تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 238 از 1049 اولاول ... 138188228234235236237238239240241242248288338738 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,371 به 2,380 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود
    تفاوت اصلی rs30 , 70 در چی هست؟
    تو شیراز نمایندگی های پایونر سیستم سینمای خانگی ندارن.
    کسی جایی رو سراغ داره؟
    سلام :دوست عزیز تو ستارخان بعد از ولی عصر یک فروشگاه لوازم خانگی هست این سیستم رو داره.

2. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

درود.
    با سپاس از راهنمایی های دوستان و بویژه رایان.
    سرانجام بعد کلی تحقیق و تفکر و چرتکه انداختن رفتم یه پکیج جامو با ----- اونکیو گرفتم.
    راستش نخست قصد داشتم یک سیستم صوتی خوب داشته باشم ولی دیدم هم به بودجم نمی خوره هم بلندگوهای خوب دیگه وارد نمیشن هم دیدم باید چیزی بگیرم که به ابعاد خونه هم بخوره دیدم این جامو صداشم بد نیست هم برا موسیقی خوبه هم سینما خانگی دارم در واقع با یک تیر دو نشونه دلمو یکی کردم رفتم گرفتم.
    سیستم بدی نیست یک سری مزایا و یک سری معایبی داره که بعدن سر فرصت بیان میکنم.
    سلام

پکیج جامو و انکیو تون دقیقا کذوم مدله؟

امیدوارم نظرتون رو زودتر بگید چون من هم دارم همین سیستم رو میگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود.
    با سپاس از راهنمایی های دوستان و بویژه رایان.
    سرانجام بعد کلی تحقیق و تفکر و چرتکه انداختن رفتم یه پکیج جامو با ----- اونکیو گرفتم.
    راستش نخست قصد داشتم یک سیستم صوتی خوب داشته باشم ولی دیدم هم به بودجم نمی خوره هم بلندگوهای خوب دیگه وارد نمیشن هم دیدم باید چیزی بگیرم که به ابعاد خونه هم بخوره دیدم این جامو صداشم بد نیست هم برا موسیقی خوبه هم سینما خانگی دارم در واقع با یک تیر دو نشونه دلمو یکی کردم رفتم گرفتم.
    سیستم بدی نیست یک سری مزایا و یک سری معایبی داره که بعدن سر فرصت بیان میکنم.

Artam جان ما بی صبرانه منتظر یک review جانانه هستیم .اگه لطف کنی مدل و قیمت رو هم بگی ممنون میشم . چون منم بدم نمیاد چند ماه دیگه که برم خونه جدید یک ست جامو بگیرم . میخوام ببینم کدوم مدلشو شما گرفتی و تست هایی که انجام دادی چه نتایجی گرفتی . پیشاپیش ممنونم از شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من اول می خواستم یه ضبط تجاری بگیرم بعد که دیدم ضبط درست و حسابی و کامل تو بازار خیلی کمه تصمیم گرفتم هزینه ی بیشتری کنم و پایونیر 70 بگیرم اما وقتی با توجه به صحبت های دوستان دیدم میشه سیستم بهتری هم داشت تصمیم گرفتم از هزینه ی چیزهای دیگه کم کنم و یه سیستم استریو خوب جمع کنم چون به موزیک خیلی علاقه بیشتری دارم تا فیلم.
    اما با گوش دادن به چند مدل بلندگو مثل پارادایم ام اودیو و مانیتور ااودیو و چند تا دیگه دیدم یا خیلی گرون در می آن و یا اگر هم خود بلندگو ارزون باشه نیاز به آمپلی گرونی برای درایو شدن دارند، B&W هم در بازار موجود نبود.
    بنابراین هم چون خیلی نمی تونستم هزینه کنم و هم قدرت ریسک و توانایی و امکان مالی آزمایش و خطا رو نداشتم همین ست جامو و اونکیو رو گرفتم که تقریبن شناخته شده تر بود و دوستان هم راضی بودند.
    یک پکیج جامو 606 و یک ----- 608 اونکیو با کابل و سیم و حمل و نقل... تقریبن 1800 درآمد.
    به نظر من:
    بلندگو جامو نسبت به سایر بلندگو هایی که شنیدم صدای تیز تر و باز تری داره و به قول معروف میشه گفت صداش گرم نیست.
    سبک صدایی که ازش میاد با بلندگوهای آمریکایی فرق میکنه، وقتی گوش میدی صداش کل فضای اتاق رو در بر میگیرد، بیس زیادی داره که یکمی تو ذوق میزنه مخصوصن برای گوش دادن به مدت طولانی جالب نیست، حتی تو ولوم کم هم وقتی آهنگ های بیس دارو گوش میدی باز هم بیسش زیاده(من تعجب میکنم که چرا پژمان یه ساب ووفر اضافی هم گرفته است).
    من برای حل این مشکل بیس رو روی منفی 4 گذاشتم، الان صدای سیستم کمه روی 45 ه اما باز هم بعد از مدتی احساس میکنی صدا روی گوش فشار می آورد و وقتی روی ولوم بلا گوش میدی بیس زیاد آهنگ را تحت الشعاع قرار میده و به قول معروف بیشتر صدای وووووو تا یک بیس میشونی(البته شاید به دلیل کوچک بودن فضا و یا قرار گرفتن ووفرها روبروی هم اینگونه باشد).
    البته وقتی موزیک لایت و یا سنتی گوش میکنی کمتر فشاری از موزیک احساس میکنی.
    هنگام فیلم دیدن وقتی از دی وی دی به آمپ اونکیو وصل میکنی سپس به تی وی وصل میکنی احساس میکنی نوشته های تیتراژ فیلم ها کمی دچار لرزش می شوند شاید چون دی وی دی من قدیمی است و اچ دی ام آی ندارد، اما از دی وی دی مستقیم به تی وی لرزش نوشته ها کمتر است.
    آمپ اونکیو به نظرم قدرت کمی دارد اگر می تونستم بیشتر هزینه کنم حتمن مارانتز می گرفتم.
    چون وقتی از فروشنده ها مثلن بلندگو پارادایم می خواستم می گفتند اونکیو نگیر، براش ضعیفه یک آمپلی قویتر بگیر.
    هر چی به آمپلی ولوم میدی بلندگوها کاملن پخش میکنند بودن به هم ریختگی، البته اگه آهنگ بیسش کم باشد.
    یه چیز دیگه اینکه به نظرم اونکیو سرعت آهنگ رو کم میکند، مثلن وقتی همون آهنگو تو کامپیوتر گوش میدی انگار ریتم آهنگ سریعتر است و اون لذتی رو که از شنیدن یک آهنگ سریع و کوبنده انتظار داری رو برآورده نمیکند.

دوستان قبل از خرید دقت کنند که چه انتظاراتی از سیستم خود دارند، اگر اهل موزیک های سنگین و متال و گیتار برقی هستید و می خواهید قدرت پخش موزیک رو احساس کنید بهتره طرف جامو و اونکیو نروید، اما اگه اهل موزیک های لایت و آروم و پاپ و رپ و ترنس و تکنو و سنتی و فیلم دیدن هستید سیستم خوبی می باشد.
    به قول یکی از فروشنده ها شما نمیتونی هر دو مورد رو روی یک سیستم داشته باشید، باید یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنید.
    من از وقتی این سیستم رو گرفتم خیلی کمتر از قدیم موزیک های راک و متال گوش میدم چون اون لذنی رو که از شنیدن یک موزیک تند و سنگین و صدای گیتار برقی دارد به آن صورت ایده آل برآورده نمیکند.
    اگر اهل این موزیک هستید و فضای خوبی برای استفاده از قدرت سیستم و ولوم بالا دارید فکر میکنم بلندگوها و آمپلی های یاماها و پارادایم و مارانتز گزینه های بهتری باشند.
    البته من با توجه به هزینه ای که کردم از سیستم خودم راضی هستم و می تونم بگم که واقعن از سیستم های تجاری سرتر است و در کل صدای خوبی دارد.
    داداشم هر وقت میاد براش موزیک لایت میزارم میگره چرت میزنه میگه خیلی خوبه برا خوابیدن .
    دیگه ببخشید اگه طولانی شد، خواستم کامل توضیح داده باشم تا دوستان بتوانند بهتر تصمیم بگیرند.
    این ها همه نظرات شخصی من بود چون من آماتور هستم در این زمینه ممکنه که چیزی رو اشتباه گفته باشم و یا مطلبی رو درست بیان نکرده باشم، دوستان لطفا راهنمایی کنند.
    اگر هم دوستان و بویژه رایان عزیز راهنمایی و توصیه ای دارند برای اینکه بتونم صدای بهتری از سیستم بگیرم خواش میکنم دریغ نفرمایید.
    با سپاس.
    Last edited by Artam01; 02-11-2010 at 17:35.

