444 رو باید بگیرید برای شارژ همراه اول![]()
444 رو باید بگیرید برای شارژ همراه اول![]()
444 هستش .درست یادم نبود فقط یادم بود 4 داشتش![]()
آره احمد جان
من خودم وقتی دیدم این گوشی تو ایران موجوده خیلی خیلی تعجب کردم و از طرفی خیلی خوشحال .
اگر تمام گوشی های موتو به این سرعت وارد ایران بشن بازار رو قبضه میکنن .
البته این گوشی فقط 2 -3 هفته هست که معرفی شده و به همین دلیل موجب تعجب همه شده .
ex119 رو که گوشی شاپ میده 220 . اما فارسی نداره این سری بارشون . ex212 رو ندیدم . اما مشکیش باید خیلی زیباتر باشه /
xt300 هم که چند وقتی هست اومده ولی همه ندارنش .
ex115 رو که گوشی شاپ میده 145
با سلام خدمت شما دوستان من میخوام دفیمو اورکلاک کنم کسی تجربه داره به من کمک کنه خواستم ببینم با چه نرم افزاری باید اینکارو بکنم و تا چقدر اورکلاک سی پی یو بی خطره ؟اگه قبلا مطرح شده حول و حوش صفحشو بهم بگید ممنون میشم
کمک کمک
سلام به همگی، دوستان من رم گوشیمو فرمت کردم، بعد رام سیانوژن رو گوشیم نصب بود، بعد با نرم افزار RSD Lite خواستم رام 2.2 بریزم، تا 100% مراحل کار انجام شد، ولی حالا دیگه گوشیم بالا نمیاد، روی آرم آندروید میادو بعدش گیر میکنه، چیکار باید بکنم، دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
درود.
آموزش اورکلاک دیفای رو که احسان جان زحمت آموزشش رو داده:
(تا 1000 که بچه ها میگن مشکلی نداره!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمک کمک
سلام به همگی، دوستان من رم گوشیمو فرمت کردم، بعد رام سیانوژن رو گوشیم نصب بود، بعد با نرم افزار RSD Lite خواستم رام 2.2 بریزم، تا 100% مراحل کار انجام شد، ولی حالا دیگه گوشیم بالا نمیاد، روی آرم آندروید میادو بعدش گیر میکنه، چیکار باید بکنم، دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
mobini66
شما یه باردیگه فلش کن ..احتمالا نزاشتی تامرحله آخر بره..گوشی رو از کامپیوتر جدانکن تا بالا نیومده بنظرمن مشکلت ازاینجاست!
من چند بار فلش کردم ولی هربار گیر میکنه
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
همین الانم گوشیم وصله به کامپیوتر ولی بالا نمیاد الان چند ساعت شده
نکنه من باید اول رام 2.1 نصب کنم بعد به رام 2.2 فلش بزنم تا گوشیم بیاد بالا؟ یا اینکه یه سری فایل بوت رو رمم بوده که بعد از فرمت کردن باعث شده که گوشیم بالا نیاد؟ دوستان کسی اگه میدونه مشکل کار کجاست بهم بگه، گوشیم دیگه بالا نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)