دیروز کلا سرعت داغون بود الان بهتر شده 110 تا داره دانلود میکنه با اینکه قبلا بهتر بود تا همین دو سه هفته پیش 150-60 تا میداد.
من مشکل وصل شدن ندارم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیروز کلا سرعت داغون بود الان بهتر شده 110 تا داره دانلود میکنه با اینکه قبلا بهتر بود تا همین دو سه هفته پیش 150-60 تا میداد.
من مشکل وصل شدن ندارم.
من دیگه دارم کم کم بیخیاله مخابرات میشم
دوستان شما چه جایی رو پیشنهاد میکنید ؟
به جاش امروز من سرعتم افتضاح شده و دور و بر 30 میپلکه، امیدوارم واسه منم فردا درست بشهدیروز کلا سرعت داغون بود الان بهتر شده 110 تا داره دانلود میکنه با اینکه قبلا بهتر بود تا همین دو سه هفته پیش 150-60 تا میداد.
یه مدت دیگه صبر کن تا این انتصابات مزخرف تموم بشه شاید اونوقت فرجی شدمن دیگه دارم کم کم بیخیاله مخابرات میشم
دوستان شما چه جایی رو پیشنهاد میکنید ؟
در ضمن بگو واسه چه کاری میخوای، دانلود، بازی و ...
دقیقا...خدا کنه موقت باشه این سرعتا!
مراقب باشد این محاسبه ی ترافیک مخابرات دو روز دیرتر حجم رو حساب می کنه نه آنلاین
بله حق با دوستان هست متاسفانه تا دوبرابر هم حجم رو حساب میکنند و از ترافیک کم میشه و گاهی اوقات مثلاً اگر تعرفت 12 گیگ هست 10 ونیم گیگ و یا 11 گیگ میزنه
اینجوری دزدی میکنند ، اینجوری حروم خوری میکنند ، اووقت دم از دین و ایمان و خط رهبری میزنند
چند بار نامه نوشتم، ایمیل زدم گفتم شاید خودشون نمیدونن ولی انگار نه انگار
من که ازشون نمیگذرم خدا هم ازشون نگذره
سرویس دهنده ی خوبی داخل اراک نداریم
از دوستان کسی HiWeb گرفته؟
دوستان وضع اینترنت شبانه که مثل سابقه.. هیچ تکلیفش معلوم نیست
ولی امروز که تو سایت مخابرات رفتم دیدم هزینه مصرفم را 3000 تومن کم کردن.. یعنی انگار هزینه را هم مثل مقدار مصرف فیکس کردن .....حداقل اگه این کار را کرده باشن خوبه...
من دیروز که چک کردم مقدار مصرفم حدود 8500 تومن بود امروز که چک کردم شده بود 5000 تومن
برای شما هم همینطوری شده؟
برا بازی ...![]()
دقیقا برا منم همین اتفاق افتاده 8500 تومن شده 5100 تومن. خدا بخیر کنه...
اتفاقا اینطوری بدتره داداش اگه پول مینداخت حداقل میفهمیدیم چه قدر میره پاچمون اما الان یهو دیدی 50 60 واسه هرکی زدن
لعنت خدا به این دزد جماعت که هر روزش یه درد سره لعنتیا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)