تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 1849 اولاول ... 1381882282342352362372382392402412422482883387381238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال Aryaeiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام به دوستان .
    آقا ما دیشب رفتیم یک 8 مگ hi web ثبت کنیم پیام داد این سرویس برای شما موجود نیست ( یه چیزی توی این مایه ها )
    امروز صبح هم یک نفر از های وب تماس گرفت تا ببینه جریان چیه . بعد در کمال تعجب گفت سرویس 8 مگ در مرکز مخابرات شما قابل ارائه نیست ! فکرشو بکن ، خیره سرمون تو دومین شهر پرجمعین ایران زندگی می کنیم
    . / بعد که ما ناامید شده بودیم طرف خواست سرویس های دیگشونو به ما بندازه . گفت البته سرویس های 1 مگ ما تا 6 مگ بسته شدن ! ( خیلی حرف بو داریه به نظرم ! ) / گفتم من برام فقط پینگ با خارج مهم هست چون روی خط دیگمون نامحدود می گیرم / گفت :
    پینگ اصولا به نوع طرح بستگی نداره
    و به شرکت ارائه دهنده بستگی داره ( درست گفته ؟ ) که البته همه جا پینگشون 100 تا 150 بسته شده !
    منم گفتم آره تو راست میگی ! نمیدونم طرف با آسیاتک آشنایی داره یا نه

خلاصه اگر میشه راهنمایی کنید که طرح های دیگش هم پینگ زیر 200 میدن یا نه ؟
    پینگ من با آسیاتک :
    دوست عزیز پینگ هیچ ارتباطی به نوع سرویسی که می گیری نداره. خیالت راحت.
    مطمئنید که بهتون گفتن ۱مگ روی ۶ مگ بسته می شه؟ چون تا ۲ ماه پیش که اینجوری نبود و روی ۴ مگ بسته می شد

2. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اره البته من شماره شناستو ندارم که بتونم ببین یا اسم فامیلیت رو.
    در مورد بسته ها من اطلاعی ندارم فکر کنم باید با call center یا فروشمون صحبت کنید.
    گرامی می تونید بفرمایید که سرویس ۱ مگ روی چند مگ بسته می شه روزانش و اینکه شب ها چه سرعتی می ده؟ ممنون می شم اطلاعی دقیقی بدین

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز پینگ هیچ ارتباطی به نوع سرویسی که می گیری نداره. خیالت راحت.
    مطمئنید که بهتون گفتن ۱مگ روی ۶ مگ بسته می شه؟ چون تا ۲ ماه پیش که اینجوری نبود و روی ۴ مگ بسته می شد
    سرویس 1 مگ و 2 مگ اگر مرکزت پهنای باندش بکشه تا 8 مگ هم میببندن!512 هم تا 4مگ بسته میشه
    الان پرسیدم...

مرکز علامه هم که دینامیت رو ساپورت نمیکنه!
    حداکثر تا 6 الی 7 مگ پهنای باند بده بهم.

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جناب Ahmad-Ra شرکت طبق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات 25 درصد ترافیک بیشتر به سرویس ها و ترافیک خریداری شده اضافه میکنه یا نه؟

6. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سرویس 1 مگ و 2 مگ اگر مرکزت پهنای باندش بکشه تا 8 مگ هم میببندن!512 هم تا 4مگ بسته میشه
    الان پرسیدم...

مرکز علامه هم که دینامیت رو ساپورت نمیکنه!
    حداکثر تا 6 الی 7 مگ پهنای باند بده بهم.
    خوب چه فرقی می کنه پس برات خوب همون ۱ مگ رو بگیر شبانه هم داره

جناب Ahmad-Ra شرکت طبق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات 25 درصد ترافیک بیشتر به سرویس ها و ترافیک خریداری شده اضافه میکنه یا نه؟
    باید این کار رو بکنه ولی خیر اضافه نمی شه متاسفانه. قوانینی که به نفع شرکت ها باشه تا وضع بشن فرداش اعمال می شن ولی اگه به نفعشون نباشه عین خیالشون نیست!

8. این کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب چه فرقی می کنه پس برات خوب همون ۱ مگ رو بگیر شبانه هم داره

باید این کار رو بکنه ولی خیر اضافه نمی شه متاسفانه. قوانینی که به نفع شرکت ها باشه تا وضع بشن فرداش اعمال می شن ولی اگه به نفعشون نباشه عین خیالشون نیست!
    شبانش به نظرت چقدر میتونه بهم بده؟

اگر ترافیک خریدی و بهت چیزی ندادن میتونی ازشون شکایت کنی و کاملا حق با کاربره! من همین چند وقت پیش 1گیگ خریده بودم بهم چیزی اضافه نکردن...
    زنگ زدم با واحد شکایات اسیاتک حرفیدم به این نتیجه رسیدیم که سیستمشون مشکل داشته!! بعدش طرف 250 مگ بهم اضافه کرد...

اگر زیر بار نرفت که میره با تنظیم مقررات باید پیگیری کنی!
    ولی اینا تا خود کاربر پیگیری نکنه 25 درصد رو اعمال نمیکنن!
    تنها شرکتی که داره 25 درصد رو میده و در سایتش علنی اعلام کرده پارس انلاینه...

10. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شبانش به نظرت چقدر میتونه بهم بده؟

اگر ترافیک خریدی و بهت چیزی ندادن میتونی ازشون شکایت کنی و کاملا حق با کاربره! من همین چند وقت پیش 1گیگ خریده بودم بهم چیزی اضافه نکردن...
    زنگ زدم با واحد شکایات اسیاتک حرفیدم به این نتیجه رسیدیم که سیستمشون مشکل داشته!! بعدش طرف 250 مگ بهم اضافه کرد...

اگر زیر بار نرفت که میره با تنظیم مقررات باید پیگیری کنی!
    ولی اینا تا خود کاربر پیگیری نکنه 25 درصد رو اعمال نمیکنن!
    تنها شرکتی که داره 25 درصد رو میده و در سایتش علنی اعلام کرده پارس انلاینه...
    آره درسته. قانون رسمی رو هم توی این کشور باید با زور به مسئولین یاد داد!
    در مورد شبانه والا من قبلا چیزی که تست کرده بودم ۲-۳ روز ۲۰۰ کیلوبایت می داد ۱ مگ ولی چند روز پیش از یکی از بچه ها پرسیدم گفت انگار 100 kb می ده! حالا برای خودم هم جای سوال شده. خوبیه های وب اینه که وقتی سرویسی رو بگیری بعدش می تونی سریع خودت تغییر بدیش فقط هزینه آبونمان و عوارض بهت بر نمی گرده بقیه پولی که دادی برگشت داده می شه به پنلت برای سرویس جدیدی که می خوای بگیری. حالا احتمالا تست کنم خودم ۱ مگش رو ببینم چه جوریه شبانش اگه بد بود دوباره برمی گردم همین دینامیت

12. 2 کاربر از Aryaeiboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

در مورد شبانه والا من قبلا چیزی که تست کرده بودم ۲-۳ روز ۲۰۰ کیلوبایت می داد ۱ مگ ولی چند روز پیش از یکی از بچه ها پرسیدم گفت انگار 100 kb می ده! حالا برای خودم هم جای سوال شده. خوبیه های وب اینه که وقتی سرویسی رو بگیری بعدش می تونی سریع خودت تغییر بدیش فقط هزینه آبونمان و عوارض بهت بر نمی گرده بقیه پولی که دادی برگشت داده می شه به پنلت برای سرویس جدیدی که می خوای بگیری. حالا احتمالا تست کنم خودم ۱ مگش رو ببینم چه جوریه شبانش اگه بد بود دوباره برمی گردم همین دینامیت
    اره دقیقا منم گفتم ، تنها خوبی که داره همین مدیریت اکاتنیتگشونه که میشه هر سرویسی رو امتحان کرد

14. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر مثلا 1مگ گرفتی و راضی نبودی و خواستی سرویس دیگه بگیری بازم باید هزینه آبونمان و عوارض بدیم؟
    تست کردی حتما خبرش رو بهم بده!

16. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اگر مثلا 1مگ گرفتی و راضی نبودی و خواستی سرویس دیگه بگیری بازم باید هزینه آبونمان و عوارض بدیم؟
    تست کردی حتما خبرش رو بهم بده!
    این هزینه ها حدود 1000 تومن میشه که به چشم نمیاد
    مهم اون بستانکاریه که به ازای گیگ باقی مونده و زمان باقی مونده میده (محاسبشونم عادلانه است)

18. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •