بچه ها میشه بگید کدوماتون توی طرح جایزه شرکت میکنین . به هر حال من خودم 10-15 تومن میذارم آرمین هم احتمالا همین حدود میذاره . بقیه همون 3 تومن کافیه که بذارن . به سه نفر اول جایزه نقدی تعلق میگیره .
بچه ها میشه بگید کدوماتون توی طرح جایزه شرکت میکنین . به هر حال من خودم 10-15 تومن میذارم آرمین هم احتمالا همین حدود میذاره . بقیه همون 3 تومن کافیه که بذارن . به سه نفر اول جایزه نقدی تعلق میگیره .
منم میذارم فقط به چه حسابی بریزیم؟
هنوز فرصت برای واریز زیاده من بعدا حسابو میگم . کدوم بانک بهتر و خلوت تره ؟
اگه اکثر بچه ها حاضر باشن تا این مبلغ رو واریز کنن میتونیم مبلغ سه تومن رو به دو تومن هم کاهش بدیم .
اگه من و آرمین روی هم 25 تومن بزاریم از بین 9 نفر بقیه هم 6-7 نفر نفری دو تومن واریز کنن حدود 35-40 تومن میشه که اینجوری میتونیم جایزه نفر اولو 20 تومن نفر دوم 10 و نفر سوم رو 5 تومن در نظر بگیریم .
حسین بانک صادرات و کشاورزی نسبتا خلوت ترند ولی بانک ملی بدجور همیشه شلوغ هستشهنوز فرصت برای واریز زیاده من بعدا حسابو میگم . کدوم بانک بهتر و خلوت تره ؟
مسعود جوابی نداد.پس حسین جان اینهارو هم اضافه کن:
باستوس : 13 م---لیون
هیپیا : 9.6 م ---- لورکوزن
که با فری و گورکاف میشه 139.7
وحید جان هنوز داری کل کل میکنی ها.چک رو اگه میدادی با بازیکنایی که بهت میخواستم بدم مثل اینیستا یا میلیتو،ضرر نمیکردی.به هرحال قسمت این بود.من فری رو پیدا کردم 60 تا خرجش کردم خداکنه مثل استات هاش بازی کنه.پویول هم با همه پیشنهادهای جالبی که میشد باقی موند برای خودم.
-----------------------------------------------
حسین جان:
اگه برنامه رو بتونیم منظم پیش ببریم با 20 تیم هم کار سختی نداریم.تفاوتش تنها یک بازی در هفتست.پس 20 خوبخ.
برای انتخاب تیم من میگم تنوع کشورها بیشتر باشه و بهترین تیم های هر کشور انتخاب بشه.
من در جایزه شرکت میکنم.کمی هم به 3 تومن اضافه بشه فکر کنم بقیه هم موافق باشن.چون خودت داری 5 برابر یک نفر میدی.این اختلاف رو کم کن.
------------------------------------------
چه کاریه؟یه حساب شتاب اگه حسین بده فکر کنم دیگه کسی مشکل بانک نداشته باشه.حسین بانک صادرات و کشاورزی نسبتا خلوت ترند ولی بانک ملی بدجور همیشه شلوغ هستش
Last edited by mohammad_87; 01-03-2010 at 00:09.
من توی اکثر بانکها حساب دارم دو سه تا بانکو در نظر میگیریم تا بچه ها با توجه به نزدیکی مسافت یا راحتی کار به یکی از این چند بانک مراجعه کنن .
محمد جان بودجه تیمت 130 م بود لطفا اون 9 م رو کم کن تا تبعیضی بین شما و بقیه قائل نشیم .
حالا فرصت برای جایزه هنوز زیاده بچه ها هر جور راحت ترن همون کار رو میکنیم . اما بیشتر از 3 تومن فکر میکنم درست نباشه تازه من میگم دو تومن . جوایز نفر اول تا سوم که خوبه به نظرت کم گفتم ؟
نه عزیزم.سرت شلوغ بود متوجه نشدی.من 30.4 تا داشتم.100 تا اینیستا رو به محمد فروختم و بعد بوژان رو 13.6 تا که باقی مونده بودجه رم بود به حامد دادم.یعنی جمعا و دقیقا 144 میلیون بودجه من بود.که خریدهام شدن 139.7 یعنی 3 سنت هم اضافه آوردم.شیش ساعت حساب کتاب کردم که دخل و خرجم جورباشه عزیزم.
حسین جان.این لیست ترانسفرهای من:
In:Iniesta
Ronaldinho
Beckham
Villa
Gourcuff
Frey
Michel Bastos
Upson
Hyypia
Out:
Messi
Bojan
من دیگه باید برم.شب همگی خوش تا فردا شب حدود 10-11
Last edited by mohammad_87; 01-03-2010 at 00:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)