شما اگه بیاین تو این تاپیک و پست های اول(مطالب اول) را دانلود کنی کارت که راه می افته که هیچ حال شو هم میبری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه بیاین تو این تاپیک و پست های اول(مطالب اول) را دانلود کنی کارت که راه می افته که هیچ حال شو هم میبری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by albaloot; 05-02-2008 at 09:29.
كسي ميدونه با Setools ميشه با گوشي هاي CID 36 هم كار كرد يا نه مثلا ريختن منو
يا بايد با فار منيجر كار كرد
گوشی ها با CID36 و رنگ BROWN توسط این نرم افزار پشتیبانی نمی شن
RED چطور ؟
همونجوری که دوستمون گفتند این برنامه اصلا گوشیهای Cid36 رو ساپورت نمیکنه. چه Red باشه چه Brown.
ولی برنامه فار منیجر خیلی راحت و بدون دردسر گوشیهای cid 36 رو ساپورت میکنه.فقط کافیه از پلاگین SEFP 10041 استفاده کنی.
آره این فار منیجر بر خلاف قیافش بهترین برنامه تو این زمینه ست
من اصلا اون برنامه های جدید رو قبول ندارم
و برای هزارمین بار از سیاوش عزیز تشکر میکنم که آموزشش رو گذاشتن..
منم با فار منیجر خیلی حال میکنم. خداییش ته برنامه هست. قیافشم که عشق منه.منو یاد خاطراتی که با NC داشتم میندازه![]()
فقط بدی گوشی من اینه که Cid49 هست و یک مقدار دنگ و فنگ داره ولی هنوزم که هنوزه بیشتر کارهامو با این برنامه انجام میدم.
منم باهاش خیلی حال میکنم.100 تا پچ رو تو کمتر از دو سه دقیقه میشه نصب کرد ولی با ستول....
اصلا قابل مقایسه با ستول نیست.ولی ستول برای مبتدی ها خیلی خوبه.![]()
سلام به همگي
كسي ميدونه كه K800 با فار منيجر هك ميشه يا نه؟
اگر هك ميشه لطف كنيد فايل ريست Bin و فايل Ssw براي K800 با فريمور R1kg00i را به من بده؟
اگر Sefp هم لازم داره اون رو هم بديد
خيلي ممنون ميشم
با برنامه سيتولز هم زياد حال نمي كنم ولي اگر مجبور بشم باهاش كار مي كنم خواهشا سريع بگيد آخه من خيلي عجله دارم
به به آقا توحيد گل هم كه اينجاست.........
آقا سياوش برس به دادم
با تشكر
آره میشه. نیازی هم به فایلهای ssw و rest نداره. ولی فقط میشه فایل روی گوشی ریخت. امکان نصب پچ و بک آپ گرفتن از فایلهای سیستمی رو نداره.
راستش تو یک فروم دیگه یک آموزش تپل گذاشته بودم ولی از بین رفته.
تو سایت 4shared.com سرچ کن پیدا میکنی.مثلا بنویس sefp db2020.
بعد از نصب پلاگین وقتی وارد فار میشی به جای انتخاب گوشی باید cid گوشی رو انتخاب کنی. مثلا اگه گوشیت cid49 باشه باید db2020Cid49 رو انتخاب کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)