SANR من از شبیه ساز ePSXe استفاده میکنم الان . میشه بگی چطوری از این سیو ها استفاده کنم ؟
SANR من از شبیه ساز ePSXe استفاده میکنم الان . میشه بگی چطوری از این سیو ها استفاده کنم ؟
کافیه این سیو ها رو در پوشه memcard بریزید.
یادش بخیر این بازی
بهترین بازی دو بعدی راه شیری
مطمئنی این سیو ها مال ePSXe هست؟
فرمت سیو های این برنامه mcr هست... دوم اینکه این سیو ها هم نمی خوره به برنامه.
شما امتحان کن.
اگه دیدی مشکل داره خوب پسوندش رو تغییر بده.
سلام دوستان، من عضو جدید p30world هستم و یک سوال داشتم که ممنون می شم اگه جواب بدید.
من حدود 6 یا 7 سال پیش هاروست رو بازی می کردم و الان خیلی مشتاق شده بودم که دوباره بازی کنم. البته دیگه کنسول ندارم و روی pc بازی می کنم. ولی نمیدونم چرا هر چند وقت یک بار freeze می شه و چراغ هارد هم کار نمی کنه(بعضی وقتها در یک روز بازی چند بار، و بعضی وقتها بعد از 3 یا 4 روز بازی) ولی اگه alt+tab کنم کامپیوتر کارهای دیگرو می کنه. ومن فکر می کنم که مشکل از شبیه سازم باشه. شبیه ساز من هست: epsxe![]()
راستی بچه ش چقدر بزرگ می شه مال من الان راه می ره هی می گه dady a book چی کار کنم؟
دیگه بزرگتر نمیشه.راستی بچه ش چقدر بزرگ می شه مال من الان راه می ره هی می گه dady a book چی کار کنم؟
به پی سی ورد خوش آمدید.سلام دوستان، من عضو جدید p30world هستم و یک سوال داشتم که ممنون می شم اگه جواب بدید.
من حدود 6 یا 7 سال پیش هاروست رو بازی می کردم و الان خیلی مشتاق شده بودم که دوباره بازی کنم. البته دیگه کنسول ندارم و روی pc بازی می کنم. ولی نمیدونم چرا هر چند وقت یک بار freeze می شه و چراغ هارد هم کار نمی کنه(بعضی وقتها در یک روز بازی چند بار، و بعضی وقتها بعد از 3 یا 4 روز بازی) ولی اگه alt+tab کنم کامپیوتر کارهای دیگرو می کنه. ومن فکر می کنم که مشکل از شبیه سازم باشه. شبیه ساز من هست: epsxe
epsxe یک سری تنظیمات داره که اگه به طور ناهماهنگ تنظیم بشه این مشکل پیش میاد.
توی تنظیمات بایوس و غیره اطلاعات فعلی رو یادداشت کنید و دست به تغییر آن بزنید تا به نتیجه برسید.
من چند ماهی میشه این بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار![]()
اما خودمونیما این بازی مارو عین یه بچه 1 ساله خوب مشغول کرد ... سه چهار سال عین خر بازی کردیم (صبح تا شب)اگر تو این چند سال به یه پروژه علمی می رسیدم تا بحال به یه جایی رسیده بودم
![]()
به شما هم پیشنهاد می کنم قید این بازی رو بزنید وگرنه عمرتون فناست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)