تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 242 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242 آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 2414

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Battlefield 3

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام من تازه کارم مسخره نکنید فقط
    الان بازی رو که میخوام نصب کنم میگه ارجین (origin)رو نصب نکردی اون نرم افزار و دانلود کردم نصب کردم الان که میخوام
    نصب کنم اون نرم افزار باز میشه یه اکتیو کد می خواد و آیا من اشتباه نصب کردم یا راه دیگه ای داره ؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    شما بازی رو کرک نکردی!
    توی DVD بازی یه پوشه به نام crack هست محتویات داخلش رو دقیقا بریز در محل نصب بازی و جایگزین فایلهای اصلی بازی کن....

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام ویندوز سون 7 64bit

مشخصات لپ تاپ :
    intel core i7-2630QM
    NVIDIA GeForce GT 540M,1GB VRAM
    6 GB DDR3 memory

به سختی بازیو نصب کردم هر نرم افزاریم از تسریع کننده های گرافیمی و ... نصب کردم کرک خود بازی که کار نکرد با یه کرک دیگه امتحان کردم
    تنها جیزی که دستمو گرفت بعد از اجرای بازی یه صفحه سیاه و دیگر هیچ

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام ویندوز سون 7 64bit

مشخصات لپ تاپ :
    intel core i7-2630QM
    NVIDIA GeForce GT 540M,1GB VRAM
    6 GB DDR3 memory

به سختی بازیو نصب کردم هر نرم افزاریم از تسریع کننده های گرافیمی و ... نصب کردم کرک خود بازی که کار نکرد با یه کرک دیگه امتحان کردم
    تنها جیزی که دستمو گرفت بعد از اجرای بازی یه صفحه سیاه و دیگر هیچ
    بعد اجرای بازی کلیدهای CTRL+ALT+DELETE رو بزن در قسمت PROCESSES روی آیکون بازی راست کلید و در قسمت set affinity تمام بازی رو روی هسته 0 بگذار ببین میره توی بازی اگه رفت بعدش همه چیز رو عادی کن...
    اگر هم جواب نداد محتویات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پوشه رو بریز در محل نصب بازی...

5. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    بچه ها خیلی ممنونم که جواب دادین و راهنمایی کردین
    تمام نرم افزار هایی که گفتینو نصب کردم کارت گرافیکب رو آپدیت کردم از جمله پیشرفتهای حاصله از صفحه سیاه یه صفحه باز میشه که عکس یه تانکو چنتا سرباز و یه هلکوپتره تو هوا دودناکه اینبار همینجا میمونه و نه
    نوشته ای و گزینه ای خیلی هم صبر کردم گفتم شاید داره لود میشه بازی ولی بازم تغییری نکرد

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    بچه ها خیلی ممنونم که جواب دادین و راهنمایی کردین
    تمام نرم افزار هایی که گفتینو نصب کردم کارت گرافیکب رو آپدیت کردم از جمله پیشرفتهای حاصله از صفحه سیاه یه صفحه باز میشه که عکس یه تانکو چنتا سرباز و یه هلکوپتره تو هوا دودناکه اینبار همینجا میمونه و نه
    نوشته ای و گزینه ای خیلی هم صبر کردم گفتم شاید داره لود میشه بازی ولی بازم تغییری نکرد
    خوب اگه به روش قبلی عمل کردی بعد رفتن توی بازی همه چیز رو در قسمت set affinity عادی کردی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب اگه به روش قبلی عمل کردی بعد رفتن توی بازی همه چیز رو در قسمت set affinity عادی کردی؟؟
    بله set affinity با حالت 0 رفتم از اون قسمت بیشتر نرفت با حالت عادی هم رفتم تغییری نکرد فقظ رو یه صفحه وایمیسه که یه عکس از بازیه بدون نوشته و چیزی نمیدونم دیگه چیکار کنم یه بار دیگم بازیو پاک میکنم نصب میکنم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

بله set affinity با حالت 0 رفتم از اون قسمت بیشتر نرفت با حالت عادی هم رفتم تغییری نکرد فقظ رو یه صفحه وایمیسه که یه عکس از بازیه بدون نوشته و چیزی نمیدونم دیگه چیکار کنم یه بار دیگم بازیو پاک میکنم نصب میکنم چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
    میگم کرک رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن ببین درست میشه....چون این ایراددی که شما مگی بیشتر به کرک برمیگرده!!

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

میگم کرک رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن ببین درست میشه....چون این ایراددی که شما مگی بیشتر به کرک برمیگرده!!
    دستت درد نکنه حاجی کلافمون کرده بود دیگه کیبردمم آپدیت کرده بودم دیگه هیچ کاری نمونده بود درست شد بدون مشکل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام یه سوال نمیدونم اینجا پرسیدم درسته یا نه ولی بی ربط هم نیست یه قسمتی از بازی که تو اتاق بازجویی بازجورو میزنی بعد دست خالی باید فرار کنی بپری رو ترن
    من اونجا که مبپرم رو ترن زمینه سیاه میشه بهد .ایم صبر میکنم قسمت بعدی لود نمیشه چاره کار چیه آیا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    من وقتی بازی میکنم صدا اکوی شدیدی داره وخیلی رو اعصابه باید چیکار کنم
    اینم سیستمم
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300
    ram:3 gb
    vga:ATI Radeon HD 5400 Series
    وقتی بازی بالا اومد task managerرو باز می کنی بعد روی گزینه یbf3.exeراست کلیک می کنی وبعد گزینه یset affinityرو انتخاب می کنی به جزگزینه یcpu0همه رو تیک میزنی بعد okمیکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •