 236.8 kbps پشتیبانی میکنند(از این بیشتر تا حالا من ندیدم). خب بعضی لپ تاپ ها و PDA ها تجهیزات EDGE رو دارند و کارتهای اون رو هم میتونین خریداری کنین. یعنی لپ تاپ یا PDA شما به موبایل تبدیل میشه. در ضمن لازم به یادآوری است که سرعت انتقال دیتا در شبکه GPRS , 32 - 48 kbps است.

خب. یه نکته دیگه موند. و اینه که اپراتور سوم ایران یکی از شرایط مزایده اش اینه که نسل سوم یا 3G باشه.
    ----------------------------
    خب حالا در مورد مبحث انتخاب موبایل:
    با توجه به شبکه مخابراتی ایران که به دونوع تقسیم میشه نسل 2.5 و 2.75 شما اگه میخواین از اینترنت و سرویسهای MMS و دیتا استفاده کنین میتونین موبایل خودتون رو انتخاب کنین. (نسل سوم که همون اپراتور سوم هست, حداقل تا یکسال آینده منتظرش نباشین. چون هنوز قرار دادش بسته نشده. خب فکر کنم تا قبل از مهر بسته بشه. البته اگه بخواد تو ایران مشتری داشته باشه خیلی سریع میتونه خودشو جمع کنه)

خب حالا موبایلها:
    W810 یه موبایل نسل 2.75 یا همون EDGE هست. همچنین قابلیت استفاده از سرویس GPRS هم دارد.
    در ضمن سرعت انتقال دیتا در سرویس EDGE آن به 236.8 kbps میرسد. یعنی شما یه خط اینترنت پر سرعت و بیش از چهار برابر دایال آپ در داخل موبایل خودتون دارین. با تشکر از ایرانسل و MTN که پوز مخابرات و انحصار طلبان پدر سوخته و مغرض رو به خاک مالید.

W850 یه موبایل نسل 3 هست. امکانات اون در ایران قابل استفاده نیست. یکی از بارزترین سرویسهای اون کنفرانس یا مکالمه تصویری هست. اگه دقت کنین روی اکثر موبایلها و یا بهتر بگم تمامی موبایلهای نسل 3 یک دوربین اضافی برای مکالمه تصویری هست. خب سرعت انتقال اطلاعات در این گوشی 384 kbps است. البته این گوشی قالبلیت استفاده از سرویس GPRS را با سرعت 32 - 48 kbps داراست.
    90 درصد تایید میشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام
    گوشی من الان یه مدتی آنتن دهیش خیلی کم شده یعنی بیشتر موقعها پر نشون میده اما در عمل آنتن نداره اگه میشه راهنمایی کنین باید چیکار کنم؟ و اینکه آیا با فلش کردن درست میشه یا نه؟ در ضمن گوشیم سریال چنجه

داره خودمونی میشه Scream 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سریال اصلی یا فرعی دوست عزیز ؟

داره خودمونی میشه Scream 4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من این نرم افزار را برای موبایل سونی اریکسون دابلیو 810 می خواستم :
    Windows W810i Software
    همراه با طریقه نصب و کامل و جدید باشد .
    متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    sky

پيش فرض

salam ye barnae zaheran hast vase boland kardane sedaye w810 chizi dar n mored midoonin?
    mitoonin komkam konid?

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط am987
    با سلام
    گوشی من الان یه مدتی آنتن دهیش خیلی کم شده یعنی بیشتر موقعها پر نشون میده اما در عمل آنتن نداره اگه میشه راهنمایی کنین باید چیکار کنم؟ و اینکه آیا با فلش کردن درست میشه یا نه؟ در ضمن گوشیم سریال چنجه
    سریال اصلی یا فرعی دوست عزیز ؟
    این تفلکی که گفته گوشیش چنچ شده هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •