تارخ گوشیتو هی عقب جلو کردی به همین خاطر اینجوری میشه . حالا تمام اس ام اس ها رو پاک کن و تاریخ رو هم عقب جلو نکن از این به بعد درست میشه![]()
تارخ گوشیتو هی عقب جلو کردی به همین خاطر اینجوری میشه . حالا تمام اس ام اس ها رو پاک کن و تاریخ رو هم عقب جلو نکن از این به بعد درست میشه![]()
البته مشخصه که بیشترین مصرف باطری رو خود عملیات مخابراتی گوشی داره و بسیار بسیار بیشتر از اون مکالمه کردن باطری رو میخوره . نه بر خلاف تصور عموم واکمن و ....
نميدونم جاي اين بحث اينجا هست يانه؟
ولي.... يه برنامه ميخواستم براي چت (مكالمه يا ...) با بلوتوث
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
نگاه کن کلا سیستمهای مخابراتی موبایل با توجه به ساختارشون به چند نسل تقسیم میشن. از نسل 0 که اولین و پایه سیسم موبایل بود و تا الان که آخرین نسل سیستم های مخابراتی نسل چهارم هست.1-edge در رادیو چه کاربردی دارد
خب حالا یه نگاه کوتاه به سیستم مخابراتی ایران میندازیم.
سیستم مخابرات دولتی ایران اکثرا نسل 2 و یا همون GSM هست. خب امکانات این سیستم همون SMS و مکالمه هست. بقیشو دیگه من نمیدونم ولی تا همین حد هم بیشتر فکر نکنم داشته باشه.
یه قسمت کوچکی از سیستم مخابراتی ایران نسل 2.5 یا GPRS هست. با سیستم GPRS شما امکان دسترسی به MMS و اینترنت و GPRS را خواهید داشت.
البته نسل 2 و 2.5 از نظر تجهیزات و زیر ساختهای مخابراتی تفاوتی ندارند و با کمی تغییر کوچک میتوان نسل 2 را به نسل 2.5 تبدیل کرد تا امکان استفاده از سرویسهای GPRS تامین گردد. البته برای اینکار یا باید آنتنهای مخابرات را کلا تعویض کرد و یا با اضافه سخت افزار های تکمیلی آن را به منظور استفاده از سرویسهای GPRS ارتقا داد. که البته به دلیل هزینه های بالا مخابرات در نظر دارد آنتنهای خود را با اضافه کردن مدارهای تکمیلی برای استفاده از امکانات GPRS ارتقا دهد.
البته مدیران نالایق در زمان راه اندازی شبکه موبایل با بیسوادی و بی تجربگی و تحجرشون شبکه موبایل ایران را به ... کشیدند. و به جای وارد کردن آخرین تکنولوژی رفتن ارزون ترین رو آوردن ولی پول گرون ترین تکنولوژی رو از ملتشون گرفتن. خدا نسل آنها رو از روی زمین بردار. الهی آمین.
خب حالا برسیم به تکنولوژی های روز و اونایی که تو اروپا و کشورهای پیشرفته استفاده میشن.
شبکه نسل 2.75 یا EDGE. این شبکه تقریبا نسل سوم به حساب میاد و در شبکه های مبتنی بر GPRS وجود دارد. سرعت انتقال اطلاعات در این شبکه فکر کنم تا 1 مگابیت در ثانیه هم میرسه. خب اکثر موبایل ها مثل W810 از سرعت انتقال 236.8 kbps پشتیبانی میکنند(از این بیشتر تا حالا من ندیدم). خب بعضی لپ تاپ ها و PDA ها تجهیزات EDGE رو دارند و کارتهای اون رو هم میتونین خریداری کنین. یعنی لپ تاپ یا PDA شما به موبایل تبدیل میشه. در ضمن لازم به یادآوری است که سرعت انتقال دیتا در شبکه GPRS , 32 - 48 kbps است.
خب. یه نکته دیگه موند. و اینه که اپراتور سوم ایران یکی از شرایط مزایده اش اینه که نسل سوم یا 3G باشه.
----------------------------
خب حالا در مورد مبحث انتخاب موبایل:
با توجه به شبکه مخابراتی ایران که به دونوع تقسیم میشه نسل 2.5 و 2.75 شما اگه میخواین از اینترنت و سرویسهای MMS و دیتا استفاده کنین میتونین موبایل خودتون رو انتخاب کنین. (نسل سوم که همون اپراتور سوم هست, حداقل تا یکسال آینده منتظرش نباشین. چون هنوز قرار دادش بسته نشده. خب فکر کنم تا قبل از مهر بسته بشه. البته اگه بخواد تو ایران مشتری داشته باشه خیلی سریع میتونه خودشو جمع کنه)
خب حالا موبایلها:
W810 یه موبایل نسل 2.75 یا همون EDGE هست. همچنین قابلیت استفاده از سرویس GPRS هم دارد.
در ضمن سرعت انتقال دیتا در سرویس EDGE آن به 236.8 kbps میرسد. یعنی شما یه خط اینترنت پر سرعت و بیش از چهار برابر دایال آپ در داخل موبایل خودتون دارین. با تشکر از ایرانسل و MTN که پوز مخابرات و انحصار طلبان پدر سوخته و مغرض رو به خاک مالید.
W850 یه موبایل نسل 3 هست. امکانات اون در ایران قابل استفاده نیست. یکی از بارزترین سرویسهای اون کنفرانس یا مکالمه تصویری هست. اگه دقت کنین روی اکثر موبایلها و یا بهتر بگم تمامی موبایلهای نسل 3 یک دوربین اضافی برای مکالمه تصویری هست. خب سرعت انتقال اطلاعات در این گوشی 384 kbps است. البته این گوشی قالبلیت استفاده از سرویس GPRS را با سرعت 32 - 48 kbps داراست.
90 درصد تایید میشه...
با سلام
گوشی من الان یه مدتی آنتن دهیش خیلی کم شده یعنی بیشتر موقعها پر نشون میده اما در عمل آنتن نداره اگه میشه راهنمایی کنین باید چیکار کنم؟ و اینکه آیا با فلش کردن درست میشه یا نه؟ در ضمن گوشیم سریال چنجه
من این نرم افزار را برای موبایل سونی اریکسون دابلیو 810 می خواستم :
Windows W810i Software
همراه با طریقه نصب و کامل و جدید باشد .
متشکرم
salam ye barnae zaheran hast vase boland kardane sedaye w810 chizi dar n mored midoonin?
mitoonin komkam konid?
نوشته شده توسط am987
این تفلکی که گفته گوشیش چنچ شده هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)