تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 674 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عجب کل کلی شده این صفحات آخری !

دقیقا علف باید به دهن بزی شیرین بیاد .

همه ی افراد هم PES بازی کنن و هم FIFA بعد هر کدوم رو که بیشتر خوششون اومد و( شاید هم هردو ) رو انتخاب کنن
    لطفا دوستانی که میان نظر میدن یا نقد مینویسن حتما هر دو بازی رو تجربه کرده باشن
    مثلا میان میگن FIFA عجب گرافیکی داره در حالی که اگه PES بازی میکرد میفهمید گرافیک PES یه سر و گردن بالاتره .
    یا میاد میگه عجب پاس دستی داره PES در حالی که اگه فیفا بازی میکرد میفهمید پاس دستی (Manual ) یعنی چی.

بلاخره یک نفر اومد یه حرف حساب زد من از همه خواهش میکنم خوب به حرفهای این دوستمون توجه کنید دلیل اصلی همه دعواها همینهاست
    سلیقه چیزیه که نمیشه تغییرش داد اگر یکی از اول از pes خوشش میومد والان از فیفا دلیل نیست که سلیقش عوض شده قبل از اون اصلا فیفا رو نمیشناخت یا برعکس من هر دو رو بازی کردم نقاط ضعف و قوت زیادی دارن که اینجا جای نقد نیست

سلام!
    یه سوال پنالتی رو چطور میشه زد ؟ من که نفهمیدم!
    هنوز هیچ کس نمیدونه من چند جا گشتم و بیشتر حرف بر اینه که این بخش هنوز ناقصه

2. 2 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سلام!

هنوز هیچ کس نمیدونه من چند جا گشتم و بیشتر حرف بر اینه که این بخش هنوز ناقصه
    من دقیقا نمیدونم مشکل شما چیه ؟
    من که هر چی میزنم میره تو گل .
    اول مربع رو نگه میداری که ارتفاع توپ رو مشخص میکنه ، بعدم که شروع به حرکت میکنه جهت رو نگه میداری که بستگی به این داره که چقدر می خوای گوشه بزنی .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

چه عجب،5صفحه نظرات کل کل دوستان رو خوندیم،فقط علی فولادی fouladiali گل یه خبر گذاشته بود،اینجا هم شما یه نظر در مورد بازی گذاشتید که خیلی خوشحالمون کردید
    در مورد دسته ،یه مدل فراسو طرح xbox360 هستش که حدود 20تومنه ولی بهت توصیه نمیکنم بخریش،اگه میخای لذت بازیا رو با گیم پد ببری فقط برو سراغ دسته اصلی مایکروسافت که هم به پی سی وصل میشه و هم به xbox قیمتش هم حدود 45 تومنه و توی پاساژ لباف (توپخونه ) میتونی گیر بیاری
    در مورد سختی بازی فیفا هم باید بگم که شما روی درجه worldclass که توی دمو به صورت پیش فرض فعال نیست ،بازی رو انجام دادی وگرنه فیفا هم بازی سختیه
    این دسته فراسو رو همونطوریکه پدرام میگه کسی طرفش نره که 6 ماه نشده پشیمون میشه من الان یکیشو دارم که انواع و اقسام ایرادها رو پیدا کرده .
    به نظر منم اونایی که فوتبالهای کامپیوتری رو زیاد بازی میکنن کم کم پولاشونو جمع کنن برن یک دونه دسته ایکس باکس مایکروسافتو بخرن مطمئنا از خریدتون پشیمون نمیشید قیمتشم پدرام جان کمتر از 40 تومنه . سیمدارش 37-38 تومن بدون سیمش حدود 40 تومن هم گیر میاد که البته احتیاج به یک قطعه اضافه داره که به نظر میرسه خرید بی سیمش نمیصرفه .

5. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پنالتی این شکلیه ، مربع رو بزنی به سمت توپ میره ، کم و زیاد هم نداره ، هم ارتفاع و هم جهت توپ رو با دکمه های چپ و راست و بالا و پایین تعیین میکنین ، مثلا میخواین گوشه سمت راست ، پایین بزنین ، اول مربع رو میزنین بعدش سمت راست رو نگه میدارین ، اگه سمت راست و بالا رو نگه دارین گوشه بالا میزنه ، البته بالا رو باید کمتر نگه دارین نسبت به سمت راست

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دمو رو گرفتم . خیلی باحال شده. پیشرفت های زیادی نسبت به نسخه های قبل ایجاد شده . یکیش همین پاس 360 که صرفا به خاطر همین مورد میخوام یه گیم پد x360 بگیرم .( راستی یه معمولی جمع و جورش چنده؟ ). بازی یکم سخت شده من فیفا رو هم بازی کردم خیلی عالی شده و لی تو اون به راحتی 6 تا گل زدم و تو ساکر یه گل هم نزدم. البته شاید به خاطر این بوده که درجه سختی ها با هم فرق میکرده. درکل عالیه مثل همیشه.
    شما اگه رو درجه سختی legendary فیفا،تونستی 6 گل بزنی،من کلا با گیم وداع میکنم !

درکل عالیه مثل همیشه
    مثل همیشه!؟!؟!؟!؟!؟!؟! از اون حرف ها بودا ! pes 2010 قشنگ بود!؟ pes 2009 قشنگ بود!؟
    قبول دارم که این 2011 ش خیلی بهتر شده و انصافا خیلی پیشرفت کرده ولی در مقایسه با فیفا....چیزی واسه گفتن نداره

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

سلام
    من تازه دانلودش کردم
    چرا استایل بازیکنا اینجوریه ؟ خیلی ضایعست

تو نسخه نهایی که میدن بیرون هم همینجوریه ؟ تغییر نمیکنه ؟
    lol این واسه خود منم سواله ! من بیشترین چیزی که نظرمو جذب کرد،سبک دویدن دانیل آلوزه !!!!! شبیه یه پیرزن 80 ساله میدوه

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

عجب کل کلی شده این صفحات آخری !

من تقریبا کل پستای تاپیک رو خوندم. یه نکته ای که به نظر میرسه اینه که دوستان فیفا باز میخوان بقیه رو هم به سمت فیفا بکشونن بخاطر اینکه لذتی که خودشون از فیفا میبرن رو بقیه هم درک کنن و به نظرمن قصد بدی مثل تخریب Pes ندارن.

ولی اینو خوب درک نمیکنن که اگه شما از یه چیزی خیلی خوشتون بیاد لازم نیست بقیه هم حتما خوششون بیاد
    دقیقا علف باید به دهن بزی شیرین بیاد .

از اون طرف هم بعضی Pes بازها خودشون رو تو یه چهار دیواری به نام PES محبوس کردن و سعی دارن به هر نحوی از اون دفاع کنن.

خوب برای حل این اختلاف به نظر من یه راه وجود داره اونم :

همه ی افراد هم PES بازی کنن و هم FIFA بعد هر کدوم رو که بیشتر خوششون اومد و( شاید هم هردو ) رو انتخاب کنن

به عنوان مثال من اول PES بازی کردم (چون زودتر منتشر شد ) گفتم عجب بازی توپیه و حدود 1 ساعت پای تلفن واسه دوستم از خوبیهاش تعریف کردم تا اونجایی که نیم ساعت پیاده اومد در خونمون ازم بازی رو گرفت.
    ولی فرداش FIFA رو دانلود کردم. بعد 3-4 دست بازی فهمیدم درسته PES خوب بود ولی FIFA یه چیز دیگست. تا جایی که 1 بار هم بعد اون PES بازی نکردم. ولی وفتی به دوستم دادم از PES بیشتر خوشش اومد. ولی فیفا هم بازی میکنه.

لطفا دوستانی که میان نظر میدن یا نقد مینویسن حتما هر دو بازی رو تجربه کرده باشن
    مثلا میان میگن FIFA عجب گرافیکی داره در حالی که اگه PES بازی میکرد میفهمید گرافیک PES یه سر و گردن بالاتره .
    یا میاد میگه عجب پاس دستی داره PES در حالی که اگه فیفا بازی میکرد میفهمید پاس دستی (Manual ) یعنی چی.

خوب پست طولانی شد. سعی کردم یه پست بی طرف بدم.
    در انتها بگم من به شخصه از فیفا خوشم میاد چرا که قصد دارم در حد مسابقات بازی کنم و ایشاا... یه مقامی هم بیارم

اگه کسی بیاد و بگه که من از pes خوشم میاد و کلا با این مدل بازی حال میکنم،اون بحثش جداس.مشکل من با اون کساییه که چشم بسته میگن pes خداس،اله بله ، اینو نمیپزیرم چون کورکورانس وگرنه هرکس،عقیدش محترمه و بازی ای که دوست داره رو میتونه بکنه

8. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما اگه رو درجه سختی legendary فیفا،تونستی 6 گل بزنی،من کلا با گیم وداع میکنم !

مثل همیشه!؟!؟!؟!؟!؟!؟! از اون حرف ها بودا ! pes 2010 قشنگ بود!؟ pes 2009 قشنگ بود!؟
    قبول دارم که این 2011 ش خیلی بهتر شده و انصافا خیلی پیشرفت کرده ولی در مقایسه با فیفا....چیزی واسه گفتن نداره

---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------

lol این واسه خود منم سواله ! من بیشترین چیزی که نظرمو جذب کرد،سبک دویدن دانیل آلوزه !!!!! شبیه یه پیرزن 80 ساله میدوه

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

اگه کسی بیاد و بگه که من از pes خوشم میاد و کلا با این مدل بازی حال میکنم،اون بحثش جداس.مشکل من با اون کساییه که چشم بسته میگن pes خداس،اله بله ، اینو نمیپزیرم چون کورکورانس وگرنه هرکس،عقیدش محترمه و بازی ای که دوست داره رو میتونه بکنه
    بیا استاد ارجمند ما
    عزیز دلم چندین و چند صفحه بلغور کردی که پی ای اس فلانه و فلونه حالا نمیتونی بس کنی
    بابا ما به شعور شما پی بردیم و فهمیدیم که شما نظر مساعدی نسبت به پی ای اس نداری خب بس کن برو دیگه از اینجا
    چرا هر چند وقت یه بار میای باز باعث ایجاد تنش میشی

10. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یک سوال!

کسایی که دمو رو بازی کردن بگن که وضعیت دروازه بانا چجوریه تو این ورژن ؟!

و همینطور ضربه آزاد!

همونطور که یادتونه ضربه های نزدیک رو میشد با سانتر از زیر پای بازیکنان گل کرد! و دروازه بان خودتون هم توی ضربه های آزاد اکثرا" گل میخورد! کلن خیلی شوت بودن دروازه بانا!

آدم شدن ؟ : دی

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان یک سوال!

کسایی که دمو رو بازی کردن بگن که وضعیت دروازه بانا چجوریه تو این ورژن ؟!

و همینطور ضربه آزاد!

همونطور که یادتونه ضربه های نزدیک رو میشد با سانتر از زیر پای بازیکنان گل کرد! و دروازه بان خودتون هم توی ضربه های آزاد اکثرا" گل میخورد! کلن خیلی شوت بودن دروازه بانا!

آدم شدن ؟ : دی
    اون باگ ضربه کاشته از زیر پای بازیکنان رو که توی نسخه 2010 بر طرفش کردن درسته توی نسخه 2009 راحت میشد اینکار رو کرد اما توی نسخه 2010 تقریبا بندرت این کار امکان پذیر بود .

داره خودمونی میشه BIJAN5759's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اون باگ ضربه کاشته از زیر پای بازیکنان رو که توی نسخه 2010 بر طرفش کردن درسته توی نسخه 2009 راحت میشد اینکار رو کرد اما توی نسخه 2010 تقریبا بندرت این کار امکان پذیر بود .
    بخشید دوست میشه بگب چی جوری میشه تیمها رو به دمو اضافه کرد ؟ (همون 30 تیمی که واصه دانلود گذاشتن ) چون من دانلود کردم نمیدونم چی جوری بهش اضافه کن.. مرسی

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام!
    مشکلت چیه با پنالتی زدنش.من که همون جوری میزنم که تو 2010 میزدم؟دکمه ی L بالا یا پایین بگیر شوت بزن سریع ول کن.به همین سادگی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •