ممنون - 62 خریدم
بوش که والا سنگین هست ولی چون لالیک خودش بوش خیلی خیلی سنگین بود فکر میکنم این از اون سبکر تره
بوش میمونه به نظرم بهترم میشه چون اولش یه کمی تنده
ممنون - 62 خریدم
بوش که والا سنگین هست ولی چون لالیک خودش بوش خیلی خیلی سنگین بود فکر میکنم این از اون سبکر تره
بوش میمونه به نظرم بهترم میشه چون اولش یه کمی تنده
یکی از ادکلنایی که به نظرم در حد مرگ بوی نعنا میده یه ادکلن قدیمیه به اسم Royale شیشه سبز از شرکت رصاصی....فوق العاده بوی تند نعنا میده در حد این آدامسا که دهن آدمو خنک میکنن
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
امروز ادکلن بیژن بلک را یه جا قیمت کردم میداد 35!!!
کارای بیژن خدایی چرا انقد ارزونه؟؟؟نکنه مونتاژ اماراتن؟؟
تستشم کردم اونقدرا هم که Hike میگفت بی رحم و مروت نیست اصلا به نظرم...بسیار شبیه به یکی از کارای امپره به اسم Urban Man.
تازه به نظرم اون از بیژن بی رحم و مروت تر بود...بیژن باز یه کم رمانتیک بود اما اون اصلا.
راستی یه کار خنک هم به اسم Jordan By Michael که شیشه اش ابیه رو تست کردم
تا حدی میتونم بگم بوش شبیه لانوین اکسیژن بود اما از اون با کلاستره به نظرم...بسیار به عنوان کار روزانه و برای سر کار ادکلن خوبیه...حس عمیقی از سبکی و آرامش دریایی توش بود که به نظرم سر کار ادم بزنه خیلی احساس خوبی هم خودش هم اطرافیان خواهند داشت...بسته بندیش و بوش و شیشه اش به شدت منو یاد فروشگاه های لوازم ورزشی فروشی ترو تمیز مثل اینایی که تو میدون تجریش هستند و یا نمایندگی های آدیداس و ریبوک میندازه
بیژن بلک فوق العاده خوشبویه.من خیلی دوسش دارم.مخصوصا برای الان خیلی خوبه.قیمتش همین قدر
بود.ولی الان گرونتر شده.خوشت اومده بگیرش.چون احتمالا قیمت قدیم داره میده.موندگاری و پخش بوش هم
خوبه.
آرمان خان بیژن بیژن رو گفتن.
بیژن بلک یعنی این؟
من منظورم بیژن کلاسیک دهه 80 بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیژن بلک 20 دلاره. 75 میل. این قبلا زیر 30 بود یادمه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیزن 1981 حدود 25 دلاره. من تابستان 31 خریدم. الان حدود 45 است.
سلام
عطر و ادکلن خوب و با قیمت مناسب(نسبتا ارزون) از کجا میشه تهیه کرد؟
تهران
ممنون
من مایکل جردن مشکی رو دارم.
خیلی وقته نمیزنم. ولی الان گفتم برم یک اسپری بزنم ببینم چطوره. اولش بوی سینتیتکی داره که جالب نیست ، بعدش مقداری بهترمیشه و کمی شیرین و فرش. درکل دیگه پسندش نمیکنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیابان وزرا،
پاساژ میلاد نور،
پاساژ گلستان،
سایت چاره
سلام
ادکلن givenchi pi neo چطور هست اصل و تقلبش از کجا باید فهمید؟
اصلش چنده؟
اینو من پارسال تست کردم.بویه خوبی داشت.فکر کنم شیرین بود.سایته پرفیوم شاپینگ که زده 72 ولی یادمه
55 تومن بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)