از پروین و رویانیان ممنونم
مظلومی: بردن الاتفاق به نفع تیم ملی است/با قانون جدید تمام فوتبالیستهای ما دوپینگیاند!
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: اگر ما الاتفاق را ببریم از نظر روحی به نفع تیم ملی است چون عربستان حریف ما در مرحله مقدماتی جام جهانی است.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از دیدار با الاتفاق با اشاره به مسابقه فردا اظهار داشت: بازی بسیار حساسی در پیش داریم و بحث، بحث ملی است. حالا نماینده ایران مقابل عربستان قرار میگیرد و رنگها معنی ندارد.
وی افزود: شرایط تیم ما خوب است و از سازمان لیگ تشکر میکنم که بازی ما مقابل ملوان را لغو کرد و فرصت شد تا خوب تمرین کنیم که خوشبختانه بازیکنانم به بلوغ تاکتیکی رسیدهاند و این را مقابل ذوب آهن نشان دادیم. امیدوارم فردا بهتر ظاهر شویم و با تلاش بازیکنان و حمایت هواداران که اسلحه پنهان ما هستند به برتری برسیم.
سرمربی استقلال در خصوص مصدومان این تیم گفت: شرایط زندی مشخص نیست. تیموریان را نداریم. میداودی نمیرسد و تلاش میکنیم جباری را به بازی برسانیم.
وی در خصوص عدم حضور برانکو در ایران و شرایط الاتفاق عربستان گفت: آنها تیم بسیار خوبی هستند. 5 روز پیش در فینال جام حذفی به الهلال عربستان باختند و خوشبختانه گروه آنالیز ما با تهیه سی دی شناخت کافی را در اختیارمان قرار داد و حالا میدانیم آنها با چه سبکی بازی میکنند و اعتقادم این است که نام حریف مهم نیست و مهم نام استقلال است و امیدوارم بازیکنانم فردا احساسی بازی نکنند و با پشتیبانی هواداران حریف را شکست دهیم.
وی گفت: نمی دانم چرا برانکو به ایران نمیآید. ما دوست داشتیم که او در ایران بود چون خیلیها میخواستند او را ببیند و در طول هفته گذشته برخی رسانهها محبت خود را به او نشان دادند و ما را به حاشیه بردند که در این خصوص بعد از بازی صحبت میکنم.
سرمربی استقلال ضمن تشکر از علی پروین و محمد رویانیان گفت: چون مسئله ملی است آنها از ما حمایت کردهاند و این را بدانید که اگر ما الاتفاق را ببریم از نظر روحی به نفع تیم ملی است چون آنها حریف ما در مرحله مقدماتی جام جهانی هستند. ای کاش که بازی امروز بود چون هوا شرایط خوبی دارد و شنیدهام که فردا باران میبارد و امیدوارم مثل بازی با ذوب آهن باران بعد از پایان مسابقه شروع به بارش کند.
وی در ادامه صحبتهایش گفت: خوشحالم که تیم ما به بلوغ تاکتیکی رسیده است و اگر مصدومانی مثل میداودی، تیموریان، زندی و دیگران برسند دست ما بازتر خواهد شد و چون حالا قدرت داریم، قدرت ما هم بیشتر میشد. اگر مصدومان برگردند حتی میتوانند به تیم ملی هم کمک کنند.
خبرنگاری پرسید الاتفاق سه مصدوم دارد که مظلومی در پاسخ به او گفت: اگر آنها مصدوم بودند پس چرا به ایران آمدند. ممکن است آنها ترفند داشته باشند و با این روش ما را گمراه کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی بعد از پایان نشست مطبوعاتی در پاسخ به سؤال در خصوص اینکه شایعه شده که یکی از 5 بازیکن دوپینگی بازیکن استقلال است، گفت: اگر بحث دوپینگی بودن باشد پس امسال تمام فوتبالیستهای ما دوپینگی هستند چون پودرهایی که امسال به ایران آمده قبلا شامل قانون دوپینگ نبود اما حالا به عنوان داروی ممنوعه معرفی شده است.
از هواداران استقلال میخواهم در آسیا پرسپولیس را تشویق کنند
امیرآبادی: با حضور جباری روحیه تیم بالا رفته است/از رویانیان و پروین تشکر میکنم
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: با بازگشت جباری روحیه تیم بالا رفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، مهدی امیرآبادی در نشست خبری پیش از بازی با الاتفاق اظهار داشت: شرایط استقلال خوب است. از فدراسیون تشکر می کنیم که بازی با ملوان را عقب انداخت تا ما به خوبی استراحت کنیم.
وی با اشاره به بازگشت جباری به تمرینات استقلال گفت: با حضور جباری شرایط روحی تیم بالا رفته است اما فکر نکنید اگر این حرف را می زنم به این معنا است که به یک فرد متکی هستیم. اگر کسی مصدوم شود همه تیم ما ناراحت می شوند.
امیرآبادی با بیان اینکه از رویانیان مدیرعامل و علی پروین مدیر فوتبال پرسپولیس بابت دعوت از تماشاگرانشان برای تشویق استقلال در بازی فردا تشکر می کند، ادامه داد: من هم از هواداران استقلال می خواهم که پرسپولیس را در لیگ قهرمانان آسیا حمایت کنند.
به گزارش فارس، بعد از نشست خبری خبرنگاری از امیرآبادی در خصوص دوپینگ یکی از بازیکنان لیگ برتری که گفته می شود بازیکنی ریز نقش است که سالها در یکی از تیم ها بازی می کرده، پرسید و امیرآبادی گفت: من از این موضوع خبر ندارم و این خبر را هم قبول ندارم. این خبرهایی است که هر روز می سازند.
استقلال بازی آسانی برابر الاتفاق در پیش ندارد
سمیر حلال: برانکو به خاطر دلایل شخصی تمایل نداشت به ایران بیاید
خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال الاتفاق عربستان گفت: برانکو با توجه به سابقه حضور در ایران تمایل نداشت که به اینجا بیاید و دلایلش شخصی بود اما اگر بگوییم که حضور او تأثیری در کار ما ندارد اشتباه است.

به گزارش خبرگزاری فارس، سمیر حلال دستیار اول برانکو ایوانکوویچ در نشست خبری پیش از دیدار با استقلال با اشاره به بازی فردا اظهار داشت: بازی راحتی را پیش رو نداریم ولی میدانیم که هر دو تیم برای ارائه بهترین مسابقه به زمین خواهند آمد.
وی ادامه داد: ما استقلال را خوب میشناسیم و آنالیز دقیقی نسبت به آنها داشتهایم و میدانیم آنها چند ملیپوش دارند و تصمیمات لازم را برای مهار آنها گرفتهایم. باید اشاره کنم که بازیهای قبلی ما در لیگ عربستان باعث شده تا برای این دیدار آمادهتر باشیم.
مربی الاتفاق در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چرا برانکو به ایران نیامد گفت: برانکو با توجه به سابقه حضور در ایران تمایل نداشت که به اینجا بیاید و دلایلش شخصی بود اما اگر بگوییم که حضور او تأثیری ندارد اشتباه است. به همراه کمک دوم آمادگی کامل داریم و روشهای مقابله با استقلال را میدانیم و تصمیم گرفتهایم عدم حضور برانکو را جبران کنیم.
وی در خصوص شکست این تیم مقابل الهلال در فینال جام حذفی عربستان گفت: ما بازی قابل قبولی را ارائه کرده بودیم و تمام تحلیلهای کارشناسی حق برنده شدن را به ما داده بود ولی در آن بازی شانس نداشتیم اما فردا تمام تلاشمان را برای موفقیت تیم انجام خواهیم داد.
سمیر حلال در خصوص مصدومان این تیم گفت: یک هافبک و یک مهاجم را در اختیار نداریم که هافبکمان برزیلی است و مهاجم تیم آرژانتینی است و در بازی فردا نمیتوانیم از آنها استفاده کنیم اما مصدومیت آنها جدی نیست و میتوانیم در بازیهای آتی از آنها بهره ببریم.
مربی تیم الاتفاق در خصوص حضور تماشاگران ایرانی در ورزشگاه آزادی گفت: حضور تماشاگران ایرانی و تشویقهای آنها همیشه یک ضربالمثل برای ما بوده اما این را بدانید که بازی فردا برای استقلال هم راحت نیست. الاتفاق یکی از بهترین تیمهای عربستانی است که به ایران آمده و بازیکنان بینالمللی زیادی دارد.
وی افزود: ما به تماشاگران ایرانی احترام میگذاریم اما بازیکنان من عادت دارند که مقابل تماشاگران زیاد بازی کنند اما قبول دارم که این مسئله برای استقلال یک پوئن محسوب میشود.
استقلال مهاجمان خطرناکی دارد
محمد خوجر: علاقمندی تماشاگران ایران به فوتبال برای ما یک ضربالمثل است
خبرگزاری فارس: دروازهبان و کاپیتان تیم الاتفاق عربستان گفت: تماشاگران ایرانی معروف به علاقمندی به فوتبال هستند و نوع تشویق کردن آنها در کشور ما ضربالمثل است.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد خوجر که به همراه مربی این تیم به نشست خبری دیدار با استقلال آمده بود در ابتدای صحبتهایش گفت: بسیار خوشحال هستم که در ایران حضور دارم، این برای دومین بار است که به کشور شما میآیم. دو سال پیش همراه با الشباب به اصفهان رفته بودیم و این بار در تهران حضور دارم.
وی در خصوص حضور تماشاگران ایرانی در بازیهای بینالمللی گفت: تماشاگران ایرانی معروف به علاقمندی به فوتبال هستند و نوع تشویق کردن آنها ضربالمثل است. با این حال تیم ما در لیگ عربستان چنین شرایطی را تجربه کرده و همین مسئله به تیم ما کمک خواهد کرد. بازیکنان ما در جام بازیهای آسیایی و حتی بازیهای داخلی مقابل تماشاگران زیادی بازی کردند و با این مسئله آشنایی دارند. این یکی از زیباییهای فوتبال است که تماشاگر به ورزشگاه بیاید که اگر آنها حضور نداشته باشند بازی جذاب نخواهد بود.
دروازهبان تیم الاتفاق در خصوص اینکه آیا میتواند دروازه تیمش را بسته نگه دارد یا خیر؟ گفت: استقلال یکی از هجومیترین تیمهای ایران است و از مهاجمان بزرگی بهره میبرد. ما روی این تیم مطالعه زیادی داشتیم ولی آمادگی مقابله با آنها را داریم و احتیاط میکنیم که خطایی در بازی از ما سر نزند و به نتیجه مطلوب برسیم.
امیرآبادی:من دوپینگی نیستم!/به خاطر جباری روحیه ما بالا است
مطمئن باشید آن بازیکن دوپینگی من نیستم. اگر دوپینگ می کردم حتما تا به حالا به باشگاه استقلال اطلاع داده بودند.

سایت گل- مهدی امیرآبادی بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به حضور مجتبی جباری در تمرینات، بازیکنان ما از نظر روحی در شرایطی بالایی قرار گرفتهاند.
به گزارش سایت گل، مهدی امیرآبادی بعدازظهر امروز جمعه در نشست خبری قبل از دیدار با الاتفاق که در محل سازمان لیگ برتر برگزار شد ضمن بیان این مطلب افزود: ما در روزهای گذشته تمرینات خوبی را انجام داده ایم و از همه نظر برای دیدار روز شنبه با الاتفاق آماده هستیم.
او با تشکر از سازمان لیگ که دیدار این تیم با ملوان را به تعویق انداخت خاطرنشان کرد: با توجه به دیدار با ذوب آهن ما توانستیم از تعطیلی چند روزه به خوبی استفاده کنیم و ریکاوری خوبی انجام دهیم. از نظر شرایط روحی هم در سطح بالایی قرار داریم و با تمام توان به مصاف الاتفاق خواهیم رفت. خوشبختانه جباری هم به تمرینات بازگشته که این برای روحیه بازیکنان ما خوب است.