6. 11 کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا من یه سینمای خانگی می خوام برای بازی...تو اتاق 9 متری...یه پی اس 3 و یه ایکس باکس به تلویزیون ال سی دی 32 اینچ سونی مدل ایکس 500 متصله...می خوام بدونم الان بهترین مدل سینمای خانگی سونی که بشه به راحت ترین شکل ممکن بهش صدای 5 به یک متصل کرد چیه...ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من اول می خواستم یه ضبط تجاری بگیرم بعد که دیدم ضبط درست و حسابی و کامل تو بازار خیلی کمه تصمیم گرفتم هزینه ی بیشتری کنم و پایونیر 70 بگیرم اما وقتی با توجه به صحبت های دوستان دیدم میشه سیستم بهتری هم داشت تصمیم گرفتم از هزینه ی چیزهای دیگه کم کنم و یه سیستم استریو خوب جمع کنم چون به موزیک خیلی علاقه بیشتری دارم تا فیلم...........

با سپاس.

ای داد

شک و تردیدم بیشتر شد

1/800 بدی اونوقت انطور که لازمه راضی نباشی (خودمو می گم )

-شما صدا رو از چه سورسی می گیری ؟

-تفکیک صدا چطوره ؟

-اون سیستم پارادایم و یا مارنتز مگه چقدر بود ؟

-بلندگوهای عقب با سیم هستند یا بدون سیم ؟- حداکثر فاصله قرار گیری از امپ چقدره ؟

- با این وجود هم این ست از ست rs70 بهتره ؟

با تشکر

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقا من یه سینمای خانگی می خوام برای بازی...تو اتاق 9 متری...یه پی اس 3 و یه ایکس باکس به تلویزیون ال سی دی 32 اینچ سونی مدل ایکس 500 متصله...می خوام بدونم الان بهترین مدل سینمای خانگی سونی که بشه به راحت ترین شکل ممکن بهش صدای 5 به یک متصل کرد چیه...ممنون
    بودجتون چقدر هست؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من اول می خواستم یه ضبط تجاری بگیرم بعد که دیدم ضبط درست و حسابی و کامل تو بازار خیلی کمه تصمیم گرفتم هزینه ی بیشتری کنم و پایونیر 70 بگیرم اما وقتی با توجه به صحبت های دوستان دیدم میشه سیستم بهتری هم داشت تصمیم گرفتم از هزینه ی چیزهای دیگه کم کنم و یه سیستم استریو خوب جمع کنم چون به موزیک خیلی علاقه بیشتری دارم تا فیلم.
    اما با گوش دادن به چند مدل بلندگو مثل پارادایم ام اودیو و مانیتور ااودیو و چند تا دیگه دیدم یا خیلی گرون در می آن و یا اگر هم خود بلندگو ارزون باشه نیاز به آمپلی گرونی برای درایو شدن دارند، B&W هم در بازار موجود نبود.
    بنابراین هم چون خیلی نمی تونستم هزینه کنم و هم قدرت ریسک و توانایی و امکان مالی آزمایش و خطا رو نداشتم همین ست جامو و اونکیو رو گرفتم که تقریبن شناخته شده تر بود و دوستان هم راضی بودند.
    یک پکیج جامو 606 و یک ----- 608 اونکیو با کابل و سیم و حمل و نقل... تقریبن 1800 درآمد.
    به نظر من:
    بلندگو جامو نسبت به سایر بلندگو هایی که شنیدم صدای تیز تر و باز تری داره و به قول معروف میشه گفت صداش گرم نیست.
    سبک صدایی که ازش میاد با بلندگوهای آمریکایی فرق میکنه، وقتی گوش میدی صداش کل فضای اتاق رو در بر میگیرد، بیس زیادی داره که یکمی تو ذوق میزنه مخصوصن برای گوش دادن به مدت طولانی جالب نیست، حتی تو ولوم کم هم وقتی آهنگ های بیس دارو گوش میدی باز هم بیسش زیاده(من تعجب میکنم که چرا پژمان یه ساب ووفر اضافی هم گرفته است).
    من برای حل این مشکل بیس رو روی منفی 4 گذاشتم، الان صدای سیستم کمه روی 45 ه اما باز هم بعد از مدتی احساس میکنی صدا روی گوش فشار می آورد و وقتی روی ولوم بلا گوش میدی بیس زیاد آهنگ را تحت الشعاع قرار میده و به قول معروف بیشتر صدای وووووو تا یک بیس میشونی(البته شاید به دلیل کوچک بودن فضا و یا قرار گرفتن ووفرها روبروی هم اینگونه باشد).
    البته وقتی موزیک لایت و یا سنتی گوش میکنی کمتر فشاری از موزیک احساس میکنی.
    هنگام فیلم دیدن وقتی از دی وی دی به آمپ اونکیو وصل میکنی سپس به تی وی وصل میکنی احساس میکنی نوشته های تیتراژ فیلم ها کمی دچار لرزش می شوند شاید چون دی وی دی من قدیمی است و اچ دی ام آی ندارد، اما از دی وی دی مستقیم به تی وی لرزش نوشته ها کمتر است.
    آمپ اونکیو به نظرم قدرت کمی دارد اگر می تونستم بیشتر هزینه کنم حتمن مارانتز می گرفتم.
    چون وقتی از فروشنده ها مثلن بلندگو پارادایم می خواستم می گفتند اونکیو نگیر، براش ضعیفه یک آمپلی قویتر بگیر.
    هر چی به آمپلی ولوم میدی بلندگوها کاملن پخش میکنند بودن به هم ریختگی، البته اگه آهنگ بیسش کم باشد.
    یه چیز دیگه اینکه به نظرم اونکیو سرعت آهنگ رو کم میکند، مثلن وقتی همون آهنگو تو کامپیوتر گوش میدی انگار ریتم آهنگ سریعتر است و اون لذتی رو که از شنیدن یک آهنگ سریع و کوبنده انتظار داری رو برآورده نمیکند.

دوستان قبل از خرید دقت کنند که چه انتظاراتی از سیستم خود دارند، اگر اهل موزیک های سنگین و متال و گیتار برقی هستید و می خواهید قدرت پخش موزیک رو احساس کنید بهتره طرف جامو و اونکیو نروید، اما اگه اهل موزیک های لایت و آروم و پاپ و رپ و ترنس و تکنو و سنتی و فیلم دیدن هستید سیستم خوبی می باشد.
    به قول یکی از فروشنده ها شما نمیتونی هر دو مورد رو روی یک سیستم داشته باشید، باید یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنید.
    من از وقتی این سیستم رو گرفتم خیلی کمتر از قدیم موزیک های راک و متال گوش میدم چون اون لذنی رو که از شنیدن یک موزیک تند و سنگین و صدای گیتار برقی دارد به آن صورت ایده آل برآورده نمیکند.
    اگر اهل این موزیک هستید و فضای خوبی برای استفاده از قدرت سیستم و ولوم بالا دارید فکر میکنم بلندگوها و آمپلی های یاماها و پارادایم و مارانتز گزینه های بهتری باشند.
    البته من با توجه به هزینه ای که کردم از سیستم خودم راضی هستم و می تونم بگم که واقعن از سیستم های تجاری سرتر است و در کل صدای خوبی دارد.
    داداشم هر وقت میاد براش موزیک لایت میزارم میگره چرت میزنه میگه خیلی خوبه برا خوابیدن .
    دیگه ببخشید اگه طولانی شد، خواستم کامل توضیح داده باشم تا دوستان بتوانند بهتر تصمیم بگیرند.
    این ها همه نظرات شخصی من بود چون من آماتور هستم در این زمینه ممکنه که چیزی رو اشتباه گفته باشم و یا مطلبی رو درست بیان نکرده باشم، دوستان لطفا راهنمایی کنند.
    اگر هم دوستان و بویژه رایان عزیز راهنمایی و توصیه ای دارند برای اینکه بتونم صدای بهتری از سیستم بگیرم خواش میکنم دریغ نفرمایید.
    با سپاس.
    مبارک باشه.
    artam جان ممنون از ریویوی خوبتون.به نظر من اون حالت تیزی صدارو که شما می فرمایید به احتمال زیاد مربوط به حالت آکوستیک اتاقتان هست وگرنه من همچین چیزی احساس نکردم،در مورد بیس دستگاه هم این بلندگوها دو عدد ووفر داره و قاعدتا باید بیس بالایی داشته باشه ولی به ساب ووفر جداگونه برای این بلندگوها بهتر عمل میکنه به علت اینکه هرچی باشه طراحی کابینت یک ساب ووفر جداگونه با خود بلندگو متفاوته.پس انتظاز خیلی زیادی نداشته باش که اون بیس نرمی که مد نظرت هست بتونی بگیری.
    در مورد آمپلی فایر هم مطمئنا شما هرچه آمپلی فایر قویتر بگیرید بهتر هستش ولی onkyo 608 هم دست کم نگیر.
    یه تست از سیستم تو صداهای افکت هم بگیر و یه ریویو هم در این مورد بنویس تا دوستان استفاده کنند.ممنون.

11. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اول می خواستم یه ضبط تجاری بگیرم بعد که دیدم ضبط درست و حسابی و کامل تو بازار خیلی کمه تصمیم گرفتم هزینه ی بیشتری کنم و پایونیر 70 بگیرم اما وقتی با توجه به صحبت های دوستان دیدم میشه سیستم بهتری هم داشت تصمیم گرفتم از هزینه ی چیزهای دیگه کم کنم و یه سیستم استریو خوب جمع کنم چون به موزیک........
    با سپاس.
    آقا چی می خواستی چی گرفتی؟!؟!
    مبارک باشه
    در مورد ساب باید عرض کنم که کلاً ساب جدا توانایی بهتری در پخش فرکانس های پایین داره و شاید اگر ساب می گرفتین تجربه بهتری بدست می آوردید.
    برای بهتر نتیجه گرفتن از سیستمتون همون طور که دوست خوبم رایان فرمودند باید به شرایط آکوستیکی اتاق و نحوه چیدمان بلندگو ها دقت کنید همچنین برای اینکه به قول معروف صدا رو با توجه به سلیقتون Custumize کنید می تونید تنظیمات اکولایزر رو به صورت دستی تنظیم کنید. ضمن اینکه پلیرتون هم توی پخش تأثیر خیلی زیادی داره.

در ضمن متأسفانه بعضی از دوستان که اونکیو 608 گرفتن مثل اینکه راضی نیستند نمی دونم من خودم این مدل رو تست نکردم ولی با یکی از فروشنده ها هم که یه بار صحبت می کردم در مورد اینکه آمپم رو با 608 عوض کنم می گفت که 608 آمپ خوبی در نیومده و حتی پس رفت داشته.

13. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_ir_bsd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

سلام
    از بين بلوسنس و پروويژن كدوم بهتره؟
    سوال من هم هست .

راهنمایی بفرمایید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •