تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 238 از 402 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

ممنون از راهنمایی خوبتون
    راستش من چندین سال هست که از محصولات ESET استفاده میکنم یه جورایی شاید بشه گفت از طفلیت تا حالا
    انقدر تعصب زیادی هم که بهش داشتم حتی نمیخواستم سمت آنتی ویروس های دیگه برم !!! چون نمیخواستم هیچ وقت خیانت کنم
    من الانم تو فکر این بودم که کنار ESET Smart Security نرم افزارهای دیگه نصب کنم ولی چند وقتی هست که میخوام کلا از ESET دل بکنم!!هر چند سخته

میخوام بعد از سال ها بقیه آنتی ویروس ها و اینترنت سکیورتی هم رو تست و استفاده کنم
    نظر خودم هم Kaspersky Internet Security 2014 هست
    حالا الان بعد از سال ها که با ESET Smart Security سرو کله زدم یهو میخوام برم سمت کاسپراسکای
    که البته یه سری سوال های در مورد کاسپر دارم
    که مثلا نحو آپدیت کردن تو کاسپر اسکای به چه شکلی هست ؟!! قضیه کلید فعالسازی به چه شکلیه؟!!
    آیا کاسپر اسکای هم مثل اسمارت سیکوریتی آپدیت آفلاین داره ؟! و اگر داره روشش به طور خلاصه چه شکلی هست؟!!

من خودم رو سیستمم تا حالا کاسپر اسکای نصب نکردم ولی تو بعضی جاها دیدم که مثلا کاسپر خیلی گیر زیادی میده یه جورایی برعکس ESET Smart Security که اصلا کاری نداره !!!
    کلا من ESET Smart Security رو برای سبک بودنش و این که باعث پایین اومدن سرعت سیستم نمیشه و از منابع سیستمی خیلی استفاده نمیکنه و کلا خیلی گیر نمیده و کار کردن باهاش راحت هست قبول دارم
    حالا آیا کاسپر هم تو این موارد به همین شکل هست؟

کلا از دید دوستان Kaspersky Internet Security 2014 نسبت به ESET Smart Security 6 برتری داره که من این کوچ رو انجام بدم چون تو تست های آنتی ویروس ها و اینترنت سکوریتی ها کاسپر رتبه بالاتری نسبت به ESET Smart Security داره
    به طور کلی میتونم بگم تو این دو سالی که دارم از کسپر استفاده میکنم گسر الکی اصلا ازش ندیدم...شده بود نود به کرک ها گیر بده ولی کسپر تا حالا فقط به یه کرک گیر داد که اون هم مثل این که واقعا آلوده بود.
    از طرف دیگه کسپر کلید هاش خیلی راحت پیدا میشه . تو نسخه2012 بک آپ گیری از آپدیت ها داشت که نمیدونم 2014 اینو داره یا نه.
    از نظر آپدیت هاش من که متوجه نمیشم کی آپدیت میشه...حجمش خیلی ناچیزه و ازیت نمیکنه...از طرف دیگه سرعت دستگاه رو اصلا نگرفته(البته دستگاه قویه )همینطور از سرعت نت هم کم نکرده....به طور کلی با این قدرتش و اعتمادی که بهش دارم میگم که عالیه و اصلا چیزیو باهاش عوض نمیکنم...تو تست ها هم که خودتون گفتید خیلی خوب عمل میکنه

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

2. 3 کاربر از mehrshadmmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فقط تست بزنید اگه راضی بودید نگه دارید همین!

4. این کاربر از ali.reihani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

نحوه آپدیت خیلی سادس این کلید فعالسازی کسپر رو فعال میکنه، از نامش پیداس. کلید فعالسازی، آپشن های فایل آنتی ویروس و آپدیت با وارد کردن کلید فعال میشن که تو این انجمن یه تاپیک مجزا برا کلیدها داریم که دوستان زحمت میکشن و قرار میدن
    منظورتون از گیردادن به چی هستش؟ کیجن و کرک ها؟ من که فعلا ندیدم گیر بده مگر در موارد خاص که مطمئنم فایل یه چیزایی داره که کسپر گیر میده چون بیخودی به هر کیجن و کرکی گیر نمیده
    درمورد آپدیت آفلاین که خود شرکت کسپر یه برنامه 2 مگابایتی ارائه داده تا برا کشورهایی که اینترنتشون زغالیه (مخصوصا کشور عزیزمان ) با اپدیت آفلاین همیشه آپدیت ها در دسترسشون باشه که اگه خواستین کسپر رو آپدیت افلاین کنین باید تو تنظیمات بجای سرور اصلی ادرس پوشه ی آپدیت مورد نظر رو بدین که بسیــــــــــار آسونه و نیاز به کرک و دنگ و فنگ نداره
    کسپر نسخه
    2014 سبکه ولی فعلا چون نسخه نهایی ارائه نشده باگ هایی داره و کرش میکنه، نسخه 2013 هم که بهترینه ولی خب سرعت سیستم رو میگیره(اینم بستگی به تنظیمات شما داره)
    حالا انتخاب با خودتونه
    امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کنم
    پس یعنی این جوری که من متوجه شدم اگر کاسپر رو نصب کنیم بدون کلید فعالسازی نمیشه ازش استفاده کرد؟!
    بعد انوقت این کلید بعد از یه مدت از کار می افته درسته؟تو این حالت که کلید از کار می افته چه اتفاقی رخ میده؟! یعنی فقط نمیشه از آپدیت استفاده کرد یا انوقت آپشن های فایل آنتی ویروس هم باز غیر فعال میشن؟
    مدت استفاده از این کلید چقدر هست؟!!!

منظورم از گیر دادن مثلا من مجتمع فنی میرم اونجا کاسپر نصب هست هی زرت زرت پنجره باز میشه برای هر کاری

پس یعنی آپدیت ها رو آفلاین دانلود میکنیم توسط همون برنامه هم دانلود میشه دیگه ؟!!
    اسم این برنامه چیه انوقت؟!

نسخه 2013 هم که بهترینه ولی خب سرعت سیستم رو میگیره(اینم بستگی به تنظیمات شما داره)
    چرا انوقت سرعت سیستم رو میگیره یعنی از منابع سیستمی زیاد استفاده میکنه یا کلا برنامه سنگینی هست؟!

در مورد نسخه 2014 هم که شما گفتید من تو چند جا این رو خوندم در موردش

نسخه 2014 به صورت کامل ساختار key. خودش رو برای اکتیو کردن و ریمینگ کردن حفاظت از بین برده و تنها و تنها با سریال نامبر خریداری شده از خود سایت امکان فعال سازی وجود داره
    حالا نمیدونم این حرف چقدر درسته؟!

6. 2 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

پس یعنی این جوری که من متوجه شدم اگر کاسپر رو نصب کنیم بدون کلید فعالسازی نمیشه ازش استفاده کرد؟!
    بعد انوقت این کلید بعد از یه مدت از کار می افته درسته؟تو این حالت که کلید از کار می افته چه اتفاقی رخ میده؟! یعنی فقط نمیشه از آپدیت استفاده کرد یا انوقت آپشن های فایل آنتی ویروس هم باز غیر فعال میشن؟
    مدت استفاده از این کلید چقدر هست؟!!!
    منظورم از گیر دادن مثلا من مجتمع فنی میرم اونجا کاسپر نصب هست هی زرت زرت پنجره باز میشه برای هر کاری
    پس یعنی آپدیت ها رو آفلاین دانلود میکنیم توسط همون برنامه هم دانلود میشه دیگه ؟!!
    اسم این برنامه چیه انوقت؟!
    چرا انوقت سرعت سیستم رو میگیره یعنی از منابع سیستمی زیاد استفاده میکنه یا کلا برنامه سنگینی هست؟!
    در مورد نسخه 2014 هم که شما گفتید من تو چند جا این رو خوندم در موردش
    حالا نمیدونم این حرف چقدر درسته؟!
    بله درسته، بدون کلید کسپر غیرفعال میشه
    شما فک کنید نبود کلید برابر است با
    Pause کردن قسمت آنتی ویروس و آپدیت!
    کلیدها نسبت به زمان متغییر هستند، مثلا بعضی ها
    190 روز بعضی ها 1 سال و بعضی ها زیره 100 روز
    چه پنجره های باز میشه؟!!
    بله برنامه آپدیت هارو دانلود و در سیستم شما ذخیره میکنه و شما میتونید اون آپدیت هارو در سیستم دیگه استفاده کنید (تنظیماتی که اعمال میشه انتخاب خودتونه که چه اپدیتهایی رو دانلود کنه، مثلا برا
    KIS2013 یا KAV2013 یا Pure 3.0 و سیستم عامل و .... که بسیار انعطاف پذیر هستش)
    اسم برنامه هم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که فعلا نسخه 2014 رو پشتیبانی نمیکنه که در صورت عرضه نسخه نهایی 2014 ، گزینه ی 2014 برا دانلود افلاین آپدیت اضافه میشه
    چرا سرعت سیستم رو میگیره؟ خب بدلیل استفاده از منابع سیستم برا اسکن فایل ها در هرزمان
    درمورد کلید برا نسخه
    2014 که فعلا بله باید از کد استفاده بشه ولی تا منتشر شدن نسخه نهایی این روند پیدا میکنه و بعد از نسخه نهایی " انشاالله " برا فعالسازیش بشه از کلید استفاده کرد. بنظر من و اساتید فعالسازی با کلید حتما فعال میشه، نگران نباشید
    Last edited by Captain; 15-08-2013 at 17:02.

8. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله درسته، بدون کلید کسپر غیرفعال میشه
    شما فک کنید نبود کلید برابر است با
    Pause کردن قسمت آنتی ویروس و آپدیت!
    کلیدها نسبت به زمان متغییر هستند، مثلا بعضی ها
    190 روز بعضی ها 1 سال و بعضی ها زیره 100 روز
    چه پنجره های باز میشه؟!!
    بله برنامه آپدیت هارو دانلود و در سیستم شما ذخیره میکنه و شما میتونید اون آپدیت هارو در سیستم دیگه استفاده کنید (تنظیماتی که اعمال میشه انتخاب خودتونه که چه اپدیتهایی رو دانلود کنه، مثلا برا
    KIS2013 یا KAV2013 یا Pure 3.0 و سیستم عامل و .... که بسیار انعطاف پذیر هستش)
    اسم برنامه هم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که فعلا نسخه 2014 رو پشتیبانی نمیکنه که در صورت عرضه نسخه نهایی 2014 ، گزینه ی 2014 برا دانلود افلاین آپدیت اضافه میشه
    چرا سرعت سیستم رو میگیره؟ خب بدلیل استفاده از منابع سیستم برا اسکن فایل ها در هرزمان
    درمورد کلید برا نسخه
    2014 که فعلا بله باید از کد استفاده بشه ولی تا منتشر شدن نسخه نهایی این روند پیدا میکنه و بعد از نسخه نهایی " انشاالله " برا فعالسازیش بشه از کلید استفاده کرد. بنظر من و اساتید فعالسازی با کلید حتما فعال میشه، نگران نباشید
    سلام
    متاسفانه در نسخه 2014 امکان فعالسازی به وسیله کلید برداشته شده فقط با سریال فعال میشه.
    Last edited by kases; 15-08-2013 at 18:31.

10. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت CAT_DOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رایگان + قوی + سبک + آپدیت آسان و کم حجم = Comodo Internet Security

قوی + پرقدرت + کاربرپسند + سبک =
    Kaspersky Internet Security 2014

دوموتوره + قدرتمند + تشخیص رفتار + آپدیت پرحجم (در نسخه های قبل 8.0، در نسخه های 8.1 آپدیت کم حجم شده) =
    Emsisoft Internet Security 8.1
    kaspersky نسخه 2014 رو تست نکردم. ولی قبلیهاش خیلی سنگین بودن. آیا این نسخه هم مانند همونا سرعت سیستم رو خیلی کم میکنن؟

comodo شنیدم یکم دردسر داره و کاربر رو درگیر خودش میکنه. صحت داره؟

و این emsisoft هم سنگینه؟ (سرعت سیستم رو کم میکنه؟)

12. این کاربر از CAT_DOG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

kaspersky نسخه 2014 رو تست نکردم. ولی قبلیهاش خیلی سنگین بودن. آیا این نسخه هم مانند همونا سرعت سیستم رو خیلی کم میکنن؟

comodo شنیدم یکم دردسر داره و کاربر رو درگیر خودش میکنه. صحت داره؟

و این emsisoft هم سنگینه؟ (سرعت سیستم رو کم میکنه؟)
    سلام
    کسپر نسخه 2014 خیلی سبک و روان شده، تستش خالی از لطف نیست ولی فعلا تا عرضه ی نسخه نهایی کمی صبر کنید
    کومودو کاربر رو درگیر میکنه چون همه چی به شما و تنظیماتی که اعمال کردین بستگی داره، یکی دوس داره وقتی برنامه ای اجرا میکنه سر تا پا سوال کنه، یکی میگه هیچی نپرسه و فقط اجرا کنه، یکی میگه وقتی برنامه به نت وصل میخواد بشه سوال کنه و...، سلیقه های کاربرا متفاوته ولی کار کردن باهاش لذت بخشه
    امسی سافت اصلا سنگین نیست، البته تا اونجایی که من رو امتحان کردم رو 4 تا سیستم، 2 تا سیستم مال خودم + 2 تا مال دوستانم، بسیار سبک و روان بود و کار باهاش راحته

14. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان من کسپرسکی لایسنس اورجینال اینترنت سکیوریتی رو دارم امروز خواستم ببینم نود چه طوره و تست کنم که کسپروپاک کردم نود ریختم دیدم با کمال تعجب دوتا ویروس شناخت که کسپر نشناخته بود
    الان تو فکرم افتاده بیتدفندر ایترنت سکیوریتی رو بخرم شما چه پیشنهادی میدید شما جای من باشید کسپر رو نصب میکنین یا بیتدفندر
    ممنون و متشکرم.

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من کسپرسکی لایسنس اورجینال اینترنت سکیوریتی رو دارم امروز خواستم ببینم نود چه طوره و تست کنم که کسپروپاک کردم نود ریختم دیدم با کمال تعجب دوتا ویروس شناخت که کسپر نشناخته بود
    الان تو فکرم افتاده بیتدفندر ایترنت سکیوریتی رو بخرم شما چه پیشنهادی میدید شما جای من باشید کسپر رو نصب میکنین یا بیتدفندر
    ممنون و متشکرم.
    اونا حتما کرک بودن چون نود تویه نسخه هایه جدید بعضی کرک ها رو ویروس می نامه!
    من جابه شما بودن یا امسی سافت میخریدم یا F-Secure !

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونا حتما کرک بودن چون نود تویه نسخه هایه جدید بعضی کرک ها رو ویروس می نامه!
    من جابه شما بودن یا امسی سافت میخریدم یا F-Secure !
    ممنون و متشکرم.
    جشنوار هر ایرانی یک آنتی ویروس اورجینال هم راه افتاده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به همه ایرانی ها بگید طرح قشنگیه!!!!

18. 2 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •