تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 376 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کلی حالیدم

تسلیت به طرفدارای رقیب (چلسی )

تبریک به لیورپولی ها
    ایشالا شا ما هم چاهرم پنجم بشید

دم این دوستمون گرم

داشی یه شعری غزلی داستانی شاهنامه ای در وصف من سیتی
    به ده تا دیگه ....

در کل
    قهرمانی از آن ماست
    امسال بهترین تیم لیگ انگلستان میشیم
    به همه شیاطینی ها پیشا پی تبریک میگم
    Last edited by mjt10063; 07-02-2011 at 20:41.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

خب اگه بکام و رونالدو هم تو همون دوران بعد منچستر یه راست میرفتن مثلا لیورپول میدیدی که چه استقبالی ازشون میشد
    مگه تورس اومده منچستر؟؟؟؟رفته یه تیم بی طرف مثل چلسی مثل رئال واسه رونالدو و بکهام دیدید که چه استقبالی ازش کردند پارسال بازی با میلان welcome back home beckham همه با این تابلو اومدن ورزشگاه...کلا طرفدارهای لیورپول خیلی باحالن
    بردیا به سلیم میگم بیاد حالتو بگیره ها انقدر به من گیر نده

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------

mjt عزیز که فکر کنم اسمت مجتبی باشه از رو نام کاربریت...ابروی منچستری ها رو نبر دیگه...2نفر الان میان فکر میکنن هممون بی سوادیم...طرفدار هست نه ترفدار
    به حساب من سیتی هم میرسیم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه تورس اومده منچستر؟؟؟؟رفته یه تیم بی طرف مثل چلسی مثل رئال واسه رونالدو و بکهام دیدید که چه استقبالی ازش کردند پارسال بازی با میلان welcome back home beckham همه با این تابلو اومدن ورزشگاه...کلا طرفدارهای لیورپول خیلی باحالن
    بردیا به سلیم میگم بیاد حالتو بگیره ها انقدر به من گیر نده
    خب بکام که خودش نخواسته بود بره از منچستر،به خاطر اختلاف با فرگوسن مجبور شده بره و دست خودش نبود،یه جورایی فرگوسن انداختش بیرون درست مثل امثال استم و نیستلروی و ....

ولی تورس خودش درخواست داده بود که جدا بشه از لیورپول و اینم خیلی سخت بوده برای هوادارا.
    مگه همین وین رونی نبود که همین فصل یه مدت میخواست جدا بشه هوادارای منچستر دهنشو سرویس کردن.
    کلا همه جای دنیا همینه،بازیکنی که میخواد به زور از باشگاه جدا بشه خودشو منفور هوادارا میکنه.لیورپولی و غیر لیورپولی نداره هر چند کلا لیورپولیا انگار جزو متعصب ترین طرفدارای انگلیسی هستن،تا جایی که میدونم مایکل اوون هم که بعد این همه سال وقتی با پیراهن منچستر جلوی لیورپول بازی کرد ازشون در امون نموند.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کلا طرفدارهای لیورپول تو اشوب و اینا معروفند...چه تو ایران چه خارج کشور...
    اما...طرفدارهای یونایتد فقط از رونی خواستند به سیتی نره..که جلو خونش تجمع کردند....
    اگه تو انفیلد منچستر یا هر تیمی بازی کنه وقتی مهاجم تیم حریف بیاد مثلا اوت بزنه 1نگاه به طرفدارها کن دستت میاد قضیه....
    نمیگم بقیه تیم ها معصوم اند...نه....اما لیورپولیا خیلی بداخلاق اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا قضیه انتقال اورا به رئال چی شد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یه سری صحبت هایی هنوزم هست....ولی اورا تصمیم گیرندس...
    فکر نمیکنم رئال پیشنهاد رسمی بده...چون مارسلو خوب داره کار میکنه...با وجود مورینیو امکان اومدن اشلی کول به رئال بیشتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

[/COLOR]mjt عزیز که فکر کنم اسمت مجتبی باشه از رو نام کاربریت...ابروی منچستری ها رو نبر دیگه...2نفر الان میان فکر میکنن هممون بی سوادیم...طرفدار هست نه ترفدار
    به حساب من سیتی هم میرسیم[/QUOTE]

ممنون که گفتی داشی
    ولی چون جای هستم که نمی تونم خودمو زیاد در دنیای نت ببینم
    مجبورم تند تایپ کنم
    واسه همین
    دیگه یه همچین اشتباهای لوپی پیش میاد
    دیگه
    حالا شما به بزرگی خودتون ...
    در ضمن کوچیک شما مرتضی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اقا مرتضی گل....
    منم محض شوخی گفتم
    اقایی

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

با 55 گل زده و 22 گل خورده مشخص شد
    من‌يونايتد و چلسي، بهترين‌هاي ليگ برتر در حمله و دفاع
    خبرگزاري فارس: تيم‌هاي فوتبال منچستريونايتد و چلسي، داراي بهترين خطوط حمله و دفاع ميان 20 تيم ليگ برتر هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، اين دو تيم انگليسي پس از گذشت 26 هفته از رقابت‌هاي فصل جاري، در زمينه‌هاي گلزني و دفاع از دروازه، مطلوب‌ترين عملكرد را از خود به جاي گذاشته‌اند.
    منچستري‌ها تحت رهبري سرآلكس فرگوسن، مربي پرافتخار اسكاتلندي موفق شده‌اند 55 مرتبه توپ را از خط دروازه حريفان عبور داده و هجومي‌ترين تيم ليگ نام گيرند. آنها صاحب ميانگين 2.20 گل زده در هر بازي هستند. پس از آن، آرسنال و چلسي در رتبه هاي دوم و سوم قرار دارند.

فهرست 5 تيم برتر از لحاظ هجومي ليگ اين كشور به شرح زير است:
    1- منچستريونايتد، 55 گل زده، ميانگين گل زده: 2.2
    2-آرسنال، 54 گل زده، ميانگين گل‌زده: 2.16
    3-چلسي، 46 گل زده، ميانگين گل زده: 1.84
    4- منچسترسيتي، 42 گل زده، ميانگين گل زده: 1.62
    5-نيوكاسل‌يونايتد، 40 گل زده، ميانگين گل زده: 1.6

به لحاظ توان دفاعي همچنانكه گفته شد، چلسي صاحب مستحكم‌ترين خط بوده است. اين تيم تنها 22 گل خورده در كارنامه داشته كه ميانگين 0.88 را از خود به جاي گذاشته است.
    پس از آن منچسترسيتي و منچستريونايتد در رتبه‌‌هاي دوم و سوم جاي گرفته‌اند.

فهرست 5 تيم برتر به لحاظ دفاعي ليگ انگليس به شرح زير است (تفاوت جايگاه چلسي و منچسترسيتي در تفاوت گل‌هاي است كه از نقطه پنالتي در فصل جاري دريافت كردند):
    1- چلسي، 22 گل خورده، ميانگين گل خورده: 0.88
    2- منچسترسيتي، 22 گل خورده، ميانگين گل‌خورده: 0.85
    3-منچستريونايتد، 24 گل خورده، ميانگين گل خورده: 24
    4-آرسنال، 27 گل خورده، ميانگين گل خورده: 1.08
    5-تاتنهام، 27 گل خورده، مياگين گل خورده: 1.08

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

فرگوسن از شکست مقابل وولورهمپتون افسوس میخورد

بعد از تساوی دراماتیک آرسنال مقابل نیوکاسل ، یونایتد فرصت این را داشت تا با پیروزی مقابل وولوز ، اختلاف خود با آرسنال در صدور جدول را به 7 برساند . اما این اتفاق با شکست مقابل وولوز رخ نداد و اختلاف دو تیم به عدد 4 رسید ! ..

فرگوسن در این باره می گوید : من قبل از بازی گفتم که وولوز در جایگاهی غیرواقعی قرار دارد . اما با این وجود ما شروع خوبی داشتیم ، و موقعیت های خیلی خوبی را فراهم کردیم .. مخصوصا در نیمه اول .

اما در نیمه دوم ، ما خوب به گردش بازی اقدام نکردیم و دروازه بان اونها موقعیت زیادی برای کار نداشت . و همچنین زمین بازی شرایط خوبی نداشت ! ..

در این بازی فرگی مجبور به قرار ندادن ریو فردیناند در ترکیب بازی شده بود .. اما وی در توضیح این موضوع می گوید که : ریو تجربه این مشکل را داشته است .

من به طور معمول قصد داشتم اسمالینگ را در ترکیب قرار دهم ، زیرا اخیرا بیشتر بازی کرده است ، اما مجبور شدم کریس را روی نیمکت قرار دهم ، زیرا اوانز در حال گرم کردن بود .

فرگوسن نباید از این موضوع که این هفته مسابقات ملی برگزار می شود ، خوشحال باشد ، چون تعدادی از بازیکنان خود را باید در این هفته راهی مسابقات ملی کند ، اگرچه که اسکولز ، برباتوف ، گیگز ، ون در سار ، پارک ، اورا از این موضوع استثنا هستند و بدون مسافرتی ، آماده دیدار هفته آینده مقابل سیتی خواهند بود .

فرگوسن در مورد این موضوع می گوید :

این یه ترافیک سنگین بازی برای آنها خواهد بود ، و یک بازی سخت و فشرده برای ما در داربی خواهد بود . و متاسفانه ما در وسط هفته ، بازی های ملی را در پیش رو داریم ، از نظر من این یک موضوع دیوانه کننده است اما چاره ای نیست و محبوریم انجام دهیم .

ما بازیکنان زیادی داریم که در خدمت تیم ملی نیستند و می تونیم از همه اونها در بازی هفته اینده استفاده کنیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •