ممنون... یعنی به چند درصد که رسید بزاریم شارژ بشه ؟! میگن گوشی خاموش باشه خیلی بهتره زمانیکه شارژ میشه ! آره ؟!
ممنون... یعنی به چند درصد که رسید بزاریم شارژ بشه ؟! میگن گوشی خاموش باشه خیلی بهتره زمانیکه شارژ میشه ! آره ؟!
دیگه 10-15 درصد شد بزن به شارژ...نیازی هم نیست خاموش کنی فرق چندانی ایجاد نمیشه.
عرض ادب به دوستان. مدتی میشه موقع پیج باز کردن روی گوش و تبلت پیغامی ظاهر میشه که باید نرم افزار du-battery رو دانلود کنید حتما.
میشه راهنمایی کنید علت این پیغام چیه و چطوری از شرش میشه خلاص شد. متشکرم![]()
شرمنده دوباره پست زدم ولی بد جوری داره اذیت میکنه این مشکل .لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by topoly1000; 09-03-2015 at 15:24.
شما یه چیزی نصب کردی مثلا یه browser...یا یه نرم افزاری که هی داره اینو تبلیغ می کنه...ببین اخیرا چی نصب کردی که این پیغام میاد بعد پاکش کن!
برای حذف تبلیغات تو برنامه های رایگان هم میتونین از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین
Last edited by runner; 09-03-2015 at 19:29.
سلام دوستان
تنظیمات اکسس پوینت ایرانسل به طور اتوماتیک از اول رو گوشی بوده حالا میخام حذفش کنم یا تصحیحش کنم ولی هر کار ک میکنم نمیشه فقط میتونم اکسس پوینت جدید بسازم !
مشکل چیه؟
اندروید من ۴.۴.۲ هستش
شما به صورت اتومات درخواست تنظیمات بده و ذخیره کنین ببینین درست میشه یا نه با کد *۱۳۰*۳*۶#
اگه نشد با استفاده از آموزش موجود تو لینک زیر تنظیمات دستی رو وارد کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تاپیک زیر هم یه سر بزنین اونجا بیشتر در مورد مشکلات و مباحث GPRS ایرانسل بحث میشه میتونه مفید باشه
Last edited by runner; 09-03-2015 at 21:01.
من مشکلی تو ایجاد کانکشن جدید ندارم
قضیه اینه نمیتونم اکسس پوینت قبلی رو حذف یا ویرایش کنم
سلام
از کجا میشه فهمید گوشی htc ما به اندروید نسخه 5 اپدیت می شود یا خیر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)