عجب کل کلی شده این صفحات آخری !
من تقریبا کل پستای تاپیک رو خوندم. یه نکته ای که به نظر میرسه اینه که دوستان فیفا باز میخوان بقیه رو هم به سمت فیفا بکشونن
بخاطر اینکه لذتی که خودشون از فیفا میبرن رو بقیه هم درک کنن و به نظرمن قصد بدی مثل تخریب Pes ندارن.
ولی اینو خوب درک نمیکنن که اگه شما از یه چیزی خیلی خوشتون بیاد لازم نیست بقیه هم حتما خوششون بیاد
دقیقا علف باید به دهن بزی شیرین بیاد .
از اون طرف هم بعضی Pes بازها خودشون رو تو یه چهار دیواری به نام PES محبوس کردن و سعی دارن به هر نحوی از اون دفاع کنن.
خوب برای حل این اختلاف به نظر من یه راه وجود داره اونم :
همه ی افراد هم PES بازی کنن و هم FIFA بعد هر کدوم رو که بیشتر خوششون اومد و( شاید هم هردو ) رو انتخاب کنن
به عنوان مثال من اول PES بازی کردم (چون زودتر منتشر شد ) گفتم عجب بازی توپیه و حدود 1 ساعت پای تلفن واسه دوستم از خوبیهاش تعریف کردم تا اونجایی که نیم ساعت پیاده اومد در خونمون ازم بازی رو گرفت..gif)
ولی فرداش FIFA رو دانلود کردم. بعد 3-4 دست بازی فهمیدم درسته PES خوب بود ولی FIFA یه چیز دیگست. تا جایی که 1 بار هم بعد اون PES بازی نکردم. ولی وفتی به دوستم دادم از PES بیشتر خوشش اومد. ولی فیفا هم بازی میکنه..gif)
لطفا دوستانی که میان نظر میدن یا نقد مینویسن حتما هر دو بازی رو تجربه کرده باشن
مثلا میان میگن FIFA عجب گرافیکی داره در حالی که اگه PES بازی میکرد میفهمید گرافیک PES یه سر و گردن بالاتره .
یا میاد میگه عجب پاس دستی داره PES در حالی که اگه فیفا بازی میکرد میفهمید پاس دستی (Manual ) یعنی چی.
خوب پست طولانی شد. سعی کردم یه پست بی طرف بدم.
در انتها بگم من به شخصه از فیفا خوشم میاد چرا که قصد دارم در حد مسابقات بازی کنم و ایشاا... یه مقامی هم بیارم .gif)