دوستان من در این مدت کوتاه تا الان چهار مدل برایت ، پروویژن تی 7 پلاس، و بلوسنس و ایکس ویژن را برای خودم و اقوام خریدم و نصب کردم .(توی رشت) خودم در منزل از برایت و تی 7 پلاس استفاده میکنم. هر چه قدر قدرت فرکانس بالاتر باشه کیفیت تصویر بالاتره. به نظر من قدرت گیرندگی تی 7 پلاس و برایت از همه بالاتره. پلاس با یک آنتن دو پر معمولی سرخود 100% قدرت فرکانس و کیفیت داد. برایت با آنتن بوستر دار هم خوب سازگار است. تی 7 پلاس رکوردش کیفتش پایین است. تایم شیفت(ماشین زمانش) هم کار نکرد. (فریم ورش هم دست نزدم) برایت و بلوسنس و ایکس ویژن کیفیت ضبط تصویرشان خیلی خوب است وبرایت از همه بهتر.(برایت ماشین زمان هم دارد) بلوسنس گیریندگیش بسیار ضعیف است. از همه ضعیفتر. من هر چهار مدل را در یک مکان آزمایش کردم.بلوسن تایم شیفت (ماشین زمان) هم دارد. ولی با توجه به قیمتش برتری محسوسی نسبت به برایت ندارد. (فقط یک کابل اچ دی در جعبه همراه دارد)به نظر من برایت و پرویژن خوب هستند واز بقیه بهتر. شاید تنها نقطه ضعف برایت طراحی نه چندان زیبای دستگاه و کنترلش باشد.
من در مجموع برایت را از همه بهتر می دانم. ولی اگر جایی فرکانس خیلی ضعیف است پروویژن تی 7 پلاس را توصیه میکنم.