تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 444 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون الان این رو باید چیکار کنم؟

میشخ یه توضیح بدین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام داداش این عکس رو ببین برای من خیلی شلوغه تازه وقتی روی بازی کلیک میکنم نه پیغام میده نه میره تو بازی حتی با کلیک راست و run administrator هم نمیره به نظرتون بازی مشل داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو که هنوز بازیو نصب نکردی. این مسیر ، مسیره فایل دی وی دیه بعده نصب یه نگا به عکسای صفحه ی قبل کن که برات آپلود کردم. کامل نشون دادم ...

3. 2 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیز میشه این فایل squad که میگی رو برا ما هم آپ کنی تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنیم....
    برو مودینگ وی رو نصب کن بهتره . کلا دیتابیس رو اپدیت میکنه نه فقط squad رو . یعنی حتی چهره ها هم بروز میشه و مثلا عکس اوزیل با لباس رئال نیست .

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

برو مودینگ وی رو نصب کن بهتره . کلا دیتابیس رو اپدیت میکنه نه فقط squad رو . یعنی حتی چهره ها هم بروز میشه و مثلا عکس اوزیل با لباس رئال نیست .
    اخه عکسش چه اهمیتی داره. این به هر حال فقط تیما رو درست میکنه و چیزی رو تغییر نمیده. حجمشم ناچیزه.
    به هر حال، باید تو documents تو فولدر fifa 14 کپیش میکنی. اونیکی فایل squad رو که خود بازی ساخته رو پاک میکنی.
    بعد میری تو بازی، تو customize، تو profile ، تو load squad، اینو انتخاب میکنی. بعد میای تو save squad، رو خودش overwrite میکنی.

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

یه تاپیکی هست به اسم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی تاپیک خوبیه!!!!!!
    لطف کنید مباحث کرک و این داستانا رو اونجا پیگیری کنید،اینجا جای این چیزا نیست...............

هر روز میایم تو این تاپیک یه بحث فنی خوب ببینیم،فقط پستای کژوال این کرک اومده،اون کرک اومده به چشمون خورد..............
    بابا بذارید کنار این پایرت بازیارو..........

مردم ایران با همین کاراشون جهان سومی شدن،وقتی ما به زحمت و اندیشه ی بقیه احترام نذاریم به نظرتون اونا به احترام میذارن؟!
    بعد میگید چرا EA لیگ کشورای عربی رو اضافه میکنه؟!
    به نظر من خوب کاری میکنه،اصلا حقشه سال دیگه لیگ امارات رو با هر اسمی میخواد بذاره تو بازی،چون همه اورجینال تهیه میکنن.....................

یعنی یه بازی اورجینال 200 تومنی یا یه CD Key حدود 100 تومنی انقد برای مردم ایران گرونه که با این کارا به خودشون توهین نکنن؟!
    اگه به خاطر این چیزا بود که تا الان همه کشور ها تو فیفا لیگاشون بود.اون لیگ هم به خاطر این تو بازی هست که به اندازه ی نا معلوم به EA پول دادن!

7. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تو که هنوز بازیو نصب نکردی. این مسیر ، مسیره فایل دی وی دیه بعده نصب یه نگا به عکسای صفحه ی قبل کن که برات آپلود کردم. کامل نشون دادم ...
    ببخشید عکس رو اشتباه آپلود کردم این عکسه ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ردیف وسطی ، پائینو نگا کنی میبینی.'''''''''''''''' .... fifa14 .... """""

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ردیف وسطی ، پائینو نگا کنی میبینی.'''''''''''''''' .... fifa14 .... """""
    سلام
    روی اون هم کلیک کردم ولی فقط یه حالت لود میده و توی بازی نمیره
    درایو گزافیک رو هم دانلود کردم ولی بازم نشد
    ببخشید هی سوال میکنم
    شرمنده دوستان انجمن

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اخه عکسش چه اهمیتی داره. این به هر حال فقط تیما رو درست میکنه و چیزی رو تغییر نمیده. حجمشم ناچیزه.
    به هر حال، باید تو documents تو فولدر fifa 14 کپیش میکنی. اونیکی فایل squad رو که خود بازی ساخته رو پاک میکنی.
    بعد میری تو بازی، تو customize، تو profile ، تو load squad، اینو انتخاب میکنی. بعد میای تو save squad، رو خودش overwrite میکنی.
    خوب یعنی هر وقت فیفا رو شروع میکنی باید این فایل رو لود کنی ؟ یا ثابت و همیشگیه ؟

کریر چی ؟ وقتی کریر رو شروع میکنی باید روی چه گزینه ای قرار بدی ؟ Default یا Customized ؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خوب یعنی هر وقت فیفا رو شروع میکنی باید این فایل رو لود کنی ؟ یا ثابت و همیشگیه ؟

کریر چی ؟ وقتی کریر رو شروع میکنی باید روی چه گزینه ای قرار بدی ؟ Default یا Customized ؟
    بعد از اینکه overwrite کردم دیگه فیکس شد، هر دفعه همین میاد.
    برا کریر رو customized باید گذاشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •