تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 346 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ایرادی نداره برای آینده گفتم !
    شما میتونید نسخه 1.5.1 رو از اینجا دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.2.3 پیدا نکردم متاسفانه.شما فایل minecraft.jar مخصوص اون ورژنو پیدا کنید حله , یه فایل چند مگی که اگه جایگزین minecraft.jar خودتون بکنیدش حله.(یعنی اینی که من دادمو میتونید دانلود کنید بعد با دانلود این فایل که گفتم اینو تبدیل کنید به 1.2.3)

2. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت kaveh0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نه فکر کنم اشتباه متوجه شدین من الان پچم 1.2.3 اخه وقتی میخوام برم تو سرور ها ارور end of stream میده فکر کردم اگه بازی رو پچ جدید کنم درست میشه. الان این لینکی که گزاشتی فکر کنم درست بشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اقا من پچ 1.5.1 رو که دانلود کردم بازم نمیتونم بازی کنم خاهش میکنم کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چه مشکلی دارید که نمیتونید بازی کنید چه اروری میده ؟
    آفلاین نمیتونید یا آنلاین ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

افلاین میتونم ولی انلاین نه. شما با کدوم ورژن بازی میکنید ؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همه لطفا يه سرور معرفي كنيد واسه بازي
    من الان تازه با اين بازي آشنا شدم و ورژن صفحه اول رو دانلود كردم.
    لطفا كمك كنيد.

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

شما ورژن 1.5.2 که اخرین هست رو دانلود کنید.
    هنوز سروری نیومده ولی در دست ساخته!
    ورژن صفحه و 1.2.3 هستش
    که خیلییییی قدیمیه
    به سایت زیر سری بزنید برای آشنایی با بازی.

9. این کاربر از 8nights&7days بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون از جوابتون اما. من الان تو يه سايت به اسم minebaz.ir يه سري سرور مي بينم كه با برنامه هاماچي كار مي كنند. اما همه اون سرور ها يا full هستند و يا اينكه مشكل از جاي ديگه است. و همچنين يك سري سرور با عنوان vps گذاشته شده كه از اون ديگه اصلا سر در نميارم . لطفا در مورد اين ها يك سري توضيح بديد.
    در حال حاضر هيچ نوع سروري براي بازي نيست؟
    لينك ورژن جديد رو (1.5.2) رو براي دانلود بزاريد لطفا

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض آموزش مقدماتی Minecraft و نکاتی درباره Survival

به آموزش بازی Minecraft خوش آمدید ! ماین کرفت یک بازی بزرگ و بسیار زیباست اما شروع بازی ممکنه کمی سخت و گیج کننده باشه . این آموزش به شما نکات خوبی رو یاد میده و باعث میشه که به راحتی بتونید اولین روز و شبتون رو در بازی سر کنید .
    ما درباره جمع آوری منابع , ساختن وسایل , به وجود اوردن اولین سرپناه و جست و جو در اعماق دنیای عظیم بازی صحبت میکنیم .

در ابتدا این نکته رو ذکر کنم که روش زیر فقط یکی از راه های شروع بازی هست و هنگامی که توسط این آموزش با اساس بازی آشنا شدید میتونید بازی رو از اول شروع کنید و به روش خودتون بازی کنید .

پس بیاید اولین روزمون در بازی رو شروع کنیم !

بعد از این که وارد بازی شدید , به دور و برتون نگاه کنید و به دنبال یک منطقه پر از کوه بگردید چرا که به زودی به اون سمت میریم .

اولین چیزی که شما نیاز دارید مقدار زیادی چوب هست . به سمت نزدیک ترین درخت برید و با نگه داشتن کلیک چپ موس شروع به کندنش بکنید و چوب هایی که می افتند رو بردارید و این کار رو تا وقتی که حدود 25 تکه چوب جمع نکردید ادامه بدید .

حالا بیاید که یه جای خوب برای ساختن اولین سرپناه و خونمون پیدا کنید . در ابتدا دنبال یک کوه که دارای منابع سنگ و ذغال هستند می گردیم . دنبال کوهی که توش سنگ های با رگه های مشکی داره بگردید .

همون طور که در تصویر بالا می بینید , رگه های سیاهی در وسط کوه وجود دارند که ذغال هستند . ساختن سرپناه در نزدیکیه معدن ذغال حیلی عالی هست پس ما در اونجا سرپناه و اولین خونمون رو میسازیم.

حالا که فهمیدیم که کجا میخوایم زندگی کنیم ساخت و ساز بهترین کاره ! دکمه E رو فشار بدید تا Inventory تون نشون داده بشه . مستطیل 9*3 که می بینید شامل آیتم هایی هست که شما با خودتون دارید حمل میکنید . اون مستطیل 9*1 پایین هم آیتم هایی هستن که دم دستتونن و میتونید با زدن کلید های 1 تا 9 اون ها رو به دست بگیرید .
    در بالا هم آرمور و لباستون رو می بینید ( که در حال حاضر لباس خاصی ندارید) . در کنار اون هم قسمت Crafting رو میبینید که توش میتونید ابزار بسازید . اولین چیزی که ما نیاز داریم چندین تخته چوب هست که باهاشون آیتم هامون رو بسازیم .

تمام چوبتون رو در یکی از خونه های قسمت Crafting (طبق شکل) بذارید تا تخته های چوب رو در خونه کنار این قسمت ببینید . روی این تخته ها تا وقتی که حدود 64 تا ازشون جمع نکردید کلیک کنید و توی Inventory تون بذاریدشون . این کار رو هی تکرار کنید تا همه چوبتون صرف تخته چوب بشه . (Wooden Plank)
    حالا که این کار رو کردیم شروع به ساختن واقعی می کنیم . اون مربع 2*2 خیلی کوچیک هست و ما برای ساختن وسایل به فضای بیشتری نیاز داریم پس اولین کار ساخت یک Crafting Bench هست .

توی همه 4 خونه قسمت Crafting تخته چوب بذارید تا بتونید یک Crafting Bench بسازید . روی اون کلیک کنید و به Inventory تون اضافش کنید .

حالا که میزمون رو ساختیم , جایی که میخوایم سرپناهمون باشه رو انتخاب می کنیم . اگه یک طرف محل مورد نظرتون سنگ باشه خیلی بهتره . شروع به کندن کنید . کندن سنگ وقت زیادی میبره اما نگران نباشید فقط همین یه سنگه و بعد از اون ابزار های بهتری میسازیم .

حالا که جای نیمکت(میز) ساخت و سازمون رو کندیم اون رو با کلیک راست در اونجا قرار میدیم . حالا میتونیم واقعا شروع به ساخت و ساز ابزار بکنیم !

جلوی نیمکت ساخت و ساز(Crafting Bench) کلیک راست کنید تا یک صفحه حاوی یک مربع 3*3 باز بشه . و حالا جادوی ما شروع میشه !

اول از همه به Wooden Stick (الوار ؟!) نیاز داریم . معمولا ساختن یک آیتم با ساختن شکلی شبیه اون در مربع 3*3 مخصوص Crafting با استفاده از مواد درست امکان پذیر میشه . برای مثال برای ساختن الوار دو تخته چوب رو زیر هم در مربعمون قرار میدیم(مهم نیست کجای مربع فقط باید زیر هم باشن) .
    الوار ها در سمت راست نمایان میشن . تعداد زیادی از اون ها مثلا 50 تا بسازید . حالا که الوار داریم میتونیم ابزار های Mine کردن رو بسازیم .

خوب بیاید یک کلنگ(Pickaxe) بسازیم . برای این کار دو الوار(Stick) رو زیر هم در ستون وسط بذارید و روشون سه تخته(Plank) بذارید . همون طور که میبینید ما شکلی شبیه یک کلنگ ساخته ایم . دو تا از اون ها بسازید و در اون مستطیل 9*1 مخصوص آیتم های دم دست بذاریدشون .

حالا یک تبر میسازیم تا بتونیم بهتر درخت ها رو قطع کنیم . برای این کار طبق عکس بالا Stick و Plank ها رو بچینید . البته تبر در این لحظه چندان حیاتی نیست داشتنش .

حالا وقت رفتن به معدن ها و ماین کردن واقعیه ! کلنگتون رو بردارید و شروع به کندن سنگ ها و ساخت یک غار بکنید تا بعدا شب رو در اون بگذرونیم . به نوار سبز زیر کلنگتون دقت کنید , این نوار نشون دهنده سلامتی کلنگ هست و با تموم شدنش خراب میشه . تا پایان زمانی که شما یک غار خوب کندید احتمالا کلنگ هاتون هم خراب شده اند . در اون موقع وقت ساختن کلنگ های بهتر و محکم تره .

به Crafting Bench تون برگردید و طبق عکس بالا یک کلنگ سنگی با استفاده از سنگ به جای Wooden Plank بسازید . این کلنگ مدت بسیار طولانی تری دوام خواهد اورد .

حالا که غارمون رو ساختیم , بیاید دنبال ذغال سنگ بگردیم . قسمتی که دارای ذغال سنگ هست رو در کوه پیدا کنید و به اونجا برید .

شروع به کندن ذغال سنگ(سنگ هایی با رگه های مشکی) بکنید . من خوش شانسی اوردم و ذغال سنگ زیادی به دست اوردم ولی مقدار زیادی نیاز نخواهیم داشت . ذغال سنگ برای دور نگه داشتن دشمنان و حیوانات و زامبی ها و دیگر موجودات حیاتی هست . همچنین از اون برای جستجویی عمیق تر در دل کوه استفاده خواهیم کرد .

در این لحظه هوا احتمالا رو به تاریکی رفته و ما باید عجله کنیم . به Crafting Bench برید و طبق عکس بالا چند مشعل(حدود 50 تا) درست کنید و در مستطیل 9*1 قرارشون بدید .

مشعل هاتونو انتخاب کنید و با کلیک راست بر روی دیوار قرار بدیدشون . الآن غارتون باید خوب روشن شده باشه . ما هنوز یک ورودی بزرگ به غار داریم که باید برای جلوگیری از ورود موجودات دیگه در شب اون رو ببندیم . وقتشه که خودمون رو در غار در امنیت نگه داریم .

من تصمیم گرفتم که دیواری سنگی درست کنم ولی شما از هر چیزی که خواستید میتونید استفاده کنید . حالا فقط یک جای در باقی مونده . میتونید حدس بزنید که چی میخوایم بسازیم ؟!

بله درسته یک در ! Wooden Plank ها رو طبق شکل در Crafting Bench قرار بدید تا یک در بسازید و بعد اون رو در مستطیل 9*1 برای آیتم های دم دست(به این مستطیل Active Inventory میگن) .

قرار دادن در , در جای درستش یک کم سخت هست ولی با چند بار امتحان(یا استفاده از حالت عکس بالا) میتونید اون رو در جای درست بذارید .

هورا ! یک در ساختیم ! اون ها جلوی هیولاها رو میگیرن و در عوض به شما اجازه رو میدن که راحت باز و بستشون بکنید(کافیه روی در کلیک بکنید) .
    حالا که ما در امانیم میتونیم به جست و جوی بیشتر در اعماق این کوه بپردازیم ! قبل این کار بیاید یک جایی بسازیم که توش آیتم هامونو بذاریم . برید پیش Crafting Bench .

شکل بالا رو با Plank ها بسازید تا یک صندوقچه مخصوص آیتم هاتون به دست بیارید . صندوق چه رو روی زمین بذارید . برای استفاده ازش مثل Crafting Bench کافیه روش کلیک راست کنید .

حالا که اینجاییم بهتره یک کوره هم بسازیم ! از کوره برای ذوب کردن مواد و تبدیلشون به چیزای دیگه استفاده میشه . برای مثال با ذوب کردن ماسه شیشه و با ذوب کردن سنگ معدن (Iron Ore) هم آهن می سازید .
    مانند شکل بالا کوره رو بسازید و هر جا که خواستید بذاریدش و بعد روش کلیک راست بکنید .

در منوی کوره , شما دو خونه جدا شده توسط عکس آتش می بینید . در خانه پایینی ذغال سنگ و در بالایی چیزی که میخواید گرم(و شاید ذوب !) بشه رو بذارید . همه چیز رو نمیتونید گرم کنید و این که هر چیزی چه چیز هایی میده رو با آزمایش و آزمون و خطا میتونید یاد بگیرید .

آخرین چیز قبل از این که به جست و جو بپردازیم ! ما در اعماق کوه دشمنان زیادی خواهیم دید پس به یک سلاح نیاز خواهیم داشت و برای این کار هم یک شمشیر خواهیم ساخت . طبق شکل بالا عمل کنید و شمشیر رو بسازید و در Active Inventory قرار بدید .

چند کلنگ دیگه هم بسازید و شروع به کندن کنید . فراموش نکنید که روی دیوار ها در مسیرتون مشعل بذارید تا هم راهو ببینید و هم جلوی اومدن موجودات مختلف به بالا رو بگیرید چرا که از آتش میترسن و اگه در معرض اون باشن کشته میشن . هیچ وقت مستقیما تمام پایین رو نکنید چرا که ممکنه پرت بشید و کشته بشید . پس را ه رو به صورت پله ای بکنید .

همون طور که میبینید من یک راه پله ساختم ولی برای بالا رفتن از اون باید هی از روشون بپرم پس بیاید به ساخت پله واقعی این مشکل رو حل کنیم . دوباره برید پیش Crafting Bench .

طبق عکس بالا تعدا زیادی پله بسازید و با کلیک راست اون ها رو روی زمین بذارید . با کمی تمرین میتونید قلقش رو به دست بیارید و یک راه پله خوب بسازید(و بچینید) .

و اینم از این ! حالا به کندن ادامه بدید و برای خودتون اتاق بسازید و مواد متفاوت پیدا کنید . هر وقت Inventory تون پر شد یا وسایلتون خراب شدن میتونید بالا برید و توسط Crafting Bench ابزار جدید بسازید .

نگاه کنید ! روز شده و ما به قدری سرگرم کندن غار بودیم که متوجه نشدیم ! بیاید بریم بیرون و بگردیم !

اگر دارید اینور اونور میرید و میخواید خونتون رو گم نکنید میتونید دنبال خودتون مشعل رو زمین بذارید و هر وقت خواستید برگردید مشعل ها رو دنبال کنید .

راه ها و مکان های مخفی زیادی در دنیای ماین کرفت هستند و گشتن اون ها بسیار لذت بخشه . حواستون باشه که با خودتون کلنگ , تبر , Wooden Plank و مشعل های زیادی به همراه داشته باشید .

شما ممکنه هرزگاهی هیولا ها رو در روز مشاهده کنید . برای کشتنشون کافیه از دستشون به آفتاب فرار کنید تا از تاریکی بیرون بیان و در معرض نور به تدریج خودشون کشته بشن . بعدش میتونید آیتم هایی که با خود داشتنو بردارید.

در راهتون دنبال سنگ معدن(Iron Ore) هم بگردید . اون ها شبیه سنگ هستند و فقط رگه های نزدیک به زردی در خودشون دارن . میتونید با ذوب کردن اون ها آهن(Iron) بسازید و با اون آرمور , کلاه خود و سپر بسازید .

اگه خیلی زیاد زمین رو بکنید به رود های زیر زمینی و مواد مذاب میتونید برسید . چیز های جالب زیادی در این مناطق هستند فقط مواظب خودتون باشید چرا که با برخورد به سنگ های کنار مواد مذاب اون ها میتونن خراب بشن و شما ممکنه به مواد مذاب برخورد کنید ...

در اون موقع شما آتیش میگیرید و احتمالا کشته میشید . مرگ در بازی ناراحت کننده هست چرا که به مکان اولیتون بر میگردید و همه آیتم های توی Inventory تون رو هم از دست میدید . البته میتونید به جایی که مردید برگردید و آیتم هاتونو بردارید اما این کار معمولا خسته کننده هست و ارزشش رو هم نداره .

و این هم از این ! اولین ساعت بازی شما در ماین کرفت . امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید !

ترجمه شده توسط خودم !

پ.ن : این متن واسه ورژن های قبل هست و مثلا مسئله غذا رو پوشش نداده ولی در زمینه اساس Survival یکی از بهترین مراجع و آموزش هاست .
    Last edited by Arrowtic; 08-05-2013 at 15:27.

12. 16 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

تشكر از پستتون اما لينك ورژن جديد رو بزاريد لطفا. و يك سرور براي بازي معرفي كنيد كه همه با هم بريم بازي كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •