تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 624 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    آقا ما امروز از فروشگاه لاوان يه دستگاه خريديم با مارك Shuttle. با كابل HDMI و كامپوننت،‌(از اين سه رنگها، شايد اسمش رو اشتباه ميگم). 68 تومان. ديدم نسبت به Xvision بهتره انگار. اما...
    من دستگاه رو از پورت HDMI به تلويزيون وصل ميكنم، تصوير عاليه ولي صدا نداره. با كابل كامپوننت وصل ميكنم، صدا داره تصوير سياه سفيده، با تبديل اسكارت هم (از دستگاه به ورودي تلويزيون) كيفيت تصوير خيلي بد ميشه و در ضمن صدا و تصوير با هم همخوني ندارند.
    مگه كابل HDMI واسه انتقال صوت و تصوير نيست؟‌پس چرا صدا ندارم؟
    صدا هم از خود تلويزيون پخش ميشه، بلندگو ندارم.
    ايراد از چيه؟
    Last edited by matin_vv; 03-11-2010 at 21:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض اصلاحیه

دوستان من در این مدت کوتاه تا الان چهار مدل برایت ، پروویژن تی 7 پلاس، و بلوسنس و ایکس ویژن را برای خودم و اقوام خریدم و نصب کردم .(توی رشت) خودم در منزل از برایت و تی 7 پلاس استفاده میکنم. هر چه قدر قدرت فرکانس بالاتر باشه کیفیت تصویر بالاتره. به نظر من قدرت گیرندگی تی 7 پلاس و برایت از همه بالاتره. پلاس با یک آنتن دو پر معمولی سرخود 100% قدرت فرکانس و کیفیت داد. برایت با آنتن بوستر دار هم خوب سازگار است. تی 7 پلاس رکوردش کیفتش پایین است. تایم شیفت(ماشین زمانش) هم کار نکرد. (فریم ورش هم دست نزدم) برایت و بلوسنس و ایکس ویژن کیفیت ضبط تصویرشان خیلی خوب است وبرایت از همه بهتر.(برایت ماشین زمان هم دارد) بلوسنس گیریندگیش بسیار ضعیف است. از همه ضعیفتر. من هر چهار مدل را در یک مکان آزمایش کردم.بلوسن تایم شیفت (ماشین زمان) هم دارد. ولی با توجه به قیمتش برتری محسوسی نسبت به برایت ندارد. (فقط یک کابل اچ دی در جعبه همراه دارد)به نظر من برایت و پرویژن خوب هستند واز بقیه بهتر. شاید تنها نقطه ضعف برایت طراحی نه چندان زیبای دستگاه و کنترلش باشد.
    من در مجموع برایت را از همه بهتر می دانم. ولی اگر جایی فرکانس خیلی ضعیف است پروویژن تی 7 پلاس را توصیه میکنم.
    چیزی که یادم رفت اینه که برایت هم مانند بلوسنس قابلیت این رو داره که در هنگام ضبط تصویر یک کانال ،شما کانال دیگه رو هم ببینید. نمیدونم چرا این امکانات رو در تبلیغ برایت نگفتند. عجیبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

دوست عزيز مارك متفرقه اين مشكلات رو هم داره ديگه!

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز مارك متفرقه اين مشكلات رو هم داره ديگه!
    يعني واقعاً هيچ كاري نميشه كرد؟

در آغاز فعالیت tiren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    North

پيش فرض

چیزی که یادم رفت اینه که برایت هم مانند بلوسنس قابلیت این رو داره که در هنگام ضبط تصویر یک کانال ،شما کانال دیگه رو هم ببینید. نمیدونم چرا این امکانات رو در تبلیغ برایت نگفتند. عجیبه.

تا اونجا که می دونم کانال های روی یه فرکانس رو میشه با هر دستگاهی که در حال ضبط کردن باشه دید.
    حالا شما کانال های روی یه فرکانس رو تست کردید یا تونستید کانال های موجود فرکانس های دیگه رو هم ببینید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض آغاز پخش آزمایشی دیجیتال در مشهد

امروز 13 ابان 1389

شبکه های ۱.۲.۳.۵ و استانی و هفت شبکه رادیویی در مشهد در حال پخش است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امروز 13 ابان 1389

شبکه های ۱.۲.۳.۵ و استانی و هفت شبکه رادیویی در مشهد در حال پخش است
    اي بابا خيلي وقته شروع شده
    دوستان عزيز براي اينكه بدونيد ومطمئن شويد در كدام استانها پخش ديجيتال شروع شده ميتونيد به سايت صداوسيما -قسمت استانها مراجعه كنيد الان تقريبا اكثر استانها شروع شده ولي درحال تست وارزيابي است.
    معاون فناوري وتوسعه صداوسيما هم گفته سال 2015
    آخرين فرستنده آنالوگ درايران خاموش خواهد شد

عسکری با اشاره به وجود حدود 74 فرستنده پرقدرت در نقاط مرتفع کشور افزود: تمام فرستنده های پرقدرت دیجیتال می شود که از این طریق حدود 75 درصد جمعیت کشور تحت پوشش قرار خواهد گرفت و در گام سوم فرستنده های متوسط به دیجیتال تبدیل می شوند.

علی عسکری از وجود 430 فرستنده متوسط و 5 هزار ایستگاه کم قدرت درسراسر کشور خبرداد و گفت: تا سال 2015 اعتبار سیگنالهای انالوگ ساقط خواهد شد و ما باید با سرعت تلویزیون دیجیتال را عمومی کنیم.

http://digitaltvdvbt.--------.com/
    Last edited by behrouz2; 05-11-2010 at 22:30.

8. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من امروز یه دستگاه xvision 121 خریدم. اولش که وصل کردم جستجو کرد و هر 14 تا کانال رو پیدا کرد.
    خوب هم نشون میداد ولی بعد از 3-4 دقیقه دوباره قطع شد. هرکاری کردم سیگنال نیومد. دستگاه رو چند دقیقه خاموش کردم و بعد روشن کردم و دوباره سرچ کردم کانال ها اومد ولی دوباره بعد از 3-4 دقیقه قطع شد.

چرا اینطوری میشه؟؟ چیکار باید بکنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض آغاز پخش آزمایشی دیجیتال در مشهد

اطلاع دارید در مشهد هم پخش دیجیتال شروع شده یا نه؟
    دوست عزیز از اوایل آبان پخش آزمایشی شبکه های 1 2 3 تهران و استانی به همراه هفت شبکه رادیویی در مشهدآ غاز شده و قابل دریافت است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چیز دیگه ای که برای "برایت" هست اما فعلا گفته نمیشه اینه که تایم شیفت هم داره ، یعنی شما می تونید تصویر رو نگه دارید !

اما ما حس می کنیم گیرایی کنترل برایت و سرعت تعویض کانال ها و سرعت حرکت در منو های دستگاه ؛ نسبت به بقیه بهتر هستش.
    Last edited by SONY-SHOP; 04-11-2010 at 16:04.

12. این کاربر از SONY-SHOP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •