ممنونم اقا میثم
ممنونم اقا میثم
ممنون از هر دو
اما مشکل همین جاست رمز رو چه جوری باید بزنم؟
اول این رو میزنم(همون علامت مد الان هر چی کیبورد رو زدم مد رو ننوشت!!!)بعد هدف رو میبرم رو مرده لیدا بعد رمز رو مینویسم و اینتر میزنم
اما فوری چند سطر توضیحات مینیویسه و هیچ اتفاقی نمیوفته! ممنون میشم راهنمایی کنید.
و یه سوال دیگه چه جوری میشه طرف امپریال ها شد؟
آها! شما دارین از کنسول بازی استفاده می کنید... من فکر کردم اسپل می خواید بزنید... چون پی سی بازی نکردم خبر ندارم از این کدهاش... : دی
آره ومپایر شدم....
حالا چیکار کنم؟![]()
یه نفر به نام Falion توی Morthal هست که باید پیش اون برید و باهاش صحبت کنید و اون راه حلشو داره
دوست عزیز وقتی ~ رو میزنی یک کادر سیاه پایین صفحه میاد بعد روی لیارا کلیلک کن و کد رو بزن در مواقع خیلی نادر و مرگ های خیلی افتضاح کار نمیکنه!![]()
سلام دوستان ببخشید میدونم این سوال جاش اینجا نیست اما واقعا ارزش داره به خاطر این بازی کنسول رو درگیر کنم منظورم اینه که بازی چون که روی هارد نصب نمیشه برای کنسول زرر نداره بازی رو با درایو دی وی دی اجرا کنم تا حالا هر چی بازی داشتم رو نصب کردم میترسم برای کنسول بد باشه مخصوصا با این دی وی دی های کپی که توی بازار هستش اصلا به جنسشون اعتمادی نیست
سلام من قبلا توی کنسول بازی میکردم (ایکس باکس) لودینگ هاش واقعا خیلی طولانیه توی کنسول پیشنهاد میکنم روی PC بازی بکنین
این بازی فشنگه؟!!!!!!!!!من یک ذره رفتم ولی خوشم نیومد جنگاش مضخرفه !!!
برم جولو قشنگ میشه؟
اره ارزشش رو داره یکم بهش وقت بدی. مخصوصا بعدا در نبر ها میتونی جادو استفاده کنی و مقداری جلو تر اژدها صدا کنی برات بجنگه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)