تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 456 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گل اینیستا، یاد آور استنفورد بریچ

● توپی که آندرس اینیستا به تور دروازه موراگون چسباند، سومین گل او در جام پادشاهی بود.

● دو گل دیگر اینیستا در جام پادشاهی در فصل 2003/04 در نیوکمپ مقابل لوانته و در فصل 2006/07 برابر زاراگوسا بود.

● گلی که اینیستا به ثمر رساند سومین گل او در این فصل بود. دو گل دیگر او در سوپرجام اسپانیا مقابل رئال مادرد (3-2) و در لیگ قهرمانان برایر ویکتوریا پلزن بود (2-0).

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ● هافبک اف سی بارسلونا در این فصل 3 گل به ثمر رسانده است.

● این پنجمین فصل پیاپی است که بارسا کار خود را در جام پادشاهی با تیمی از دسته پایینتر لالیگا آغاز می کند، که در همه ی آن ها به پیروزی رسیده است.

● داور بازی پنجشنبه شب 8 خطا از بازیکنان بارسا و 10 خطا از بازیکنان هوسپیتالت اعلام کرد.

● بارسا در این مسابقه 23 شوت به سمت دروازه حریف داشت و در مقابل، هوسپیتالت تنها 5 شوت به سمت دروازه بارسا داشت.

● مردان گواردیولا در حالی در این مسابقه 573 پاس رد و بدل کردند که در مقابل شاگردان وینیاس 234 پاس داشتند.

● ژاوی هرناندز فعال ترین بازیکن زمین شناخته شد، او در 144 صحنه مهم بازی دخالت داشت.

● ژاوی در این مسابقه 102 پاس ارسال کرد.

● کارلوس پویول فعال ترین مدافع بارسا در این مسابقه بود، او موفق به بازگشت 9 توپ از خط دفاع بارسا شد.

مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir

2. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تمرینات سبک و بازگشت پدرو.

پدرو که دو هفته ی پیش در مقابل گرانادا مصدوم شده بود، در طول تمرین امروز تیم در سیوتات اسپورتیوا، شرکت کرد.

پینتو، فونتاس و مکسول تنها کسانی بودند که به تیم ملی کشورشان دعوت نشدند و یک جلسه تمرینی سبک را در سنت خوان دسپی پشت سر گذاشتند.

پس از بازی مقابل هوسپیتالت بیشتر بازیکنان تیم را ترک کردند و به تیم های ملی خود پیوستند. بازیکنانی که به تیم های ملی کشورشان دعوت نشدند در سنت خوان دسپی به تمرین پرداختند. تنها سه بازیکن از تیم اصلی تحت هدایت پپ گواردیولا به تمرین پرداختند. پدرو رودریگز نیز به تمرینات پیوست. این بازیکن قادر به راه رفتن در زمین سنت خوان دسپی شد و با مربی اختصاصیش به تمرینات سبک برای بهبودی خود پرداخت تا نشانه های مثبتی از برطرف شدن مصدومیت او دیده شد. این بازیکن اهل جزایر قناری در 25 اکتبر مقابل گرانادا دچار مصدومیت در مچ پای چپ خود شد.

نیروی تازه برای سه بازیکن باقی مانده از تیم اصلی
    پدرو پس از پیاده روی در اطراف زمین بار دیگر برای استراحت و بهبودی خود به باشگاه رفت. پینتو، فونتاس و مکسول نیز که در دو روز گذشته کار خود را در جام پادشاهی به پایان رسانده بودند جلسه تمرینی خود را در زمین تمرین پشت سر گذاشتند. گواردیولا با توجه به نداشتن بازی در آخر هفته و برگزاری بازی های ملی و دوستانه بین المللی به بازیکنان اجازه داد این هفته را به استراحت بپردازند. جلسه تمرینی بعدی تیم روز دوشنبه برگزار می شود.

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بارسایی ها کدام مدل آئودی را انتخاب کردند

هرساله هر یک از اعضای باشگاه بارسلونا یک آئودی دریافت می کنند.

سایت گل- کمپانی اتومبیل سازی آئودی یکی از اسپانسرهای باشگاه بارسلوناست و طبق بخشی از قراردادسالانه این باشگاه و این کمپانی، هر ساله ، هر یک از اعضای باشگاه کاتالان می توانند یک مدل از اتومبیلهای آئودی را انتخاب کرده و آن را به عنوان هدیه دریافت کنند
    شاید برایتان جالب باشد که اتومبیل های برگزیده بازیکنان بارسا را ببینید و مدل آنها را بدانید.پس با ما همراه باشید
    دانی آلوس: Q7 V12 TDI 500 CV quattro triptonic

پینتو: Q7 TDI 240 CV quattro triptonic 8 vel. AMBITION

سسک فابرگاس: Q7 3.0 TDI 240CV quattro tiptronic 8 vel. AMBITION

سرخیو بوسکتس: RS5 4.2 FSI 450 CV quattro S Tronic 7 vel.

پدرو: TT 2,0TFSI 211CV quattro s tronic

مسی: Q7 3.0 TDI 240 CV quattro triptonic 8 vel. AMBITION

آفلای:
    A7 SPB 3.0 TDI 240CV quattro s tonic 7 vel.

پویول: RS5 4.2 FSI 450CV quattro S tronic
    ویکتور والدس: A7 SPB 3.0 TDI 240CV quattro s tonic 7 vel

داوید ویا: Q7 3.0 TFSI 333CV AMBITION

چابی:
    A7 SPB 3.0 TDI 240CV quattro s tonic 7 vel.

الکسیس: Q7 3.0 TDI 240 CV quattro triptonic 8 vel. AMBITION
    اریک آبیدال: S3 2.0 TFSI 265 CV S Tronic quattro

6. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

با 40 میلیون یورو:بارسا بیل را می خواهد

به نقل از روزنامه اسپورت کاتالونیا ، سران باشگاه بارسلونا تلاش خود را برای به خدمت گرفتن گرت بیل ، ستاره ولزی تیم تاتنهام ، آغاز کرده اند

سایت گل - این روزها شایعات بسیاری مبنی بر تمایل باشگاه بارسلونا برای جذب گرت بیل در مطبوعات اسپانیایی به گوش می رسد . این درحالی است که این ستاره پیشنهادات بسیاری از تیم های اروپایی و به ویژه باشگاه های پرتغالی دارد .

به نقل از روزنامه اسپرت ، ساندرو روسل قصد دارد با یک پیشنهاد 40 میلیون یورویی ، بیل را به خدمت بگیرد . ساندرو روسل عنوان کرده است که نماینده خود را برای انجام مذاکرات اولیه به انگلیس فرستاده است و او نیز از نزدیک بازی گرت بیل را مقابل فولام در یکشنبه گذشته مشاهد کرد .
    گرت بیل در ماه مارس سال گذشته قرارداد خود را تا سال 2015 با این باشگاه لندنی تمدید کرد . به نظر می رسد با فروش این بازیکن سود بسیار خوبی نصیب باشگاه تاتنهام خواهد شد .
    همه کاره بودن گرت بیل در جناح چپ نقطه قوتی است که گواردیولا با تکیه بر آن مجاب شده است تا این بازیکن را به خدمت بگیرد .

تمایل سیدو کیتا برای پیوستن به لیورپول در پایان فصل

قصد دارم در این فصل با تمام وجودم در اختیار بارسلونا باشم و بازی های فراوانی را برای این تیم انجام دهم و بازهم قهرمانی را با این تیم تجربه کنم

.

سایت گل - سیدو کیتا ، هافبک تدافعی تیم بارسلونا ، از تمایل خود برای پیوستن به تیم لیورپول انگلیس گفته است و به احتمال فراوان در پایان این فصل به جمع بندرنشینان آنفیلد خواهد پیوست .

