پیمان جان یکی جوابتو داده تایپیکتو پیدا کردمهمون لینکی که بهت دادم اون یارو معرفی کرده !
![]()
پیمان جان یکی جوابتو داده تایپیکتو پیدا کردمهمون لینکی که بهت دادم اون یارو معرفی کرده !
![]()
Last edited by sajjad_doost; 25-05-2013 at 19:02.
از کجا می شه فهمید که پد فون 7 اینچی جدید ایسوس بهش فلش مموری و هارد و کیبرد وصل می شه یانه .؟
ببخشید مغازه دار ها همه شوتن هرکس یک چیری می گه . حتی یکشون می گفت دوربینش 8 هست درحالی که 3 هست.
ذر کل ار کحا می شه فهمید ؟
شما اصلا برو بهشون بگو otg cable چیه ؟
حتی مغازه دارا کلاس بندی های انواع حافظه هارو نمیشناسن و نمیدونن چی هست !!!
خیلی سادست دوست عزیز میرید تو سایت های معتبر و سرچ میکنید که از تبدیل (2.0 universal serial bus ) یا همون usb پشتیبانی میکنه یا نه ! میخواید من واستون سرچ کنم ؟
ممنون می شم برام سرچ کنی .
این تبلت به درد من می خوره 7 اینچ . بلوتوس . حافظه تا 32 و.............. ولی یک چیز کم داره اون هم اگه کیبرد و فلش و هارد وصل بشه می خرمش .
من تبلت 7 یا 8 اینچی می خوام . با مشخصات این تبلت . سونی که نداره . سامسونگ هم من دوست ندارم . برند های چینی هم من می ترسم .میمونه ایسوس .
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یه سوال شما مکالمه تلفنی واستون مهمه ؟ اگه مهم نیس بگید بودجتون چقدره ؟
After recent update 3.1.17 USB OTG works ...
Tested on pen drive, mouse n keybord, dslr... dslr controller work like a charm...
یکی از کاربرا تو gsmarena اینو نوشته بود , دوست عزیز همه عین شما اونجا این سوال رو میکردن که otg رو ساپورت میکنه یا نه و فقط یکی از کاربرا جواب داده بود که کپی کردم ببینید ! بازم نمیدونم صحت داره یا نه باید بیشتر تحقیق کنم .
Last edited by sajjad_doost; 25-05-2013 at 20:37.
من تبلت می خوام با مشخصات زیر :
7 یا 8 اینچ . بلوتوس . رم 1 یا بالاتر . cpu دو هسته ای یا بالاتر . قابلیت نصب مموری کارت . صفحه نمایش با وضوخ خوب مثل ips . نصب سیم کارت برای اینترنت 3G . قابلیت استفاده از کابل OTG. ساپورت فارسی . برای فایل های PDF .
gps و قابلیت مکالمه و دوربین برام مهم نیست.
بوجه تا 1میلیون
عزیز همین تبلت بدردتون میخوره چون تبلت های دیگه با این مشخصاتی که میگین نیستن من یه تبلت خوب میشناسم ainol novo 7 که همه مشخصات فوق رو شامل میشه فقط بلوتوث نداره , باید بیشتر تحقیق کنم ببینم asus fonepad me371 تبلت usb on the go رو supprot میکنه یا نه .
شرمنده خیلی امتحانا فشار آورده ! دوستان دیگه هم تحقیق کنند با تشکر .
Last edited by sajjad_doost; 26-05-2013 at 12:01.
کلی انگلیسی سوزوندم اخرشم رسیدم به حرف تو !![]()
عزیز با این تبلت نمیشه فعلا این کارو کرد چون سایت xda سایت مرجع هست و همه سایت ها از اون سایت اطلاعات میگیرن ! همه هکر ها و برنامه نویس ها تو اون سایت عضون و همه گفتن نمیشه فعلا ! اما من هیچ وقت نا امید نمیشم بلأخره یه راهی پیدا میشه خودم واست پیدا میکنم![]()
دوست عزیز gpu این تبلت vivante gc4000 16 core هست و براش دیتا مجزا نمیاد اما دیتا های Tegra 3 روش نصب میشه موفق باشید.
Last edited by sajjad_doost; 26-05-2013 at 01:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)