مشکل از مدیریت نظامیه![]()
مشکل از مدیریت نظامیه![]()
تیر بدخواهان پرسپولیس به سنگ خورد/ باشگاه بشیكتاش شایعات مذاكره با دنیزلی را تكذیب كرد
جمعه, 05 خرداد 1391 ساعت 21:13مرجع خبری پرسپولیس : یکی از مسوولان كمیته روابط عمومی باشگاه بشیكتاش تركیه روز جمعه شایعات مربوط به مذاكره با مصطفی دنیزلی سرمربی تركیه ای تیم پرسپولیس برای هدایت این تیم را تكذیب كرد.
به نقل از ایرنا، این مسئول روز جمعه در پاسخ به شایعاتی مبنی بر مذاكره باشگاه بشیكتاش با دنیزلی برای تصدی پست سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه، گفت: این شایعات صحت ندارد و چنین موضوعی را تكذیب می كنیم .
وی با اشاره به اینكه مسوولان باشگاه بشیكتاش هم اكنون در حال مذاكره پیرامون گزینه های احتمالی مربیگری تیم فوتبال باشگاه این كشور هستند، افزود: در این مذاكرات تاكنون نامی از دنیزلی برده نشده است.
این مقام مسوول در روابط عمومی باشگاه بشیكتاش اظهار داشت: مسوولان باشگاه بشیكتاش هرگونه اطلاعات در ارتباط با گزینه های مورد نظر خود برای تصدی پست مربیگری تیم فوتبال این باشگاه را به طور رسمی در سایت اینترنتی این باشگاه قرار می دهند و هرگونه شایعه در مورد مربیان احتمالی این تیم كه در پایگاه رسمی خبری باشگاه منتشر نشده باشد، عاری از حقیقت است.
لازم به ذكر است خبرنگار ما در آنكارا موفق به تماس تلفنی با مصطفی دنیزلی به علت خاموش بودن تلفن همراه وی نشد.
پایگاه خبری صباح چاپ تركیه امروز نوشته بود : مصطفی دنیزلی سرمربی تركیه ای تیم فوتبال پرسپولیس تهران ، در پی دعوت مسوولان باشگاه بشیكتاش برای تصدی سرمربیگری تیم فوتبال این باشگاه ، یك هفته از آنان فرصت خواسته است .
این پایگاه با اعلام این مطلب بدون ارائه هیچ منبع موثقی نوشت : مسوولان باشگاه بشیكتاش تركیه به دنبال به خدمت گرفتن سرمربی جدید برای فصل آینده تیم فوتبال این باشگاه هستند و از مصطفی دنیزلی سرمربی تیم پرسپولیس ایران و زیكو برزیلی سرمربی تیم ملی فوتبال عراق به عنوان گزینههای اصلی این پست نام می برند.
به نوشته این پایگاه دنیزلی در پاسخ به درخواست مسوولان باشگاه بشیكتاش با اشاره به اینكه هنوز مدت قرار دادش با باشگاه پرسپولیس پایان نیافته برای گفت و گو با مسوولان باشگاه پرسپولیس در این مورد از بشیكتاش یك هفته مهلت خواسته است.
این مربی تركیه ای چهارشنبه شب به همراه بازیكنان تیم پرسپولیس برای استراحت به استانبول سفر كرده است. تمامی این شایعات در حالی با آب و تاب هرچه تمام تر در رسانه ها ترکیه ای و ایرانی منتشر می شود که این مربی قراردادی قانونی و یک ساله با تیم پرسپولیس دارد و هرگونه صحبت در خصوص حضور وی در تیم های دیگر می تواند با واکنش حقوقی باشگاه پرسپولیس مواجه شود.
پرسپولیس نیوز
صحبت دنیزلی با بشیکتاش تکذیب شد.
من انتظارم از سایتی مثل ورزش 3 خیلی بیشتر از این حرفها بود و فکر میکردم خبرهای موثق و پایه اساس دار رو توی سایتش میذاره ولی...
نمیدونم صحبت رویانیان رو در مورد نقل و انتقالات شنیدید یا نه ولی هم صحبتهاش خوشحال کننده است و هم ترسناک
خوشحال کننده که اینجوری که من از حرفهاش برداشت کردم مذاکراتش با بازیکنها انجام داده ولی نمیدونم منتظر چی هستند برای ثبت قرارداد و قسمت ترسناکش جذب بازیکن جوان هست .البته تیمهای مثل صبا و نفت تهران نشون دادن میشه با بازیکنهای جوان هم نتیجه گرفت ولی در تیمی مثل پرسپولیس که هوادارنش صبور نیستند رو نمیدونم؟!!البته هر چی باشن فکر نکنم وضعیتمون نسبت به تیمی که الان داریم بدتر بشه
با گرفتن بازیکن با تجربه و سطح بالا و داشتن ذخیره های جوان میشه به تیم امیدوار بود
طوفان مدیرعامل پرسپولیس / باقی مانده قرارداد بازیکنان را نمی دهم، مجبورم سقف را دور بزنممرجع خبری پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با انتقاد شدید از بازیکنان این تیم به خاطر شکست برابر الاتحاد گفت : امکان دارد کسر قرارداد بازیکنان از 20 درصد به 30 درصد افزایش پیدا کند. به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس، محمد رویانیان امروز جمعه در گفتگو با خبرنگار صداوسیما افزود: کم کاری بسیاری از بازیکنان پرسپولیس برابر الانحاد واضح بود. وی افزود: شاید این بازیکنان مراقب ساق پاهای خود بودند تا مصدوم نشوند و بتوانند با تیم های بعدی خود قرارداد ببندند. خداراشکر که قرارداد همه شان هم تمام شده است و از این تیم می روند. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با اشاره به جریمه 20 درصدی قرارداد بازیکنان این تیم گفت: من قبل از بازی در دبی به آنها گفتم اگر الاتحاد را ببرید 10 هزار دلار پاداش به شما می دهم و گذشته را هم فراموش میکنم، اما اگر ببازید باقی مانده قراردادتان را نمی دهم. جریمه 20 درصدی را هم فعلا برای احتیاط اعلام کردم و ممکن است تا 30 درصد جریمه افزایش پیدا کند ، این حق مردم است. رویانیان با اشاره به قانون سقف قرارداد گفت: متاسفانه مدیریت های اشتباه در فوتبال ما قیمت بازیکنان را بسیار بالا برده است. قراردادهای بازیکنان را اگر به پول تومان حساب کنید میلیاردی و اگر به ریال حساب کنید تیلیاردی شده است! این 400 میلیون سقفی که گذاشته اند بر چه اساسی است ، این الکی است. مگر می شود فقط گفت 400 میلیون و انتظار اجرایی شدن داشت؟ آیا ساز و کار آن را فراهم کرده اید؟ چه کسی باید بازیکنان را به این سمت هدایت کند؟ وی ادامه داد: بازیکنانی که ما با آنها صحبت کرده ایم درخواست های میلیاردی دارند و من مجبورم با آنها قراردادهای پشت پرده ببندم. منه مدیرعامل قرارداد بالاتر از سقف می بندم و تخلف می کنم ، آن وقت آقای دلالی که تخلف می کند راست راست می گردد و هیچ کس به او کاری ندارد ، چرا من باید سرم پایین باشد؟ این سیستم درست است؟ همه باید قرارداد پشت پرده ببندند و من هم می بندم. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بدون اشاره به نام بازیکنان در خصوص کم کاری آنان گفت: شاید خیلی ها مراقب پاهایشان بودند که برای امضای قرارداد با تیم هایشان در فصل جدید مشکلی نداشته باشند. هه شان قراردادشان تمام شده است الحمدالله ، به جای آنها بازیکنانی که برای خرید مد نظرم است آورده ام و کارشان تمام شده، دو سه تا از بهترین بازیکنان خارجی را هم گزینش کرده ام و کار جدیدی هم که امسال کرده ام این است که بهترین جوان ها را هم می خواهم به پرسپولیس اضافه کنم و خودم آنها را تربیت کنم به تیم اضافه کنم.
تایید میشه فقط جای علیرضا محمد و نوروزی باید عوض بشه. به نظرم نوروزی بازیکن خوب و زحمتکشیه و تحرک خوبی در خط حمله داره یکم مصدومیت باعث شد از فرم ایده ال فاصله بگیره ولی علیرضا محمد تو این چند فصلی که تو پرسپولیسه حقیقتاً کار خاصی نکرده مثلاً یه زمانی قرار بود موتور سمت راست تیم باشه اما من که تا حالا یه بازی درخشان و به یادموندنی از این بازیکن ندیدم. گوشه راسته ولی تا حالا 4 تا سانتر بدردبخور ازش ندیدیم. تو راه آهن که بود( اگه اشتباه نکنم) خیلی بهتر کار میکرد خلاصه که کارش اینه که همیشه فقط وقت دربی که میشه شروع به کل کل میکنه ولی تو زمین هیچی.
معمار زاده ام به نظرم به نفعشه از پرسپولیس بره چون هم یه بازسازی روحی و روانی میشه وشاید دوباره اوج بگیره و هم اینکه طرفدارا طاقت دیدن دوبارشو تو زمین ندارن برای فصل بعد.
این وسط دلم برای مهدوی کیا عزیز میسوزه طفلک اومد فوتبالشو تو این تیم تموم کنه از شانسش این فصل کابوسوار تموم شد.
برای خط حمله امیدوارم حداقل یکی در حد انصاری فر جذب بشه
ضمن تایید کلیه نظراتت گرافیکار گرامی با این بخش مخالفم...بازیکن سازی رو بالاخره باید از جایی شروع کرد...
زمانی پرسولیس خودش مولد بود و بازیکن تحویل میداد...
باشگاه های اروپایی هم بصورت حرفه ای دارن، بخصوص در انگلیس و اسپانیا وآلمان؛ آکادمیها و تیمهای پایه فوق العاده قوی دارن و خیلی از بازیکنهای مطرح ازشون درامدن و هنوز هم هرزگاهی خبر کشف استعداد عالی در مسابقات نوجوانان میرسه...
از طرفی حرفهای رویانیان هم فکر میکنم منظورش بازیکن 17 ساله نیست..3-22ساله های باکیفیت رو میگه.
**
در مورد مهدوی کیا هم همونطور که کوروش گفت مهدی میتونه هنوز هم کارآ و روحیه بخش و برای تعویضهای بهنگام در مواقع قفل برنامه تاکتیکی تیم روی ضربات آزاد و استارتها موثر باشه..گرچه حس میکنم دنیزلی خیلی روش نظر خاصی نداره.
فقط موندم سرمربی باید بازیکنهای مورد نظرش رو بصورت تعاملی به باشگاه و مدیر انتقال بده و برنامه بریزه یا شخص مدیرعامل؟!
درباره عملكرد دنيزلي كه بحث شد،به نظرم فعلا نميشه درست دربارش قضاوت كرد. تنها چيزي كه ميشه تا الآن گفت اينه كه نتايج اون چيزي نبود كه انتظار ميرفت. حالا مقصر يا فقط بازيكن ها بودن يا دنيزلي هم همونقدر مقصر بوده
سال ديگه كه تيم رو خودش بست اون وقت معلوم ميشه مشكل از كجا بوده
فقط اميدوارم سال بعد هم بمونه. چون اگه خوب نتيجه بگيره كه هممون خوشحال ميشيم و دعا ميكنيم به جونش،اگه هم بد نتيجه گرفت كه ديگه اكثريت راضي ميشن كه بايد بره ولي اگه مربي الآن بخواد عوض شه،هر مربي كه بياد،سال بعد باز 2 دستگي شديدي بين طرفدارها خواهد بود و دوباره ميشه مثل اول همين فصل
درباره بازيكن ها هم به نظر مياد دنيزلي اعتقادي به هاشميان و مهدوي كيا نداره چون اين چند بازي كه اصلا مهدي رو بازي نميداد و هاشميان رو هم از روي اجبار چون مهاجم سر زن ديگه اي نداشت آخر بازي مياورد
اميدوارم اين بازيكن ها از تيم برن:
معمار زاده (يا هوشيار)، آقا زماني، ممدوتال، فشنگچي، شيث، شيري، زارع(اگه مثل الآن دلش با تيم نباشه)، اولادي، نوروزي(اگه قراره بال مثل خلعتبري رو بخريم)، عليرضا محمد
اينا رو هم بخريم عالي ميشه:
1 مدافع راست : كسي مد نظرم نيست. ماهيني پستش چيه؟!
2 مدافع وسط : فعلا كه بنگر و جلال حسيني نزديكن و بازيكن هاي خوبي هستن،هرچند از اخلاق بنگر بدم مياد!
1 هافبك دفاعي دونده و جنگنده : اسم دقيقي مطرح شده كه خيلي خوبه. آشوبي و حسين كاظمي هم همينطور
1 مهاجم نوك گلزن : انصاري فر و فونيكه سي عالين. قاضي هم خوبه
1 بال كناري: مثلا خلعتبري كه نسبتا علاقه هم نشون داده
مهدوي كيا هم بمونه بد نيست چون اگه بازي گره بخوره ميتونه با سانترهاش به داد تيم برسه
فعلا اسم هايي كه مطرح شده عالين و دقيقا نقاط ضعف رو پوشش ميدن.اميدوارم بتونن جذبشون كنن
فکر نمیکنم دنیزلی برهامروز یه خبرایی از پیشنهاد بشیکتاش به مصطفی و مذاکراتش برای موندن و رفتن در پرسپولیس اومد رو سایتا ...
رفتن دنیزلی پرسپولیس رو نابود میکنه ... اگه قرار باشه دوباره تیم رو بدن به دست علی دایی یا امثال منصور ابراهیمزاده، باز همون آش و همون کاسه میشه ...
ترک سرش بره قولش نمیره
دنیزلی گفت یه جام به پرسپولیسیها بدهکاره و ایشاالله میمونه تا کارش رو تموم کنه
آرش جانضمن تایید کلیه نظراتت گرافیکار گرامی با این بخش مخالفم...بازیکن سازی رو بالاخره باید از جایی شروع کرد...
زمانی پرسولیس خودش مولد بود و بازیکن تحویل میداد...
جدای از درست یا غلط بودنش پرسپولیس و استقلال از قدیم بیشتر جای ستاره ها بودن تا مکانی برای رشد و بازیکن سازی
تا بوده راه آهن، بانک ملی در دوره ای هما ، جنوب اهواز یا کشاورز بودن که بیشتر بازیکن ساختن
کسی بدش نمیاد که پرسپولیس یه چیزی شبیه لاماسیا داشته باشه اما حرف اینه که در ساختار فعلی فوتبال ایران این کار تقریبا محاله
وقتی کشف استعداد در فوتبال ما به دست دلالها انجام میشه چیزی به اسم آکادمی فوتبال معنی نمیده
توی شرایط فعلی ساختن آکادمی هدر دادن پوله چون فرآیند بازیکن سازی توسط دلالها در میانه راه متوقف میشه
و بازیکن سازی تبدیل به بازیکن سوزی میشه
از این تیمای ایرانی که ادعای داشتن تیمهای پایه و آکادمی دارن کدومشون تا حالا دو سه بازیکن تحویل خودشون دادن
چرا؟ چون یه عده میان تیم پایه تشکیل میدن و با یه عده نوجوون کار میکنن اما درست زمانی که این بازیکنا باید به بدنه تیم اصلی تزریق بشن دلالها میان و بازیکنای متوسط خودشون رو به تیمها قالب میکنن
من توی خوزستان هر روز شاهد این پروسه بازیکن سوزی هستم
درد اصلی این فوتبال قبل از هر چیزی وجود دلالهاست که قبل از هر چیزی باید این مشکل رفع بشه
ولی با ساختار فعلی یا باید نتیجه گرفت یا اگر بریم دنبال بازیکن سازی نهایتا یه چیزی میشیم مثل فولاد و فجرسپاسی و من بدون تعارف فکر میکنم فعلا و فقط فعلا این فصل پرسپولیس باید نتیجه بگیره
چون اگر تیم امسال نتیجه نگیره چیزهای مهمتری از بازیکن سازی رو از دست میدیم
اعتبار و شخصیت
و از همه مهمتر نسل تازه طرفدارا را رو که در آستانه انتخاب کردن تیم مورد علاقشون هستن
دنیزلی یکی دو جا گفته بود که خودش روی بازیکنای مورد نظر حرف آخر رو میزنهفقط موندم سرمربی باید بازیکنهای مورد نظرش رو بصورت تعاملی به باشگاه و مدیر انتقال بده و برنامه بریزه یا شخص مدیرعامل؟!
الله و اعلم
Last edited by گرافيكار; 26-05-2012 at 16:45.
مرجع خبري پرسپوليس: رضا شاهرودی گفت: پرسپولیس برای درست کردن تیم باید بازیکنان با کیفیتی را جذب کند و فاصله بین نفرات اصلی و ذخیره را از بین ببرد. بی شک این مساله هزینه بر است و باشگاه هم باید به جیبش نگاه کند. چپ پای سابق پرسپولیس گفت: فراز و نشیب پرسپولیس در این فصل زیاد بود و مسائل گوناگونی در این مساله دخیل شد. از درون دروازه تا خط حمله مشکلات مختلفی وجود داشت. وی افزود: گل های بدی دریافت کردیم و خیلی سخت گل زدیم. عدم هماهنگی بین خطوط مشکل ساز بود. محرومیت ها و مصدومیت های زیادی پیش آمد که این موارد را تشدید می کرد، چون مربیان هم مجبور به ایجاد تغییرات بودند. شاهرودی ادامه می دهد: از نظر مهره، نفر به نفر بد نبودیم اما تغییرات در مدیریت و کادر فنی که اجتناب ناپذیر بود، حاشیه هایی را بوجود می آورد که کار را سخت می کرد. از سوی دیگر تیم هم خوب بسته نشد، یعنی کامل نبود. مدافع اسبق سرخپوشان در ادامه درباره آنچه باید انجام شود، گفت: باشگاه پرسپولیس زیر نظر وزارت ورزش است. باشگاه برای بستن تیم باید به جیبش نگاه کند. به هر حال ایجاد تغییرات هزینه بر است. تیمی مثل پرسپولیس نیاز دارد که فاصله ذخیره هایش با نفرات اصلی زیاد نباشد. یکی از مشکلات پرسپولیس در فصلی که گذشت، همین بود. رضا شاهرودی در پایان درباره شرایط پرسپولیس در پست تخصصی خودش تصریح کرد: پولادی که آمد شرایط بهتر شد ولی همچنان انتظار بیشتری می رود. در فوتبال امروز، هر تیمی که در جناحین قوی باشد، خیلی از مشکلات را نخواهد داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)