تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 4105 اولاول ... 1381882282342352362372382392402412422482883387381238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امریه 17 ماهه!
    تو آموزشی مرخصی نمیشه گرفت! مگر در شرایط خاص مثل فوت خانواده و شرکت در کنکور!
    قرارگاه خاتم شنیدم داره بچه های فنی رو بعنوان سرباز امریه میگیره و بعد هم ممکنه اونا رو جذب کنه!

من امریه گرفتم یه برگه تعهد محضری بهم دادند شاخ دراوردم !
    نوشته 18 ماه باید خدمت کنی یک سالم درخواست بدی اضافی اگر سازمان خواست با حقوق استخدامی ها و قراردادی ها باهاشون کار کنی وبدتر از همه این که اجازه شرکت تو کنکور تا یک سال نداری من موندم چه غلطی کنم فکر می کنم ارشد امسال بیارم @

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

من امریه گرفتم یه برگه تعهد محضری بهم دادند شاخ دراوردم !
    نوشته 18 ماه باید خدمت کنی یک سالم درخواست بدی اضافی اگر سازمان خواست با حقوق استخدامی ها و قراردادی ها باهاشون کار کنی وبدتر از همه این که اجازه شرکت تو کنکور تا یک سال نداری من موندم چه غلطی کنم فکر می کنم ارشد امسال بیارم @
    اگه تعهد دادی باید بهش عمل کنی وگرنه امریه لغو میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه تعهد دادی باید بهش عمل کنی وگرنه امریه لغو میشه!
    امریه به جهنم بره اگر ارشد قبول شم ! فقط نوشته از ادامه تحصیلم مختارند جلوگیری کنند ! ویه سفته 2 میلیونیم بهشون باید بدم و تو تعهد هم هست که اگر به هر دلیلی کارت بپیچه باید خسارت اداره رو بدی ! . اصلا می تونند این کارو بکنند نحوه ترخیص چجوریه ، مثلا من 1 ماهه امریم بعد بخوام ثبت نام کنم چه کار باید کنم ؟ ایا کارم با اداره امریه دهنده هم گیره یا نه ؟ بگم بای بای می تونند جلومو بگیرند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون از جوابای دوستان. با توجه به اینکه میگین امریه قانونا 17 ماهه یعنی یکی که دیپلم هم باشه 17 ماه خدمت میکنه اگه امریه بگیره ؟ (البته من خودم لیسانس هستم)

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

امریه به جهنم بره اگر ارشد قبول شم ! فقط نوشته از ادامه تحصیلم مختارند جلوگیری کنند ! ویه سفته 2 میلیونیم بهشون باید بدم و تو تعهد هم هست که اگر به هر دلیلی کارت بپیچه باید خسارت اداره رو بدی ! . اصلا می تونند این کارو بکنند نحوه ترخیص چجوریه ، مثلا من 1 ماهه امریم بعد بخوام ثبت نام کنم چه کار باید کنم ؟ ایا کارم با اداره امریه دهنده هم گیره یا نه ؟ بگم بای بای می تونند جلومو بگیرند
    راستش نمیدونم قدرتشو دارن یا نه! ولی احتمالش هست! برو سربازیتو تموم کن و همزمان برای ارشد خودتو آماده کن! بنظرت ارزش داره بری دنبال درس با این اوضاع بیکاری؟! امریه هم زیاد راحت گیر آدم نمیاد که به این راحتی بخای باطلش کنی!
    ممنون از جوابای دوستان. با توجه به اینکه میگین امریه قانونا 17 ماهه یعنی یکی که دیپلم هم باشه 17 ماه خدمت میکنه اگه امریه بگیره ؟ (البته من خودم لیسانس هستم)
    امریه رو اکثرا به لیسانس به بالا میدن ولی من خودم چندنفر فوق دیپلم هم دیدم نمیدونم چجوری امریه گرفتن ولی امریه دیپلمه ندیدم!

6. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امریه رو اکثرا به لیسانس به بالا میدن ولی من خودم چندنفر فوق دیپلم هم دیدم نمیدونم چجوری امریه گرفتن ولی امریه دیپلمه ندیدم!
    حالا هر چی ! بیشتر منظورم این بود که امریه خودش 17 ماهه یا برای اینکه لیسانس ها 17 ماه خدمت میکنن 17 ماه میشه. نمی دونم منظورمو رسوندم یا نه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

عزیز دلم گفتم که امریه برای همه کسایی که امریه گرفتن 17 ماهه! حالا میخاد لیسانس باشه یا دکترا!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این قضیه خیلی جالب داره میشه

همسایمون تو برگه سفیدش زده بود شهید ادیبی مرزن اباد نیرو انتظامی
    وقتی 18 اردبیهشت رفت اونجا از اونجا تقسیم کردنشون بردن نیرو هوایی ارتش تو سمنان !!

الانم که دوستان اینجا دارن برای 01 تهران میگن اینطوریه
    منم همینو دارم میگم ، دوستانی که پاسداران افتادیم آماده باشید برای پرندک : دی ( تف به شانس ، دو روز خوشحال بودم )

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

منم همینو دارم میگم ، دوستانی که پاسداران افتادیم آماده باشید برای پرندک : دی ( تف به شانس ، دو روز خوشحال بودم )
    از الان نمیشه گقفت که کجا میخوان شما رو تقسیم کنن! تو سربازی همه چی دقیقه 90 مشخص میشه! موقع تقسیم استعلام میکنن کجا نیرو لازمه و بر اساس اون تقسیم میکنن! کلا شانسیه!
    بهتره یه مقدار تمرکز مثبت داشته باشین و امیدوار باشین! با این نامیدی حتما اون اتفاق شوم خواهد افتاد!
    امیدوارم که همتون جای خوب خدمت کنین!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عزیز دلم گفتم که امریه برای همه کسایی که امریه گرفتن 17 ماهه! حالا میخاد لیسانس باشه یا دکترا!
    حالا چرا میزنی ؟ شوخی کردم. ممنون از راهنماییت. میگم اگه 17 ماهه چرا این دوستمون باید 18 ماه خدمت کنه ؟ اینجور باشه یه سازمان دیگه هم تعهد میگیره 24 ماه خدمت کنی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •