تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 449 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

کاربر فعال انجمن موسیقی Serenity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    خراب شده

پيش فرض

سلام

البته الان میتونید برنامه را اپدیت بکنید به ورژن:

Version 5.4.189822.1355

مربوط به 2 روز پیشه.

از بخش more و Check for Updates
    من تازه COMODO ریختم ورژن برنامه همین هست اما باز داره الان 90 مگابایت آپدیت میشه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

من تازه COMODO ریختم ورژن برنامه همین هست اما باز داره الان 90 مگابایت آپدیت میشه !

اگر اشتباه نکنم شما دارید اپدیت دیتابیس را دانلود میکنید نه ورژن کومودو را .
    که حتما باید دیتابیس کومودو بروز شود.

3. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

یک نکته :

کومودو دونوع آپدیت دارد: 1-آپدیت برنامه، که مربوط به ورژن کومودو میشه 2-آپدیت دیتابیس که مربوط به لیست سفید و سیاه میشه

و این دو ربطی به هم ندارند:

یعنی اگر شما برای بار اول کومودو را دانلود و نصب کنید حتما باید حدود 90MB دیتابیس هم آپدیت کنید.(البته اگر برای بار اول است که از کومودو استفاده میکنید) اگر هم که کومودو را قبلا داشتید،کافیست قبل از حذف ورژن قبلی و نصب ورژن جدید ین کار را انجام بدید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    من با این که از bases.cav یک کپی گرفتم ولی بعد از نصب نسخه 5.4 باز داره 91.5مگابایت آپدیت میکنه
    واسه همه اینطوریه؟

ويرايش:درست شد
    Last edited by alone_boy; 14-05-2011 at 09:52.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

وقتی اینترنت سکوریتی رو نصب میکنیم اگر به فایل دیتابیس bases دقت کنید 9.9 مگ جحمشه فکر کنم
    کومودو ازتون میخواد شروع به آپدیت دیتابیس کنید همیشه بدون استثنا حجم این آپدیت اولیه برای من حداقل 91.5 بوده

حالا وارد این صفحه بشید:
    کد:
    همین الان اخرین دیتابیس رو از سایتش دانلود کردم قضیه متفاوت بود و حجم این دیتابیس 144.850 مگابایته ..
    چرا حجم دیتابیس داخل سایت 40 مگ بیشتره و تفاوت داره ؟ یعنی با این حساب کومودو رو از طریق برنامه آپدیت کنیم کاملا دیتابیس رو نمیگیره ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خواب مثل اینکه کومودو از لحاظ آپدیت و هوش در این زمینه به شدت مشکل داره
    من الان فایل 144 مگی رو که از سایتش دانلود کردم جایگزین فایل اصلی basses کردم در کمال تعجب حتی پس از ریست کلی سیستم باز هم داره 91.5 مگ دانلود میکنه ! آقا این خیلی سوتی و ضعف بزرگیه .. یعنی دوباره داره الکی دیتابیس دانلود میکنه !

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

وقتی اینترنت سکوریتی رو نصب میکنیم اگر به فایل دیتابیس bases دقت کنید 9.9 مگ جحمشه فکر کنم
    کومودو ازتون میخواد شروع به آپدیت دیتابیس کنید همیشه بدون استثنا حجم این آپدیت اولیه برای من حداقل 91.5 بوده

حالا وارد این صفحه بشید:
    کد:
    همین الان اخرین دیتابیس رو از سایتش دانلود کردم قضیه متفاوت بود و حجم این دیتابیس 144.850 مگابایته ..
    چرا حجم دیتابیس داخل سایت 40 مگ بیشتره و تفاوت داره ؟ یعنی با این حساب کومودو رو از طریق برنامه آپدیت کنیم کاملا دیتابیس رو نمیگیره ؟
    در هنگام آپدیت این حجم افزایش پیدا میکنه.

خواب مثل اینکه کومودو از لحاظ آپدیت و هوش در این زمینه به شدت مشکل داره
    من الان فایل 144 مگی رو که از سایتش دانلود کردم جایگزین فایل اصلی basses کردم در کمال تعجب حتی پس از ریست کلی سیستم باز هم داره 91.5 مگ دانلود میکنه ! آقا این خیلی سوتی و ضعف بزرگیه .. یعنی دوباره داره الکی دیتابیس دانلود میکنه !
    ببینید ورژن های قدیمی تر نسخه 5 از این لینک آپدیت میشد:

کد:
    و ورژن های اخیر نسخه 5 از این لینک باید آپدیت میشند.

کد:
    اگر ورژن فایل آپدیت رو درست انتخاب کرده باشید و آپدیت رو درست کپی کرده باشید مثل این پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت درست میشه و حل میشه.

10. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

در هنگام آپدیت این حجم افزایش پیدا میکنه.

ببینید ورژن های قدیمی تر نسخه 5 از این لینک آپدیت میشد:

کد:
    و ورژن های اخیر نسخه 5 از این لینک باید آپدیت میشند.

کد:
    اگر ورژن فایل آپدیت رو درست انتخاب کرده باشید و آپدیت رو درست کپی کرده باشید مثل این پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت درست میشه و حل میشه.
    ممنون از پاسختون دقیقا همین فایل رو دانلود کردم ولی متاسفانه اپدیت نشد و در اخر دوباره از سرورش دانلود کرد ..
    یه مشکل دیگه با کومودو بارها دیدم که وقتی به برنامه یا فایل مشکوکی از لحاظ کومودو در سیستمم باز میشه .. ازم سوال میپرسه که چه عکس العملی نشون بدم مثلا من idm رو رو رو منتقل میکنم به trust .. اما متاسفانه باز هم در دفعات بعدی این سوال تکراری رو ازم میپرسه و خواستم این مشکل رو ذکر کنم که بارها در ورژن های مختلف ویندوز 7 حداقل با این مشکل مواجه بودم ولی خواب مساله.. خیلی مهمی نیست اینم بگم از لحاظ زبان هیچ مشکلی ندارم و راحت متوجه میشم دقیقا چی ازم میخواد .. رو ویندوز 7 64 بیت من حداقل این مشکلات رو داره ..
    Last edited by Gilopa; 14-05-2011 at 18:57.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ممنون از پاسختون دقیقا همین فایل رو دانلود کردم ولی متاسفانه اپدیت نشد و در اخر دوباره از سرورش دانلود کرد ..
    یه مشکل دیگه با کومودو بارها دیدم که وقتی به برنامه یا فایل مشکوکی از لحاظ کومودو در سیستمم باز میشه .. ازم سوال میپرسه که چه عکس العملی نشون بدم مثلا من idm رو رو رو منتقل میکنم به trust .. اما متاسفانه باز هم در دفعات بعدی این سوال تکراری رو ازم میپرسه و خواستم این مشکل رو ذکر کنم که بارها در ورژن های مختلف ویندوز 7 حداقل با این مشکل مواجه بودم ولی خواب مساله.. خیلی مهمی نیست اینم بگم از لحاظ زبان هیچ مشکلی ندارم و راحت متوجه میشم دقیقا چی ازم میخواد .. رو ویندوز 7 64 بیت من حداقل این مشکلات رو داره ..
    IDM یک نرم افزاری که باید به اینترنت دسترسی آزاد داشته باشه ، این نرم افزار رو سعی کنید کرک نکنید و به صورت اورجینال با همان ساختار اصلی استفاده کنید.

روشش زیر برای ورژن 5 توضیح داده شده اما برای ورژن 6 هم میتونید استفاده کنید.(تست شده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال های دیگه HIPS یا فایروال شما با زدن تیک remember در انتهای آلارم دیگه این سوال رو جواب نمیدید و تکرار نمیشه.

موفق باشید.

13. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

IDM یک نرم افزاری که باید به اینترنت دسترسی آزاد داشته باشه ، این نرم افزار رو سعی کنید کرک نکنید و به صورت اورجینال با همان ساختار اصلی استفاده کنید.

روشش زیر برای ورژن 5 توضیح داده شده اما برای ورژن 6 هم میتونید استفاده کنید.(تست شده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال های دیگه HIPS یا فایروال شما با زدن تیک remember در انتهای آلارم دیگه این سوال رو جواب نمیدید و تکرار نمیشه.

موفق باشید.

نمیدونم باور میکنید یا نه اما بخدا من تیک ریممبر رو همیشه میزنم . بهرحال ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •