من یخورده گیج شدم بچه ها !!! جریان این اینترفیس چیه ؟ مگه یا usb2 نیست و یا usb3 که دومی usb2 رو هم ساپرت میکنه ؟usb2هم همین قیمت هست؛بعضی از مغازه ها با usb2 داشتن بعضی ها هم با usb3)
پس چطوری جفتشون یک قیمت هستن ؟
من یخورده گیج شدم بچه ها !!! جریان این اینترفیس چیه ؟ مگه یا usb2 نیست و یا usb3 که دومی usb2 رو هم ساپرت میکنه ؟usb2هم همین قیمت هست؛بعضی از مغازه ها با usb2 داشتن بعضی ها هم با usb3)
پس چطوری جفتشون یک قیمت هستن ؟
سلام
کیفیت سیگیت بد نیست ، هارد لپتاپم سیگیته و همچنین یه هارد اکسترنال مدل گوفلکس دارم که خوبه ، ممکنه که بعضی مدلها آمار خرابیشون یکم بالاتر از حد باشه !!!
وسترن و سیگیت که یک ترا پرتابل باشه ولی 7200 دور باشه من ندیدم تا به حال . ولی مدلهای pro سیگیت 7200 دور داره که حداکثر حجمش 750 گیگه ، با توجه به اینکه سیستمتان easta و usb3 نداره خرید مدلهای 7200 دور فایده زیادی برای شما نداره و در واقع پول دور ریختنه مگر اینکه در آینده یه سیستمی بخرید که usb3 داشته باشه !!!
خوب هاردهایی که y-cable دارن میتونن از دوجا برق مورد نیاز خودشون رو تامین کنن و احتمال کمبود ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی رو ندارن و مسلما که خوبه !!!
احتمالا منظور شما از اون سیستم pc3000 هست و فکر نمیکنم ارزون باشه بیشتر به درد شرکت های بازیابی اطلاعات میخوره !!!
با توجه به اینکه از وسترن خوشتون میاد و همچنین سیستم شما فقط usb2 داره میتونین وسترن مدل My Passport Essential SE رو بخرید که در واقع usb3 داره اما با usb2 هم سازگاره و تا یک ترابایت هم موجوده . به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای عادی یک ترا نداره !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هاردهای سیگیت مدل گوفلکس در بازار با دونوع کارتریج یا آداپتر فروخته میشه
1. با کارتریج یا آداپتر usb2
2. با کارتریج یا آداپتر usb3 که با usb2 هم سازگاره
خلاصه شما تو جعبه اش دو تا کارتریج پیدا نمیکنن بلکه یه کارتریج بیشتر نداره و اختلاف قیمت بین این دو مدل هم ناچیزه !!!
خیلی ممنون از جوابتون
منظور از se چیه؟
این هارد در ایران هست و قیمتش چنده؟
در مشخصاتش نوشته بود aotomatic backup این سیستم چه جوری کار میکنه؟
پرتابلش چنده؟
ممنون
این نکته برای من خیلی مهم هست. یعنی هاردی که بدون آداپتور هست ولی در صورت نیاز میشه بهش منبع تغذیه هم داد. چه نمونه ای تو بازار هست ؟خوب هاردهایی که y-cable دارن میتونن از دوجا برق مورد نیاز خودشون رو تامین کنن و احتمال کمبود ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی رو ندارن و مسلما که خوبه !!!
مدلهای پرتابل وسترن چند نوع هست که یکی از اونها My Passport Essential هست و فقط 500 گیگ هست و مدل دیگه هم My Passport Essential SE هست که 750 گیگ و 1 ترا هست . هردو مدل از فراوانترین مدلها در بازار هست .
و در این پست هم aref10 قیمت یک ترابایت وسترن رو 138 هزارتومن اعلام کردن .
طرز کار نرم افزار بک اپ گیری هم اینطور هست که فایل یا فولدرهایی که میخواهید بک آپ بگیرید رو انتخاب میکنین و سپس دکمه Start Backup رو میزنین تا بک آپ بگیره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اولین بک آپ در دفعات بعدی هر گونه تغییراتی که در مبدا اعمال بشه (مثل اضافه کردن یک یا چندتا فایل) اتوماتیک وار از همون فایلها بک آپ میگیره .
نمونه اش همین هارد سیگیت مدل pro که علاوه بر آدپتر (کارتریج) یه پایه ای هم داره به نام dock که هارد رو میشه سرپا نگه داشت . این dock کابل دو سر داره که هیچ طول کابلش هم بلندتره !!!
به عکس زیر دقت کنین این عکس گویای همه چیز هست .
![]()
با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم که اسم مدلش Seagate FreeAgent GoFlex DESK 2.0 TB
چندتا سوال دارم
1- این مدل خوبیه؟
2- این مدل آداپتوری و بدن آداپتور داره؟ یعنی هردو شکلش (آداپتور دار وبدون آداپتور) تو بازار هست یا نه فقط یک شکل داره؟
3- آداپتوری بهتره یا بدون آداپتور؟
4-برای استفاده از مدل آداپتوری برق مجزا نیاز هست؟
میدونم سوالاتم زیاده ولی ممنون میشم جواب بدید
![]()
جواب سوال یک : این مدل ظاهرا کارتریجش مشکل داره یعنی اگر آداپتورش به برق وصل باشه ممکنه خود به خود روشن بشه حتی اگر سیستم خاموش باشه . حالا نمیدونم این ایراد موردی بوده یا اگر گسترده بوده کمپانی سیگیت این ایراد رو برطرف کرده یا خیر .
جواب سوال دو : مدلهای دسکتاپی 3.5 اینچی همشون آداپتوری هست از جمله مدلی که شما انتخاب کردین!!!
جواب سوال سه : بستگی به نوع استفاده بعضی مواقع آداپتوری بهتره و بعضی مواقع پرتابل بهتره . ولی آداپتوری ها به خاطر داشتن منبع تغذیه مستقل بهتر هست مثلا میتونین از کابل رابط usb استفاده کنین (همون کابل افزایش طول). در صورتی که در انواع پرتابل استفاده از کابل رابط باعت افت ولتاژ و عدم راه اندازی هارد میشه !!!
جواب سوال چهار: مدلهای آداپتوری برای راه اندازی به برق مجزا لازم دارن .
نکته : من هنوز مطمئن نیستم منظور شما از آداپتور ، آداپتور برقه یا کارتریجی که به انتهای هارد وصل میشه !!! ولی اگر منظورتون آداپتوری باشه که به پریز برق وصل میشه که همون جوابهایی که دادم !!!
واقعا ممنون که به سوالات من جواب دادید
من والا درباره آداپتور برقی یا کرتریجی بودن هارد چیزی نمیدونم چون فقط 2, 3 روز میشه که تصمیم گرفتم و پیگیرش شدم یه هارد 2ترابایت یا 3 ترابایت خوب بگیرم . چون به هیچ فروشگاه لوازم کامپیوتر نرفتم و هیچ کاری رو از نزدیک لمس نکردم به خاطر همین نمیدونم آداپتوری چه شکلیه کارتریجی چه شکلیه و ....
کلا چیزی خاصی درباره ایننوع از لوازم جانبی نمیدونم
فقط چون توی چندتا سایت خونده بودم که آداپتوری بهتره به خاطر همین تصمیم گرفتم آداپتوری بخرم که پس چند ساعت گشتن تو سایت ها یه نمونه با قیمت خوب پیدا کردم.
بعدش تصمیم گرفتم بازم تحقیق کنم که به اینجا رسیدم
فقط دوتا سوال دیگه
فرق آپتوری با پرتابل تو مصرف چیه , منظورم اینه که کجاها مصرف داره آداپتوری و به درد چه جاهایی نمیخوره؟
چه مدلی رو معرفی میکنید برای مصرف خانگی؟ مثلا مدل pro که عکسش نشون داده شد تو پیام قبلی خوبه؟
زیر 150 باشه عالیه... .
بازم متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)