والا الان اینقدر زندگی سخت شده الان همه دنبال زن کارمندن مگر اینکه مرده اینقدر وضعش توپ باشه که در اون صورت دیگه کار کردن زن اختیاری بشه ولی در هر صورت مرد و زن مسئول تو دخل و خرج زندگی شریک میشن
والا الان اینقدر زندگی سخت شده الان همه دنبال زن کارمندن مگر اینکه مرده اینقدر وضعش توپ باشه که در اون صورت دیگه کار کردن زن اختیاری بشه ولی در هر صورت مرد و زن مسئول تو دخل و خرج زندگی شریک میشن
خوشحال میشم روشهایی را که برای شناخت عمیق فرد مقابل به کار میبرید را یگین
طرف 10 سال با یک نفر همجنسش معاشرت و رفت وامد داره هنوز نمیتونه بگه عمیقا شناختمش،چطور شما جنس مخالف توی یک روز و یک ماه ویکسال نه بلکه حتی دوسال میشناسی؟
نمیخام بحث فلسفی مثل علتهای عدم تغییر راه بندازین،روش شناخت عمیق را میخام بدونم چیه؟مگه اونم نمیشه دروغ را چاشنیش کرد؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه تضمینی هست که شما بعد از یه عمری زندگی خودت رو بشناسی؟ هیچ.
هیچ تضمینی هیچ قطعیتی وقتی صحبت از روابط انسانی و اجتماعی هست وجود نداره ولی این عدم قطعیت آیا توجیه مناسبی هست که قدر زندگی و لحظاتش رو ندونیم؟
ممکنه یه نفر دروغ بگه ممکنه خودتون دروغ بگید چه تو رابطه چه به خودتون ممکنه تظاهر باشه و موارد مشابه ولی عشق و محبت یه حسی هست که فقط وقتی بهش میرسی میبینی بقیه چیزا بی ارزشه.
بهتره جواب خیلی از پرسش ها رو به فلاسفه و روانشناسان و جامعه شناسان واگذار کنید، و از زندگی که میتونه شیرین تر از این باشه لذت ببرید.
خیلی دیگه از گفتارهای این تاپیک افراد زیادی هستند دنبال یه شرایط سوپر آرمانی میگردند مثلا تا وضع اقتصادی فلان شه تا وضع اجتماعی فلان شه و ...
حقیقت اینه که کسایی که دنبال تغیر بیرونی میگردند دارن خودشون رو گول میزنن این افراد قادر به تغیر درونی نیستند یا اونقدر به شرایط خو کردن که با همین وضع موجودشون راضی هستند.
دوستان بنا به دلایلی میخوام نظر یکی از دخترهای فامیل نزدیک رو راجع به خودم در مورد ازدواج بدونم و اگه نظر مساعد بود با خانواده بریم خواستگاری.
مشکل اینجاست که من و ایشون روابط بشدت رسمی داریم و از اون فامیل هایی هستیم که سالی یک بار در عید دیدنی همدیگه رو می بینیم
من باید بهش زنگ بزنم و یه قرار ملاقات بزارم و بهش بفهمونم کسی از این موضوع مطلع نشه و وقتی دیدمش موضوع رو بهش بگم
اما نمیدونم وقتی زنگ زدم چی بهش بگم.
فامیل و اشنا رو فقط از طریق فامیل و آشنا پیگیری کنید نه شخصی.
از مادر یا ترجیا خواهرتون بخواهید با دختر خانم اول صحبت کنند نظرشون در مورد خودتون جویا بشند بعداً اقدام رسمی کنید. یا کلا از مادر یا خانم جا افتاده بخواهید با مادر ایشون صحبت کنند.
میتونم بپرسم چرا؟
بزار به حساب تجربه، ولی در کل روالش همین هست مخصوصا چون از فامیل و اقوامتون هستند، مطمعا باش جوابی جز نه نخواهی شنید اگه خودت بخواید شخصا اقدام کنی و تازه این بهترین حالت ممکنش خواهد.
کار شخصی از طریق شخصی، کار غریبه از طریق غریبه، کار فامیل از طریق فامیل.
توی پست قبلی هم گفتم شرایطم طوری هست که خودم باید اول بهش بگم . وگرنه خودم میدونم باید روالشو طی کنم.
خودتون بهتر شرایطتون رو میدونید و بهتر میتونید تصمیم بگیرید اما من هم بنا بر تجربه خودم با نظر captain america موافقم
این تاپیک بیشتر به چرایی و ویژگیهای ازدواج میپردازه. بهتره سوالتون رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)