تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 252 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم قهرمانی سپاهان رو تبریک میگم
    به امید قهرمانی آسیا

در این مورد :

دوست عزیز شما واقعا لیگ 32 تیمی الان با این سطح بالا رو با لیگ 8 تیمی 20 30 سال پیش که توش قهرمان شدین یکی میدونین؟؟؟؟؟؟؟
    شما هر وقت تونستین از گروهتون صعود کنین اونوقت بیاین نایب قهرمانی سپاهان و ذوب آهن توی آسیا رو زیر سوال ببرین

پ.ن: جوری میگن قراردادهای میلیاردی هر کی ندونه فکر میکنه بازیکنای استقلال و پرسپولیس دارن مفتی واسه تیمشون بازی میکنن
    خب من هم قهرمانی سپاهان رو تبریک میگم .مجموعه باشگاه سپاهان قهرمانی حقشون بود.انشاا.. شاهد هنرنمایی تیم های اصفهانی تو اسیا باشیم و بعد از سال ها قهرمانی تیم های ایرانی رو ببینیم.
    اما ادم یه پست های تو این تاپیک میبینه که واقعا شرم اوره..
    دوست عزیز تیم شما تو همون لیگ به قول شما 8 تیمی اصلا وجود نداشت در ضمن اون به قول شما 8 تیم همشون از بهترین های اسیا بودند نه اینکه مثلا از قطر و امارات 4 تا تیم حضورداشته باشند که 5 یا 6 تا تیمشون زاپارت باشند.
    کسی نائب قهرمانی تیم های اصفهانی رو زیر سوال نبرد اما این دلیل نمیشه که به خاطر دو تا نائب قهرمانی و صعود به مرحله بالاتر فکر کنین که پر افتخارترین تو ایران هستین به قولا استقلال فقط 2 تا قهرمانی داره تو اسیا یعنی فقط افتخارات استقلال بیشتر از کل تیم های اصفهانی هستش حالا پرسپولیس که سر جای خود.
    ببین تو همین بازی قبلی چیزی نزدیک به 90 هزار تا استقلالی تیمشون رو تشویق میکردند در صورتی که بازی شما با پرسپولیس فقط 12 هزار تا بیشتر نداشت در صورتی که هم بازی قهرمانی و هم بازی حیثیتی بودش شما به یاد اور بازی پرسپولیس با سپاهان که 100 هزار تا تو ازادی بودند(همون که پیروزی قهرمان شد)
    هر سال هم تو اسیا یکی از سرخابی ها پرطرفدارترین معرفی میشن.
    یه عمر ایران رو به اسم سرخابی ها میشناختن حالا دلیل نمیشه که با افت این دو قطب و همزمان پیشرفت شما بیاین افتخارات سرخابی ها رو زیر سوال ببرین .
    لیورپول سالهاست که جام جزیره رو نبرده ولی دلیل نمیشه که کسی افتخاراتش رو نادیده بگیره

با تمام این حرفها ،انشاا.. شاهد بازگشت باشکوه سرخابی ها بشیم هرچند دستهایی اندرون تیم نمیزارن که موفقیتی حاصل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا این گزارشگرهای اصفهان کی میخوان حرفه ای بودن رو یاد بگیرن خدا میدونه

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب من هم قهرمانی سپاهان رو تبریک میگم .مجموعه باشگاه سپاهان قهرمانی حقشون بود.انشاا.. شاهد هنرنمایی تیم های اصفهانی تو اسیا باشیم و بعد از سال ها قهرمانی تیم های ایرانی رو ببینیم.
    دوست عزیز تیم شما تو همون لیگ به قول شما 8 تیمی اصلا وجود نداشت در ضمن اون به قول شما 8 تیم همشون از بهترین های اسیا بودند نه اینکه مثلا از قطر و امارات 4 تا تیم حضورداشته باشند که 5 یا 6 تا تیمشون زاپارت باشند.
    کسی نائب قهرمانی تیم های اصفهانی رو زیر سوال نبرد اما این دلیل نمیشه که به خاطر دو تا نائب قهرمانی و صعود به مرحله بالاتر فکر کنین که پر افتخارترین تو ایران هستین به قولا استقلال فقط 2 تا قهرمانی داره تو اسیا یعنی فقط افتخارات استقلال بیشتر از کل تیم های اصفهانی هستش حالا پرسپولیس که سر جای خود.
    ببین تو همین بازی قبلی چیزی نزدیک به 90 هزار تا استقلالی تیمشون رو تشویق میکردند در صورتی که بازی شما با پرسپولیس فقط 12 هزار تا بیشتر نداشت در صورتی که هم بازی قهرمانی و هم بازی حیثیتی بودش شما به یاد اور بازی پرسپولیس با سپاهان که 100 هزار تا تو ازادی بودند(همون که پیروزی قهرمان شد)
    یه عمر ایران رو به اسم سرخابی ها میشناختن حالا دلیل نمیشه که با افت این دو قطب و همزمان پیشرفت شما بیاین افتخارات سرخابی ها رو زیر سوال ببرین .
    لیورپول سالهاست که جام جزیره رو نبرده ولی دلیل نمیشه که کسی افتخاراتش رو نادیده بگیره

با تمام این حرفها ،انشاا.. شاهد بازگشت باشکوه سرخابی ها بشیم هرچند دستهایی اندرون تیم نمیزارن که موفقیتی حاصل بشه
    شما هر چی بگی اینا حرفه خودشونو میزنن پس اجازه بدیم خوش باشن
    بعد از نقل و انتقالاته این فصل ورزش از نگاه دو یه برنامه داشت ساکتو حاج فتح الله زاده و یه مدیر عامل دیگه هم بودن که یادم نیست کی بود.بحث سره جانواریو شد کوثری از حاجی پرسید چرا استقلال نموند؟حاجی گفت ما 450 ملیون پیشنهاد کردیم گفت من یک میلیارد میخوام.بعد از ساکت پرسید از شما چه قدر گرفت؟ساکت گفت 350 ملیون...کوثری گفت 450 ملیونو قبول نکرده بعد 350 رو قبول کرده؟.....دیگه خودتون تا اخرش برید

اوله فصل که سپاهان داشت ستاره هایه لیگو جمع میکرد استقلال نه مدیر عامل داشت نه سر مربی نه هیئت مدیره نه.....باشگاه بی صاحاب شده بود همه کاره شده بود اقا مدد ولی اون استقلال الان با این سپاهان 4 امتیاز فاصله داره و لازم به ذکره از همین سپاهان 4 امتیاز گرفته.بازیکنایه سپاهانم خوبه نصفشون تو استقلال پرسپولیس بودن.یه پیشنهاد بهتون کنم : انقدر نایب قهرمانی اسیا براتون افتخاره به جایه ستاره یه نصفه ستاره رو لباستون بذارید پایینه لباسم یه اعلان براش بنویسید که برایه نایب قهرمانیتونه

پرسپولیس هم بازیکناش در حد و اندازه ی نامه پرسپولیس نیستن(پولهایه میلیاردیه اصفهانیا )با همین شرایط هم جزء 4تا تیمه و ذوب اهنتونو رفتو برگشت 5 تایی کرد.اسمش تنها برابری میکنه با کله افتخاراته اصفهانیا
    .پرسپولیس امسال یارگیریه درست حسابی کنه....... گرچه تو ازادی چند روز دیگه هم نقره داغتون میکنه جهنمه 100 هزار نفریه ازادی باید خوب یادتون باشه

بازیکنا تو استقلال پرسپولیس با جونو دلشون بازی میکنن اکثرشون پیشنهادایه خیلی بالاتری دارن ولی تو دو تیمه اصفهانی یه بازیکن گوشه ی پولش بپره میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

همین امیر خانم که داره اون چرندیاتو میگه یادش رفته هرچی داره از استقلال داره حالا داره پاچه خواری میکنه که تو اصفهان تحویلش بگیرن..خودش خوب میدونه دو تا بازی نتیجه نگیره مردمه اصفهان بهش رحم نمیکنن
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 16-05-2011 at 11:31.

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تو پست قبلیم گفتم یه بار دیگه هم میگم ما قبول داریم که اون موقع تیم های اول مملکت استقلال و پرسپولیس بودن و واسه ایران افتخار آفرینی میکردن هیشکی هم منکرش نیست!!!
    ولی شما هم قبول کنین که فعلا تیم های اصفهانی جای اون ها رو گرفتن(هر چند که قبول نمیکنین)
    در ضمن اگه از قطر و امارات تیم هست از کره و زاپن و استرالیا و عربستان هم هست
    بهتره همین فصل هم یه نگاهی بندازین ببینین از همین تیم های زاپارت چند امتیاز تونستین بگیرین

دوست عزیز ما افتخار میکنیم که استقلال 2 بار قهرمان آسیا شده!! ولی من میگم فوتبال اون موقع با فوتبال الان قابل مقایسه نیست که شما میاین این دو تا رو با هم مقایسه میکنین!!
    استقلال 20 سال پیش قهرمان آسیا شده و سپاهان 3 سال پیش نایب قهرمان آسیا!!! به نظر من نایب قهرمانی آسیا با ارزش تر از قهرمانی 20 سال پیشه!! این نظر منه شما هم هر نظری داشته باشین محترمه!!

اولا که 12 هزار نبودن و 25 هزار بودن که حداقل 20 هزار تاش سپاهانی بودن!!
    بعد وقتی ورزشگاه ظرفیت حداکثر 25 هزار نفر رو داره شما چجورین انتظار دارین که بیشتر از این بیان آخه؟؟
    ورزشگاه تا جایی که جا داشت پر شده بود که حدود 80 درصدشون هم سپاهانی بودن!!
    شما مطمئن باش اگه بازی تو نقش جهان بود حداقل 40 تا 50 هزار نفر میومدن!!
    اینکه سرخابی ها پر طرفدارترین تیم های آسیان شکی توش نیست!!ما هم هیچوقت نگفتیم که از شما بیشتر تماشاچی داریم!!

آخه من کی افتخارات شما رو نادیده گرفتم!!!!
    بر عکس این دوستای شمان که با گفتن حرفایی مثل: فقط به خاطر قلعه نویی قهرمان شدین و .... دارن افتخارات ما رو زیر سوال میبرن!!!

در این مورد :
    این که دوستاتون میان میگن سپاهان با لابی و پارتی بازی و داوری و .... قهرمان شده شرم آور نیست !!!
    ولی وقتی من میگم فوتبال 20 سال پیش با فوتبال الان قابل مقایسه نیست شرم آوره !!ها!!
    خیلی بی انصافین خدایی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من میگم فوتبال اون موقع با فوتبال الان قابل مقایسه نیست که شما میاین این دو تا رو با هم مقایسه میکنین!!
    استقلال 20 سال پیش قهرمان آسیا شده و سپاهان 3 سال پیش نایب قهرمان آسیا!!! به نظر من نایب قهرمانی آسیا با ارزش تر از قهرمانی 20 سال پیشه!! این نظر منه شما هم هر نظری داشته باشین محترمه!!

پس با این حساب باید قهرمانیهارو ورژن بندی کنیم....بگیم اون قهرمانی مدلش اومد پایین پس به درد نمیخوره
    تویه جام جهانی هم که یه تیم قهرمان میشه ورژن بندی میکنن؟میگن برزیل قهرمانی هایی که قدیمی بودن براش منظور نمیشه ؟ یا کسی قهرمانیه اسپانیا رو تو 2010 از قهرمانیه 1998 فرانسه یا قهرمانیه 10 دوره قبله یه تیم با ارزش تر میدونه؟

چرا راهه دور بریم؟همین قهرمانیهایه ایران تو اسیا رو باید بگیم چون قدیمی شدن پس به با ارزشیه الان نیستن؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس با این حساب باید قهرمانیهارو ورژن بندی کنیم....بگیم اون قهرمانی مدلش اومد پایین پس به درد نمیخوره
    تویه جام جهانی هم که یه تیم قهرمان میشه ورژن بندی میکنن؟میگن برزیل قهرمانی هایی که قدیمی بودن براش منظور نمیشه ؟ یا کسی قهرمانیه اسپانیا رو تو 2010 از قهرمانیه 1998 فرانسه یا قهرمانیه 10 دوره قبله یه تیم با ارزش تر میدونه؟

چرا راهه دور بریم؟همین قهرمانیهایه ایران تو اسیا رو باید بگیم چون قدیمی شدن پس به با ارزشیه الان نیستن؟
    من کی گفتم اون قهرمانی به درد نمیخوره!!!!
    من بیشتر منظورم این بود لیگ الان 32 تیمی و حرفه ای شده و تیمی که قهرمان میشه شانس حضور تو یه جام معتبر(جام باشگاههای جهان) و شانس بازی کردن با تیم های بزرگ جهان (از جمله قهرمان اروپا) رو داره و مثل قبل نیست که بعد از صعود از گروه یه راست بره نیمه نهایی و فینال!!!
    بازم میگم اون قهرمانی استقلال واسه ما با ارزشه ولی انگار نایب قهرمانی سپاهان واسه شما هیچ ارزشی نداره

واقعا این گزارشگرهای اصفهان کی میخوان حرفه ای بودن رو یاد بگیرن خدا میدونه
    والا ما خودمونم از دستش آسی(عاسی) شدیم
    جالبه بدونین ایشون اصلا اصفهانی نیستن و از یه جا دیگه میاد اینجا گزارش میکنه(دقیقا نمیدونم کجا فک کنم بجنورد یا بیرجند یا بروجن یا یه همچین جایی)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گریه ی مایلی کهن در کنفرانس مطبوعاتی

محمد مایلی کهن سرمربی تیم سایپا که تیمش پیروزی 2 بر صفر را در دقایق پایانی با تساوی 2 - 2 مقابل تراکتور سازی عوض کرد در حالی که گریه می کرد به کنفرانس خبری آمد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. وی که ظاهرا از تماشاگران تبریزی دلخور شده بود اظهار داشت: نمی خواستم برای مصاحبه به کنفرانس خبری بیایم؛ ذهنیتم از تماشاگران تراکتور با چیزی که امروز دیدم متفاوت بود. همه جا به ورزشگاه می روند که از دیدن فوتبال لذت ببرند اما در کشور ما فوتبال مسیر خود را گم کرده است. وقتی برای 3 امتیاز تیم ها دست به هر کاری بزنند چنین اتفاقاتی هم رخ می دهد.

Source : tabnak.ir

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من تو پست قبلیم گفتم یه بار دیگه هم میگم ما قبول داریم که اون موقع تیم های اول مملکت استقلال و پرسپولیس بودن و واسه ایران افتخار آفرینی میکردن هیشکی هم منکرش نیست!!!
    ولی شما هم قبول کنین که فعلا تیم های اصفهانی جای اون ها رو گرفتن(هر چند که قبول نمیکنین)
    نه من قبول نمیکنم چون هیچ تیمی نمیتونه جای این دو رو بگیره همانطور که هیچ تیمی نمیتونه جای تیم های اصفهانی رو بگیره .میخوام اینو بگم که هر تیمی قداست و احترام خاص خودش رو داره.شاید سپاهان صدتا جام دیگه رو هم بگیره ولی استقلال همون استقلال میمونه و احترام و قداست خاص خودش را حفظ خواهد کرد.
    ولی در اینکه الان بهترین های ایران ذوب اهن و سپاهان هست شکی درش نیست.
    در ضمن اگه از قطر و امارات تیم هست از کره و زاپن و استرالیا و عربستان هم هست
    بهتره همین فصل هم یه نگاهی بندازین ببینین از همین تیم های زاپارت چند امتیاز تونستین بگیرین
    بله هست ولی یه تیم مگه چند بار با تیم های شرقی بازی میکنه؟
    من که گفتم فعلا ما تو افت چندساله هستیم ولی این شما هستین که دارین از نایب قهرمانی سپاهان میگین.
    در ضمن ما تو اسیا هم اصلا حرفی برای گفتن نداریم .هرچند امسال با قوانین حذف شدیم دوست عزیز.

دوست عزیز ما افتخار میکنیم که استقلال 2 بار قهرمان آسیا شده!! ولی من میگم فوتبال اون موقع با
    فوتبال الان قابل مقایسه نیست که شما میاین این دو تا رو با هم مقایسه میکنین!!
    این قسمت از پستت دیگه واقعا از اون پست ها بودا...
    یعنی چی؟حالا چون مال چندسال پیشه دیگه ارزشی نداره .یعنی تیم های 20 سال پیش تیم نبودند؟
    درسته که قابل مقایسه نیستند ولی این بدان معنا که شما گرفتین نیست.
    جواب این قسمت رو دوست عزیزمون این بالا نوشتند و من ادامه نمیدم.
    اولا که 12 هزار نبودن و 25 هزار بودن که حداقل 20 هزار تاش سپاهانی بودن!!
    بعد وقتی ورزشگاه ظرفیت حداکثر 25 هزار نفر رو داره شما چجورین انتظار دارین که بیشتر از این بیان آخه؟؟
    ورزشگاه تا جایی که جا داشت پر شده بود که حدود 80 درصدشون هم سپاهانی بودن!!
    شما مطمئن باش اگه بازی تو نقش جهان بود حداقل 40 تا 50 هزار نفر میومدن!!
    اینکه سرخابی ها پر طرفدارترین تیم های آسیان شکی توش نیست!!ما هم هیچوقت نگفتیم که از شما بیشتر تماشاچی داریم!!
    همین صفحه قبل مدیر این تاپیک اینو درج کرده که میبینید نوشته 12 هزار نفر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پرطرفداری یه تیم نشان از محبوبیت و جاافتادگی اون تیم داره
    نه تو خیلی از بازیها هم تیم اصفهانی تماشاگران انچنانی ندارند هر چند میشه اینو به پای قهر همگانی تماشاگران با فوتبال دانست ولی حداقل تو اصفهان باید این مورد کمتر باشه

آخه من کی افتخارات شما رو نادیده گرفتم!!!!
    بر عکس این دوستای شمان که با گفتن حرفایی مثل: فقط به خاطر قلعه نویی قهرمان شدین و .... دارن افتخارات ما رو زیر سوال میبرن!!!
    نه اتفاقا قهرمانی شما با زحمت یه مجموعه حاصل شد که قلعه نوعی هم فقط یکی از ان ها بود.
    ولی وقتی شما میگی که قهرمانی بیست سال پیش ارزش کمتری داره به نظر خودتون چه معنی داره؟
    اما به نظر من همون قهرمانی های بیست سال پیش هزار بار باارزش تر از قهرمانی های امروزی است چون بازیکنان فقط برای تعصب و پیراهن و عشقشون به تیم بازی می کردند نه مث بازیکنان امروزی که برای پول بیشتر همه چیز رو فدا میکنند و یادشون میره که کی بودند و از کجا شروع کردند.!!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پورحیدری: نباید به نتیجه ذوب‌آهن توجه کنیم، به قلعه‌نوعی تبریک می‌گویم

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: پس از بازی خوبی که در برابر ملوان داشتیم به کسب عنوان نایب قهرمانی بسیار امیدوار شدیم. شرایط تیم در مجموع بسیار مطلوب است و امیدواریم با شکست پاس، به عنوان نایب قهرمانی دست یابیم.
    وی ادامه داد: به هیچ عنوان نباید به دنبال نتیجه ذوب‌آهن و استیل‌آذین‌ باشیم چرا که همه چیز دست خودمان است با اینکه پاس همدان برای بقا احتیاج به کسب امتیاز دارد این استقلال است که باید از این بازی سخت و دشوار به سلامت عبور کند.
    پورحیدری در انتها گفت: به سپاهان، مدیریت این تیم، مردم اصفهان و خصوصا کادر فنی این تیم قهرمانی در لیگ برتر را تبریک عرض می‌کنم. سپاهان تیم بزرگی است و شایسته قهرمانی بود خصوصا اینکه امیر قلعه‌نوعی از خانواده استقلال است و باید به او و همکارانش خسته نباشید گفت که با شایستگی به این عنوان برای دومین بار پیاپی نائل شدند از صمیم قلب آرزو می‌کنم وی بتواند در مسابقه سوم خرداد از سد نماینده ازبکستان عبور کند و با تیمش به جمع 8 تیم برتر آسیا راه پیدا کند.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 16-05-2011 at 13:35.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه من قبول نمیکنم چون هیچ تیمی نمیتونه جای این دو رو بگیره همانطور که هیچ تیمی نمیتونه جای تیم های اصفهانی رو بگیره .میخوام اینو بگم که هر تیمی قداست و احترام خاص خودش رو داره.شاید سپاهان صدتا جام دیگه رو هم بگیره ولی استقلال همون استقلال میمونه و احترام و قداست خاص خودش را حفظ خواهد کرد.
    ولی در اینکه الان بهترین های ایران ذوب اهن و سپاهان هست شکی درش نیست.
    منظور منم همین جمله بود: در اینکه الان بهترین های ایران ذوب اهن و سپاهان هست شکی درش نیست
    استقلال و پرسپولیس حتی اگه دسته یکم برن بازم استقلال و پرسپولیسن!!

این قسمت از پستت دیگه واقعا از اون پست ها بودا...
    یعنی چی؟حالا چون مال چندسال پیشه دیگه ارزشی نداره .یعنی تیم های 20 سال پیش تیم نبودند؟
    درسته که قابل مقایسه نیستند ولی این بدان معنا که شما گرفتین نیست.
    جواب اینم تو پست قبل دادم!!

همین صفحه قبل مدیر این تاپیک اینو درج کرده که میبینید نوشته 12 هزار نفر.
    قطعا اینطور نیست!!!ورزشگاه فولاد شهر تاچند سال پیش حدود 20 هزار ظرفیت داشت که با افزایش ظرفیتی که سال قبل انجام شد الان حدود 25 هزار تایی ظرفیت داره!!
    من خودم این بازی ورزشگاه بودم و ورزشگاه به طور کامل پر شده بود !!کم کمش 20 هزار نفر تو ورزشگاه بودن حالا این چجوری نوشته 12 هزار نمیدونم!!
    در ضمن طرفدار بودن فقط به اس ام اس زدن به برنامه 90 نیست!!!!!
    ما که ادعای پر طرفدارترین تیم رو نداریم ولی شما (هم استقلال هم پرسپولیس) که این ادعا رو دارین غیر از بازی آخر آسیاتون و بازی دربی من بازی دیگه ای رو به یاد ندارم که تماشاچی اون چنانی داشته باشه!!
    البته خب یکی از دلایل رو شما گفتین که قهر تماشاچیا با فوتباله!!والبته برنامه ریزی بد سازمان لیگ که همه ی بازیها رو وسط هفته میندازه!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •