تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 421 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام ؟به به چطوری خوبی چیکارا میکنی خیلی خوشحال شدم دیدمت
    اینا جملاتیه که وقتی کسی رو تو جایی میبینیم میگیم غیر ایناچیا میشه گفت لطفا کمی هم راجب شروع کردن یه صحبت وادامه اون بگین؟؟؟

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

یه شخصی هست که از نظر سنی خیلی با من اختلاف سنی داره و مسنتره..
    حالا این شخص جدود یکسال پیش یه لطف بزرگی رو در حق من داشته..از اوون موقع تا حالا با خودم کلنجار میرم که زنگ بزنم احوالپرسی کنم ولی واقعا نمیدونم چی باید بگم..شاید مسخره بیاد ولی ممنون میشم دوستان در این رابطه کمکم کنن و بگن میتونم تو این مکالمه چه چیزایی رو بیان کنم!!؟

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

حالا این شخص جدود یکسال پیش یه لطف بزرگی رو در حق من داشته..از اوون موقع تا حالا با خودم کلنجار میرم که زنگ بزنم احوالپرسی کنم ولی واقعا نمیدونم چی باید بگم..شاید مسخره بیاد ولی ممنون میشم دوستان در این رابطه کمکم کنن و بگن میتونم تو این مکالمه چه چیزایی رو بیان کنم!!؟
    به به سلام علیک ( اسم طرف یا اگه حاجی هستش، بگید حاج آقا ) چه خبر؟ ایام به کامتون هست؟ آقا دلتنگتون شدیم گفتیم یه زنگی بهتون بزنیم، خانوم بچه ها خوب هستن؟
    به هر حال وظیفه دونستیم یه یادی ازتون بکنیم، از شما به ما رسیده، خیلی خوشحال شدم.
    Last edited by Demon King; 10-10-2014 at 09:23.

4. 3 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام ؟به به چطوری خوبی چیکارا میکنی خیلی خوشحال شدم دیدمت
    اینا جملاتیه که وقتی کسی رو تو جایی میبینیم میگیم غیر ایناچیا میشه گفت لطفا کمی هم راجب شروع کردن یه صحبت وادامه اون بگین؟؟؟
    بستگی داره طرف دوستتون هست یا غریبه تره...
    مثلا اگر دوستتون باشه :
    سلام (اسم دوستتون)
    به به چه عجب چشممون به جمالت روشن شد
    کجایی خانم/اقا کم پیدایی؟
    چه خبرا؟ درسها/کارا خوب پیش میره؟
    بعد جوابهایی که طرف میده ادامه مکالمه رو پیش میبره
    در اخر هم بگید خب فلانی خیلی خوشحال شدم دیدمت. سلام برسون فدای/قربان تو

اگر غریبه تر هست که خب کمی رسمی تر باید صحبت کرد و مثلا در مکالمه بالا خط دوم و سوم و انتهای مکالمه رو نگید
    در مورد ادامه مکالمه هم خیلی بستگی به طرف مقابل داره چون با جوابهاش و سوالهای احتمالیش از شما مکالمه پیش میره
    خب قاعدتا بی مقدمه بعد از یکسال زنگ زدن که شدنی نیستبهتره در یک مناسبت مثلا عید خاصی ، میلاد امامی (مثل امروز) یا مناسبت های خاص (روز معلم/ مهندس/پرستار/پزشک...) تماس بگیرید:
    ابتدا تبریک مناسبتی بگید و در ادامه مثلا بگید که:
    من براتون همیشه از خدا بهترین ها رو ارزو میکنم
    هرگز لطف/لطفهایی که به من کردید فراموش شدنی نیست.
    بیادتون هستم همیشه و ایشالله فرصتی برای جبران پیش بیاد .
    به خانواده محترم سلام برسونید
    دیگه وقتتون رو بیشتر از این نمیگیرم هدف عرض ارادت بود .
    روزتون بخیر باشه (اسم شخص).
    سلامت باشید. خدانگهدار

6. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

آقا یه سوال:چطوری میشه به نحو احسن با یه خانم ارتباط برقرار کرد؟
    به عبارت دیگه:مثلا میخوای با یه خانم صحبت کنی!من همیشه این مشکلو دارم که هیچ موضوعی برای صحبت با یه خانم پیدا نمیکنم یا وقتی میرم جلو نمیدونم باید از کجا شروع کنم یا چی باید بگم.یا میترسم درباره ی یه چیزی بگم که شاید به طرف مقابل بربخوره نه اینکه خانمها زودرنجم هستن!
    یه سوال دیگه!معمولا خط فکری آدما معلوم نیست.منم تابع نیستم و مثلا وقتی میبینم کسی داره خارج از یه خطی یا یه محدوده ای صحبت میکنه میدونید چی میگم؟منظورم اینه که مثلا مخاطب داره درباره ی چیزی حرف میزنه که من خوشم نمیاد.یه خاطر همین یا اون جمعو ترک میکنم یا به قول معروف صمٌ بک یه جا میشینم.طوری که بعضیا صدای اعتراضشون در میاد که باو چرا چیزی نمیگی و زبونتو گربه خورده و از این حرفا.به نظر شما رفتار من درسته؟اگه درست نیست باید چیکار کنم که نه حریم اخلاق خودم شکسته بشه و شخصیتم پایین نیاد هم بتونم راحت ارتباط برقرار کنم؟
    و یه سوال دیگه:میشه شوخ طبعی یا به طور کلّی شوخی رو تعریف کنید برام؟ چون اکثر دور و بریام شوخیو تو مسخره بازی میدونن من دون انسانیتم میدونم که از این کارا بکنم.ایراد از منه که وقتی شوخی میکنمم همه فک میکنن جدیم یا نه؟
    Last edited by Graham reaper; 10-10-2014 at 18:29.

8. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به عبارت دیگه:مثلا میخوای با یه خانم صحبت کنی!من همیشه این مشکلو دارم که هیچ موضوعی برای صحبت با یه خانم پیدا نمیکنم یا وقتی میرم جلو نمیدونم باید از کجا شروع کنم یا چی باید بگم.یا میترسم درباره ی یه چیزی بگم که شاید به طرف مقابل بربخوره نه اینکه خانمها زودرنجم هستن!
    یه سوال دیگه!معمولا خط فکری آدما معلوم نیست.منم تابع نیستم و مثلا وقتی میبینم کسی داره خارج از یه خطی یا یه محدوده ای صحبت میکنه میدونید چی میگم؟منظورم اینه که مثلا مخاطب داره درباره ی چیزی حرف میزنه که من خوشم نمیاد.یه خاطر همین یا اون جمعو ترک میکنم یا به قول معروف صمٌ بک یه جا میشینم.طوری که بعضیا صدای اعتراضشون در میاد که باو چرا چیزی نمیگی و زبونتو گربه خورده و از این حرفا.به نظر شما رفتار من درسته؟اگه درست نیست باید چیکار کنم که نه حریم اخلاق خودم شکسته بشه و شخصیتم پایین نیاد هم بتونم راحت ارتباط برقرار کنم؟
    و یه سوال دیگه:میشه شوخ طبعی یا به طور کلّی شوخی رو تعریف کنید برام؟ چون اکثر دور و بریام شوخیو تو مسخره بازی میدونن من دون انسانیتم میدونم که از این کارا بکنم.ایراد از منه که وقتی شوخی میکنمم همه فک میکنن جدیم یا نه؟
    بستگی داره هدفت از برقراری ارتباط با اون خانم چی باشه !
    اگر صرفا به دنبال تعامل اجتماعی هستین مثل رابطه با پسرها و مردها در محیط کار و دانشگاه، که شیوه خاصی نداره و صرفا کافیه عفت کلام رو رعایت کنید.

اما اگر چشم اندازی از دوستی یا روابطی در سطوح بالاتر رو هم مد نظر دارین، قضیه فرق میکنه.
    که اهل فن باید بیان نظر بدن !!

در مورد موضوع ترک کردن جمع هایی که زیاد باهاشون جور نیستی، به نظر من کار درستی هست.
    اما رو آوردن به انزوا کار اشتباهی خواهد بود.

مثلا من با یک عده دوست بودم که کل تفریح و زندگیشون قلیون کشیدن و دور دور با ماشین بود، چون با افکار من سازگار نبود باهاشون کات کردم و به مرور دوستانی پیدا کردم که با خلقیات من بیشتر سازگار باشن.
    شما هم بهتره دایره دوستانتون رو تنگ تر کنید، اما این دایره طوری باشه که زیاد مجبور به نقاب زدن در بین اونها نشی.

در جامعه ما هم متاسفانه لودگی جای شوخی رو گرفته.
    اگر بتونی اسباب نشاط خودت و دیگران بشی بدون تحقیر کردن و بردن آبروی فرد یا گروهی، میشه گفت شوخی خوبی بوده.

10. 10 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

بستگی داره هدفت از برقراری ارتباط با اون خانم چی باشه !
    اگر صرفا به دنبال تعامل اجتماعی هستین مثل رابطه با پسرها و مردها در محیط کار و دانشگاه، که شیوه خاصی نداره و صرفا کافیه عفت کلام رو رعایت کنید.

اما اگر چشم اندازی از دوستی یا روابطی در سطوح بالاتر رو هم مد نظر دارین، قضیه فرق میکنه.
    که اهل فن باید بیان نظر بدن !!
    خوب مد نظر من از هر دو جنبست چون خانم ها به خصوص خانم های جوون دید بدی نسبت به این موضوع دارن و متاسفانه انقدرم پسرای بد()زیاد شدن که اگه از هر دو جنبه بخوای بری و با مخاطب ارتباط برقرار کنی دو حالت نمیتونه داشته باشه:
    1.اگه مخاطب بی جنبه باشه تمام توهینای عالمو بهت میکنه و تو خیابون جیغ و داد راه میندازه!(البته نه در این سطح!این یه شوخی بود!
    )
    2.اگه مخاطب خیلی با جنبه و باشعور باشه محترمانه جواب میده که آقا من نمیخوام با تو دوست بشم و اینا!حالا به هر دلیلی.و تو خودتو مغبون نمیبینی.چون طرف خانمه که تو رو از دست داده و مغبون اصلیه!و مثل بچه ی آدم میری پی ادامه ی زندگیت.ولی آقا!یه بار میری جلو میگه نمیخوام!دو بار میگه سه بار میگه!بار چهارم وقتی پسر یه خانمی رو میبینه و خوشش میاد میگه من برم جلو دوباره همون آش و همون کاسس دیگه واسه چی خودمو ضایع کنم؟و همینطوری میشه که یه جوون یا تا سن 40 سالگی ازدواج نمیکنه یا کلاً ازدواج نمیکنه و نسل پدر بدبختش منقرض میشه.(
    )
    متاسفانه یخوره این روابط تو مملکت ما بد جا افتاده و مثلا اگه پسری با دختری دوست میشه دو طرف معادله همو به خاطر روابط بوووووووق میخوان و اگه رابطه ی دوست داشتن یک طرفه باشه و طرف دیگه جور دیگه ای به قضیه نگاه کنه و بعد از اون یکی از دو طرف معادله بزاره بره حالا چه پسر چه دختر فرقی نداره افسردگی میگیره و از زندگی سیر میشه و اینا.چون خودشو زیان دیده میبینه.خوب این وسط کیا ضرر میکنن؟پسرای خوب.
    البته بازم نمیشه اسمشو گذاشت ضرر ولی خانمی که از رابطه ی قبلی شکست خورده خیلی دیر خودشو ریکاوری میکنه و پسر از دختر خانم دیرتر.به هر حال مردم جامعه ی ما از این نظر خیلی صدمه دیدن.هم پدر و مادرا و هم خود اشخاص.
    ببخشید اگه خیلی پر چونگی کردم.
    Last edited by Graham reaper; 11-10-2014 at 08:01.

12. این کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خوب مد نظر من از هر دو جنبست چون خانم ها به خصوص خانم های جوون دید بدی نسبت به این موضوع دارن و متاسفانه انقدرم پسرای بد()زیاد شدن که اگه از هر دو جنبه بخوای بری و با مخاطب ارتباط برقرار کنی دو حالت نمیتونه داشته باشه:
    1.اگه مخاطب بی جنبه باشه تمام توهینای عالمو بهت میکنه و تو خیابون جیغ و داد راه میندازه!(البته نه در این سطح!این یه شوخی بود!
    )
    2.اگه مخاطب خیلی با جنبه و باشعور باشه محترمانه جواب میده که آقا من نمیخوام با تو دوست بشم و اینا!حالا به هر دلیلی.و تو خودتو مغبون نمیبینی.چون طرف خانمه که تو رو از دست داده و مغبون اصلیه!و مثل بچه ی آدم میری پی ادامه ی زندگیت.ولی آقا!یه بار میری جلو میگه نمیخوام!دو بار میگه سه بار میگه!بار چهارم وقتی پسر یه خانمی رو میبینه و خوشش میاد میگه من برم جلو دوباره همون آش و همون کاسس دیگه واسه چی خودمو ضایع کنم؟و همینطوری میشه که یه جوون یا تا سن 40 سالگی ازدواج نمیکنه یا کلاً ازدواج نمیکنه و نسل پدر بدبختش منقرض میشه.(
    )
    متاسفانه یخوره این روابط تو مملکت ما بد جا افتاده و مثلا اگه پسری با دختری دوست میشه دو طرف معادله همو به خاطر روابط بوووووووق میخوان و اگه رابطه ی دوست داشتن یک طرفه باشه و طرف دیگه جور دیگه ای به قضیه نگاه کنه و بعد از اون یکی از دو طرف معادله بزاره بره حالا چه پسر چه دختر فرقی نداره افسردگی میگیره و از زندگی سیر میشه و اینا.چون خودشو زیان دیده میبینه.خوب این وسط کیا ضرر میکنن؟پسرای خوب.
    البته بازم نمیشه اسمشو گذاشت ضرر ولی خانمی که از رابطه ی قبلی شکست خورده خیلی دیر خودشو ریکاوری میکنه و پسر از دختر خانم دیرتر.به هر حال مردم جامعه ی ما از این نظر خیلی صدمه دیدن.هم پدر و مادرا و هم خود اشخاص.
    ببخشید اگه خیلی پر چونگی کردم.
    ببینید شما خیلی کلی داری به قضیه نگاه میکنی.با این دید شما پس باید نتیجه گرفت که هیچ پسر خوبی با هیچ دختر خوبی دوست نمیشه!!!!!!!!!!
    کاری با اون بیجنبه ها ندارم.ولی اگر شما به یک خانمی پیشنهاد دوستی بدهید و هدفتون رو هم برایش مشخص کنید که این پیشنهاد صرفا جهت اشنایی بیشتر هست و به امر خیر منجر میشه، اگر اون خانم از شما خوشش بیاد به پیشنهاد شما جواب مثبت میده وگرنه جوابش منفی هست
    اقا زوری نمیشه که

متاسفانه اکثر اقا پسرها میخوان تا از یک خانمی خوششون اومد اون خانم هم براشون غش و ضعف کنه و بادا بادا مبارک

در رابطه با سوال اصلیتون :
    پیدا کردن موضوع صحبت با خانم ها نسبت به اقایان سخت تره...در برخورد اول خیلی اهسته باید بحث رو پیش ببرید...اگر میبینید خانم از اون بحث خوشش نمیاد موضوع صحبت رو عوض کنید.اینطوری کم کم علایق طرف مقابل دستتون میاد.

14. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من نظرم اینه که بعد از صحبتهای رایج ابتدایی این شما باشید که منتظر موضوع برای گفتگو هست! بهتر بگم اجازه بدید اون خانم تعیین موضوع کنه شما هم ادامه بدید اینجوری قطعا صحبت ها مطابق میل ایشون پیش میره
    کنار رفتن از جمعی که مطابق با سلیقه شما نیستند کار درستیه
    ولی اگر مجبور به تحمل هستید (مثلا اقوامی که رفت و امد دارید) سکوت کنید و تنها سری تکون بدید لبخندی بزنید اگر خودشون کمی متوجه باشند! دیگه در حضور شما پیگیر این مسائل نمیشن!

در مورد شوخ طبعی هم با نظر راسل موافقم

در مجموع اخلاقیات و سطح شعور کسانی که با ما مراوده دارند بازخوردهای مختلف میطلبه
    اگر بگذریم که گاهی مجبور به تحملیم

16. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

ببینید شما خیلی کلی داری به قضیه نگاه میکنی.با این دید شما پس باید نتیجه گرفت که هیچ پسر خوبی با هیچ دختر خوبی دوست نمیشه!!!!!!!!!!
    حرف های شما کاملا درسته ولی نه منظور من این نبود.منظور من این بود که چون مثلا یه دختر خوب سرنوشت رابطه ی یکی از نزدیکانش مثلا دوستش رو با یه پسر بد دیده چشمش ترسیده و به قول معروف شرطی شده که همه ی پسرا بدن.و به یه پسر خوب حتی فرصت اینو نمیده که خودشو به دختر خانم ثابت کنه.و به نوعی پیش داوری میشه.
    خدا شاهده یکی از دوستای خودم رفته بود خواستگاری یه خانمی بعد دختر خانم گفته بود:شرط اینکه با شما ازدواج کنم اینه که بری عمل جراحی پلاستیک کنی و خودتو شبیه یه خواننده ی اسمشو نبر مکش مرگ مای اونوری کنی.دوستمم خیلی محترمانه گفته بود من این کارو نمیکنم.و همه چیز به هم خورد.من یه بار اینو سر درس بقای زیست شناسی سال چهارم عنوان کردم معلممون به من گفت اگه تا آخر اینطوری پیش بره شانس تو برای بقا و زادآوری صفره.

بگذریم.آخه دختر خانما اجازه حرف زدن نمیدن.تا میگی میخوام باهاتون بیشتر آشنا شم میگن:نه.و خیلی راحت رد میشن از کنارت.انگار نه انگار اتفاقی افتاده البته درستشم همینه ها منتها باید یه مجال برای این بده که پسر حرف بزنه یا نه؟
    من نظرم اینه که بعد از صحبتهای رایج ابتدایی این شما باشید که منتظر موضوع برای گفتگو هست! بهتر بگم اجازه بدید اون خانم تعیین موضوع کنه شما هم ادامه بدید اینجوری قطعا صحبت ها مطابق میل ایشون پیش میره
    کنار رفتن از جمعی که مطابق با سلیقه شما نیستند کار درستیه
    ولی اگر مجبور به تحمل هستید (مثلا اقوامی که رفت و امد دارید) سکوت کنید و تنها سری تکون بدید لبخندی بزنید اگر خودشون کمی متوجه باشند! دیگه در حضور شما پیگیر این مسائل نمیشن!

در مورد شوخ طبعی هم با نظر راسل موافقم

در مجموع اخلاقیات و سطح شعور کسانی که با ما مراوده دارند بازخوردهای مختلف میطلبه

کلّا با نظرتون در درصد های بالا موافقم.یعنی کی جرئت مخالفت داره؟؟ولی وقتی خانم یه جوری میشینه کنار آدم که (هفت قرآن به میان)انگار لال مادرزاده و هیچی نمیگه!بالاخره آقا باید یه حرکتی بزنه یه کاری باید بکنه یا نه!!؟؟؟

خداوکیلی این حرفو باید با طلا بنویسی بزنی ورودی خونه.خیلی قشنگه انصافا.موافقم صد در صد.

18. این کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •