دوستان نور صفحه نمایش این مدل چطوره ؟ بعضی از سایت ها نوشتن نور صفحه نمایشش از لپتاپ های دیگه کمتره
لطفا بهم بگین خیلی مهمه .
ممنون
دوستان نور صفحه نمایش این مدل چطوره ؟ بعضی از سایت ها نوشتن نور صفحه نمایشش از لپتاپ های دیگه کمتره
لطفا بهم بگین خیلی مهمه .
ممنون
دیشب آپدیتهای ویندوز رو نصب کردم تقریبا همه رو از خود update center
بعد از ریستارت ویندوزم دیگه بالا نیومد
خواستم به دوستان بگم که آپدیتهای security ویندوز 8 رو نصب نکنید چون ویندوز کرک شدست ممکنه ویندوز بپره
راستش تنها چیزی که در مورد مانیتور این لپتاپ میشه ایراد ازش گرفت فقط اینه که در دید از روایا یه مقدار مشکل داره و رنگ ها رو خاکستری نشون میده. وگرنه نور مانیتور خیلی هم خوبه (من مقایسه کردم)
دوستان گل بهترین روش کرک کردن با اسکایپ هست تو سایت همسایه و تو گوگل بگردین پیدا میکنید
من که ویندوزم Geniune شد هنگ کردم چون عین این میمونه که 300$ پول لایسنس کی بدید.
از همه کرک ها هم بهتره و هیچ موقع هم نمیپره.
دوست عزیز صفحه اول رو مشاهده کنید.
من وقتی ویندوز 8 رو نصب میکنم اکتیو شده هست نیاز داره که از این روش هم استفاده کنم؟
اگه ویندوز شما اکتیو شده که مشکلی نداره اما اون دوستانی که تازه ویندوز رو نصب کردن پیشنهاد میکنم به جای استفاده از کرک ها از
این روش استفاده کنند.
[QUOTE=aminhitman;7815322]با سلام
ببخشید دوستان من دمای سیستم رو که میبینم در حالت عادی وقتی روشن میشه تازه بالا میاد 45-49 درجه هست یکم که میگذره یا وبگردی میکنم میره رو 50-55 درجه و وقتی بازی میکنم Cod Blackops 2 یا بازی های سنگین از این قبیل دیگه نهایت دما رو 65- 68 درجه میره دیگه بالا تر تاحالا نرفته و نمیره میخواستم بدونم این دماها مناسبه خوبه اوکیه ؟؟ یا نه مشکل ایجاد میکنه ؟؟؟؟؟
سلام
دما عادی هست.فقط دمای CPU رو گفتین تو بازی سنگین به 65-68 می زسه.چه موقعی این دما رو گرفتید؟بعد از خروج از بازی؟یا در حین بازی؟
[QUOTE=mohammad_203;7815868]درحین بازی گرفتم. تا از بازی میام بیرون سریع کاهش پیدا میکنه در عرض دو تا سه ثانیه میاد رو 40-50
[QUOTE=aminhitman;7815961]اصولا نباید اینطوری باشه.دما باید خیلی بیشتر ار اینا باشه.
در حین بازی باید برسه به 70-80 و بعد بازی هم با این سرعت نمیاد پایین و باید روی 55-65 بمونه.
از کول پد استفاده می کنید؟لپ تاپتون رو روی پی می ذارین؟تهویه مناسب داره لپ اپ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)