تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 379 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول بذارید سیستم مورد نیاز و پیشنهادی بازی اعلام بشه بعد بازی منتشر بشه و تست بشه بعد تازه میشه در مورد اینکه با فلان سیستم اجرا میشه یا خوب اجرا میشه صحبت کرد!
    ولی اون چیزی که مشخصه برای حداقل سیستم مورد نیاز ملاک می تونه همین بازی هایی که این اواخر منتشر شدن باشه و روی کمتر از اونا زیاد حساب نکنید...

به جا این بحث ها من انتظار داشتم کسانی که روی PS4 و Xone بازی کردن بیان نظرشون رو بگن
    واقعا بازی ارزش پول خرج کردن رو داره یعنی یه نفر اگه نسخه نسل قبلی رو بازی نکرده باشه که این بازی دیگه براش رویائیه!
    اگه هم بازی کرده باشه این نسخه با کیفیت بالاترش و همین طور بخش آنلاینش می تونه براش خیلی لذت بخش باشه
    همون بخش آنلاین بازی که در قالب GTA Online پارسال برای کنسول های نسل قبلی منتشر شد و توی این نسخه وجود داره ، خودش یه ویژگی مثبته. من خودم به شخصه این نسخه آنلاین اونو نرفتم ولی مطمئنا در کنار بخش داستانی بزرگ بازی رفتن این بخش بازی اونم با یه گرافیک بهبود یافته خیلی عالیه...

2. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gholamzadegan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه گرافیک اذیت نکنه . CPU و Ram مشکلی نباید داشته باشی
    سلام

گرافیک این هست من اشتباه گفتم

AMD Radeon HD 8570M 2GB

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اگه رمت 6 بود عالی میشد پسر چقدر خرج این گرافیک هیولا کردی به نظرم صد در صد می خوره بازی رو این GTX 980 جور همه چیو می کشه در ضمن 6600 سی پی یوی کمی نیست! 8 مگ کشه! اون روی لایر 2
    3 تومن از منابع درآمدمونو کشید بیرون :(
    مشکلی تو ارتقا رم نیست ، تا 8 هم می تونم ارتقا بدم ، راحتت تر بخوام بگم تا ماکسیمم حدی که مادربورد ساپورت کنه می تونم ارتقا بدم ، ولی بخوام از پایه تعویض کنم باس رم و سی پی یو و مادربردم عوض کنم که الان برام چندان توجیه نداره

سیستم مال 6 سال پیشه ، تا همین جاشم دووم آورده خیلی مرد ِ ، در کل راضیم ازش ، کارمونو راه میندازه

هیچ بازی اندازه این وسوسم نکرد به خاطرش یه دستی بکشم رو سیستم ، البته اونم اگه گرافیکم نمی سوخت شاید نمی کشیدم : ))

خیلی جالبه که شما GTX 980 که حدود 2.5م قیمت داره رو با یه CPU داغون انداختین
    همونطور که عرض کردم سیستم مال 6 سال پیشه گرافیک قبلی 280 بود ، سوخت ، دیگه مجبوری گفتیم یه کاری کنیم
    تنها قطعه ی مستقل قابل تعویض همین گرافیک بود ، باقی مواردو بخوام دست بزنم باید کل قطعاتو با توجه به نسلش عوض کنم ، در حال حاضر به نظرم نیاز نمی اومد
    گفتم یه چیزی بندازم اگه بشه یه درصدم صرفا بازیو اجرا کنه ، نهایت امر باقی قطعاتم ارتقاء میدم یا نهایتا کارمون باهاش تموم شد گرافیکو میفروشم
    Last edited by SIMON137; 02-12-2014 at 13:42.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام دوستان من عاشق سری های قیل این بازی بجز iv بودم از iv بدلیل اینکه ماموریتهاش یک نواخت بود بدم میاد...
    اگه اشتباه نکنم خیلی شبیه ب نسخه San Andreas یعنی همه جور کاری بدون محدودیت میشه کرد..
    سوال اینه که این بازی روی نسل ۷ با ۸ چقدر فرق داره؟؟ ایا ارزش داره ۱ میل بیشتر بخاطر این بازی هزینه کرد؟؟؟کنسول منظورمه....

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من عاشق سری های قیل این بازی بجز iv بودم از iv بدلیل اینکه ماموریتهاش یک نواخت بود بدم میاد...
    اگه اشتباه نکنم خیلی شبیه ب نسخه San Andreas یعنی همه جور کاری بدون محدودیت میشه کرد..
    سوال اینه که این بازی روی نسل ۷ با ۸ چقدر فرق داره؟؟ ایا ارزش داره ۱ میل بیشتر بخاطر این بازی هزینه کرد؟؟؟کنسول منظورمه....
    آره به اون یکمی شبیه ولی کلا یه مدل خاصه
    ماموریت های اصلی که اصلا تکراری نمیشن و تنوع خوبی دارن
    ماموریت های فرعی هم خیلی زیاد نیستن ولی عالی طراحی شدن یعنی الکی چیز اضافی توی بازی قرار نگرفته!
    یه خصوصیت بازی هم اینه که شما آزادید مثلا برید تنیس یا گلف یا اصلا می تونید توی کل بازی طرف اونا نرید و تازه اینو در نظر بگیرید این تنیس و گلف و اینا جدا از ماموریت های فرعین و ماموریت های فرعی به خودی خود باقین
    ولی کلا با اینکه در نگاه اول بازی به نظر می رسه ماموریت فرعی زیاد نداره ولی اگه آدم توی بازی بگرده یه سری بیشتر از اونا رو کشف می کنه

در مورد نسل 7 و 8 که خب مسلما فرق می کنه
    از لحاظ گرافیکی که خیلی بهتر شده و مطمئنا رفتن اون لذت بخش تره
    بعد یه سری تغیرات جزئی هم توی بازی هست به اضافه دوربین اول شخص
    بخش آنلاین بازی هم که قبلا جدا منتشر شده بود با نام GTA Online هم یکجا با این بازی همراه هست که خودش بخش عظیمیه
    به طور خلاصه اگه کسی کنسول های نسل جدید رو داره و احتمالا تا حالا چندین بار حدود 200 تومن برای هر بازی پرداخت کرده دیگه برای خرید این بازی نباید شکی کنه و یه جورایی واجبه!
    مگر اینکه کلا فرد از سبک بازی خوشش نیاد که اون بحثش جداست

7. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

آره به اون یکمی شبیه ولی کلا یه مدل خاصه
    ماموریت های اصلی که اصلا تکراری نمیشن و تنوع خوبی دارن
    ماموریت های فرعی هم خیلی زیاد نیستن ولی عالی طراحی شدن یعنی الکی چیز اضافی توی بازی قرار نگرفته!
    یه خصوصیت بازی هم اینه که شما آزادید مثلا برید تنیس یا گلف یا اصلا می تونید توی کل بازی طرف اونا نرید و تازه اینو در نظر بگیرید این تنیس و گلف و اینا جدا از ماموریت های فرعین و ماموریت های فرعی به خودی خود باقین
    ولی کلا با اینکه در نگاه اول بازی به نظر می رسه ماموریت فرعی زیاد نداره ولی اگه آدم توی بازی بگرده یه سری بیشتر از اونا رو کشف می کنه

در مورد نسل 7 و 8 که خب مسلما فرق می کنه
    از لحاظ گرافیکی که خیلی بهتر شده و مطمئنا رفتن اون لذت بخش تره
    بعد یه سری تغیرات جزئی هم توی بازی هست به اضافه دوربین اول شخص
    بخش آنلاین بازی هم که قبلا جدا منتشر شده بود با نام GTA Online هم یکجا با این بازی همراه هست که خودش بخش عظیمیه
    به طور خلاصه اگه کسی کنسول های نسل جدید رو داره و احتمالا تا حالا چندین بار حدود 200 تومن برای هر بازی پرداخت کرده دیگه برای خرید این بازی نباید شکی کنه و یه جورایی واجبه!
    مگر اینکه کلا فرد از سبک بازی خوشش نیاد که اون بحثش جداست
    انلاینش حرف نداره البته تو کنسول خیلی unstable بود ( البته برا ایرانیا من با دوستام بازی میکردم هر لحظه یکیشون DC میشد این نیست که فقط مشکل من یا کس دیگه ای باشه ایران فایده نداره ) هر لحظه ممکن بود DC بشه ولی ماموریت های انلاینش که میری مواد میدزدی یا خیلی های دیگه بشدت زیبا و باحاله این بازی رو یاد orig گرفت وانقدر بعضی ماموریت های انلاین سخته که واقعا زجر اور میشه چون سیو هم نمیشه باید ماموریت رو از اول بری

