تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 555 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تو این دنیا اگه مردم بفهمن یه چیزی خوبه و داره پیشرفت میکنه همه سعی میکنن خرابش کنن ، حتی اونایی که اصلا اطلاعاتی درباره اون چیز ندارن !

2. 6 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تو این دنیا اگه مردم بفهمن یه چیزی خوبه و داره پیشرفت میکنه همه سعی میکنن خرابش کنن ، حتی اونایی که اصلا اطلاعاتی درباره اون چیز ندارن !
    اقا شما هم اینقدر متعصب نباش.من خودم از وقتی سامسونگ s2 رو معرفی کرد گوشی نگرفتم و صبر کردم بیاد تا بگیرمش.می خواستم تو همین هفته قبل هم برم خرید ولی این داغی بعدشم قیمت مایکروتل بد زد تو ذوقم.
    وقتی این مشکلات رو داره نمیشه گفت نداره که.

4. 2 کاربر از mehdixp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALIA2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آقا این زردی یا قرمزی رو چطور میشه چک کرد ؟ آدم با این حرفا می ترسه خرید کنه
    این همه بخوای پول بدی بعد مشکل دار باشه

یه سوال دیگه اینکه گارانتی تو ایران الکیه حالا باز به نظر شما این گوشی رو بی گارانتی بگیرم ؟؟
    Last edited by ALIA2007; 03-07-2011 at 22:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

چند صفحه رو نگاه کنی فقط شده اسپم.هر کی میاد میگه داغ میکنه و آشغاله و اینترفیس تعطیل (آقا هر کی خریده ناراضیه بفروشه و هر کی هم خوشش نمیاد دیگه بحث اضافه نکنه).این بچه بازی ها باعث شده اکثر کاربرای حرفه ای از این فروم فرار کنن. نه یه مطلب مفید میبینیم نه یک معرفی رام.فقط و فقط بحث کشیده به انحراف.
    من نمیدونم کی نظارت میکنه به اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

7. 3 کاربر از ~ReZa~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به نظر میرسه یه جور کودتا داره صورت میگیره تا این گوشی رو خراب کنن.والا بخدا من نه داغی به اون صورت دیدم نه زردی نه مشکلی.خداست این گوشی..طرف اومده میگه منوهاش افتضاحه.بابا بخدا میخندن بهت..بالاخرا این وضعیت اینجوری نمیمونه.یواش یواش ایبن گوشی جای خودشو پیدا میکنه.رو سیاهیش میمونه برای .......

9. 5 کاربر از BEST 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من البته هنوز نه این گوشی رو دیدم و نه باهاش کار کردم، و نه البته فن سامشونگ هستم.
    خیلی هم اپل و محصولاتش، و البته خدمتی که اپل با محصولاتش به تکنولوژی روز کرده رو قبول دارم.
    اما محض اطلاعات دوستان آیفون بازی که میخوان این گوشی و محصولات سامسونگ رو خراب کنن عرض کنم که
    همین الان که ما اینجا نشستیم و داریم بحث میکنیم،
    اپل جونتون به خاطر مشکلاتی که با سامی پیدا کرده دستش مونده توی پوست گردو. چون هیچ کمپانی بزرگی مثل سامسونگ نیست که بخواد ازش صفحه نمایش و حافظه و پردازشگر با این کیفیت و قیمتی که سامسونگ بهش میداد بهش بده.
    الان جریان رو تا آخر گرفتین؟
    حالا حالاها اپل باید روی آیفون 5 بخوابه که بتونه یه محصولی در حد و اندازه های محصولات اشتراکیش با سامسونگ بده.

11. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

آقا هرکی که خريده و الان پشيمون هستش من ميخرم با ضرر کم

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

من باهاش یکم ور رفتم...
    نه زردی دیدم نه داغ کردنی...
    دوستانی که میخوان بگیرن حتما بگیرن و به حرف بقیه که میان برای خراب کردم این گوشی یه چیزی میگن توجه نکنن...
    من که واقعا راضیم تا اینجا...
    هنوز مونده تا این گوشی قدرت واقعیش رو نشون بده...
    برای چک کردم موقع خرید هم کد (ستاره مربع صفر ستاره مربع ) رو بزنید,یه صفحه میاره که یه سری ایتم داره توش,خودتون هر کدوم رو بزنید میفهمید چه خبره...

14. 5 کاربر از mohmous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام به دوستان گل خودم

یه مدت سفر کاری بودم نتونستم بیام فوروم دلم براتون تنگ شده بود

تو این مدتی که نبودم چه جنجالی راه افتاده اینجا.همه افتادن به جون همدیگه

بابا بی خیال این بحثای قدیمی رو دوباره شروع نکنید.

