تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 574 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه MahdiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خدمت شما عرض شود که اولیه واسه محموله های خطرناک و آتشزا ست که هرچی آپگریدش کنی محموله های خطری مهم تری بهت میدن با دستمزد و امتیاز بیشتر ، دومی بارهای راه دور هست که باز بارهای راه دور رو واست باز میکنه که اگه کم حوصله هستی توصیه میکنم تا 2 یا 3 خونه بیشتر پرش نکنی که بار های خیلی راه دوری بهت میده .
    و اما سومی محموله های باارزش بالا که به نسبت بقیه بارها به جز بارهای خطرناک پول و امتیاز بیشتری بهت میده که باعلامت ستاره تو قسمت برداشتن بار مشخصه .
    چهارمی بارهای شکننده که من خودم 1 خونه بیشتر نگرفتم واسش الانم پشیمونم که همون یه خونه رو هم گرفتم چون فکر میکنم زودتر و بیشتر از بقیه بارها آسیب میبینن و از ارزششون کم میشه .
    پنجمی هم مربوطه به بارهاییه که یه جورایی باید سریع و سیر به مقصد برسن که فکر میکنم پول خوبی بدن ولی اگه دیر برسی کلا دیگه رو پولش نباید حساب کنی .
    ششمی رو هم خدا به سر شاهده نمی دونم چیه . خونه نیستم وگرنه اون اطلاعات سمت راستش رو یه نگاه مینداختم میگفتم چیه .
    البته بگم من اینا رو بر اساس تجربه خودم از این بازی نوشتم و ممکنه دقیق نباشه ، اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن لطف کنن و برای دوستمون بنویسن .

راستی در مورد اینکه کدومش رو انتخاب کنی به نظر شخصی بنده بارهای خطر ناک و با ارزش به بقیه بارها اولویت دارن بعدش هم بارهای راه دور .
    من خودم الان بارهای خطرناک رو 4 ، با ارزش رو 5 ، راه دور رو 3 و شکننده رو 1 خونه پر کردم که یه بار راه دور و خطرناک رو امروز بردم 31000 پول گرفتم .
    1.ششمی هم من فکر میکنم هرچی بیشتر باشه مصرف سوخت رو پایین میاره
    اما اگر منظورشeco driving باشه میشه رانندگی کشورهای عضو اکو
    2.یکی بود میگفت که ماشینش ر به ر موتور میسوزونه
    فکر کنم به خاطر این بوده که هی میرفته بارهای سنگین یا همون ستاره دار برمیداشته و اون مهارت رو تقویت میکرده اما موتورش نمیکشیده .
    3.هرکی توی پچ های قبل به مشکل اکتیو خورد بره پچ 1.1.3 رو هم نصب کنه
    چون وقتی مشکل اکتیو داشته باشی دیگه فرقی نمیکنه کدوم پچ باشی و راه حلش یکیه
    حداقل چپ کردنمون کمتر میشه و راننده ها یه ذره با شعورتر میشن و میفهمن همیشه حق تقدم با ماست
    Last edited by MahdiX; 01-11-2012 at 11:42.

2. 2 کاربر از MahdiX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

از چه نظر ضعیفه من این سیستم را پارسال فقط کیسش را 650 گرفتم که الان 1 میلیون کمتر نمی دهند.نقاط ضعفش کدو هاست بگو.کارت گرافیکش هم 1 گیگا بایت up to 3 gb است.فقط بهم بگو از چه نظر ضعیفه
    به نظر من زیادی بالاش پول دادی . گرافیکت که گفتی gt210 1gb که ضعیفه چون یکی من gt220 1gb هست و اصلا به درد بازی نمیخوره . سی پی یوت هم اگه intel pentium dual core e5700 3.00 ghz هست که خیلی ضعیفه تو یه سایت مربوط به بنچ مارک و اینجور چیزا امتیازش 1770 بود که یکی من 4037 بود .
    رم هم که 3 گیگ نه میشه گفت کمه نه زیاد . من خودم سیستمم رو پارسال گرفتم 519 (مشهد)

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

1.ششمی هم من فکر میکنم هرچی بیشتر باشه مصرف سوخت رو پایین میاره
    اما اگر منظورشeco driving باشه میشه رانندگی کشورهای عضو اکو
    2.یکی بود میگفت که ماشینش ر به ر موتور میسوزونه
    فکر کنم به خاطر این بوده که هی میرفته بارهای سنگین یا همون ستاره دار برمیداشته و اون مهارت رو تقویت میکرده اما موتورش نمیکشیده .
    3.هرکی توی پچ های قبل به مشکل اکتیو خورد بره پچ 1.1.3 رو هم نصب کنه
    چون وقتی مشکل اکتیو داشته باشی دیگه فرقی نمیکنه کدوم پچ باشی و راه حلش یکیه
    حداقل چپ کردنمون کمتر میشه و راننده ها یه ذره با شعورتر میشن و میفهمن همیشه حق تقدم با ماست
    ستاره دار ها بارهای سنگین نیست که بار های با ارزشه سوختن موتور فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه .
    پچو موافقم حالا که بدون پچ واسه همه گیر میده پس چرا پچو نصب نکنن . من خودم اینکارو کردم .
    چپ کردن همش بخاطر اون پچ به اصطلاح فیزیک واقعی هست کنترل کامیون از دستت خارج میشه کلا . تو آپدیتی که قراره بیاد صحبت از بهبود فیزیک بازی هم بوده .

5. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اقایون یه مد برای افزایش پول بدین دارم نابود میشم !!!!

ماشینمو فروختم الانه که بیان فرش زیر پامو ببرن

داره خودمونی میشه 9126672935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان راه اضافه کردن پول چیه نمیدونید؟
    استفاده از برنامه زیبای cheat engine !!!

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خدمت شما عرض شود که اولیه واسه محموله های خطرناک و آتشزا ست که هرچی آپگریدش کنی محموله های خطری مهم تری بهت میدن با دستمزد و امتیاز بیشتر ، دومی بارهای راه دور هست که باز بارهای راه دور رو واست باز میکنه که اگه کم حوصله هستی توصیه میکنم تا 2 یا 3 خونه بیشتر پرش نکنی که بار های خیلی راه دوری بهت میده .
    و اما سومی محموله های باارزش بالا که به نسبت بقیه بارها به جز بارهای خطرناک پول و امتیاز بیشتری بهت میده که باعلامت ستاره تو قسمت برداشتن بار مشخصه .
    چهارمی بارهای شکننده که من خودم 1 خونه بیشتر نگرفتم واسش الانم پشیمونم که همون یه خونه رو هم گرفتم چون فکر میکنم زودتر و بیشتر از بقیه بارها آسیب میبینن و از ارزششون کم میشه .
    پنجمی هم مربوطه به بارهاییه که یه جورایی باید سریع و سیر به مقصد برسن که فکر میکنم پول خوبی بدن ولی اگه دیر برسی کلا دیگه رو پولش نباید حساب کنی .
    ششمی رو هم خدا به سر شاهده نمی دونم چیه . خونه نیستم وگرنه اون اطلاعات سمت راستش رو یه نگاه مینداختم میگفتم چیه .
    البته بگم من اینا رو بر اساس تجربه خودم از این بازی نوشتم و ممکنه دقیق نباشه ، اگه دوستان اطلاعات بیشتری دارن لطف کنن و برای دوستمون بنویسن .

راستی در مورد اینکه کدومش رو انتخاب کنی به نظر شخصی بنده بارهای خطر ناک و با ارزش به بقیه بارها اولویت دارن بعدش هم بارهای راه دور .
    من خودم الان بارهای خطرناک رو 4 ، با ارزش رو 5 ، راه دور رو 3 و شکننده رو 1 خونه پر کردم که یه بار راه دور و خطرناک رو امروز بردم 31000 پول گرفتم .
    حالا راهی برای ریست کردن skill ها و دوباره انتخاب کردنشون هست؟

داره خودمونی میشه hosein0mid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بچه ها یه سی پی یو هستش intel 6300 کش 3 به نظرتون خوبه توبازی روتنظیمات آخر جواب میده؟

داره خودمونی میشه mgoo68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    దృశ్య

پيش فرض

بچه ها مود فصل زمستون رو دارم کسی میخواد؟
    دوست عزیز لطفآ با لینک مستقیم در انجمن قرار دهید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دوست عزیز لطفآ با لینک مستقیم در انجمن قرار دهید.
    توی این سایت هست : (البته خودم تست نکردم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه MahdiX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ستاره دار ها بارهای سنگین نیست که بار های با ارزشه سوختن موتور فکر نکنم به اون ربطی داشته باشه .
    پچو موافقم حالا که بدون پچ واسه همه گیر میده پس چرا پچو نصب نکنن . من خودم اینکارو کردم .
    چپ کردن همش بخاطر اون پچ به اصطلاح فیزیک واقعی هست کنترل کامیون از دستت خارج میشه کلا . تو آپدیتی که قراره بیاد صحبت از بهبود فیزیک بازی هم بوده .
    سلام
    قطعا در رابطه با بارهای ستاره دار حق باشماست
    در مورد اون مورد ششم هم قطعا مصرف سوخت رو کاهش میده
    من از اون مودی که سرعت رو تا 120 باز میزاره استفاده میکنم .قبلش با 120 تا توی یک پیچ کمی تند اتوبان چپ کردم (با اینکه میدونم چطور باید به ماشین فرمون داد)
    الان بعد از نصب 1.1.3 با 120 تا توی اتوبان دیگه چپ نمیکنم مگر اینکه توی جاده فرعی باشم و پیچ خیلی تند باشه
    موفق باشید

13. 2 کاربر از MahdiX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •