عزیز اگر بدنت موی زیادی داره از فکر خرید بادی گروم بیا بیرون
در بهترین حالت باز هم یک میلیمتر مو برایتان باقی میذاره! یعنی به کیفیت تیغ نمیرسه! اما اگه مثل اروپایی ها موی کمی داری بخر
عزیز اگر بدنت موی زیادی داره از فکر خرید بادی گروم بیا بیرون
در بهترین حالت باز هم یک میلیمتر مو برایتان باقی میذاره! یعنی به کیفیت تیغ نمیرسه! اما اگه مثل اروپایی ها موی کمی داری بخر
ممنون نه
اتفاقن چون اروپایی نیست میخام بدونم در چه حد میزنه . نه بدنم پرمو هست
به نظر من بی فایده ست.
نخرید.
باید از تیغ هم استفاده کنی تا کاملا راضی باشی..برای بدن های پر مو زمان بسیار زیادی رو باید بذاری و خسته کننده ست.
دوست عزيز من كه خيلي راضيم ازش البته بدم زياد مو نداره
نظرتون در مورد این ماشین چیه؟panasonic gb40 بهترین ماشین اصلاح سال اروپا شده
سلام به همه دوستان
آقا من معمولا کمتر صورتمو با تیغ می زنم. دنبال یه ماشین اصلاحم که خیلی گرون نباشه و توی رنج قیمتی حداکثر ۴۰۰ تومن باشه
یه چیزی می خوام که بشه باهاش ی کم ته ریش هم گذاشت و صفر نزنه لزوما
یکم هم عجله دارم و بین این همه مدل مثل رمینگتون و براون و فیلیبس و سامسونگ و ... که توی دیجیکالا دیدم گیچ شدم
ممنون میشم راهنماییم کنید که چه مدلی بگیرم
موزر اصل اگه گیر بیاری هم دوام خوبی داره و هم نظر شما رو فراهم می کنه.
آخه دوست عزیز موزر قبلا داشتم و راستش دنبال یه چیز باکلاس تر و بهترم که بشه باهاش گاهی هم از صفر زد
حالا چی ؟
آقا واقعا کسی نظری نداره ؟
من می خوام امروز فردا خرید کنم
:(
میخوام ماشین اصلاح بخرم ولی موندم چی/ازکجا بگیرم!بودجه در حد 250 تومنه! رفتم یه مغازه ارایشی یه مارک گذاشت رو میز به اسم پرنسلی خلاصه کلی تعریفشو کردو اینا اخرشم گفت ساخت چینه دیگه من خوف کردم هنوز نگرفتمش! مارکای فلیپس هم داشت قیمتاشو دورو بر 250 به بالا تا سیصد پنجا میگفت ! حالا تو نت نگاه میکنم یه چند ده تومنی قیمتا از اون و باقی همکاراش تو شهر ارزون تره!همین پرنسلی رو به قیمت 190 هم دیدم تو نت
خلاصه موندم چیکار کنم؟ از نت بگیرم؟ اصلا این برندو (پرنسلی رو میگم)بگیرم؟ چیکار کنم؟ میخوام تا میتونم تو قیمت صرفه جویی کنم و درواقع تیز بازی کنم چون عجله ندارم و حصله اش رو هم دارم!ولی جنس خوب هم برام مهم و ملاکه ! نمیخوام چند روز دیگه پوست رو اذیت کنه و یا خوب کار نکنه
حالا دوستانی که میدونن بگن بهترین راه چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)