همه گوشیها معایب و مزایای خودشونو دارن.تا حالا کجا گوشی دیدید که نقطه ضعف نداشته باشه.

در مورد مشکلاتی که من داشتم تو صفحات قبل میخوندم یه صحبتی با شما دوستان داشته باشم بد نیست

1:در مورد داغ کردن گوشی بر خلاف صحبت بعضی از دوستانمون من به چنین موردی برخورد نکردم و مقدار گرما در حد معمولی هستش و دست رو نمیسوزونه .من نمیگم این دوستان دارن دروغ میگن چون تو این چند تا گوشیهایی که من دست دوستام دیدم یک مورد بود که خیلی داغ میکرد به نسبت گوشی من.با اینکه رامشون هم یکی بود و فرقی نمیکرد و همون برنامه ها رو تو یک ساعت مشخص برای تست اجرا کردیم.دلیلشو نمیدونم چیه خودمم تعجب کردم

2:در مورد gps گوشی دوستمون درست میگن سرعت پیدا کردن ماهواره ها و لاک شدن روشون یه مقدار پایینه و htc سنسیشن تو gps بهتر عمل میکنه.

3:در مورد شکل ظاهری که قبلن هم گفتم کاملا سلیقه ای هستش نه تنها برای این گوشی بلکه برای همه گوشیها همینه و هر کس نظر خودشو داره که محترمه و این بحث جنبه مقایسه ای نداره.

نمیخوام صحبتهای قبلیم رو دوباره تکرار کنم.فقط همینقدر رو بگم که تجربه ای که شما از گوشی مورد علاقتون دارید ممکنه با تجربه فرد دیگه ای متفاوت باشه مثلا ممکنه طرف مقابل گوشی رو بدون مشکل گرفته باشه و باهاش کار کرده باشه و از این گوشی راضی باشه ولی شما ممکنه موقع کار کردن با این گوشی به مشکل برخورده باشید و اون کاربرد مورد نظرتون که براتون خیلی مهمه و حتما هم وقتی جعبه گوشی رو باز کردید اول میرید سراغ اون مشکل داشته باشه و یا اون طور که انتظار دارید عمل نکنه.مثلا gps یا رابط کاربری گوشی یا صدای گوشی و یا.......

اگه در نگاه اول اون چیزی که از این گوشی میخواید و مورد علاقتون هست مشکل داشته باشه دید شما نسبت به امکانات دیگه گوشی بسته میشه حتی اگر گوش امکانات خیلی بهتر دیگه ای هم داشته باشه.برخورد اولتون با این گوشی و یا هر گوشی دیگه نظر شما رو میتونه کلا در مورد گوشی مورد نظرتون عوض کنه و این کاملا طبیعی هستش

راستی گوشیهای چینی هم تشریفشونو اوردن یکی از دوستان خریده بود و پشتش نوشته بود made in china

البته گوشی رو که دیدم هیچ مشکلی نداشت و از نظر قیافه و شکل ظاهری و جنس بدنه کاملا شبیه مدل کره ایش بود.فقط به نظرم اومد که نور زمینش در حالت اتو کمتر از مدل کره ایش بود و رنگها رو سنگینتر از مدل من نشون میداد و رنگها اون درخشندگی زیادی که تو این مدل من هست و بعضی موقعها تو ذوغ هم میزنه رو نداشتند
    کلا رنگها یه مقدار سردتر شده بودند.

راستی همونطور که همه میدونید رام افیشیال فارسی گوشی هم اومد من ریختم تا الان که هیچ مشکلی نداره و مقدار نگه داشتن شارژ گوشی هم یه مقدار بهتر شده

باگهایی هم که ورژن عربیش داشت مثل قفل کردن یا کند شدن تو browser هم برطرف شده.کلا رام خوبیه ازش راضیم

ممنون و موفق باشبد
    Last edited by kissyou; 04-07-2011 at 02:06.

16. 10 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام به دوستان گل خودم

یه مدت سفر کاری بودم نتونستم بیام فوروم دلم براتون تنگ شده بود

ممنون و موفق باشبد

خودمونیم رویویی که قولشو داده بودی پیچوندیا!!!!!!
    بعدا نگی ما عبدا... بودیم و نفهمیدیم!!!!

بعضی ها مثل من بچه مایه دار نیستند و نتونستند الان بخرند و بعضی ها هم دارند ولی مرددند بخرند
    هردو گروه بدشون نمیومد یه رویوی کامل از امکانات گوشی ببیند که انگار قسمت نبود...

Good Luck

18. 2 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •