دوستان كسي نيست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟/
دوستان كسي نيست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟/
پچ جدید PESEDIT همین الان ارائه شد463 مگابایت .
PESEdit.com 2012 Patch 2.3 - Released! - 3 MIRRORS #26/11/11
DOWNLOADNew Features:
- Added newest kitserver including GDB module: ALL kits in GDB now instead of bins
- New faces: Alderweireld, Ameobi, Arevalo, Contreras, Draxler, El Shaarawy, Gago, Holebas, Holtby, Jones, Kapinos, Koutsianikoulis, Leonardo, Lucas, Makos, Menez, Sandro, Seedorf, Shaqiri, Steven Taylor, Taarabt, Thiago, Zieler, Zuniga, and more
- New kits:
- Lots of new 'euro' kits for European competitions: Atletico, Arsenal, Chelsea, Manchester City, Lille, Napoli, Tottenham and many more!
- Completely reworked national team kits + more new EURO 2012 kits
- Other new kits: BATE, Dortmund, Sunderland, Swansea, Viktoria Plzen, West Bromwich, Zenit and many more!
- Other: More boots & accesories corrected; ESPN scorebaord updated
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehran14233; 26-11-2011 at 12:38.
دوستان .سلام.
فیس زیدان رو میخواستم .
میخوام تنظیمش کنم به عنوان مربی تیمم.
اگه نحوه درست کردنشوهم بگید دیگه خیلیییییی عالی میشه .
دمتتتتتتتتتتون گرم.
پچ Pesedit پچ 1.02 خود کونامی رو نصب میکنه یا باید اول پچ کونامی نصب بشه و بعد Pesedit ؟
سلام
آخرین پچ این گروه ،آخرین پچ رسمی کونامی رو به همراه داره
شما آخرین ورژن پچ PESedit رو نصب کن با اطمینان
موفق باشی
سلام
شما به اجبار چ گروه PESedite رو نصب آخرین ورژن حتما درست میشه
موفق باشی
بچه ها برای نسخه ایکس باکس هم میچه پچ گزاشت تا نقل و انتقالات و اسامی تیم ها درست بشه ؟
توی قسمت Extra Content میری و آخرین پک DLC رو دانلود می کنه نقل و انتقالات آپدیت میشه هر چند ماه یه بار چک کنی می بینی که پک جدید میاد همیشه قبل اومدن DLC خبرش توسط کونامی داده میشه ولی فعلا لایو نرو که کم مونده ایکس باکس های اورجینال رو هم بن کنن چه برسه به ما که آی اکستریم می ریزیم کلا لایو ارزش ریسک بن شدن رو نداره اونم به خاطر چی!!!؟؟؟
ضعیف ترین نسخه PES توی سالهای اخیر
دوستان سلام
من میخواستم همه تیمای بزرگو تو یه لیگ بزارمو بازی کنم ولی تو قسمتleague structure لیگ اسپانیا واسم نماد تا رئال و بارسا رو منتقل کنم!
ایا راهی هست؟
توی صفحه اصلی برو توی کامیونیتی community بعد از اونجا می تونی تیم های مختلف رو جمع کنی و یه لیگ درست کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)