تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 451 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    بالاخره خريدم
    n61ja
    i5
    ati 5730
    باهاش يك ربع كار كردم شارژش تمام شد منم تو حالا خاموش گذاشتمش شارژ
    براي شارژ اوليه حدود 10 -12 ساعتي تو شارژ بوده،ولي چراغ شارژش خاموش نشده.(تو دفترچش نوشته بود كه وقتي شارژش فول بشه چرغه خاموش ميشه}
    ماله شما هم همينطوره؟
    هر توصيه اي هم داريد ازم دريغ نكنيد.

ممنون
    Last edited by senator_saeed; 21-09-2010 at 07:21.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نباید بزاری شارجش تموم بشه که ... ححالا اشمالی نداره یکمی از مقدار شارج باتریت پرید . همیشه وقتی میرسه به 20 درصد شارجش کن . هیچ توصیه ای نیست . فقط پدرشو در نیاز !!!!!! جند خریدی؟ در مورد شارج باتریت میتونی hw monitor رو وصل کنی تو بخش باتری میبینیی که میگه مثلا باید انقدر شارج بشه اما فولش میشه این . این هم بخاطر اینه که گذاشتی خاموش بشه . البته امدیوارم که اینکارو نکرده باشی هر چند............. میگن 3 تا شارج 8 ساعته باید بزاری من گذاشتم مشکلی هم که نبوده .
    Last edited by hasanoooooooo; 21-09-2010 at 07:33.

3. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gabit0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    بالاخره خريدم
    n61ja
    i5
    ati 5730
    باهاش يك ربع كار كردم شارژش تمام شد منم تو حالا خاموش گذاشتمش شارژ
    براي شارژ اوليه حدود 10 -12 ساعتي تو شارژ بوده،ولي چراغ شارژش خاموش نشده.(تو دفترچش نوشته بود كه وقتي شارژش فول بشه چرغه خاموش ميشه}
    ماله شما هم همينطوره؟
    هر توصيه اي هم داريد ازم دريغ نكنيد.

ممنون
    سلام....

من هم همين اشتباه رو كردم گذاشتم خاموش شد .... الان هم هرچي ميزنم تو شارژ چراغش خاموش نميشه ولي فول شارژ ميشه.....
    ولي به خاطر بازي، pluged in باهاش كار ميكنم ...ايرادي كه نداره؟ آخه هردفعه كه pluged in روشن و خاموش ميكنم 1 درصد ازش شارژش كم ميشه!!! نميدونين كجاي كارم ايراد داره؟؟

5. این کاربر از Gabit0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه بابا مشکلی نداره که فقط یه مقدار از شارج باتریتو از دست دادی فکر نکنم چراغش خاموش بشه . در مورد بازی هم مشکلی نداره . اخه در حالت خاموشی هم یکمی باتری برای ساعت و تنظیمات دیگه مصرف میهش اون مقدار باید معمولی باشه . راحت استفاده کن .

داره خودمونی میشه Gabit0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه بابا مشکلی نداره که فقط یه مقدار از شارج باتریتو از دست دادی فکر نکنم چراغش خاموش بشه . در مورد بازی هم مشکلی نداره . اخه در حالت خاموشی هم یکمی باتری برای ساعت و تنظیمات دیگه مصرف میهش اون مقدار باید معمولی باشه . راحت استفاده کن .
    سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نباید بزاری شارجش تموم بشه که ... ححالا اشمالی نداره یکمی از مقدار شارج باتریت پرید . همیشه وقتی میرسه به 20 درصد شارجش کن . هیچ توصیه ای نیست . فقط پدرشو در نیاز !!!!!! جند خریدی؟ در مورد شارج باتریت میتونی hw monitor رو وصل کنی تو بخش باتری میبینیی که میگه مثلا باید انقدر شارج بشه اما فولش میشه این . این هم بخاطر اینه که گذاشتی خاموش بشه . البته امدیوارم که اینکارو نکرده باشی هر چند............. میگن 3 تا شارج 8 ساعته باید بزاری من گذاشتم مشکلی هم که نبوده .

ممنون از توجه تون
    قابل برگردوندن نيست؟يكم بيشتر توضيح بديد لطفا
    يعني ديگه هيچوقتچراغ شارژش خاموش نميشه؟
    پس از كجا بفهمم شارژش فول شده
    با كلي جستجو تو بازار 1250
    Last edited by senator_saeed; 21-09-2010 at 08:00.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد چراغ فکر نکنم اصلا خاموش بشه . اما برق رو قطع میکنه . باتریتو خراب نمیکنه . البته در مورد چراغ باید واستید بکی از دوستان نظر بده . نده راهی نداره که اون مقدار از باتری که پریده رو بر گردونی . شایدم باشه مثل کالیبره کردن اما شانس که نداری یهو دیدی بازم ازش کم شد . خیلی که از دست نداره برنامه hwmonitor رو دانلود کن تو بخش باتری راحت میفهمی چی به چیه . و چقدرشو از دستت داده . از اونجا میفهمی که الان فول شده یا نه . باتریتو هم در نیار اصلا چون خود سیستم تا باتریت کم نشه نمیزاره باتریت شارج بشه . من همین دیروز داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت اما شکر خدا سیستم همینجور کارشو اامه داد اقعا برای سیستم مهمه که باتری بهش وصل
    اشه ......

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

در مورد چراغ فکر نکنم اصلا خاموش بشه . اما برق رو قطع میکنه . باتریتو خراب نمیکنه . البته در مورد چراغ باید واستید بکی از دوستان نظر بده . نده راهی نداره که اون مقدار از باتری که پریده رو بر گردونی . شایدم باشه مثل کالیبره کردن اما شانس که نداری یهو دیدی بازم ازش کم شد . خیلی که از دست نداره برنامه hwmonitor رو دانلود کن تو بخش باتری راحت میفهمی چی به چیه . و چقدرشو از دستت داده . از اونجا میفهمی که الان فول شده یا نه . باتریتو هم در نیار اصلا چون خود سیستم تا باتریت کم نشه نمیزاره باتریت شارج بشه . من همین دیروز داشتم بازی میکردم که یهو برق رفت اما شکر خدا سیستم همینجور کارشو اامه داد اقعا برای سیستم مهمه که باتری بهش وصل
    اشه ......
    ساير اساتيد نظري دارند،لطفا دريغ نكند
    حالا چند درصد از باطري پريده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دارم میگم که برنامرو وصل کن تا بفهمی چند درصدش ار دست رفته .

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

حسن جان توضیح میدی این قضیه ی شارژ چیه ؟

اگه خاموش بشه باتریش به جای اینکه 4400 میلی آمپر ساعت بده دیگه هیچ وقت ظرفیتش 4400 نمیشه و مثلا میشه 4200 و برای همین همیشه میگه شارژش فول نشده چون نمیتونه اون 200 تا رو پر کنه ؟؟؟

لینکی چیزی هم داری این قضیه رو بررسی کنیم ؟

آخه من هم بله ... نمیدونستم شارژش تموم بشه باتری یه بخشیش از دست میره.

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------

ساير اساتيد نظري دارند،لطفا دريغ نكند
    حالا چند درصد از باطري پريده؟

آقا به قول حسن آقا اگه نصب کردی تست گرفتی عکسش یا نتیجش رو هم به ما بگو. من هم همین کارو کردم متاسفانه . میخوام بدونم چه قدر ضرر کردم

14. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •