داداش شما یکبار با باتری و یکبار بدون باتری و تنها به برق این قضیه رو تست کن ببین تفاوتی میکنه؟
داداش شما یکبار با باتری و یکبار بدون باتری و تنها به برق این قضیه رو تست کن ببین تفاوتی میکنه؟
سلام
متاسفانه نتيجه هر دو يكسانه.
امروز برای مشکل سویچ گرافیک لپ تاپ رو بردم گارانتی خلیج فارس در میدان ولی عصر (تهران).خیلی بد با بنده رفتار شد و اون ها گفتند که سواد رفع مشکل رو ندارند.روی در هم نوشته بودند که :HP تخصص ماست!!!
دو نفری که چیزی بارشون نبود اومده بودند به اصطلاح خودشون شرکت زده بودند!!!
یادتون باشه گارانتی خلیج فارس فوق العاده نامعتبر می باشد.![]()
Last edited by Epelem; 12-01-2015 at 21:04.
لطفا دوستان عزیزی که مشکل سویچ گرافیک دارند و به نتیجه رسیده اند این نتیجه را به اشتراک بگذارند.![]()
من هنوزم مشکل سوئیچ گرافیک ندارم
با همین لپ تاپ پردازنده i5 و رم 8 گیگ کال آف دیوتی 11 هستش فک AW !! رو به پایان رسوندم ولی با گرافیک بسیار پایین چون واقعا بازی قدرتمندی هستش
فن پردازنده چنان گرمایی میزد بیرون که میترسیدم لپ تاپ منفجر بشه
سلام دوستان
من درایور فینگر پرینت ام رو آپدیت کردم(به ادله ی لازم)
بعد الان یه مشکلی که داره اینه که وقتی سیستم ام میره تو حالت sleep یا حتی Hibernate برای ورود سنسور اثر انگشت رو تو گزینه هاش نداره و متاسفانه مجبورم هرموقع میره رو اسلیپ پسورد وارد کنم و این جالب نیست !!
آیا کسی به این مشکل برخورده ؟ راهی به نظرتون میرسه ورودم فقط با اثر انگشت باشه ؟
(من تو سیستم ام هم پسورد تعریف کردم برای ورود هم اثر انگشت--قبلا برای ورود فقط و فقط اثر انگشت کافی بود!)
ممنون میشم بچه ها راهنمایی کنید![]()
نه ! چی هست دقیقاً ؟![]()
هنوز مشکل دارین؟
intel wireless display
میشه بدون کابل صفحه لپتاب رو روی نمایشگرای دیگه ای که intel widi رو ساپورت کنن نمایش داد.
زیاد گشتم ظاهرا سیپی یو 4540 ساپورت نمیکنه![]()
کسی نظری نداره عایا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)