تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 646 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام با حدود 1 میلیون یا کمتر چه گوشی آندروییدی ای پیشنهاد می کنید با صفحه نمایش خوب و نه خیلی بزرگ و سخت افزار (سی پی یو و رم ) قوی؟! گارانتی خوبی هم داشته باشه
    من خودم به گلکسی اس 3 مینی رسیدم ، نظرتون ؟!
    + قاب هاش عوض میشه؟ توی جعبه چند تا قاب هست؟ اگه نیست قمیتشون چنده؟

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

يه آندرويدي تا 350 به من پيشنهاد بديد ميخام گوشي بخرم
    هي واي من

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

بین گلکسی فیت - اچ تی سی دیزایر سی -لایو سونی اریکسون و سونی تیپو کدوم رو پیشنهاد میدین....

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین گلکسی فیت - اچ تی سی دیزایر سی -لایو سونی اریکسون و سونی تیپو کدوم رو پیشنهاد میدین....
    لایو سونی اریکسون و تیپو سونی تو این رنج قیمت بهترین انتخاب سونی/سونی اریکسون هست.

5. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام با حدود 1 میلیون یا کمتر چه گوشی آندروییدی ای پیشنهاد می کنید با صفحه نمایش خوب و سخت افزار (سی پی یو و رم ) قوی؟! گارانتی خوبی هم داشته باشه
    من خودم به گلکسی اس 3 مینی رسیدم ، نظرتون ؟!
    + قاب هاش عوض میشه؟ توی جعبه چند تا قاب هست؟ اگه نیست قمیتشون چنده؟
    دوستان نظر میدین؟

گلکسی اس 3 مینی خوبه منتهی صفحه اش کوچیکه ، صفحه بزرگ تر با امکانات خوب جی پیشنهاد میدید؟ تا 1.5 و اینها هم جا داره قیمتش
    گلکسی اس 3 چطوره؟ گزینه دیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

دوستان نظر میدین؟

گلکسی اس 3 مینی خوبه منتهی صفحه اش کوچیکه ، صفحه بزرگ تر با امکانات خوب جی پیشنهاد میدید؟ تا 1.5 و اینها هم جا داره قیمتش
    سلام دوست عزیز والا من خودم 3 روز الان xperia t گرفتم همه چیش عالیه! دوربین عالی صفحه نمایش عالی عملکرد cpu , سرعت عالی کیفیت هنسفریش عالی فقط مصرف باتریه که اونم همه گوشیا مثله همه فقط motorola razr maxx تو باتری حرف داره

8. این کاربر از rvx2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظر میدین؟

بهتون LG Optimus 4X HD رو پیشنهاد میدم اصلاً به برند توجه نکنید همین 4X HD امکانات و سخت افزار در حد گلکسی اس3 داره اما قیمتش حدود 1.250 هست اگر هم از الجی خوشتون نمیاد الآن اس3 حدود 1.550 هست که اگه بودجه تون برسه بهترین انتخابه در زمینه حرف این دوستمون هم Xperia T همه چیش خوبه به جز فاکتور اصلی یک تلفن هوشمند و اون هم صفحه نمایش های مزخرف سونی! سونی توی صفحه نمایش ها از هیچ تکنولوژی سخت افزاری خاصی استفاده نمیکنه و فقط TFT میزنه که نوعی ساده از LCD هست در حالی که الجی در گوشی هاش از تکنولوژی IPS LCD استفاده میکنه و همونطور که مشخصه پنل های IPS نوعی بسیار پیشرفته از LCD هستند که در آیفون های اپل هم هست ولی به نظرم سامسونگ اس3 بهترین گزینه هست چون علاوه بر امکاناتی که در گوشی های دیگر هست از صفحه نمایش های خارق‌العاده Super AMOLED برخورداره که کلاً یک نسل از LCD و IPS جلوتره و کیفیت به مراتب بالاتری در رنگ و کنتراست ارائه میده به علاوه قابلیت های فراوان نرم افزاری گلکسی اس3 که در گوشی های دیگه کمتر پیدا میشه البته منظور من گلکسی اس3 اصلی (I9300) هست نه گلکسی اس3 مینی، ورژن مینی رو اصلاً توصیه نمیکنم به نظرم عاقلانه ترین کار همینه که کمی بیشتر هزینه کنید و یک اس3 اصلی بگیرید که الآن حدود 1.500 هست.

10. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnik7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    ♥♥♥ ESF ♥♥♥

پيش فرض

بهتون LG Optimus 4X HD رو پیشنهاد میدم اصلاً به برند توجه نکنید همین 4X HD امکانات و سخت افزار در حد گلکسی اس3 داره اما قیمتش حدود 1.250 هست اگر هم از الجی خوشتون نمیاد الآن اس3 حدود 1.550 هست که اگه بودجه تون برسه بهترین انتخابه در زمینه حرف این دوستمون هم Xperia T همه چیش خوبه به جز فاکتور اصلی یک تلفن هوشمند و اون هم صفحه نمایش های مزخرف سونی! سونی توی صفحه نمایش ها از هیچ تکنولوژی سخت افزاری خاصی استفاده نمیکنه و فقط TFT میزنه که نوعی ساده از LCD هست در حالی که الجی در گوشی هاش از تکنولوژی IPS LCD استفاده میکنه و همونطور که مشخصه پنل های IPS نوعی بسیار پیشرفته از LCD هستند که در آیفون های اپل هم هست ولی به نظرم سامسونگ اس3 بهترین گزینه هست چون علاوه بر امکاناتی که در گوشی های دیگر هست از صفحه نمایش های خارق‌العاده Super AMOLED برخورداره که کلاً یک نسل از LCD و IPS جلوتره و کیفیت به مراتب بالاتری در رنگ و کنتراست ارائه میده به علاوه قابلیت های فراوان نرم افزاری گلکسی اس3 که در گوشی های دیگه کمتر پیدا میشه البته منظور من گلکسی اس3 اصلی (I9300) هست نه گلکسی اس3 مینی، ورژن مینی رو اصلاً توصیه نمیکنم به نظرم عاقلانه ترین کار همینه که کمی بیشتر هزینه کنید و یک اس3 اصلی بگیرید که الآن حدود 1.500 هست.
    من صحبت شمارو تا حدی قبول دارم و TFT به تنهایی از نظر تکنولوژی پایینتره ولی از نظر کیفیتی که ارائه میده حداقل روی گوشیای سونی همرا بروایا درحد پایینی نیست و نمیشه گفت مزخرف
    من کلی فیلم و عکس از مقایسه این گوشیایی که نام بردین در یوتوب و جاهای دیگه دیدم به اضافه مواری که خودم تست کردم و تنها ایرادی بزرگی که بهشون وارده مشکل دید در زیرنور افتابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shz

پيش فرض

دوست عزیز شما فکر کنم تا حالا t رو دستت نگرفتی من به شخصه با htc one و s2 مقایسه کردم می خوردشون !!!!در مورد LGهم باید بگم در یک کلام پول دور ریختنه!! خرابی افتضاح بالاست
    !! من خودم 4 سال viewty داشتم میخواستم lg بخرم وقتی دیدم اینقد آمار خرابی بالا داره قیدشو زدم
    Last edited by rvx2008; 15-04-2013 at 10:58.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان خواستم بدونم گوشیهای lenovo تو ایران هست یا نه؟ اگه نیست جایی هست که بشه سفارش داد؟ اینترنتی منظورم نیست.
    دوستان کسی نبود جواب بده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •