سلام از ماست
فکر می کنم تقریباً همون باشه .... ولی خوب شما استادید و ... بله ، اونی که شما نوشتید یقیناً بهتره (بدون تعارف عرض می کنم)
ضمناً من نمی دونستم Tagged اسم یک سایت اینترنت هست.
ارادتمندم![]()
سلام از ماست
فکر می کنم تقریباً همون باشه .... ولی خوب شما استادید و ... بله ، اونی که شما نوشتید یقیناً بهتره (بدون تعارف عرض می کنم)
ضمناً من نمی دونستم Tagged اسم یک سایت اینترنت هست.
ارادتمندم![]()
dear @mir
ممنون که وقت گذاشتی شما که زحمت کشیدی میشه این چند خط دیگه رو هم ترجمه کنید.
now , however, thanks to simple application of statistical methods , a solution is at hand for kitchens all around the world. we will be making use of the underlying modelling approach of regression analysis , altough our analysis is not intended to enable any statistical inference, and our data do not likely meet the assumption of bivariate regression .making use of some easy data collection methods and the predictive tools of ordinary least squares analysis , it is possible to predict with considerable accuracy , and hours a head of time , when a turkey will be ready to eat .
if parents ever ask their kids if they are learning any thing practical in school, this analysis will satisfy even the most demanding .
the first step is to make sure you have a meat thermometer to use.many type of this are available . some stay in the intire time , some just get inserted for a minute when taking the tempreture
بچه ها سلام من دارم یه مقاله در مورد دلفی ترجمه می کنم خیلیش رو ترجمه کردم و خیلی مونده اما چون وقت کم دارم تیکه تیکه جدا جدا میزارم تا کمکم کنید
واقعا ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2:
3:
4:
5:
6:
7:
8:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)