تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 238 از 287 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

سلام به دوستاران این ورزش
    راستش این تایپک رو تازه من دیدم
    می خواستم بپرسم نتایچ مسابقات capital punishment چی شد و اینکه عکس های این مسابقات رو از کدوم سایت میشه دید ؟
    نتایج مسابقات capitol punishment :
    نتایج مسابقات پی پر ویو کپیتال پانیشمنت در تاریخ 19 ژوئیه 2011 :

مسابقه اول : کوفی کینگستن در برابر دالف زیگلر به همراه ویکی گوریرو (قهرمانی کمربند ایالت متحده آمریکا)
    در این مسابقه زیگلر چند باز سابمیشن سنگین خود یعنی اسلیپر هلد را بر روی کوفی می خواست اجرا اما کینگستن از این حرکت خلاص می شد در آخر زیگلر توانست با اسلیپر هلد کوفی را تسلیم کند و برنده مسابقه و همچنین قهرمان جدید کمربند شود .
    برنده مسابقه : دالف زیگلر

مسابقه دوم : د میز در برابر الکس رایلی
    در این مسابقه رایلی برتری را داشت و در آخر با اجرای دبل آرمد جامپینگ DDT بر روی میز او را پین کند و برنده مسابقه شود .
    برنده مسابقه : الکس رایلی

مسابقه سوم : آلبرتو دلریو در برابر بیگ شو
    در این مسابقه آلبرتو دلریو برتری داشت و در آخر با اجرای سابمیشن سنگین خودش یعنی آرم بریکر توانست بیگ شو را تسلیم کند و برنده میدان شود .
    برنده مسابقه : آلبرتو دلریو

مسابقه چهارم : وید برت در برابر ازیکیل جکسون (قهرمانی کمربند بین قاره ای )
    در این مسابقه جکسون بهتر کار کرد در آخر بازی بادی اسلم را بر روی وید اجرا کرد و بعد از آن او را بر کولش گذاشت و سابمیشن سنگین خودش را انجام داد و توانست او را تسلیم کند و برنده بازی و همچنین قهرمان جدید کمربند شود .
    برنده مسابقه : ازیکیل جکسون

مسابقه پنجم : ری مستریو در برابر سی ام پانک
    در این مسابقه ری مستریو , پانک را به طناب رینگ پرتاب کرد اما هنگام 619 سی ام پانک پاهایش را میگیرد و GTS را سریع بر روی او اجرا میکند و برنده مسابقه میشود .
    برنده مسابقه : سی ام پانک

مسابقه ششم : رندی اورتن در برابر کریسچن (قهرمانی کمربند سنگین وزن جهان)
    در این مسابقه رندی بهتر کار کرد و در آخر توانست با اجرای RKO کریسچن را پین کند و برنده بازی و همچنان قهرمان کمربند سنگین وزن جهان شود .
    برنده مسابقه : رندی اورتن

مسابقه هفتم : جک سواگر در برابر ایوان بورن
    در این مسابقه سواگر بر روی بورن انکل لاک را خواست اجرا کند اما در این لحظه سابمیشن ایوان رول آپ کرد و توانست او را پین کند .
    برنده مسابقه : ایوان بورن

مسابقه هشتم : جان سینا در برابر آرتروث (قهرمانی کمربند WWE)
    در این مسابقه آرتروث در بیرون رینگ بود و از یک بچه که طرفدار سینا بود خواست که بطری آب را به او بدهد اما آن پسر آب را بر روی صورت تروث پرتاب کرد و در این لحظه جان او را به داخل رینگ میبرد و با یک ادیتو ادجاسمنت تروث را پین و برنده میدان و همچنان قهرمان کمربند WWE باقی میماند .
    برنده مسابقه : جان سی

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

یعنی شما فکر میکنی این داستانا واقعیه ؟

اینا همه از پیش تعیین شدس اگه بخوان واقعی دعوا کنن که گریت کالی یه دونه به اون ری کوچولو بزنه باید بیان با خاک انداز جمعش کنن

کشتی گیر مگه دیوونس بیاد به مردم توهین کنه؟ کی بدش میاد مردم دوسش داشته باشن اگه واقعی بود که همه میخواستن فیس باشن

کریس جریکو هم لیاقتش بیش از این حرفاس استوری لاینشو طوری تنظیم کرده بودن که این اواخر بازیاشو ببازه اونم طاقت نیورد دید قدرشو نمیدونن گفت بای بای
    نه من فکر نمیکنم واقعیه. ولی خوب از وقتی اینو فهمیدم دیگه خیلی لذتی نداره تماشای اینا. با این که میدونم واقعی نیست ولی سعی میکنم موقع تماشا تصور کنم که واقعیه.
    در مورد استوری لاین هم که کشتی گیری که پارتیش کلفت باشه استوری لاین بهتری واسش مینویسن اگه شما بدونید پارتی آندرتیکر کیه و خودش چیکارس دیگه عجب نمیکنید از این همه حمایت.
    شما که میگید جریکو جنرال منیجر راو رو میشناسه پس چرا اینطور شاکیه از وضعیت؟ پس معلوم میشه چیزی نمیدونه.

3. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

سلام به دوستاران این ورزش
    راستش این تایپک رو تازه من دیدم
    می خواستم بپرسم نتایچ مسابقات capital punishment چی شد و اینکه عکس های این مسابقات رو از کدوم سایت میشه دید ؟
    سلام نتایج و لینک دانلودشو دوستان زحمت کشیدن چند صفحه قبل گذاشتن

5. این کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض تلقین سازی

نه من فکر نمیکنم واقعیه. ولی خوب از وقتی اینو فهمیدم دیگه خیلی لذتی نداره تماشای اینا. با این که میدونم واقعی نیست ولی سعی میکنم موقع تماشا تصور کنم که واقعیه.
    در مورد استوری لاین هم که کشتی گیری که پارتیش کلفت باشه استوری لاین بهتری واسش مینویسن اگه شما بدونید پارتی آندرتیکر کیه و خودش چیکارس دیگه عجب نمیکنید از این همه حمایت.
    شما که میگید جریکو جنرال منیجر راو رو میشناسه پس چرا اینطور شاکیه از وضعیت؟ پس معلوم میشه چیزی نمیدونه.
    دقیقا منم سعی میکنم به خودم تلقین کنم واقعیه اما این اواخر دیگه خیلی مصنوعی و مسخره شده

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

• وضعیت چاوو گوئررو
    کمپانی دبلیو دبلیو سی (WWC ) اعلام کرده که قرار است چاوو گررو استار تازه اخراج شده کمپانی دبلیو دبلیو ای در روز 15 جولای به همراه اورلاندو کولون در مقابل لینکس و ال نیکه برای قهرمانی تگ تیم دبلیو دبلیو سی مسابقه دهد.
    • اولین باخت سین کارا
    در آخرین اپیزود اسمکدان در یک بازی سین کارا در مقابل کریسچن قرار گرفت که منجر به باخت سین کارا شد . این باخت اولین باخت سین کارا از زمان حضورش در دبلیو دبلیو ای بود .
    • تصمیم جالب کرت انگل
    کرت انگل استار سابق دبلیو دبلیو ای و حال حاضر تی ان ای اعلام کرده که می خواهد در تیم کشتی آمریکا برای حضور در المپیک 2012 لندن حضور پیدا کند !

8. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج مسابقاتی که در اسمکدان این هفته برگزار گردید:
    مسابقه اول : رندی اورتون در برابر مارک هنری ........................... برنده مسابقه : رندی اورتون
    مسابقه دوم : دنیل برایان در برابر تد دیبیاسی ............................ برنده مسابقه : دنیل برایان
    مسابقه سوم : سین کارا در برابر کریسچن ............................... برنده مسابقه : کریسچن
    مسابقه چهارم : کودی رودز در برابر ازگیل جکسون ....................... برنده مسابقه : کودی رودز
    مسابقه پنجم : کین در برابر وید برت ....................................... برنده مسابقه : کین

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دقیقا منم سعی میکنم به خودم تلقین کنم واقعیه اما این اواخر دیگه خیلی مصنوعی و مسخره شده
    به نظر من جاهاییش که مصنوعیه کاملا مشخصه ، مثلا کی تا حالا دیدید یه کراس بادی جاخالی داده بشه؟ من خودم همیشه دقت میکنم توی مسابقات ری میستریو ، حریفانش بیش از حد مصنوعی کار میکنند. مثلا کین وسط رینگ ایستاده و ری میستریو از گوشه رینگ بالا رفته ، کین قشنگ میره وایمیسه فاصله دوسه متری گوشه رینگ و نگاه میکنه تا اسکرین بورد یا کراس بادی روش انجام بشه. یه مسابقه بود که ری میستریو زد به پای دالف زیگلر ولی اون نیوفتاد روی طناب دوم رینگ ولی برای اینکه ری میستریو بتونه حرکتش رو انجام بده طناب رو گرفت و خودش رو کشید روی طناب دوم تا 619 انجام بشه. یه جا هم دقت کردم جان سینا پای بیگشو رو قفل کرده بود برای STF ولی بیشگو پاش در رفت از اون قفل STF بعددوربین سریع زوم کرد که معلوم نشه ولی در همون فاصله بیگشو سریع پاشو اورد گذاشت توی قفل

11. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

به نظر من جاهاییش که مصنوعیه کاملا مشخصه ، مثلا کی تا حالا دیدید یه کراس بادی جاخالی داده بشه؟ من خودم همیشه دقت میکنم توی مسابقات ری میستریو ، حریفانش بیش از حد مصنوعی کار میکنند. مثلا کین وسط رینگ ایستاده و ری میستریو از گوشه رینگ بالا رفته ، کین قشنگ میره وایمیسه فاصله دوسه متری گوشه رینگ و نگاه میکنه تا اسکرین بورد یا کراس بادی روش انجام بشه. یه مسابقه بود که ری میستریو زد به پای دالف زیگلر ولی اون نیوفتاد روی طناب دوم رینگ ولی برای اینکه ری میستریو بتونه حرکتش رو انجام بده طناب رو گرفت و خودش رو کشید روی طناب دوم تا 619 انجام بشه. یه جا هم دقت کردم جان سینا پای بیگشو رو قفل کرده بود برای STF ولی بیشگو پاش در رفت از اون قفل STF بعددوربین سریع زوم کرد که معلوم نشه ولی در همون فاصله بیگشو سریع پاشو اورد گذاشت توی قفل
    از این موارد گه خیلی زیاده بخوای بگی فکر کنم یه صبح تا شب مشغول نوشتن باشی

مثلا یه نمونش وقتی که کسی از جای بلند میخواد بپره رو یکی دیگه(با حالت کراس بادی)
    اونی که پایینه میره جایی که طرف میخواد بیاد پایین دستاشو باز میکنه که حریف آسیب نبینه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی دوستان کسی میدونه RKO دقیقا به کجا ضربه میزنه؟ من هرچی با دقت نگاه کردم هر دفعه یه جور ضربه میزنه به کشتی گیر یه بار به پیشانی یه بار به گلو یه بار اصلا سر کشتی گیر نمیرسه به زمین (سر فرود میاد روی بازوی رندی اورتن) یکی از بچه ها قاطعانه میگفت به گردن آسیب میزنه ولی من فکر نکنم به خاطر آسیب به گردن کشتی گیری دیگه نتونه بلند بشه. میگفت دیده که کشتی گیرا بعد از RKO یخ میذارن روی گردنشون

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

WWE Raw - 4th July 2011 - HDTV

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •