نه فکر نکنم ... سود روزشمار ماهیانه به حساب شخص واریز میشه ...بانکی که سود روز شمارش رو هر روز بریزه داریم؟
نه فکر نکنم ... سود روزشمار ماهیانه به حساب شخص واریز میشه ...بانکی که سود روز شمارش رو هر روز بریزه داریم؟
من با ملت و ملی و انصار کار کردم . هیچکدوم مثل انصار نبود . یعنی وقتی نبود که به خدمات بانکی نیاز داشته باشم و انصار پاسخگو نباشه
البته با اینترنت بانکش کار نکردم . بیشتر با موبایل کار میکنم.
زودتر میگفتین دیروز ازشون میپرسیدم ولی معمولا وقتی مثلا شما بعد 40 روز میخواین برداشت کنین سودشمارو تا اون روز محاسبه و پرداخت میکنن.من الان سایتش رو نگاه کردم.سود روز شمار رو سر ماه میریزه به حساب...ما ممکنه بخوایم 20 روز یا 40 روز پول توی حساب باشه..
بانکی که سود روز شمارش رو هر روز بریزه داریم؟
شما مثلا پولتون اگه 40 روز تو حساب باشه برای سی روز سود دریافت میکنید که درست سر سی روز به حسابتون واریز میشه ... اگه بعد 40 روز پولتون رو بردارید و حساب همچنان باز باشه برای اون 10 روز هم سر 30روز بعد سود میگیرید ( موعد دوم ) و چنانچه بخواهید بعد 40 روز حساب رو ببندید همان روز بستن حساب اصل پول به علاوه سود 10 روز به شما پرداخت خواهد شد ...ما ممکنه بخوایم 20 روز یا 40 روز پول توی حساب باشه..
7 درصد سالانه مثل اکثر بانکها ولی برای بچه های بالا فکر کنم 17 درصد باشه![]()
الان کسی دیگه هفت درصد باز نمیکنه وقتی بانکهایی هستن که 18 % - 19% و شاید بیشتر هم سود میدن ...
بانکهایی که مثلا 18 درصد سود میدن فکر نکنم جز شتاب باشن مثل ثامن![]()
ثامن بانک نیست ... موسسه است -----------------> موسسه با بانک فرق میکنه و این خیلی مهمه و البته بانک هایی هم هستن که سود 18 و یا بیشتر هم بدن ...
بانک شهر سود کوتاه مدت روزشمار18 درصد میدهد و عضو شتاب می باشد
دوستان الان شرایط پرداخت وام ازدواج چگونست؟
کدوم بانک ثبت نام کنم بهتره؟
در حال حاضر چه مدت طول میکشه تا بدند؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)