شاید مشکل از یاهو باشه یاهو هم گاهی وقتا قاط میزنه
ولی بازهم اگه خواستی لیست ایمیل هاتو بفرست یه نگاهی کنم
شاید مشکل از یاهو باشه یاهو هم گاهی وقتا قاط میزنه
ولی بازهم اگه خواستی لیست ایمیل هاتو بفرست یه نگاهی کنم
سلام
تشکر دوست عزیز
مشکل رو گوگلوندم !
تو سایت خود یاهو نوشته با ورژنهای قدیمی فعال نمیشه اما اگر با ورژن جدید یاهو فعال بشه بعدش دیگه در ورژن قدیمی هم فعال میمونه
یعنی باید از لپ تاپ برم تو یاهو و فعالشون کنم چون بیشتر اوقات با موبایل میام تو نت و مرورگرش مدرن نیست
با تشکر مجدد
سلام یکی از تنظیمات یاهو یادم رفتهHello skyskyاین اسم رو می خوام عوض کنماز قسمتoption , seting , editaccountssetingاونجا فقط اسمی رو عوض می کنه که وقتی به کسی میل میزنم اسم و فامیل ارسال کننده رو عوض می کنه که منظور من اون اسم نیستوقتی وارد account info مشم ، طق عکس زیر نوشته skyskyاما وقتی رو edit سمت چپ کلیک م یکنم صفحه ای که باز میشه پروفایل پابلیک یاهوم رو نشون میده که اون اسم پابلیک پروفایلم اسم Earth هست که باز هم منظورم این اسم نیستدر واقع اون جایی رو می خوام عوض کنم که در شکل دقیقا نوشته skysky اونحا رو می خوام تغیر بدمقبلا ها انجام داده بودم(چند سال پیش) این اسمی که می خوام عوض کنم بخشی از آی دی من نیست .
می خوام اون اسمی رو عوض می کنم که وقتی وارد اکانت یاهوم میشد می گه
![]()
چه کار کنم که لینکهایی که در متن ایمیلهایم هست به لینک تبدیل بشه و به حالت متن باقی نماند؟
اگر از یاهو استفاده می کنین از حالت standard یاهو استفاده کنید نع classic
و اگر از جیمیل استفاده می کنید باز هم حالت standard اسفاده کنید نه basic
در این حالت هر لینکی که کپی پیست کنین لینک می مونه و text نمیشه
اگر منظورتون اینه متن هایی که داخل ایمیل های دریافتی هستش که به صورت url هستن و باید یاهو مثل جیمیل هر متنی از محتوای ایمیل های دریافتی رو که در قالب url بود رو تبدیل به لینک میکرد، به عبارت فنی تر، متن های با regex یک url رو باید به صورت اتوماتیک داخل تگ a میذاشت ، اگر منظورتون اینه جوابشو اگر پیدا کردید به منم بگید.
تنظیمی در یاهو هست که متن ها پررنگ تر شه ؟ مثلا ایمیل unread با read درجه پررنگی سیاه اش خیلی فرق نداره ! در inbox ادم هی گیج میشه کدوم ایمیل خونده شدس کدوم نه ! بی زحمت بگین اگه راهی هست مرسی
سلام
چه طوری یاهو ایمیل جدید بسازم بدون شماره گوشی ثبت نام کنم قبلا استفاده کردم ودیگه نمیشه. دراینترنت جستوجو کردم آموزش های قدیمی بود که شماره های دیگه داشت ونمیشه ایمیل ساخت الان کسی بلده راهنمایی کنه.
باتشکر.
اگر منظورتون اینه که چون نمیتونید شماره ایران بدید که مدتهاست این مشکل حل شده و از ایران هم میتونید ثبت نام کنید ولی اگر میخواین کلا شماره ندید زیاد امتحان نکردم خودم ولی شما یک تستی بکنید این روشی که میگم رو، ابتدا یک ایمیل در گوگل بسازید و بعد بیاین سایت یاهو قسمت لاگین sing in via google رو بزنید و بعد یاهو ازتون میپرسه میخواین توی یاهو هم ایمیل داشته باشید، بزنید بله و ادامه مسیر رو برید...
سلام
من یه سوال مهم دارم این عکس پوشه SEND یاهو میل دوست منه . که تو این میلی که زده به استادش پروپوزالش رو فرستاده برای استادش
علامت attachment file هم مشخصه . یعنی میل حاویه یه فایل ضمیمه هست. ولی الان که بازی میکنیم اون قایل ورد ضمیمه شده توش نیست . رو یه فلشم داشته که گم شده . الان راهی هست بتونیم اون فایل رو پیدا کنیم ؟
دوستان خیلی مهمه خواهشا کمک کنین. برای پابان نامه لازمش داره شدید. دمتون گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)