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

GTA IV هم انلاینش توی سرور ها نمیرفت و باید با VPN بازی میکردی تا Dc نشی :/

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بالاخره انتظارها به پایان رسید و بعد از کلی اخبار غیر رسمی که باعث شده بود کاربران علاقه مند به اجرای بازی GTA V روی کامپیوتر را به کلی مایوس کند این شرکت به طور رسمی زمان عرضه بازی برای کامیپوتر و کنسول را اعلام کرد. اگر یادتان باشد در نسخه قبلی بازی به علت پورت کردن بازی از روی کنسول کاربران با مشکلات متعددی رو به رو بودند و برای اینکه راک استار بتوانند این بازی را برای سخت افزارهای کامپیوتر بهینه کند نسخه های تکملیی زیادی را به بازار ارائه کرد که با این وجود بسیاری از کاربران نسخه قبلی این بازی را با مشکلات متعدد بازی کردند. اما این بار فکر کنیم که راک استار نظرش عوض شده است و قصد دارد یک کار درست حسابی کند (البته امیدواریم).

براساس اطلاعات ارائه شده قرار است بازی GTA V را برای کنسول های Xbox one و PS4 در تاریخ 18 نوامبر سال جاری ارائه کند (کنسول دوستان خوشحال باشید). پس کامپیوتر چی؟ اما درست مدتی بعد از این یعنی زمان یعنی در 27 ژانویه 2015 هم شاهد نسخه مخصوص کامپیوتر این بازی خواهیم بود. علت این موضوع بدلیل تغییرات فنی و بروزرسانی مورد نیاز برای اجرای بهتر بازی روی کامپیوتر اعلام شده است. علاوه بر این موارد تغییرات زیادی در نمایش تصاویر دور دست، دقت تصویر و امکانات جانبی در بازی هم داده خواهد شد که این موارد شامل فعالیت های متنوع تر، ماشین های بیشتر و اسلحه های جدیدتر است. به طور کلی باید در نسخه جدید بازی خود را برای تغییرات زیاید اماده کنید تا بیش از پیش لذت یک بازی جذاب را احساس کنید. امیدواریم که در این تاریخ شاهد عرضه یک بازی مطلوب باشید. GTA دوستان دید الکی حرص خوردید و بالاخره بازی برای پی سی هم میاد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یادش بخیر چقدر سر این 9 دادن گیم اسپات همون روزای اولی که V اومده بود ، ملت ریختن فحشو کشیدن به سایت تا مجبور شد یه ویدئو در توجیه این 9 دادن بده ، دفاعیاتشونم در نوع خودش جالب بود .

یه سوال بی ربط
    به نظرتون این سیستم توانایی اجرای بازی رو داره ؟ اگر آره رو چه سطحی

Intel Q6600
    Ram : 4GB ddr2 1066
    VGA : GTX 980

عذر میخوام نوشتید gtx980 احتمالا اشتباه نوشتید اگه منظورتون gtx 9800 هست که قدیمیه اما گرافیک قوی هست احتمال خیلی زیاد میکشه من با گرافیک 9600gt بتل فیلد 3 رو بازی کردم

گرافیک های جدید رابط PCI Express 3 دارند
    که به مادر برد های اون مواقع نمیخوره

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یه سوال از همگی عذر میخوام
    با این سیستم میخوره ؟
    Vga: giga 770 2g
    Cpu:4670k
    Ram: 8 kingston
    . لازمه گرافیکو عوض کنم ؟ سی پی و یو رم رو چطور ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •