تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 468 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام رفقا
    من kis 2014 رو نصب کردم.ظاهرش که خیلی عالی شده فقط الان 2 چیز سئوال شده برام:

1- بازم آپدیتهاش ذخیره نمیشه بعد اسمش هم تو لیست kasper updater نیست.یعنی با این وضع فعلا آپدیت تعطیل ( چون نمیشه ازش بک آپ گرفت )

2- این چرا اینقدر ساده شده ريال توی 2013 مثلا قسمت فول اسکن رو روی high میذاشتی بعدش باید 20 تا نتظیم دیگه اعمال میکردی تا واقعا فول بشه ولی توی این فقط اون نوار مخصوص رو بذاری روی High کافیه ، چیز دیگه نداره.

3- دوستانی که با کی دادن مشکل دارن فعلا وصل شن سرور خود کسپر 30 روز بهتون کی میده

4- دوستانی که میگن یه چیزایی ازش کم شده اگه نصب دارن رو سیستمشون بی زحمت بگن چه چیز نیست به 2013 حذف شده

( نظرتون رو در باره موردهای 1.2.4 بگین بیزحمت )
    سلام

1. ذخیره اپدیتها از نسخه 2013 به بعد برداشته شده برنامه kaspersky updater فعلا از نسخه 2014 پشتیانی نمیکنه اما یه چند روز دیگه صبر کنید این برنامه هم اپدیت میشه

2. کسپر با امار گیری و بازخوردهایی که از طرف کاربرا داشته به این نتیجه رسیده که 99 درصد کاربرا از این تنظیمات استفاده نمیکردن در نتیجه این تنظیمات حذف شده

تنظیماتی که قبلا شما در نسخه 2013 انجام میدادید تو بخش اسکن حذف شده اما شما میتونی در 3 سطح تنظیمات رو انجام بدید البته اگر تنظیمات رو در حالت high قرا بدید تقریبا معادل تنظیمات فول در نسخه 2013 هستش مطمن باشید از قدرت کسپر کم نشده

4. یه سری از تنظیمات تو بخش اسکن حذف شده که تنظیمات اسکنهای دستی و فول اسکن و اسکن سریع رو با هم ادغام کرده و یه سری گزینه ها هم در بخش اپلیکیشن کنترل حذف شده که جذف این گزینه ها خللی در کار کسپر ایجاد نمیکنه بلکه این عملیات رو کسپر اتوماتیک انجام میده جای نگرانی نیست به نظر میاد تو این نسخه قابلیت ذخیره و انتقال تنظیمات هم حذف شده باشه.

البته کسپر تو نسخه 2014 بسیار سریعتر شده و همچینین امکانات و بهینه سازیهای فوق العاده ای در این نسخه انجام شده مثلا در بخش انتی فیشینگ وبقیه بخشهای دیگه
    هدف کسپر در درجه اول
    قدرتمند بودن نرم افزار +راحت بودن کاربر هست

کاس÷ر خیلی سرعت کامپیوتر رو میگیره
    دوست عزیز کسپر 2014 بسیار سبکتر شده میتونید تست کنید و تجربیاتتون رو در این مورد به اشتراک بزارید.
    Last edited by kases; 31-07-2013 at 20:03.

2. 10 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سریال برای شما اکتیو شد؟
    بله خیلی ممنون.از 90 روزش 30 روز مونده

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام امیرجان و علی جان
    خسته نباشین
    پس یعنی الان دانلود کنیم؟
    مطمئن هستین که نسخه فینال هستش؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام امیرجان و علی جان
    خسته نباشین
    پس یعنی الان دانلود کنیم؟
    مطمئن هستین که نسخه فینال هستش؟
    سلام

من نصب کردم با اینکه نسخه فاینال انگلیس -هندی هست و بقول وحید نسخه بین المللی فاینال نشده.

من نصب کردم و تا الان باهاش مشکلی ندارم ، نصب این جور نسخه ها شخصی هست -چرا ک کمی باگ در آن نهفته است

6. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

منم نسخه 2014 رو از سایت خودش دانلود و نصب کردم.
    تو این 24 ساعت که نصبه هیچ مشکلی پیش نیومده.
    سرعت پاک کردن ویروس ها تو این نسخه خیلی بیشتر شده.کلا همه کارا رو سریعتر انجام میده

8. 3 کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام

1. ذخیره اپدیتها از نسخه 2013 به بعد برداشته شده برنامه kaspersky updater فعلا از نسخه 2014 پشتیانی نمیکنه اما یه چند روز دیگه صبر کنید این برنامه هم اپدیت میشه

2. کسپر با امار گیری و بازخوردهایی که از طرف کاربرا داشته به این نتیجه رسیده که 99 درصد کاربرا از این تنظیمات استفاده نمیکردن در نتیجه این تنظیمات حذف شده

تنظیماتی که قبلا شما در نسخه 2013 انجام میدادید تو بخش اسکن حذف شده اما شما میتونی در 3 سطح تنظیمات رو انجام بدید البته اگر تنظیمات رو در حالت high قرا بدید تقریبا معادل تنظیمات فول در نسخه 2013 هستش مطمن باشید از قدرت کسپر کم نشده

4. یه سری از تنظیمات تو بخش اسکن حذف شده که تنظیمات اسکنهای دستی و فول اسکن و اسکن سریع رو با هم ادغام کرده و یه سری گزینه ها هم در بخش اپلیکیشن کنترل حذف شده که جذف این گزینه ها خللی در کار کسپر ایجاد نمیکنه بلکه این عملیات رو کسپر اتوماتیک انجام میده جای نگرانی نیست به نظر میاد تو این نسخه قابلیت ذخیره و انتقال تنظیمات هم حذف شده باشه.

