خدمت شما عرض شود که اولیه واسه محموله های خطرناک و آتشزا ست که هرچی آپگریدش کنی محموله های خطری مهم تری بهت میدن با دستمزد و امتیاز بیشتر ، دومی بارهای راه دور هست که باز بارهای راه دور رو واست باز میکنه که اگه کم حوصله هستی توصیه میکنم تا 2 یا 3 خونه بیشتر پرش نکنی که بار های خیلی راه دوری بهت میده .
و اما سومی محموله های باارزش بالا که به نسبت بقیه بارها به جز بارهای خطرناک پول و امتیاز بیشتری بهت میده که باعلامت ستاره تو قسمت برداشتن بار مشخصه .
چهارمی بارهای شکننده که من خودم 1 خونه بیشتر نگرفتم واسش الانم پشیمونم که همون یه خونه رو هم گرفتم چون فکر میکنم زودتر و بیشتر از بقیه بارها آسیب میبینن و از ارزششون کم میشه .
پنجمی هم مربوطه به بارهاییه که یه جورایی باید سریع و سیر به مقصد برسن که فکر میکنم پول خوبی بدن ولی اگه دیر برسی کلا دیگه رو پولش نباید حساب کنی .
ششمی رو هم خدا به سر شاهده نمی دونم چیه

. خونه نیستم وگرنه اون اطلاعات سمت راستش رو یه نگاه مینداختم میگفتم چیه .
البته بگم من اینا رو بر اساس تجربه خودم از این بازی نوشتم و ممکنه دقیق نباشه ، اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن لطف کنن و برای دوستمون بنویسن .
راستی در مورد اینکه کدومش رو انتخاب کنی به نظر شخصی بنده بارهای خطر ناک و با ارزش به بقیه بارها اولویت دارن بعدش هم بارهای راه دور .
من خودم الان بارهای خطرناک رو 4 ، با ارزش رو 5 ، راه دور رو 3 و شکننده رو 1 خونه پر کردم که یه بار راه دور و خطرناک رو امروز بردم 31000 پول گرفتم .