در صورتی قلعه نوعی مربی میشه که رییس فدرسیون فوتبال و رییس تربیت بدنی بخواهند ایران به جام جهانی نره.
بیژن خوبه چون حداقل دفاع رو بلده چجوری بچینه.
بله
خير
در صورتی قلعه نوعی مربی میشه که رییس فدرسیون فوتبال و رییس تربیت بدنی بخواهند ایران به جام جهانی نره.
بیژن خوبه چون حداقل دفاع رو بلده چجوری بچینه.
بازيكن خط مياني تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: اين تيم روند رو به رشدي را آغاز كرده است.
اميرحسين يوسفي، كه روز گذشته هر دو گل تيم نفت مقابل ابومسلم را به ثمر رساند، روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: مقابل ابومسلم توانستيم با استفاده از ميزباني سه امتياز حساس و سرنوشتسازي را كسب كنيم.
وي اظهارداشت: هدف ما در اين ديدار كسب سه امتياز بود كه با همدلي و تلاش كل تيم به اين هدف رسيديم.
يوسفي اضافه كرد: با اين پيروزي شرايط تيم نسبت به گذشته بهتر شد و توانستيم بعد از مدتها با پيروزي در آبادان هواداران خود را شاد كنيم.
كاپيتان تيم نفت در مورد گلزني در اين اظهارداشت: من فقط توانستم جواب زحمات بازيكنان تيم را دهم و اين گلها را به هواداران تيم تقديم ميكنم.
يوسفي افزود: با توجه به شكستهايي كه در هفتههاي گدشته در خانه داشتيم، تيم ابومسلم ما را در اين ديدار دست كم گرفته بود و اين بهترين فرصت براي ما بود تا بتوانيم سه امتياز را كسب كنيم.
وي گفت: ما بايد روند رو به رشد خود را ادامه دهيم تا در ادامه ليگ به مشكلي برنخوريم.
تيم فوتبال صنعت نفت آبادان روز گذشته و از هفته بيست و دوم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي برتر كشور موفق شد در ورزشگاه تختي آبادان با دو گل تيم ابوسلم مشهد را شكست دهد و با بيست امتياز همچنان در مكان شانزدهم جدول قرار بگيرد
به نظر منم قلعه نوعی بشه دور جام جهانی رو خط بکشین!!!
علی دایی بهترین بهنظر من چون با این تیمی که داره سایپا منظورمه با اون بازیکناش که فقط 2 3 تاشرو میشناسیم
مثل ابراهیم صادقی حسینی دیگه همه بچه مچن اول فصل هم به خاطر کمبود بازی کن این جوری اومد پایین ...
سلام دوستان من با قلعه نویی اصلا موافق نیستم چون اصلا نمیخواد قبول کنه که باخته
من با افشین قطبی و بیژن موافقم
با نظر شما صد درصد موافقم.
افشین قطبی خدایی از لحاظ فنی با همه فرق داره
من میگم محمد احمدزاده و یا نادر عزت الهی
تو گزینه های بالا یا قلعه نویی یا ذوالفقار نسب.
من با قطبی و ذوالفقار نسب موافقم. چون حق انتخاب یه دونه هست پس قطبی.
قلعه نویی هم ابدا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)