البته کسپر تو نسخه 2014 بسیار سریعتر شده و همچینین امکانات و بهینه سازیهای فوق العاده ای در این نسخه انجام شده مثلا در بخش انتی فیشینگ وبقیه بخشهای دیگه
    هدف کسپر در درجه اول
    قدرتمند بودن نرم افزار +راحت بودن کاربر هست

دوست عزیز کسپر 2014 بسیار سبکتر شده میتونید تست کنید و تجربیاتتون رو در این مورد به اشتراک بزارید.
    ممنون
    بله در مورد ذخیره نشدن آپدیت که خبر دارم.آموزش کار با برنامه kasper updater هم جسارتا خودم گذاشتم ولی مشکلم اینه که فعلا نمیتونم آپ کنم تا این برنامه آپدیت بشه.

راستی دوستان اگه تنظیمات بهتری دارید که امنیت کسپر رو بالاتر ببره ، بذارید خیلی خوب میشه
    من قبلا یکی دو تا از آموزش های آقا امیر رو دانلود کردم که بصورت فیلم آموزشی بود ولی توی این نسخه 2014 اگه چیز جدیدی غیر از اونا هست هم ممنون میشم دوستان حرفه ایی تر بذارن
    یا علی.

10. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

پيش فرض

با سلام
    بنده هر چقدر این اینترنت سکیوریتی 2014 کسپرسکی را نصب میکنم غیرفعال میشود یعنی رنگ قرمز آیکون برنامه میرود!! پاک میکنم دوباره نصب میکنم نتیجه ای نمی دهد. این سریالها را هم میدم میگه منقضی شده! لطفا سریال جدید یا روش فعالسازی kis 2014 بگوئید. با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

پيش فرض

با سلام دوستان
    مشکل خودم را با بررسی و تحقیق زیاد حل و این تجربه را با دوستان به اشتراک میگذارم
    1- کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2014 را نصب کنید بعد ریستارت
    2- بعد حالت محافظت کسپرسکی (pause protection) را غیر فعال میکنیم
    3-غیر فعال کردن بخش self-defence از قسمت setting
    4- برنامه کسپرسکی را از کنار ساعت ببندید (exit)

5-حال این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود از حالت فشرده خارج و بعد برنامه را اجرا کنید زبان بصورت روسی میباشد (در این صفحه آنتی ویروس شناسایی شده است) روی گزینه سمت چپ کلیک کنید در این موقع سیستم ریستارت میشود
    6-بعد از بالا آمدن ویندوز آنتی ویروس درخواست سریال میکند که آن زمان یکی از سریالهای زیر را وارد کنید
    4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
    or
    QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62

تا آنتی ویروس 91 روز فعال و از آنتی ویروس جدید کسپرسکی 2014 جدید و سبک استفاده و لذت ببرید
    7-حتما آنتی ویروس را بعد این مراحل آپدیت کنید.
    با تشکر
    Last edited by web2003; 01-08-2013 at 16:58.

13. 11 کاربر از web2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

پيش فرض

همین عمل برای KASPERSKY ANTI VIRUS 2014 هم جواب میده فقط سریال مخصوص آنتی ویروس میخواد.
    چون با سریال بالا فعال شود آنتی ویروس به اینترنت سکیوریتی تبدیل میشود.

15. این کاربر از web2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام دوستان
    مشکل خودم را با بررسی و تحقیق زیاد حل و این تجربه را با دوستان به اشتراک میگذارم
    1- کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2014 را نصب کنید بعد ریستارت
    2- بعد حالت محافظت کسپرسکی (pause protection) را غیر فعال میکنیم
    3-غیر فعال کردن بخش self-defence از قسمت setting
    4- برنامه کسپرسکی را از کنار ساعت ببندید (exit)

5-حال این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود از حالت فشرده خارج و بعد برنامه را اجرا کنید زبان بصورت روسی میباشد (در این صفحه آنتی ویروس شناسایی شده است) روی گزینه سمت چپ کلیک کنید در این موقع سیستم ریستارت میشود
    6-بعد از بالا آمدن ویندوز آنتی ویروس درخواست سریال میکند که آن زمان یکی از سریالهای زیر را وارد کنید
    4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
    or
    QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62

تا آنتی ویروس 91 روز فعال و از آنتی ویروس جدید کسپرسکی 2014 جدید و سبک استفاده و لذت ببرید
    7-حتما آنتی ویروس را بعد این مراحل آپدیت کنید.
    با تشکر
    خیلی ممنوووووووون.من این عملیات رو انجام دادم 91 روز فعال شد.

17. این کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •