دوست عزیز پینگ هیچ ارتباطی به نوع سرویسی که می گیری نداره. خیالت راحت.
مطمئنید که بهتون گفتن ۱مگ روی ۶ مگ بسته می شه؟ چون تا ۲ ماه پیش که اینجوری نبود و روی ۴ مگ بسته می شد
دوست عزیز پینگ هیچ ارتباطی به نوع سرویسی که می گیری نداره. خیالت راحت.
مطمئنید که بهتون گفتن ۱مگ روی ۶ مگ بسته می شه؟ چون تا ۲ ماه پیش که اینجوری نبود و روی ۴ مگ بسته می شد
گرامی می تونید بفرمایید که سرویس ۱ مگ روی چند مگ بسته می شه روزانش و اینکه شب ها چه سرعتی می ده؟ ممنون می شم اطلاعی دقیقی بدین
سرویس 1 مگ و 2 مگ اگر مرکزت پهنای باندش بکشه تا 8 مگ هم میببندن!512 هم تا 4مگ بسته میشه
الان پرسیدم...
مرکز علامه هم که دینامیت رو ساپورت نمیکنه!
حداکثر تا 6 الی 7 مگ پهنای باند بده بهم.
جناب Ahmad-Ra شرکت طبق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات 25 درصد ترافیک بیشتر به سرویس ها و ترافیک خریداری شده اضافه میکنه یا نه؟
خوب چه فرقی می کنه پس برات خوب همون ۱ مگ رو بگیر شبانه هم داره
باید این کار رو بکنه ولی خیر اضافه نمی شه متاسفانه. قوانینی که به نفع شرکت ها باشه تا وضع بشن فرداش اعمال می شن ولی اگه به نفعشون نباشه عین خیالشون نیست!
شبانش به نظرت چقدر میتونه بهم بده؟
اگر ترافیک خریدی و بهت چیزی ندادن میتونی ازشون شکایت کنی و کاملا حق با کاربره! من همین چند وقت پیش 1گیگ خریده بودم بهم چیزی اضافه نکردن...
زنگ زدم با واحد شکایات اسیاتک حرفیدم به این نتیجه رسیدیم که سیستمشون مشکل داشته!! بعدش طرف 250 مگ بهم اضافه کرد...
اگر زیر بار نرفت که میره با تنظیم مقررات باید پیگیری کنی!
ولی اینا تا خود کاربر پیگیری نکنه 25 درصد رو اعمال نمیکنن!
تنها شرکتی که داره 25 درصد رو میده و در سایتش علنی اعلام کرده پارس انلاینه...
آره درسته. قانون رسمی رو هم توی این کشور باید با زور به مسئولین یاد داد!
در مورد شبانه والا من قبلا چیزی که تست کرده بودم ۲-۳ روز ۲۰۰ کیلوبایت می داد ۱ مگ ولی چند روز پیش از یکی از بچه ها پرسیدم گفت انگار 100 kb می ده! حالا برای خودم هم جای سوال شده. خوبیه های وب اینه که وقتی سرویسی رو بگیری بعدش می تونی سریع خودت تغییر بدیش فقط هزینه آبونمان و عوارض بهت بر نمی گرده بقیه پولی که دادی برگشت داده می شه به پنلت برای سرویس جدیدی که می خوای بگیری. حالا احتمالا تست کنم خودم ۱ مگش رو ببینم چه جوریه شبانش اگه بد بود دوباره برمی گردم همین دینامیت
اره دقیقا منم گفتم ، تنها خوبی که داره همین مدیریت اکاتنیتگشونه که میشه هر سرویسی رو امتحان کرد![]()
اگر مثلا 1مگ گرفتی و راضی نبودی و خواستی سرویس دیگه بگیری بازم باید هزینه آبونمان و عوارض بدیم؟
تست کردی حتما خبرش رو بهم بده!
این هزینه ها حدود 1000 تومن میشه که به چشم نمیاد
مهم اون بستانکاریه که به ازای گیگ باقی مونده و زمان باقی مونده میده (محاسبشونم عادلانه است)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)