شما بازی رو کرک نکردی!
توی DVD بازی یه پوشه به نام crack هست محتویات داخلش رو دقیقا بریز در محل نصب بازی و جایگزین فایلهای اصلی بازی کن....
شما بازی رو کرک نکردی!
توی DVD بازی یه پوشه به نام crack هست محتویات داخلش رو دقیقا بریز در محل نصب بازی و جایگزین فایلهای اصلی بازی کن....
سلام ویندوز سون 7 64bit
مشخصات لپ تاپ :
intel core i7-2630QM
NVIDIA GeForce GT 540M,1GB VRAM
6 GB DDR3 memory
به سختی بازیو نصب کردم هر نرم افزاریم از تسریع کننده های گرافیمی و ... نصب کردم کرک خود بازی که کار نکرد با یه کرک دیگه امتحان کردم
تنها جیزی که دستمو گرفت بعد از اجرای بازی یه صفحه سیاه و دیگر هیچ![]()
بعد اجرای بازی کلیدهای CTRL+ALT+DELETE رو بزن در قسمت PROCESSES روی آیکون بازی راست کلید و در قسمت set affinity تمام بازی رو روی هسته 0 بگذار ببین میره توی بازی اگه رفت بعدش همه چیز رو عادی کن...
اگر هم جواب نداد محتویات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پوشه رو بریز در محل نصب بازی...
سلام
بچه ها خیلی ممنونم که جواب دادین و راهنمایی کردین
تمام نرم افزار هایی که گفتینو نصب کردم کارت گرافیکب رو آپدیت کردم از جمله پیشرفتهای حاصله از صفحه سیاه یه صفحه باز میشه که عکس یه تانکو چنتا سرباز و یه هلکوپتره تو هوا دودناکه اینبار همینجا میمونه و نه
نوشته ای و گزینه ای خیلی هم صبر کردم گفتم شاید داره لود میشه بازی ولی بازم تغییری نکرد![]()
خوب اگه به روش قبلی عمل کردی بعد رفتن توی بازی همه چیز رو در قسمت set affinity عادی کردی؟؟
بله set affinity با حالت 0 رفتم از اون قسمت بیشتر نرفت با حالت عادی هم رفتم تغییری نکرد فقظ رو یه صفحه وایمیسه که یه عکس از بازیه بدون نوشته و چیزی نمیدونم دیگه چیکار کنم یه بار دیگم بازیو پاک میکنم نصب میکنم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
میگم کرک رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن ببین درست میشه....چون این ایراددی که شما مگی بیشتر به کرک برمیگرده!!
دستت درد نکنه حاجی کلافمون کرده بود دیگه کیبردمم آپدیت کرده بودم دیگه هیچ کاری نمونده بود درست شد بدون مشکل![]()
سلام یه سوال نمیدونم اینجا پرسیدم درسته یا نه ولی بی ربط هم نیست یه قسمتی از بازی که تو اتاق بازجویی بازجورو میزنی بعد دست خالی باید فرار کنی بپری رو ترن
من اونجا که مبپرم رو ترن زمینه سیاه میشه بهد .ایم صبر میکنم قسمت بعدی لود نمیشه چاره کار چیه آیا
وقتی بازی بالا اومد task managerرو باز می کنی بعد روی گزینه یbf3.exeراست کلیک می کنی وبعد گزینه یset affinityرو انتخاب می کنی به جزگزینه یcpu0همه رو تیک میزنی بعد okمیکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)