امیرآبادی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه مشخصات ارائه شده در مورد دوپینگ یک بازیکن لیگ برتری به مشخصات شما نزدیک است گفت: مطمئن باشید آن بازیکن دوپینگی من نیستم. اگر دوپینگ می کردم حتما تا به حالا به باشگاه استقلال اطلاع داده بودند.
منصوريان:در حذف تیم امید بیشتر از همه من ضرر کردم/ایراد گرفتن از مظلومی به پیکره استقلال ضربه می زند/ قهرمانی به روز آخر کشیده میشود
چند روز قبل با آقای کفاشیان جلسه داشتم و دوباره صحبت کردیم. این اشتباهی نیست که بگوییم رئیس فدراسیون مقصر بوده بلکه زیرمجموعهها در کارشان سهل انگاری ناخواستهای داشتهاند.

سایت گل- اگر علیرضا منصوریان خوش شانس بود الان باید به عنوان سرمربی تیم امید خودش را آماده بازی های المپیک لندن می کرد.او امید زیادی داشت که با حمایت کیروش به انتظار 36 ساله فوتبال ایران برای حضور در المپیک پایان دهد، ولی حضور 5 دقیقهای «کامیابینیا»ی دو اخطاره در بازی رفت مقابل عراق، منجر به وداع زودهنگام این تیم در مرحله مقدماتی شد. این اشتباه عجیب برای منصوریان هم گران تمام شد. با گذشت چند ماه او معتقد است که آسیب بزرگی به آینده مربیگریاش وارد شد. منصوریان که با همشهری حرف زده درباره تیم امید، آینده بازیکنان این تیم،وضعیت خودش،وضعیت استقلال و مسائل مختلف دیگر به سوالات پاسخ می دهد.
با توجه به مشکلات تیم امید، چطور شد که مربیگری این تیم را قبول کردید؟
من در کنار افشین قطبی، مربی تیم ملی بودم و تجربه خیلی خوبی پیدا کرده بودم. بعد از آن هم مقابل روسیه نتیجه قابل قبولی گرفتیم و برای نخستین بار در تاریخ فوتبال ایران این تیم را با تمام بازیکنان اصلیاش شکست دادیم. فضای خیلی خوبی ایجاد شد و این همزمان با دورهای شد که کارلوس کیروش زمام امور فوتبال ایران را به دست گرفت. من خودم را آماده میکردم که کنار کیروش بهعنوان مربی کار کنم و پست سابق خودم را حفظ کنم. یادم هست که آقای پیروانی با تیم المپیک به مشکل خورده بود و مربیان مختلفی مثل استیلی و جلالی با افکار گوناگون برای قبول این پست وارد مذاکره شدند. مطلع شدم که من هم یکی از گزینههای فدراسیون هستم و آقای افشارزاده هم خیلی از حضور من استقبال کرده است. او حتی به من گفت که تنها مربیای هستم که فدراسیون و کمیته المپیک دربارهام اتفاق نظر دارند و این زمینه ورود من به تیم ملی امید شد.
و شما هم قبول کردید؟
از طرف دیگر سوپروایزر تیم ملی،کیروش بود، افکارمان خیلی نزدیک بود و به این نتیجه رسیدیم که سرمربی تیم امید باشم تا برنامههای تیم ملی و تیم امید را با یک رویه پیش ببریم. هدفمان این بود که بازیکنان از تیم ملی امید به تیم ملی بزرگسالان تزریق شوند. خیلی خوب پیش رفتیم و برنامهریزی خوبی کردیم. باید بگویم که همه امکاناتی که میخواستم در اختیارم قرار گرفت؛ امکانات عجیب و غریبی هم نمیخواستم، اردوی خوبی میخواستم که کمپ تیم ملی بهطور کامل در اختیار تیم امید قرار گرفت و کیروش هم با توجه به اینکه بازیهای ما مهمتر بود تیم ملی را به ورزشگاه دستگردی برد. ما به خاطر مشکل خروجی بازیکنان، بازی با اوکراین و چند بازی دیگر را از دست دادیم. فقط یک بازی دوستانه با تیم ملی بزرگسالان و یک بازی با تیم سوریه داشتیم و با تمرینات خوبی که داشتیم به مصاف عراق رفتیم. در بازی رفت در اربیل عراق تیم امید بازی خیلی مستحکمی انجام داد و مواردی که برنامهریزی کرده بودیم اجرا شد و یک بر صفر بردیم. اما متأسفانه در بازی برگشت اتفاقی افتاد که فوتبالمان، فدراسیون، کمیته المپیک، هواداران و بازیکنان آسیب دیدند. یک سهلانگاری خیلی جزئی مانع رفتن ما به المپیک شد و ظهر بازی متوجه شدیم که باید به عراق 4گل بزنیم.
راجع به آن اتفاق خیلی صحبت شده. چه صحبت تازهای دارید؟
چند روز قبل با آقای کفاشیان جلسه داشتم و دوباره صحبت کردیم. این اشتباهی نیست که بگوییم رئیس فدراسیون مقصر بوده بلکه زیرمجموعهها در کارشان سهل انگاری ناخواستهای داشتهاند. امروز آسیب این حذف را نمیفهمیم و وقتی میفهمیم که رقیبان ما در المپیک بازی کنند. باید اضافه کنم که این مشکل فقط به تیم ملی امید برنمیگردد. یک ماه بعد از آن سپاهان با همین مشکل قهرمانی آسیا را از دست داد. پس باید مسئولان اجرایی کارشان را با برنامهتر دنبال کنند تا این اتفاقات نیفتد.
بهعنوان سرمربی تیم امید اگر به آن دوره برگردید چه کار میکنید که آن اتفاق تکرار نشود؟
ما تمرینات تیم امید را ضبط میکردیم و هنوز هم وقتی فیلم تمرینات را میبینم دلم میسوزد. در برنامههای تلویزیونی مختلف مثل90 خیلی پافشاری شد که بخشی از بار این حذف به گردن کادر فنی بیفتد، ولی چند هفته بعد این اتفاق برای سپاهان تکرار شد. ما نمیتوانیم بگوییم که بوناچیچ مقصر حذف سپاهان بود. اگر بخواهم به آن دوره برگردم یا در آینده شرایط همکاری با یک تیم جدید فراهم شود، تصمیم گرفتهام به گروه آنالیزم علاوه بر مسائل فنی یک مسئولیت دیگر هم بدهم و از آنها بخواهم که تمام اطلاعات و گذشته مجموعهای را که به آن وارد میشویم، یک بار دیگر مرور کنند. بدانیم که در آن تیم از روز اول چه اتفاقاتی افتاده است. میخواهم به همکاران خودم بگویم که در فوتبال ایران یک سرمربی نباید منتظر این باشد که کارها همه روتین باشد و خودش هم باید گروهی را مستقر کند که کارها را در کنار باشگاه یا تیم ملی جلو ببرند تا آسیبی به خودش و مجموعه نرسد.
خیلی ها معتقدند که با حذف تیم امید یک نسل فوتبال ما از بین رفت.قبول دارید؟
میخواهم بگویم که بیشتر از این نسل فوتبال من ضرر کردم. مثلا الان حمید علیعسگر و محسن مسلمان فوتبالشان را ادامه میدهند، ولی به آینده مربیگری من آسیب وارد شد. این بازیکنان اگر لیاقتشان را نشان بدهند میتوانند به تیم ملی برسند، ولی من جایگاه خوبی را که در مربیگری به دست آورده بودم به خاطر یک بیدقتی از دست دادم.
فکر میکنید تیم امید اگر مقابل عراق حذف نمیشد چقدر شانس صعود داشت؟
به جرات میگویم که اگر اتفاقات فوتبال را کنار بگذاریم، روشی که با آن پیش میرفتیم میتوانست جوابگوی انتظارات باشد. ما درصورت عبور از عراق با استرالیا و امارات همگروه میشدیم که قرعه خوبی بود. من به دو دلیل به صعود خیلی خوشبین بودم؛یکی اینکه نسل خوبی داشتیم و دوم اینکه با آمدن کیروش مردم با فوتبال آشتی کرده بودند و از ما حمایت میکردند.اگر این اتفاق نمی افتاد ،ما یکی از 5 شانس اصلی صعود محسوب میشدیم که میتوانستیم یکی از 3 سهمیه را بگیریم. ما چیزهای زیادی از دست دادیم و من معتقدم در حذف تیم امید من بیشتر از همه ضرر کردم. خیلی باید زحمت بکشم تا این را جبران کنم و زمان زیادی میبرد.
با توجه به شناختی که از این تیم داشتید، فکر میکنید کدام بازیکن تیم امید میتواند به تیم ملی در راه جامجهانی 2014 یا در مرحله نهایی کمک کند؟
در روزهایی که کی روش به تمرینات ما میآمد و با هم صحبت میکردیم، آن قدر شرایط ما خوب بود که میگفت باید طوری برنامهریزی کنیم که برای سال 2014، 7 تا 10 بازیکن این تیم به جامجهانی بروند، ولی اتفاقاتی که افتاد در کار این بازیکنان وقفه انداخت. اگر بخواهم از بچههایی که با ما کار میکردند اسم بیاورم، به خودم حق انتخاب دادهام و بهنظر من این کار جوانمردانهای نیست. از بین بازیکنان تیم امید حداقل 6 نفر لیاقت حضور در جام جهانی برزیل را دارند و در مرحله نهایی3-2 نفر آنها واقعا میتوانند کمک کنند. با شناختی که از افکار کیروش دارم فکر میکنم 7 یا 8 بازیکن از تیم امید را درصورت صعود تیم به برزیل خواهد برد.
در غیاب تیم امید، فکر میکنید تیم ب چقدر میتواند به تیم ملی کمک کند؟
تیم ب خیلی میتواند به تیم ملی کمک کند. گروهی از بازیکنان تیم امید، بازیکنان مازاد تیم ملی و بازیکنان نخبه تیم ملی جوانان میتوانند تیم ب را تشکیل دهند که در کنار هم سرمایه جدید فوتبال ما را برای جام جهانی 2014 و 2018 تأمین میکند. مزیت تیم ب این است که بازیکنان پله به پله به تیم ملی میرسند و بین تیم امید و بزرگسالان وقفه نمیافتد. البته این تیم نیاز دارد که در بازیهای دوستانه و تورنمنتها شرکت کند. بازیکنان در تمرینات عملکرد روتینی دارند ولی در مسابقه است که بازیکن عرض اندام میکند.
در آخر بهعنوان یک استقلالی قدیمی، دلیل افت این تیم در نیم فصل دوم را در چه میدانید؟
من نمیخواهم مثل خیلی از دوستان تند صحبت کنم، چون همه ما شاید یک روز فرصت این را پیدا کنیم که سرمربی استقلال شویم و درست نیست که به یک نفر حمله کنیم. اگر یک مجموعه میبازد همه میبازند و اگر میبرد همه با هم میبرند. اگر بخواهیم دلیل افت استقلال را بررسی کنیم 3 دلیل عمده دارد. اول اینکه استقلال در این چند بازی اکثر بازیکنان کلیدیاش را در اختیار نداشته است. دوم اینکه باید دید استقلال سایر بازیکنانش را از نظر روحی چطور آماده کرده که در غیاب بازیکنان اصلی جوابگوی نبود ستارهها باشند. چون بازیکنی که به استقلال میآید ستاره و قابل اطمینان است، ولی بهنظر میرسد تیم از نظر روحی افت کرده است. سوم اینکه متأسفانه به قدری از ستارگان کهکشانی استقلال صحبت کردند که سایر تیمها مجاب شدهاند بهترین بازیشان را مقابل استقلال انجام بدهند. به هر حال فکر میکنم الان زمانی است که همه پیشکسوتها باید از استقلال حمایت کنند. گرفتن ایراد فنی یا انداختن بار شکست روی دوش مظلومی یا بازیکنان فقط به پیکره تیم لطمه میزند. من فکر میکنم 3 تیم استقلال، تراکتورسازی و سپاهان شانس قهرمانی دارند و قهرمانی به روز آخر کشیده میشود.
گزارش ویژه: حمله مکمل آلوده به فوتبال ایران /جک تری دی، قاتل زنجیره ای! /تست بگیری همه دوپینگی اند!
در مورد اخیر که باعث شده 3 بازیکن شاخص نامشان به عنوان دوپینگی در بیاید ؛ موضوع همان بی اطلاعی است

سایت گل - 3 بازیکن لیگ برتری که نمونه دوپینگ آنها مثبت در امده است ، آدمهای سابقه داری نیستند. راستش اگر منصف باشیم خیلی هم احتیاج به این کار ندارند؛ اما حالا بعد از ابلاغیه کمیته کنترل دوپینگ آنها در هول و ولای آینده به سر می برند ؛ به خصوص یکی شان که در مهمترین دوران حرفه ای عمرش به سرمی برد و حالا تیم ملی را هم از دست داده است.
جک تری دی، قاتل زنجیره ای
یکی از بازیکنان لیگ برتر می گوید: جدیدا مکملی به نام جک تری دی بین بازیکنان فوتبال رواج پیدا کرده که به تسریع گردش خون کمک می کند و خب خیلی از بازیکنها از آن استفاده کرده اند.
یکی از این خیلی ها محسن بیاتی نیاست که در حال حاضر در دوره تنبیهی را پشت سر می گذارد. او به دلیل اینکه ماده غیرمجاز متیل هگزامین در نمونه اش وجود داشت از فوتبال محروم شده است . د.ستانش می گویند محسن به خاطر بدشانسی محروم است چون از بخت بدش در قرعه کشی نامش در آمد و نمونه دادن همانا و محرومیت همان. آنها می گویند در همان تیم مس بازیکنان دیگری بوده اند که جک تری دی به بدن می زده اند و البته حداقل 100 - 200 بازیکن در لیگ .
هشدار کمیته دوپینگ
کمیته انتی دوپینگ قبلا با انتشار اطلاعیه ای به بازیکنان فوتبال هشدار داده بود که مکملهای آلوده ای به بازار آمده و آن را مصرف نکنند.در مورد اخیر که باعث شده 3 بازیکن شاخص نامشان به عنوان دوپینگی در بیاید ؛ موضوع همان بی اطلاعی است. روی جعبه جک تری دی هرگز اشاره ایه به این نکته نشده که این مکمل حاوی ماده متیل هگزامین است .این همان نکته ایست که این 3 بازیکن در مکالمه با دکترهاشمیان به او گفته اند و حالا دکتر قول داده که به آنها کمک لازم را بکند چون برای او هم محرز است که این مسئله غیرعمد بوده است.
امروز پرویز مظلومی بعد از پایان نشست مطبوعاتی در پاسخ به سؤال در خصوص اینکه شایعه شده که یکی از 5 بازیکن دوپینگی بازیکن استقلال است، گفت: اگر بحث دوپینگی بودن باشد پس امسال تمام فوتبالیستهای ما دوپینگی هستند چون پودرهایی که امسال به ایران آمده قبلا شامل قانون دوپینگ نبود اما حالا به عنوان داروی ممنوعه معرفی شده است.
نتیجه؟
ممکن است این 3 بازیکن دچار محرومیت نشوند و با توبیخ ماجرا به پایان برسد . شاید هم محرومیتی 3 تا 6 ماهه در انتظار خاطیان باشد که در این صورت یکی از آنها بیش از همه ضرر می کند. همان که قرار بود عصای دست کی روش در مرحله مقدماتی جام جهانی باشد.