سیدو کیتا در ژانویه به همراه تیم ملی مالی در جام ملت های آفریقا شرکت خواهد کرد و به احتمال فراوان بعد از آن برای آینده خود تصمیم خواهد گرفت . او در ارتباط با تمایل برای پیوستن به لیورپول گفت : لیورپول باشگاه بزرگی است و اگر تمایل به جذب من داشته باشند ، فوق العاده شگفت زده خواهم شد . هرچند جدایی از بارسلونا نیز برایم سخت خواهد بود ، چون من خاطرات خوشی را با بارسلونا داشته ام .
    کیتا ادامه داد: در فوتبال هیچ چیز قطعی نیست ، بنابراین بهتر است همه چیز را به پایان فصل موکول کنیم و همچنان برای تصمیم گیری صبر داشته باشیم . به نظر من بازی در تیم بزرگ و قهرمانی چون بارسلونا برای هر بازیکنی آرزو و رویا ست، من نیز قصد دارم در این فصل با تمام وجودم در اختیار بارسلونا باشم و بازی های فراوانی را برای این تیم انجام دهم و بازهم قهرمانی را با این تیم تجربه کنم . با این حال دوست دارم با رفتن به لیورپول بازی در لیگ جذاب و حساس جزیره را نیز تجربه کنم . من تا سال 2014 با بارسلونا قرارداد دارم ، اما در پایان فصل همه چیز مشخص خواهد شد .
    کیتا از زمانیکه در سال 2008 از سویا راهی بارسلونا شد ، 160 بار با پیراهن آبی اناری پوشان به میدان رفت است . درفصل قبل بیشترین تعداد بازی در بین کاتالان ها در لالیگا متعلق به این هافبک اهل مالی بود و او فقط در سه دیدار در لالیگا حضور نداشت .

8. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الگری: زلاتان به اندازه رونالدو و مسی می ارزد؛ایبرا برای فروش بیشتر کتابش اینطور از گواردیولا انتقاد کرده

مربی ایتالیایی معتقد است که می توان هر دو غول اسپانیا را در رقابتهای اروپایی به زانو درآورد

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی باتجربه میلان معتقد است که زلاتان ایبراهیموویچ به اندازه کریستیانو رونالدو و لیونل مسی خوب است

مربی ایتالیایی معتقد است که تیمش می تواند مقابل بارسلونا و رئال موفق باشد و دیدار تیمش مقابل بارسا را یک فینال خوانده

الگری در صحبتهایی به گاتزتا دلوسپورت گفت:« ایبراهیموویچ به اندازه رونالدو و مسی می ارزد. بارسلونا و رئال مادرید، بهترین تیمهای لیگ قهرمانان اروپا هستند. ما می توانیم بارسلونا را در سن سیرو شکست دهیم.بازی ما مقابل بارسا یک بازی عادی نیست؛ بلکه یک فینال است.»

این درحالی است که زلاتان در بیوگرافی اش که اخیرا به چاپ رسید، گواردیولا را به باد انتقاد گرفته بود

الگری درمورد این کتاب گفت:« فکر می کنم زلاتان برای آنکه بتواند نسخه های بیشتری از کتابش را به فروش برساند، چنین مطالبی را مورد گواردیولا نوشته.»

میلان بعد از شروعی ضعیف در رقابتهای این فصل سری آ، اکنون به روزهای اوجش بازگشته.مربی روسونری معتقد است که تیمش می تواند با یوونتوس که اکنون یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در سری آ است به مبارزه بپردازد:« میلان و یوونتوس مدعیان قهرمانی هستند ولی اگر اینتر در 5 بازی متوالی به پیروزی برسد، دقیقا مثل همان کاری که ما کردیم، آنها هم می توانند به کورس قهرمانی بازگردند.»

الگری ادامه داد:« من از عملکرد اودینزه و لاتزیو واقعا متعجب شدم.»

میلان در حال حاضر در رده سوم جدول سری آ قرار دارد و با پایان یافتن وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده مقابل فیورنتینا قرار خواهد گرفت

10. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض نظرسنجی محبوب ترین فوتبالیست جهان.

فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال جهان طبق نظرسنجی هر ساله خود قصد دارد محبوب ترین فوتبالیست حال حاضر جهان را معرفی کند.
    برای حمایت از بازیکنان بارسا در این نظر سنجی شرکت کنید.

گام اول: کاربران وبسایت فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال می توانند رای خود را در مورد محبوب ترین فوتبالیست حال حاضر جهان، در بین نامزد های مشخص شده در هر پنج قاره اعلام نمایند. نامزد های هر قاره از نامزد های قاره های دیگر متمایز شده اند. تصمیم گیری برای مشخص کردن ملیت بازیکنان طبق ملیت آن ها و کشور ملی آن هاست و به باشگاهی که در آن بازی می کنند مربوط نمی باشد.

برای ارسال رای از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنید.
    گام دوم: کاربران وبسایت فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال فرصت دارند در تاریخ 8 نوامبر 2011 تا 15 دسامبر 2011 به فرد مورد نظر خود رای دهند.

گام سوم: نامزد های قاره آفریقا در ابتدای فهرست لیست نامزد ها قرار دارند و بعد از این قاره به ترتیب نامزد های قاره های آسیا، منطقه کونکاکاف، اقیانوسیه، آمریکای جنوبی و اروپا قرار دارد. به این ترتیب طی این رای گیری که از 8 نوامبر تا 15 دسامبر 2011 ادامه دارد، محبوب ترین فوتبالیست حال حاضر جهان معرفی خواهد شد.

برای رای دادن در این نظرسنجی تنها کافی است از طریق کلیک کردن بر روی نماد سمت چپ اسم بازیکن و نوشتن کد امنیتی در مربع پایین صفحه و کلیک بر گزینه ارسال رای اقدام کنید. اگر همه چیز بدون مشکل دنبال شود شما با پیام «رای شما دریافت شد و شمرده خواهد شد» مواجه خواهید شد (در غیر اینصورت لطفا بار دیگر اقدام به رای دهی کنید).

بازیکنانی که از بارسا در بین نامزد های این نظرسنجی وجود دارد:

سیدو کیتا
    لیونل مسی
    ژاوی هرناندز
    آندرس اینیستا
    کارلس پویول
    سسک فابرگاس
    داوید ویا

برای ارسال رای از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام کنید.

12. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپورت در روز 11 نوامبر

توافق نامه بارسا و نيمار - 2014

روسل به رئيس سانتوس : نيمار را براي من تا قبل از پايان جام جهاني 2014 نگه دار

كاسياس و ژاوي چهره در چهره قبل از ال كلاسيكو

الكسيس دوباره مصدوم شد و بعد از تست هاي پزشكي مشخص شد او بازي امروز را از دست ميدهد

بوسني به cr7 با شعار مسي - مسي خوش امد گفت

تیترهای روزنامه الموندو در روز 11 نوامبر

بارسا - نيمار جابه جايي كامل

از انتقال او به مادريد جلوگيري شد و بارسا تصميم دارد در اينده او را جذب كند

زاز مهم : كادر فني بارسا مانع از حضور او در مادريد شد

اريكسن ( بازيكن اژاكس) :بارسا يك تيم روياي است

14. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آیندهوون به دنبال بازگرداندن ابراهیم آفلای

مسئولان آیندهوون قصد دارند ابراهیم آفلای را به این تیم بازگردانند

سایت گل - باشگاه پی اس وی آیندهوون برای بازگرداندن ابراهیم آفلای در حال مذاکره با مسئولان بارسلونای اسپانیاست.
    در حالی که آفلای این روزها دوران نقاهت مصدومیت زانوی خود را پشت سر می گذارد، مسئولان باشگاه پی اس وی تلاش می کنند این هافبک جوان را بار دیگر به خدمت بگیرند.
    آفلای بعد از اینکه سال گذشته با کاهش دستمزدش موافقت کرد و از پی اس وی به بارسا پیوست، نتوانست خود را به یکی از مهره‌های اصلی تیم گواردیولا تبدیل کند و در این مدت بیشتر یک بازیکن نیمکت نشین بوده است.

زلاتان: می خواستم به رئال بروم، بارسایی ها اجازه ندادند

زلاتان در سال 2009 از اینتر به بارسا رفت اما بعد از فصلی نه چندان موفق به ایتالیا برگشت.

سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، ستاره میلان، فاش کرد قصد داشت از بارسا به رئال برود اما مدیران بارسا این جازه را به او ندادند.
    زلاتان در سال 2009 از اینتر به بارسا رفت اما بعد از فصلی نه چندان موفق به ایتالیا برگشت.
    در بخش هایی از کتاب زندگی نامه او که امروز توسط نشریه آ. اس منتشر شد، آمده است:" رئیس باشگاه گفت من شرایط را درک می کنم. کدام باشگاه تو را می خواهد؟ من گفتم رئال. روسل گفت این غیر ممکن است. می توانی هرجایی بروی جز آنجا.
    حتی روزی که قرار بود در مورد انتقال من به میلان مذاکره کنیم، روسل در حضور گالیانی و بقیه گفت این بدترین انتقالی است که در عمرم انجام داده ام و من در جواب گفتم این نتیجه مدیریت بد خودتان است."
    او با رقم سه میلیون یورو به بارسا پیوست و اکنون تا سال 2015 با آبی و اناری‌ها قرارداد دارد.

16. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

فراری بارسا نشان در خیابان های ابوظبی

یک هوادار بارسا علاقه مندی اش را به این تیم این طور نشان داد

سایت گل- در حالی که تنها چند روز به گرندپری فرمول یک در ابوظبی باقی است، یک هوادار بارسا در این شهر فراری مدل 458 خود را با تزئینی متفاوت به معرض نمایش گذاشت.
    این هوادار دو آتشه عکسی دسته جمعی از بازیکنان کاتالانی را در دو سمت و آرم بزرگ این باشگاه را در جلوی ماشین قرار داد.
    برای دیدن ویدئوی این ماشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید

گل اینیستا در فینال جام جهانی؛ مهمترین گل تاریخ تیم ملی اسپانیا

گل مارسلینو در یورو64 هم دومین گل مهم تاریخ فوتبال این کشور لقب گرفت

سایت گل- گلی که آندرس اینیستا در فینال جام جهانی 2010 به ثمر رساند، باعث شد تا نام این ستاره اسپانیایی در تاریخ فوتبال این کشور ثبت شود. طبق نظرسنجی به عمل آمده در وب سایت روزنامه مارکا، گل اینیستا به عنوان مهمترین گل تاریخ تیم ملی اسپانیا به ثبت رسیده است
    ستاره کاتالان تیم ملی اسپانیا در فینال جام جهانی 2010و در ژوهانسبورگ این گل زیبا را به ثمر رساند تا اسپانیا برای اولین بار در طول تاریخ قهرمان جام جهانی شود.
    بیش از 50% از شرکت کنندگان درنظرسنجی مارکا،گل اینیستا رابه عنوان مهمترین گل تاریخ تیم ملی این کشور برگزیدند. 15% از خوانندگان هم به گل مارسلینو که باعث شد تا اسپانیا در سال 1964 برای اولین بار قهرمانی اش در یورو را جشن بگیرد رای دادند. حدود 11% از خوانندگان مارکا هم به گلی که فرناندو تورس در فینال یورو2008 وارد دروازه آلمان کردو قهرمانی اسپانیا در یورو را به همراه داشت رای دادند
    خدود 10% از خوانندگان مارکا ساررا در سال 1950 در دیدار با انگلیس را برگزیدند و 9% هم به گل کیکو در بازیهای المپیک سال 1992 بارسلونا رای دادند.

بویان کرکیچ: هیچ وقت از گواردیولا انتقاد نکرده ام؛ پپ بهترین مربی ای است که بارسا می تواند داشته باشد

ستاره جوان اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ وقت نظر منفی ای راجع به مربی سابقش برزبان نیاورده

سایت گل- بویان کرکیچ ستاره جوان و اسپانیایی باشگاه رم در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ وقت از گواردیولا، مربی جوان بارسلونا انتقاد نکرده است
    بویان 21 ساله به خاطر فرصتهای کمی که در نوکمپ برای بازی کردن در اختیارش قرار می گرفت در تابستان گذشته ، بارسلونا را ترک کرد و به رم پیوست. او اخیرا در صحبتهایی گواردیولا را به باد انتقاد گرفته بود.
    زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی بارسلونا هم با انتشار کتاب بیوگرافی اش، در این کتاب انتقادات فراوانی را از گواردیولا به چاپ رسانده بود ولی بویان اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که نقطه نظرات او شبیه مهاجم سوئدی نیست و هیچ مشکلی با مربی 40 ساله بارسا ندارد

بویان در صحبتهایی به خبرگزاری «افه» اسپانیا گفت:« من اندکی سورپرایز شدم، جون نام من هم در لیست منتقدان گواردیولا دیده می شد. به نظر من ، من هیچ وقت از گواردیولا انتقاد نکرده ام. به باور من ، بارسلونا اگر در این جایگاه است، به خاطر گواردیولاست که بهترین مربی ای است که بارسلونا می توانست داشته باشد.»
    بویان ادامه داد:« من در کمال آرامش هستم. گواردیولا می داند که من زمانی که در بارسلونا بودم هرگز از او انتقاد نکردم و الان هم این کار را نمی کنم.»
    البته این ستاره جوان از روزهای حضورش در رم هم بسیار خوشحال است: « ما یک تیم جوان با بازیکنان جدید زیادی هستیم که ذهنیت متفاوتی داریم. همه چیز خوب پیش می رود و همه ما انگیزه های زیادی داریم تا به موفقیت تیم کمک کنیم.»

پاتریک ویه را: بازیکنانی مثل مسی هر10 یا 15 سال ظهور می کنند

ستاره سابق آرسنال در صحبتهایی به تمجید از لیونل مسی پرداخته

سایت گل – پاتریک ویه را، ستاره سابق تیم ملی فرانسه و باشگاه آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که بعد از ظهور زین الدین زیدان، لیونل مسی را می توان بهترین بازیکن دنیا دانست
    آخرین بار این میشل پلاتینی بود که برای سه دوره پیاپی توپ طلا را مال خود کرد و مسی می تواند در صورت کسب توپ طلا در سال 2011 اولین بازیکنی باشد که افتخار پلاتینی را تکرار کرده. در این میان پاتریک ویه را به شدت تحت تاثیر سبک بازی ستاره آرژانتینی بارساست
    ویه را در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا منتشر شد گفت:« زیدان آخرین بازیکن بزرگی بود که من دیده بودم و بعد از او، الان مسی را بازیکن بزرگی می دانم. او از آن دسته بازیکنانی است که شاید هر ده یا پانزده سال، شاهد ظهور چنین بازیکنانی باشیم.»
    او ادامه داد:« فکر می کنم مسی تفاوتها را رقم می زند. به نظر من آنچه او را از سایرین متفاوت می کند، این است که خودخواه نیست وبرای تیم بازی می کند. ویژگی ای که در او خیلی دوست دارم این است که او برای منافع تیم بازی می کند. این همان چیزی است که فوتبال برپایه آن بنا شده؛ بازی کردن برای تیم. سطح فوتبالی مسی تفاوتها را رقم می زند.او بازیکن فوق العاده ای است.»
    مسی 24 ساله در 11 دیداری که در رقابتهای این فصل لالیگا برگزار کرده، 14 گل به ثمر رسانده

18. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

5 بازیکن بارسا، این جمعه در بازی های ملی!

آرژانتین و شیلی برای بازی های مقدماتی جام جهانی 2014 بازی خواهند کرد. مالی و فرانسه نیز بازی دوستانه برگذار خواهند کرد. اسپانیا، با هشت بازیکن از اف سی بارسلونا در تیم، روز شنبه در ومبلی برابر انگلستان بازی خواهد کرد.

پس از برد روز پنج شنبه برای برزیل، با حضور آدریانو از ابتدای بازی و تیم زیر 21 سال اسپانیا با شش بازیکن بارسا در تیم ملی، لوئیس میلا بازی های ملی زیادی را در روز جمعه با شرکت بازیکنان بارسا با ملیت های مختلف برگذار ی کند. آرژانتین با مسی و ماسکرانو، شیلی با الکسیس، مالی با کیتا و فرانسه با آبیدال بازی خواهند کرد.

رده بندی تیم های مقدماتی جام جهانی 2014

مسی و ماسکرانو به احتمال زیاد هر دو از ابتدای بازی در ترکیب آرژانتین هستند. این بازی راس ساعت 21 مقابل بولیویا سوت خواهد زد. محل به یاد ماندنی برگزاری این بازی در بوئنوس آیرس است و بخشی از دور سوم مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 در برزیل برگزار می شود.

● آرژانتین و بولیوی: جمعه 11 نوامبر ساعت 21.

الکسیس سانچز، پس از ریکاوری بعد از آسیب دیدگی که او را برای دو ماه از ترکیب دور نگه داشت، با تیم ملی خود همراه خواهد شد. شیلی، قهرمان لیگ کوپا آمریکا، ساعت 23 در سنتناریو برابر اوروگوئه قرار خواهد گرفت.

● اروگوئه و شیلی: جمعه 11 نوامبر، ساعت 23.

بازی دوستانه بین مالی و فرانسه

مالی ، که واجد شرایط برای مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی در ژانویه و فوریه است، بازی دوستانه ای مقابل بورکینافاسو در پاریس دارد. تیم ملی سیدو کیتا یک بازی در این هفته در ساعت 17 انجام خواهد داد.

● مالی و بورکینافاسو: جمعه، 11 نوامبر در ساعت 17.

در نهایت، اریک آبیدال نیز امشب بازی ملی دارد. در ساعت 21 فرانسه در ایالات متحده در استاد د فرانس خواهد بود.

● فرانسه و ایالات متحده: جمعه 11 نوامبر در ساعت 21.

تیم زیر 21 سال اسپانیا با همراهی 6 بازیکن بارسا استونی را با نتیجه 6-0 در هم کوبید.

بارترا، مونیسا، مونتویا، پلاناس، تیاگو و کوئنسا همگی از ابتدا در ترکیب تیم حضور داشتند. مارتین مونتویا پاس گل دوم را به رودریگو داد و شوت تیاگو هم به دیرک برخورد کرد.

آنها زننده هیچ یک از شش گل بازی نبودند اما به عنوان نیروی محرک تیم لوئیس میلا در ملیلا نقش آفرینی کردند. مونتویا، مونیسا،بارترا،پلاناس،تیاگ و و کوئنسا همگی در صف شروع بازی انتخابی اسپانیا در جام ملتهای اروپا حضور داشتند. کوئنسا اولین حضور ملی اش را تجربه میکرد تا ماهی رویایی برای بازیکن بارسا رقم بخورد.

با اداره بازی و داشتن دفاعی مستحکم از بازیکنان بارسا؛ سه گل از رودریگو و یک گل از ایسکو، آلوارو وازکوئز و ساربیا نتیجه 6-0 را در بر داشت. مدافع بارسا ب، مارتین مونتویا، نقش به سزایی در به ثمر رسیدن گل دوم با پاسی که به رودریگو داد ایفا کرد.

تیاگو، کارگردان ارکست

تیاگو بازی اسپانیا را رهبری می کرد و با شوتش که توسط دیرک دروازه برگشت داده شد تهدیدی برای استونی محسوب می شد. بازیکن اسپانیا بازی عالی را انجام داد و به خوبی حملات را رهبری کرد. با این برد اسپانیا با کسب 6 امتیاز از حداکثر امتیازات موجود جایگاه خود را در صدر گروه 5 تحکیم بخشید. دوشنبه آینده اسپانیا باید با تیم دوم گروه، سویس، در استادیوم ارک انجل در کوردوبا دیدار کند.

آدریانو 90 دقیقه برای برزیل بازی کرد.

آدریانو کوریا، از ابتدا در بازی دوستانه برزیل در برابر گابن به میدان رفت و با نتیجه 2-0 هم پیروز شدند. بازیکن تیم اول بارسا 90 دقیقه برای این تیم بازی کرد درحالیکه آلوز از جایگاه به تماشای بازی پرداخت. گلهای تیم برزیل را ساندرو و هرنانس به ثمر رساندند. دوشنبه آینده تیم برزیل بازی دوستانه دیگری را در برابر مصر و در قطر برگزار خواهد کرد و امیدواریم که آلوز هم در لیست 11 نفره حضور داشته باشد.

20. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •